fambiğin dediği gibi %100 nanurel vede doğal.eşim korunuyordu yani..
Priene hoş geldin.. nasılsın..
sen en iyisi bize zaman ayırmaya çalış da alma kilolarını geri.. Ne güzel zayıflamıştın yahu..
ebnimde bazen bulanacak gibi oluyo bulanmıyo arada oluyo. adet düzensizliği yeni başladı sayılır çok kilo vermeden ötürü canım.
nasip inşallah olur ilaç filanda hiç kullanmadım doğum kontrol hapı filan almadım hiç.
bazen diyet listesindende oluyii
ne güzel işte bulanmıyor çok şanslısın benimde 2 gündür var sonradanda oluşabiliyor yemeklere kokulara duyarlılık artıyor.sevinmen lazım olmadığı için.benimde kasıklarımda ağrı vardı kasılmalar için bir hap yazdı birde ağrı olursa parol minoset felan al dedi geçer miş korkulacak birşey yokmuş.bebek yer yapıyor anlayacağın.minnak boyuyla baya marifetli...
yok işte tutamıyommm,unutmuşummmmmhügo deyince aklıma hep spor,plates,no tatlı vs geliyo genellikleee
tabiokadar daogalki kalırsıntabi çoktehlikeli bi yöntem
bünyeden bünyeye farkılı da oluyor.belkide değin gibi diyetten dolayıdır belki içtiğin bitki çayları miğdeni rahatsız ediyordur.ama kokulara duyarlılık biraz şüpheli:26:
eşim bu konuda kendisine çok güveniyordu demek ki benim ona güven memem lazım mış ama oldu artık daha sonrası için çok dikkatli olacağım kesin...tabiokadar daogalki kalırsıntabi çoktehlikeli bi yöntem
ne güzel işte bulanmıyor çok şanslısın benimde 2 gündür var sonradanda oluşabiliyor yemeklere kokulara duyarlılık artıyor.sevinmen lazım olmadığı için.benimde kasıklarımda ağrı vardı kasılmalar için bir hap yazdı birde ağrı olursa parol minoset felan al dedi geçer miş korkulacak birşey yokmuş.bebek yer yapıyor anlayacağın.minnak boyuyla baya marifetli...
şüphee edersen ertesi gün hapııı varr,24 saat içinde içiveriyorsunnn hallaoluyorrr
ben bu yöntemi seviyorummm
doğum kontrol hapı ile uğraşamam yawwww
şüphee edersen ertesi gün hapııı varr,24 saat içinde içiveriyorsunnn hallaoluyorrr
ben bu yöntemi seviyorummm
doğum kontrol hapı ile uğraşamam yawwww
evett benimdeeee tavuktann midemm bulandıydııııııııhalbukii benn normaldee birr chickennn delisiyüümmmm
evet banada tavuğun kokusu çok ağır geliyor geçen misafirlerim geldiğinde yaptım ama tadına dahi yemekerin bakmadım .çok ağır geldi kokusu herkes bayıldı bende kokudan bayılacaktım.evett benimdeeee tavuktann midemm bulandıydııııııııhalbukii benn normaldee birr chickennn delisiyüümmmm
bebekk benimm nereme yerr yapıoo annamadımmsagdan basladıı sola gectii simdii bacagımla kasıgımınn ortasındaa agrılarımm... nereyee gidio bu cocukkkkk
ananası çok severim tazesini yemeyi tercih ederim ananaslı dondurma değil sadece ananas yiyin şöyle sulu sulu
öğlen ton balığı yedim ekmekle. aradan 10 dakika geçmeden çıkartcaktım bozukmuydu acaba :26: nasıl koktu zor tuttum kendimi. yerken kokmadı yedikten sonra koktu
şimdi bu konuyo birazcık açbende duydum bu ertesi gün hapını ama ne için kullanılıyo nasıl edicez bi anlatsana banada fambıkk:26:
spiralii sevenn yok galibaaaa:44::44::44: benimm bebegim olmadıgıı içinn doktorr takamamm dedii emmmee kesin cözümm 3_4 yılll
neyi açayımm:44:yeterince açık değilmii
birşeyler kaçtığınıhissedersen ertesi gün hapı var onu alıp yutuyosunnn hamile kalmıyosunn o hap acayip mide bulandırıyor amaaa
benim herbirşeyden bulanırdııııı ama birgün pazara gitmiştimm baktım çiğ balık satıyolarrrrrrrrrrr,Allhım gittim geldimm çiğğğğğğğ balık kokladımm,bir hoşuma gitti kiiiihamilelik enterasan bişiyyyy:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?