60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Priene hoş geldin.. nasılsın..
sen en iyisi bize zaman ayırmaya çalış da alma kilolarını geri.. Ne güzel zayıflamıştın yahu..

Sağol canım teşekkür ederim.
Sen nasılsın?
Süper gitmiş kiloların, maşallah.
Evet arada bakıp feyz almam lazım :)

bünyeden bünyeye farkılı da oluyor.belkide değin gibi diyetten dolayıdır belki içtiğin bitki çayları miğdeni rahatsız ediyordur.ama kokulara duyarlılık biraz şüpheli:26:

demiiii kücükk amaa cokk etkilii cikommmmm

yok işte tutamıyommm,unutmuşummmmmhügo deyince aklıma hep spor,plates,no tatlı vs geliyo genellikleee

eveeeet mesajıma gelen cevabı aktarıyorum.
uzman hocadan aldım cevabı
kalem kağıtlar hazırmı
göğüs sarkmaları için verdiğim linkteki göğüs egzersizlerini düşük ağırlık çok tekrar ile yapıyormuşuz sıkılaşma için. kas artışı içinse yüksek ağırlık az tekrar olmalıymış. yani göğüs içinde aynı.
başlangıç 3x12 olabilir. yani 3 set şeklinde 12 sayı ile başlanıp her hafta bir sayı arttırılarak devam edilir
hoca dediki bu durum kadınlarda olur moralini bozma toparlarsın dedi. yaptığım sporu beslenmeyi uzun uzun anlattım. değerlerimi verdim. çok başarılı buldu beni taktir etti
uzman birinden bu tarz övgü almak çok acayip dipçikledi beni gaza geldim
dipçik gibi olacam dipçik
dip dip dipçik
ahanda bıldırcın gibi yüzde 19 yağ olacak 18-19 arası
ama tabe doğumdan sonra ama artık göğüsleri toplamam lazım

bünyeden bünyeye farkılı da oluyor.belkide değin gibi diyetten dolayıdır belki içtiğin bitki çayları miğdeni rahatsız ediyordur.ama kokulara duyarlılık biraz şüpheli:26:

evett benimdeeee tavuktann midemm bulandıydıııııııı halbukii benn normaldee birr chickennn delisiyüümmmm

bebekk benimm nereme yerr yapıoo annamadımm sagdan basladıı sola gectii simdii bacagımla kasıgımınn ortasındaa agrılarımm... nereyee gidio bu cocukkkkk

şüphee edersen ertesi gün hapııı varr,24 saat içinde içiveriyorsunnn hallaoluyorrr
ben bu yöntemi seviyorummm
doğum kontrol hapı ile uğraşamam yawwww

şimdi bu konuyo birazcık aç bende duydum bu ertesi gün hapını ama ne için kullanılıyo nasıl edicez bi anlatsana banada fambıkk:26:

şüphee edersen ertesi gün hapııı varr,24 saat içinde içiveriyorsunnn hallaoluyorrr
ben bu yöntemi seviyorummm
doğum kontrol hapı ile uğraşamam yawwww

spiralii sevenn yok galibaaaa:44::44::44: benimm bebegim olmadıgıı içinn doktorr takamamm dedii emmmee kesin cözümm 3_4 yılll

evett benimdeeee tavuktann midemm bulandıydıııııııı halbukii benn normaldee birr chickennn delisiyüümmmm

benim herbirşeyden bulanırdııııı ama birgün pazara gitmiştimm baktım çiğ balık satıyolarrrrrrrrrrr,Allhım gittim geldimm çiğğğğğğğ balık kokladımm,bir hoşuma gitti kiiiihamilelik enterasan bişiyyyy:44:

evet banada tavuğun kokusu çok ağır geliyor geçen misafirlerim geldiğinde yaptım ama tadına dahi yemekerin bakmadım .çok ağır geldi kokusu herkes bayıldı bende kokudan bayılacaktım.

ben de meyveyi tercih ederim dondurmayla pek aram yok zaten ama hergün dondurma yemek isteyenler var ya hiç olmazsa daha az kalorili olanı yesinler. taylan kümeli de tvde söylemişti bi kere üzeri çikolata kaplı ya da kornet dondurmalar yenmemeliymiş özellikle.

şimdi bu konuyo birazcık aç bende duydum bu ertesi gün hapını ama ne için kullanılıyo nasıl edicez bi anlatsana banada fambıkk:26:

neyi açayımm:44:yeterince açık değilmii
birşeyler kaçtığını hissedersen ertesi gün hapı var onu alıp yutuyosunnn hamile kalmıyosunno hap acayip mide bulandırıyor amaaa

spiralii sevenn yok galibaaaa:44::44::44: benimm bebegim olmadıgıı içinn doktorr takamamm dedii emmmee kesin cözümm 3_4 yılll

o da yerinden oynuyo,iltiahp yapıyoo,tam takılmıyoo spiralli halinle hamile kalıyosun falannnbunlar duyduklarım tabiii,bilemiyorum artık

bakk asıll mucizee oo olurrrr... egerr bi günn dersemm amaann tanrımm balıkkk enfesssss cok olaganüstüü bişii olurrrr cig pişmişş farketmess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…