60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızmakta haklısın bence deee dur ben de accuk kızayım sana ne güzel verdin kiloları korumaktan geçtim bir de geri alıyosunnnolmaz kiii bak yaz geldi 2 ay sonra tatiliniz varmışş titre ve kendine gel prıenecimmm bol bol gezin kızınlaaa evde platesini yaprdınn seennndikkat yaaa kuzummm yazıkk onca emeğineee

spiralii sevenn yok galibaaaa:44::44::44: benimm bebegim olmadıgıı içinn doktorr takamamm dedii emmmee kesin cözümm 3_4 yılll
ben spiral taktırmıştım ama kayma olmuştu 1 ay kanamam sürmüştü.kızımdan önce bir dış gebelik geçirdiğim için kanallar genişlemiş tutmuyormuş.zaten spiralinde dış gebelik olasılığını arttırdını söyledi doktor o yüzden tavsiye etmedi eşim işi ele aldı sonuç

Sağol canım teşekkür ederim.
Sen nasılsın?
Süper gitmiş kiloların, maşallah.
Evet arada bakıp feyz almam lazım :)

Sağol canım.. Hızlı verdim ama 2-3 haftadır durdu.. Veremedim..

neyi açayımm:44:yeterince açık değilmii
birşeyler kaçtığını hissedersen ertesi gün hapı var onu alıp yutuyosunnn hamile kalmıyosunno hap acayip mide bulandırıyor amaaa

Ben de bu yöndetim beğeniyorum ama şu aralara en beğendiğim korunma yöntemi..
Direk korunma..
Şöyle oluyoo..
Oğlunu alıp salona gidip yatıyorsun.. Böylece de korunmuş oluyorsun

Sağol Ben de bu yöndetim beğeniyorum ama şu aralara en beğendiğim korunma yöntemi..
Direk korunma..
Şöyle oluyoo..
Oğlunu alıp salona gidip yatıyorsun.. Böylece de korunmuş oluyorsun

bu daha güzelmişşş
bende sonuç vermiyo bu yöntem ama geliyooo buluyoo yineeeeeöff yaaaaa.bak şimdiii eve gell,yemek yappp(neruşşşş,nugiiiiiiii),işlerini hallet,spor yap,duş allllllll,saçını başını yapp,uyu,sonraaaaa....haydeeeeeeeeeeeee kallk bidaha duş al sabh işe paçoz paçoz gitttsinir oluyorum yaaaa

zati ben bişey farkettim şimdi akşam oluyo son öğün yiyoruz diyet o gün bitiyo ama sabah olunca yeniden başlıyo
her sabah yeniden başlıyo :86:

dıss gebelikk nasıl oluyo cnmm????

biz spirali tercih ettik vücudumla uyumlu şanslıyım bu konuda sanırım3 yıldır güvendeyim:78:
Arada meyveli light yoğurt yedim aşkama tavuk sote yapıcam 120 gr civarı tavuktan biberli falan sarımsaklı

ya diyorlarki hamilelikte karın büyüyoya bebek ağırlık yapıyomuş zor oluyomuş özellikle son aylara doğru. bebeğin ağırlığından hareket etmek zor oluyomuş çabuk yoruluyormuşsun bu doğrumu
şimdi ben zaten 6 kilo ağırlıkla spor yapıyorum mesela hiç hissetmiyorum kuş gibi hafif geliyo bebek ne kadar ağır olurki
bebek benim hareketlerimi kısıtlarmı
ağırlıkla spor çalışmalarımın bi amacıda ağırlıpa alıştırmaktı vücudumu ben oturamam bu saatten sonra sıkılıyorum hareketli olmam lazım
6 kilo ile rahat koştuğuma göre bebek beni yorarmı

ben akşama ne yemek yapcam yawwww,başamel soslu kabak yapimmm(hügooo) bari yineeee,ama kaşarım yokkkk

not bırakmasadaaa,kaza yaptığımda söyler yanii, okadar da değillll

dıss gebelikk nasıl oluyo cnmm????

canım benim bebek rahimde değilde başka bir yerde dölleniyor.benim kanal da döllen mişti.kanal patlamak üzereydi.doktorlar 2 saat daha geç gelseydiniz sizi kurtaramazdık demişlerdi.kanalın esneme özelliği yok o yüzden bebek büyüdükçe tehlike.birde ben üstüne görme denen şey reğli de gördüm hamile olduğumu fark etmedim.regli dışı ani kanamadan dolayı doktora gittim üst ultrasyonda kis dedi.alttan bakılmasada görünmüyor.tahlilde yaptırmamıştı.sağ tarafa ferç girince gazi acile gitmiştim.heme yatırdılar.allahım çok kötü günlerdi...allah kimseye göstemesin..eğer ilaçla düşüremeselerdi amleiyatla hem kanalı hemde rahimi alabilirlerdi.bir daha çocuk sahibi olamayabilirdim.ama herkeste böyle olmayabiliyor.reglide görmüyorlar testte gebelik çok ileri derecede görünür.hemen alt ultrasyonda erken teşhisle gebelik sollandırılır...

ben akşama ne yemek yapcam yawwww,başamel soslu kabak yapimmm(hügooo) bari yineeee,ama kaşarım yokkkk

normal peynirde olur bence. ben hep dil peyniri alıyorum light kullanmadım hiç. zati 1 kibrit kutusu yiyoruz onuda tatsız yemenin alemi yok. light peynirden nefret ederim.
dil peyniri alırım. rendelerim kaşar vazifesi görür. light peynir diye fazla fiyat istiyorlar koca kutu ye ye bitmez eşim yemez ziyan olur en küseli sevdiğin peyniri yemek.
en başından beri hiç light almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…