ya diyorlarki hamilelikte karın büyüyoya bebek ağırlık yapıyomuş zor oluyomuş özellikle son aylara doğru. bebeğin ağırlığından hareket etmek zor oluyomuş çabuk yoruluyormuşsun bu doğrumu
şimdi ben zaten 6 kilo ağırlıkla spor yapıyorum mesela hiç hissetmiyorum kuş gibi hafif geliyo bebek ne kadar ağır olurki
bebek benim hareketlerimi kısıtlarmı
ağırlıkla spor çalışmalarımın bi amacıda ağırlıpa alıştırmaktı vücudumu ben oturamam bu saatten sonra sıkılıyorum hareketli olmam lazım
6 kilo ile rahat koştuğuma göre bebek beni yorarmı
ah be canım bebek göbekte ağırlık yapmıyor.evet sanki düşürecekmisişsin hissi yüzünden yürümeye korkuyorsun.çünkü bebek son ay artık rahimin altına doğru iniyor.yüyürken dahi her an gelecekmiş hissi korkutuyor.sıcak günlerede denk geldimi insan yürüyemez oluyor.ya diyorlarki hamilelikte karın büyüyoya bebek ağırlık yapıyomuş zor oluyomuş özellikle son aylara doğru. bebeğin ağırlığından hareket etmek zor oluyomuş çabuk yoruluyormuşsun bu doğrumu
şimdi ben zaten 6 kilo ağırlıkla spor yapıyorum mesela hiç hissetmiyorum kuş gibi hafif geliyo bebek ne kadar ağır olurki
ağırlıkla spor çalışmalarımın bi amacıda ağırlıpa alıştırmaktı vücudumu ben oturamam bu saatten sonra sıkılıyorum hareketli olmam lazım
hugocum nasıl koşuyorsun 6 kiloyla ölürüm ben bayılırımsen bayağa güçlüsün demek
hugocum nasıl koşuyorsun 6 kiloyla ölürüm ben bayılırımsen bayağa güçlüsün demek
canım benim bebek rahimde değilde başka bir yerde dölleniyor.benim kanal da döllen mişti.kanal patlamak üzereydi.doktorlar 2 saat daha geç gelseydiniz sizi kurtaramazdık demişlerdi.kanalın esneme özelliği yok o yüzden bebek büyüdükçe tehlike.birde ben üstüne görme denen şey reğli de gördüm hamile olduğumu fark etmedim.regli dışı ani kanamadan dolayı doktora gittim üst ultrasyonda kis dedi.alttan bakılmasada görünmüyor.tahlilde yaptırmamıştı.sağ tarafa ferç girince gazi acile gitmiştim.heme yatırdılar.allahım çok kötü günlerdi...allah kimseye göstemesin..eğer ilaçla düşüremeselerdi amleiyatla hem kanalı hemde rahimi alabilirlerdi.bir daha çocuk sahibi olamayabilirdim.ama herkeste böyle olmayabiliyor.reglide görmüyorlar testte gebelik çok ileri derecede görünür.hemen alt ultrasyonda erken teşhisle gebelik sollandırılır...
ya diyorlarki hamilelikte karın büyüyoya bebek ağırlık yapıyomuş zor oluyomuş özellikle son aylara doğru. bebeğin ağırlığından hareket etmek zor oluyomuş çabuk yoruluyormuşsun bu doğrumu
bu daha güzelmişşş
bende sonuç vermiyo bu yöntem ama geliyooo buluyoo yineeeeeöff yaaaaa.bak şimdiii eve gell,yemek yappp(neruşşşş,nugiiiiiiii),işlerini hallet,spor yap,duş allllllll,saçını başını yapp,uyu,sonraaaaa.... haydeeeeeeeeeeeee kallk bidaha duş al sabh işe paçoz paçoz gittt sinir oluyorum yaaaa
kız senin vücudunun bir parçası oluyoo,vücuduna o ağırlık dengeli dağılıyo yanii,hiç taşıyamama yorulma gibi durumum olmadıı,ben ankaradışında oturuyodum hamileyken ama ankarada çalışıyodum 1 saat arala geçen servise binmem gerekiyodu eve gitmem için,servisi kaçırmamamk için nasıl koşardım 8 aylık halimleeeağırlık falan olmuyoo merak etme sen
ah be canım bebek göbekte ağırlık yapmıyor.evet sanki düşürecekmisişsin hissi yüzünden yürümeye korkuyorsun.çünkü bebek son ay artık rahimin altına doğru iniyor.yüyürken dahi her an gelecekmiş hissi korkutuyor.sıcak günlerede denk geldimi insan yürüyemez oluyor.
Allah Allah ben hiç öle şeyler yaşamadımm,doğumumu 1 gün kala ablamla alışverişe çıkmıştık 1-2 saat ayakta mağaza mağaza dolaşmıştımmm,azcık kasıklarımda ağrı olmuştu,ertesi günde doğurmuştum zatennn
o kadar da dayanıklı değilimdir emeee
normal peynirde olur bence. ben hep dil peyniri alıyorum light kullanmadım hiç. zati 1 kibrit kutusu yiyoruz onuda tatsız yemenin alemi yok. light peynirden nefret ederim.
dil peyniri alırım. rendelerim kaşar vazifesi görür. light peynir diye fazla fiyat istiyorlar koca kutu ye ye bitmez eşim yemez ziyan olur en küseli sevdiğin peyniri yemek.
en başından beri hiç light almadım
ayy korktummm...hiçç belirtisii yokmuuuu... hanii aa hamileyimm galibaa falann dme durumuu???
selam arkadaşlar nasılsınız....hugocuk hamilemisin yoksammmm
Kiloyla da çok alakalı fambığım.. Sen azıcık kilo almıştın zaten hamilelikte.. doğru hatırlıyorum di mi..
bilmiyorum :26:
Gerçi bu kadar sporla zor gibi geliyo bana ama bilmem
neyse anlarız yakında
benim o dönem çok miğdem bulanıyordu ama hamilelik nedir bilmediğim vede reğlide gördüğüm için hiç şüphelenmedim.ama regli görmeyenler daha çabuk fark edebiliyor.tahliller 2 hatta 3 katı çıkabiliyor.ama bende kanama başlamasa miğde üşütmesi derdim devam ederdim.miğde içinde bir dünya ilaç kullanmıştım.allah kimseye göstermesin buda başka acı bir tecrübeydi benim için.o yüzden kesenin görünmesi çok önemli canım benim.bazen normal gebelik olarak seyir ediyor ama kese görünmüyor vede alttan bakılınca dış gebelik olduğu ortaya çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?