60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senin vücudunun bir parçası oluyoo,vücuduna o ağırlık dengeli dağılıyo yanii,hiç taşıyamama yorulma gibi durumum olmadıı,ben ankaradışında oturuyodum hamileyken ama ankarada çalışıyodum 1 saat arala geçen servise binmem gerekiyodu eve gitmem için,servisi kaçırmamamk için nasıl koşardım 8 aylık halimleeeağırlık falan olmuyoo merak etme sen

ah be canım bebek göbekte ağırlık yapmıyor.evet sanki düşürecekmisişsin hissi yüzünden yürümeye korkuyorsun.çünkü bebek son ay artık rahimin altına doğru iniyor.yüyürken dahi her an gelecekmiş hissi korkutuyor.sıcak günlerede denk geldimi insan yürüyemez oluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar ne ballısınız siz böyle ,

yazdıklarınızı okudum okudum güldüm.

bende 160 cm , 66 - 67 kg tipli biriyim. Ve acilen en azından 5 kilo vermem gerekli. aslında 10 kilo vermek lazım nasul nasul nasul. temmuzda bebiş istiyorum. bu kiloyla hamile kalırsam manda gibi olurum.

bana fikir verün... hamişken diyet yapmaya devam etsem bebişe zararlı olurmuki..

hugocum nasıl koşuyorsun 6 kiloyla ölürüm ben bayılırımsen bayağa güçlüsün demek

bu ay 8 kiloya çıkarttım. güç meselesini ihmal etmedim hiç. güçlü olmakta önemliydi benim için. sporda direnç çalışmalarıda yapıyorum bu yüzden
tossun gibiyim tossun
kaslandıkça güçlenirsin

ayy korktummm...hiçç belirtisii yokmuuuu... hanii aa hamileyimm galibaa falann dme durumuu???

Ben de son güne kadar sokaklardaydım ama zorlanıyordum yürürken falan.. Ama ben çok kilo aldım o yüzden yani.. O kadar ağırlıkla yuvarlanıyordum artık
Daha çok dikkat etmen gerekeceği kesin ama sağlık sorunu olmadığı müddetçe yatıp kalmana gerek yok...

evet fambımm aynen sinir bozucu olii.ben zaten zor uyuyan biriyim uyuyunca kimse bana dokunmasın isterim çünkü çokda hafif uykum var hemen uyanırım zor bu işler

sağol kuzu yüreciğime su serptin

Allah Allah ben hiç öle şeyler yaşamadımm,doğumumu 1 gün kala ablamla alışverişe çıkmıştık 1-2 saat ayakta mağaza mağaza dolaşmıştımmm,azcık kasıklarımda ağrı olmuştu,ertesi günde doğurmuştum zatennn
o kadar da dayanıklı değilimdir emeee

bu aradaa yarım saat öncee öglenn ymegimii yedimmm... 2 sk bezelyeeee 2.5 yk yooort.. 1 dilimm kepekli ekmekk 3_5 tanee kücükk acı biberr tursusu

söylemeyi unutuyodum. mesut yarın dediği şeye hıt cardiyo diyorlar. kardiyoda belli sürelerde hızı arttırma oluyii bazıları bu görüşü savunuyo bazıları değil.
bu yolla daha fazla yağ yakıldığını iddia ediyo bazı sporcular.
bende değişiklik uyguladığımdan bu yoluda denemeyi düşünüyorum

Kiloyla da çok alakalı fambığım.. Sen azıcık kilo almıştın zaten hamilelikte.. doğru hatırlıyorum di mi..

haklısın hügocumm,ben tam yağlı peyniri normalde de hiç sevmem eşimin peyniri ayrıydı benim ki ayrı,şimdelerde light alıyorum 2,5-3 haftada anca bitiyo 1 kutu,fiyatı çok sarsmıyo bu nedenle

ayy korktummm...hiçç belirtisii yokmuuuu... hanii aa hamileyimm galibaa falann dme durumuu???

benim o dönem çok miğdem bulanıyordu ama hamilelik nedir bilmediğim vede reğlide gördüğüm için hiç şüphelenmedim.ama regli görmeyenler daha çabuk fark edebiliyor.tahliller 2 hatta 3 katı çıkabiliyor.ama bende kanama başlamasa miğde üşütmesi derdim devam ederdim.miğde içinde bir dünya ilaç kullanmıştım.allah kimseye göstermesin buda başka acı bir tecrübeydi benim için.o yüzden kesenin görünmesi çok önemli canım benim.bazen normal gebelik olarak seyir ediyor ama kese görünmüyor vede alttan bakılınca dış gebelik olduğu ortaya çıkıyor.

Kiloyla da çok alakalı fambığım.. Sen azıcık kilo almıştın zaten hamilelikte.. doğru hatırlıyorum di mi..

doğru canımm ondan olabilir ben 9 kilo aldımm,bide kız olduğu için mi yada iç karnım geniş olduğu için mi bilmiyorum pek karnım yoktuu,belki ondan sıkıntı yaşamamış olabilirm

ayyyy gecmişş olsunn balım yaaaa benim arkadasımm 4_5 aylıkk falan olmustuu galibaaa büyüktü cünküü zorlandıı ameliyat vss amaa detayınıı hiçç sormamıstımm... korktuummm :26::26: acabaa yarın gitsemmi tekrarr doktoraa amaa kkovar beni heraldee artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…