60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrinim aklına kötü şeyler getirme,ve bana sorarsan çok da kurcalama böyle şeyleri,dua et ,kendine iyi bak,kalbini ferah tut ve hamileliğinin keyfini çıkar.
hayatımızda her zaman olumsuz ihtimaller var,bunalrı düşünü düşünüp kendimizi yormanın ne manası var,çocuğun oluncada olumsuzluklar olabilir,takıntılı olursun sonra,misal kızım kreşte şimdi ya şimdi başına bişey gelirse,ya iyi bakamıyorlarsa,ya gözüne kulağına arkadaşı bişey sokarsa.,ya..... bunun sonu yok düşünme ve araştırma artık bence

bende son bir hafta doğuma kala hissetmiştim urfada 55 derece sıcakta dükan dükan gezmeyi bırak evin içinde oda oda bile gezemiyorsun.sıcaktan insanın kalbi duracak gibi oluyor.birde doktor böbreklerim ağrıdığı için kılimayı yasaklamıştı.bu şartlarda bu şekil hissetmiştim.birde bünyeden bünyeye değişiyor.benim karnım çok sertti yürüyemiyordum taş kaeiliyordu.ama eşimin dayısı hanımı benden 40 gün önden gidiyordu kadın da senin gibi koşuyordu bide oturup kalkarken o kadar hızlıydıki korkuyordum.birde karnı kocamandı benim ise minicikti 9 aylıkken bilr 7 aylık duruyordu.ama işte benim bünyem güçsüz ...

hugocum fazla ağırlık çalışma balım hamileysen eğer düşük tehlikesi olur bebem dikkat et ağırlıkları bırak bence

regl düzeni filan kalmadı kilo verince ne zaman olacağı belli olmuyo hiç önümüzdeki hafta olmazsam test yaptırcem

ay nasıl sabır ediceksin o kadar.ben 17sinde hasta olmam lazımdıolmadım 18 sabah test yapmıştım...ama annelik iç güdüsü herhalde çok emindim..hamile olduğumdan..hadi hayırlısı sanada bakalım

ecrüün bencede famirto doğru diyo çok takıyosun bunaltıyosun kendini
çok yıpranırsın. stresten yemeğe verebilirsin kendini. hem stres sıkıntının bebeğede zararı olur.
napalım olan olmuş sonuçta
keyfini çıkar sana genç yaşta arkadaş geliyo
hayatta bebek kokusu kadar saf güzel bişey daha varmı

ufff bendee aklımdann cıksınn istiyorum ama cıkmıyoo benn sıraa beklerkenn gecen haftaa iki kız kardess geldii biiri bölee eliylee kasıklarını tutuoduu.. pansumana geldikk dedii dıss gebelikk vardı yaa aldınzz falann.. nasılda güsell bi kızdıı amaa acısı yüzündenn akıyodu resmenn o günden beri içime korkuu düstüü... puffff bi süree hamile oldugumu unutsammm mesela 3 bebikk görünene kadarr ne üsel olurr:44::44::44::44::44:

Ara öğün yapmıştım ben unuttum yazmayı..
1 kayısı yemiştim.
şimdi de yeşil çay içiyorum..
Bide fındıklarımı yiyeceğim.
su da sonun da 1,5 litre oldu..

canım benim seni korkutmak istememiştim.gerçi senin değerlerini doktor görmedimi şüphelenseydi bakardı zaten kokma sakın .hamileliğin tadını çıkar.oooooo sen böyle herşeyden korkarsan.herşey nasip kısmet.sen korkma öyle birşey olsa doktor tahlilinde fark ederi zaten.
ileri görünen gebelikte keseyi görürüdü senin.ileri bir durum yaok yani.

bilakiss istahımm kesildiii.. aksama kadarr yemesemm aramıcamm:44::44: oyalancakk bişileerr bulam bariii.. puzzle mı yapaymm en iisii halaa 890 parcaa varr elledigim yokk günlerrdirr

öle mii diosunnnn ne güzell diosunnn:86::86::86::86::86: insallahhh haftaya görcemm bkalımmm neysee kızlarr ben cıkayımmm artıkınn yemekk yapıcimm aksamm içinnn.. aksam ytemektee

terbiyelii havucc corbasıı
peynirli makarnaa
tavukk sotee varrr

belkiimm bidee sütlüü bi tatlı yaparımm tombull kelabbamaa o en cokk bisküvi ve pudingle yapılann pasta bozması seyi severr.. bakalımm artıkınn keyfimm olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…