bilmiyorum :26:
gerçi bu kadar sporla zor gibi geliyo bana ama bilmem
neyse anlarız yakında
nasıl yaniiiii.reglindenmi geçti.test yapmadınmı...
ayyyy gecmişş olsunn balım yaaaabenim arkadasımm 4_5 aylıkk falan olmustuu galibaaa büyüktü cünküü zorlandıı ameliyat vss amaa detayınıı hiçç sormamıstımm... korktuummm :26::26: acabaa yarın gitsemmi tekrarr doktoraa amaa kkovar beni heraldee artıkkk
Allah Allah ben hiç öle şeyler yaşamadımm,doğumumu 1 gün kala ablamla alışverişe çıkmıştık 1-2 saat ayakta mağaza mağaza dolaşmıştımmm,azcık kasıklarımda ağrı olmuştu,ertesi günde doğurmuştum zatennn
o kadar da dayanıklı değilimdir emeee
regl düzeni filan kalmadı kilo verince ne zaman olacağı belli olmuyo hiç önümüzdeki hafta olmazsam test yaptırcem
ecrinim aklına kötü şeyler getirme,ve bana sorarsan çok da kurcalama böyle şeyleri,dua et ,kendine iyi bak,kalbini ferah tut ve hamileliğinin keyfini çıkar.
hayatımızda her zaman olumsuz ihtimaller var,bunalrı düşünü düşünüp kendimizi yormanın ne manası var,çocuğun oluncada olumsuzluklar olabilir,takıntılı olursun sonra,misal kızım kreşte şimdi ya şimdi başına bişey gelirse,ya iyi bakamıyorlarsa,ya gözüne kulağına arkadaşı bişey sokarsa.,ya..... bunun sonu yok düşünme ve araştırma artık bence
ecrinim aklına kötü şeyler getirme,ve bana sorarsan çok da kurcalama böyle şeyleri,dua et ,kendine iyi bak,kalbini ferah tut ve hamileliğinin keyfini çıkar.
hayatımızda her zaman olumsuz ihtimaller var,bunalrı düşünü düşünüp kendimizi yormanın ne manası var,çocuğun oluncada olumsuzluklar olabilir,takıntılı olursun sonra,misal kızım kreşte şimdi ya şimdi başına bişey gelirse,ya iyi bakamıyorlarsa,ya gözüne kulağına arkadaşı bişey sokarsa.,ya..... bunun sonu yok düşünme ve araştırma artık bence
ayyyy gecmişş olsunn balım yaaaabenim arkadasımm 4_5 aylıkk falan olmustuu galibaaa büyüktü cünküü zorlandıı ameliyat vss amaa detayınıı hiçç sormamıstımm... korktuummm :26::26: acabaa yarın gitsemmi tekrarr doktoraa amaa kkovar beni heraldee artıkkk
3-4 günlük gebelik çıkarmı testte. içime kurt düştü test alıcim şimdi
ecrüün bencede famirto doğru diyo çok takıyosun bunaltıyosun kendini
çok yıpranırsın. stresten yemeğe verebilirsin kendini. hem stres sıkıntının bebeğede zararı olur.
napalım olan olmuş sonuçta
keyfini çıkar sana genç yaşta arkadaş geliyo
hayatta bebek kokusu kadar saf güzel bişey daha varmı
Ara öğün yapmıştım ben unuttum yazmayı..
1 kayısı yemiştim.
şimdi de yeşil çay içiyorum..
Bide fındıklarımı yiyeceğim.
su da sonun da 1,5 litre oldu..
ay nasıl sabır ediceksin o kadar.ben 17sinde hasta olmam lazımdıolmadım 18 sabah test yapmıştım...ama annelik iç güdüsü herhalde çok emindim..hamile olduğumdan..hadi hayırlısı sanada bakalım
canım benim seni korkutmak istememiştim.gerçi senin değerlerini doktor görmedimi şüphelenseydi bakardı zaten kokma sakın .hamileliğin tadını çıkar.oooooo sen böyle herşeyden korkarsan.herşey nasip kısmet.sen korkma öyle birşey olsa doktor tahlilinde fark ederi zaten.
ileri görünen gebelikte keseyi görürüdü senin.ileri bir durum yaok yani.
hugocum kaçtı bak hamile hamile dedik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?