eebruliciğim senin nasıl geçiyor ne zamandır görünmüyordun.
yok reglime daha var geçmedi günüm. haftaya olurum. ama merak ettim test yaptım negatif çıktı. dün değil evelsi gün korunmadık olsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz heralde idrar testinde değilmi.
regl günüm haftaya. evelsi gün korunmadık. yumurtlama dönemi oluyii heralde bu günler değilmi
ben de meyveyi tercih ederim dondurmayla pek aram yok zaten ama hergün dondurma yemek isteyenler var ya hiç olmazsa daha az kalorili olanı yesinler. taylan kümeli de tvde söylemişti bi kere üzeri çikolata kaplı ya da kornet dondurmalar yenmemeliymiş özellikle.
kızlar ben kaçar.kendinize iyi bakın öpüldünüz...:80::80::80::80::80::79::79::79::79:
canım benim benim 2 güne kadar gayet iyiydi ama 2 gündür benimde bulantılarım başladı.birde uyku halim çok fena...iştah hiç yok zorla yiyiyorum yediklerimi...yürüyüş haftada 1-2 gün ancak ayık olursamCANIM ya ben sabahları kötü oluyorum midem bulanıyor stresli oluyorum...sabah hiç birşey yapamıyorum bütün işlerimim eğer acil değilse öğleden sonraya bırakıyorum..ilaç verdi doktor oda uyku yapıyor...iştahım açık frenlemek zor....kilo aldım..sporu bırak yemek ye hareket sıfı yürümem şuan için yasak..düşün artık...senin nasıl gidiyor
yok reglime daha var geçmedi günüm. haftaya olurum. ama merak ettim test yaptım negatif çıktı. dün değil evelsi gün korunmadık olsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz heralde idrar testinde değilmi.
regl günüm haftaya. evelsi gün korunmadık. yumurtlama dönemi oluyii heralde bu günler değilmi
hoşgeldin yeni gelin:)5 aydır adanadayım canım, balıkesirliyim aslen, evlenince geldimm.
cnm sen de öle olmuş ama herkesde öle olmuo malesef. benm çocuğum yok tabi ama çocuk konusunda tecrübeliyimdir yanımda 2 tane çocuk büyüdüğü için. bazı hamileler ölü gibi uyuo bazıları dinç.bazıları kusuo hazıları hiç banamısın demio.bazıları da belki nazlanıokız senin vücudunun bir parçası oluyoo,vücuduna o ağırlık dengeli dağılıyo yanii,hiç taşıyamama yorulma gibi durumum olmadıı,ben ankaradışında oturuyodum hamileyken ama ankarada çalışıyodum 1 saat arala geçen servise binmem gerekiyodu eve gitmem için,servisi kaçırmamamk için nasıl koşardım 8 aylık halimleeeağırlık falan olmuyoo merak etme sen
hoşgeldin :)arkadaşlar ne ballısınız siz böyle ,
yazdıklarınızı okudum okudum güldüm.
bende 160 cm , 66 - 67 kg tipli biriyim. Ve acilen en azından 5 kilo vermem gerekli. aslında 10 kilo vermek lazımnasul nasul nasul. temmuzda bebiş istiyorum. bu kiloyla hamile kalırsam manda gibi olurum.
bana fikir verün... hamişken diyet yapmaya devam etsem bebişe zararlı olurmuki..
CANIM ya ben sabahları kötü oluyorum midem bulanıyor stresli oluyorum...sabah hiç birşey yapamıyorum bütün işlerimim eğer acil değilse öğleden sonraya bırakıyorum..ilaç verdi doktor oda uyku yapıyor...iştahım açık frenlemek zor....kilo aldım..sporu bırak yemek ye hareket sıfı yürümem şuan için yasak..düşün artık...senin nasıl gidiyor
hugocuk cnm adetinden en az 5 gün geçmesi lazım idrar testine güvenmen için,bazen erkende çıkarda belli olmaz,sizin daha çok erkekn cnm,döllenme olduysa bile çıkmaz,kanda bile çıkmaz daha,inş hayırlı haberlerini alırız cnm
kız bu ne acele hemen test yapmışınerken canım daha bekle biraz daha
hoşgeldin yeni gelin:)
bende sen gibiyim memleteimden uzakta yeni gelin :)
cnm sen de öle olmuş ama herkesde öle olmuo malesef. benm çocuğum yok tabi ama çocuk konusunda tecrübeliyimdir yanımda 2 tane çocuk büyüdüğü için. bazı hamileler ölü gibi uyuo bazıları dinç.bazıları kusuo hazıları hiç banamısın demio.bazıları da belki nazlanıoherkes de hamilelik belirtileride aynı olmuo. herkesin vücuduna bünyesine göre değişio.
sana maşallah diorummmm
hoşgeldin :)
sen takıl bize. ayarlrız. börek tatl ıhamur işi pirinç şeker vs. yerine esmer ekmek bol sebze meyve et süt sebze bakliyat yersen bişi olmaz. eğer imkanın varsa diyetsyene git tabi
ebru mrn cnm. nasılsın? hamilemins yoksa? haberim yok tu benm?
öğle yemeğimi yedim.
8 kaşık kabak yemeği
1 yt salata
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yooort
soona yemek yaptım.
soğanlı biberli domatesli baharatlı kavurma yaptım.pilav pişirdim
sooona semizotu pişrdm.
soona yerleri sildim. sooona şimdik midem kazındı bi ara öğün yapsam da ne yesem acep?:44:
soonra kitap kolilerine gömülürüm artıkk
evet canım darısı cümle isteyenlerin başına inşallah...bu hafta bitince 2 ay doluyor.
ne bilem kızz hiç anlamıyorum bu işlerdenarkadaşımın kızı vardı geçen hafta 1 yaşında çok tatlı çok imrendim ondan
çok istiyorum artık bebecik allah nasip etsin inşallah
ne bilem kızz hiç anlamıyorum bu işlerdenarkadaşımın kızı vardı geçen hafta 1 yaşında çok tatlı çok imrendim ondan
çok istiyorum artık bebecik allah nasip etsin inşallah
evet canım darısı cümle isteyenlerin başına inşallah...bu hafta bitince 2 ay doluyor.
yaaww benı de bı aydınlatın hele şu konuda gecen ay 1 mayıs da adet olmustum bitiş tarıhımı not etmeyı unutmusum.ama şaşmaz benım genelde 5 gun surer.ve ben hala adet olmadım bu ay stres yaptım azucuk su dogal yollardan korunan sivrı zekalılardanız:78::78:acaba hamıle kaldım mı dıye kendımı yedım 4 gun önce falan test yaptım idrar testı negatıf cıktı ve ben hala adet olmadım neden acaba
bebişim Allah gönlüne göre versin inşallah
hakkında hayırlısı canım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?