60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eebruliciğim senin nasıl geçiyor ne zamandır görünmüyordun.

CANIM ya ben sabahları kötü oluyorum midem bulanıyor stresli oluyorum...sabah hiç birşey yapamıyorum bütün işlerimim eğer acil değilse öğleden sonraya bırakıyorum..ilaç verdi doktor oda uyku yapıyor...iştahım açık frenlemek zor....kilo aldım..sporu bırak yemek ye hareket sıfı yürümem şuan için yasak..düşün artık...senin nasıl gidiyor

yok reglime daha var geçmedi günüm. haftaya olurum. ama merak ettim test yaptım negatif çıktı. dün değil evelsi gün korunmadık olsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz heralde idrar testinde değilmi.
regl günüm haftaya. evelsi gün korunmadık. yumurtlama dönemi oluyii heralde bu günler değilmi

Benim gitme vaktim gelmiş..
Öpüyorum sizi kızlar..
Mucu mucu..
yarın sabah görüşmek umuduyla...
esen kalın anacım..

hugocuk cnm adetinden en az 5 gün geçmesi lazım idrar testine güvenmen için,bazen erkende çıkarda belli olmaz,sizin daha çok erkekn cnm,döllenme olduysa bile çıkmaz,kanda bile çıkmaz daha,inş hayırlı haberlerini alırız cnm

daha dur bakalım sende bismillah yeni başlamışsınız canım benim bende reglinden geçti zannetim..panik yapma .reglinden geçerse belli oluyor..tabi bir önceki reglden hemen sonra hamile kalmışsan hemen çıkıyor yok biraz daha sonra hamile kalmışsan daha geç çıkıyor..ben reglim biter bitmez kalmışım...

dondurmaaa ahhh tatlı belammmm benimmm nidecemm ben senle bilmiyom ki:78:

canım benim benim 2 güne kadar gayet iyiydi ama 2 gündür benimde bulantılarım başladı.birde uyku halim çok fena...iştah hiç yok zorla yiyiyorum yediklerimi...yürüyüş haftada 1-2 gün ancak ayık olursamdurum bundan ibaret.

kız bu ne acele hemen test yapmışın erken canım daha bekle biraz daha

5 aydır adanadayım canım, balıkesirliyim aslen, evlenince geldimm.
hoşgeldin yeni gelin:)
bende sen gibiyim memleteimden uzakta yeni gelin :)

cnm sen de öle olmuş ama herkesde öle olmuo malesef. benm çocuğum yok tabi ama çocuk konusunda tecrübeliyimdir yanımda 2 tane çocuk büyüdüğü için. bazı hamileler ölü gibi uyuo bazıları dinç.bazıları kusuo hazıları hiç banamısın demio.bazıları da belki nazlanıoherkes de hamilelik belirtileride aynı olmuo. herkesin vücuduna bünyesine göre değişio.
sana maşallah diorummmm

hoşgeldin :)
sen takıl bize. ayarlrız. börek tatl ıhamur işi pirinç şeker vs. yerine esmer ekmek bol sebze meyve et süt sebze bakliyat yersen bişi olmaz. eğer imkanın varsa diyetsyene git tabi

ebru mrn cnm. nasılsın? hamilemins yoksa? haberim yok tu benm?

öğle yemeğimi yedim.

8 kaşık kabak yemeği
1 yt salata
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yooort

soona yemek yaptım.
soğanlı biberli domatesli baharatlı kavurma yaptım.pilav pişirdim
sooona semizotu pişrdm.

soona yerleri sildim. sooona şimdik midem kazındı bi ara öğün yapsam da ne yesem acep?:44:
soonra kitap kolilerine gömülürüm artıkk

beyazcımm nasılsınnn yoktun ne zamandırrrrr

kız bu ne acele hemen test yapmışın erken canım daha bekle biraz daha

ne bilem kızz hiç anlamıyorum bu işlerden arkadaşımın kızı vardı geçen hafta 1 yaşında çok tatlı çok imrendim ondan
çok istiyorum artık bebecik allah nasip etsin inşallah

kolay gelsin kukim afiyet olsun

ne bilem kızz hiç anlamıyorum bu işlerden arkadaşımın kızı vardı geçen hafta 1 yaşında çok tatlı çok imrendim ondan
çok istiyorum artık bebecik allah nasip etsin inşallah

bebişim Allah gönlüne göre versin inşallah
hakkında hayırlısı canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…