famiiiir neruuuuş ses verin gıııııı:)
ses bir ikii.....
bıldırcın yoğun spor gebe kalmayı etkilermi olumsuz yönde :26:
tatlım hormon düzenini etkileyebilir.ama olumsuz yönde değil.bence olumlu olur hele ki yürüyüş pilates falan.
sadece ağırlıklara biraz ara vermelisin onun da zaten hormonla alakası yok.
yawww soruma baksanıza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yawww soruma baksanıza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yawww biz kadın doğum uzmanı mıyızzz, ne bilek yawww,ses çıkmadığınıa göre bilgisi olan yokk,ama kan testi kesin sonuççtur,onu yaptır
hamileler,hamile kalacaklarr,hamile kalma ihtimali olanlarrr,kalmak istemeyenlerrr,umudu olmayanlarr topiğine döndüüü bura heeeeeeeeeeeeeeee
famiiiir neruuuuş ses verin gıııııı:)
ben yemek de fırında kızartma yapicimm yineee,kolaycana yapayımmmm azcık pişmesi uzun sürüyo ama olsunnn,başka bişeyle uğraşmıyimmmm
ağırlığı bırakıp dereceyi yükseltsem olurmu kuuzu
çalıştığım seviyeye alıştı yağ yakmıyorum yükseltsem biraz
hamileler,hamile kalacaklarr,hamile kalma ihtimali olanlarrr,kalmak istemeyenlerrr,umudu olmayanlarr topiğine döndüüü bura heeeeeeeeeeeeeeee
beyazcımm nasılsınnn yoktun ne zamandırrrrr
ben çıkıyorum kızlarr,öpüyorum hepiniziiiiiii
fazla kaçırmadan olabülü datlım bence.ama kesinleşene kadar fazla yüklenme de ne olur ne olmazbelkim teyze olcez dimi ama
ayyy cnm çok sevndimm.evet canım darısı cümle isteyenlerin başına inşallah...bu hafta bitince 2 ay doluyor.
yaaww benı de bı aydınlatın hele şu konuda gecen ay 1 mayıs da adet olmustum bitiş tarıhımı not etmeyı unutmusum.ama şaşmaz benım genelde 5 gun surer.ve ben hala adet olmadım bu ay stres yaptım azucuk su dogal yollardan korunan sivrı zekalılardanız:78::78:acaba hamıle kaldım mı dıye kendımı yedım 4 gun önce falan test yaptım idrar testı negatıf cıktı ve ben hala adet olmadım neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?