60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıldırcın yoğun spor gebe kalmayı etkilermi olumsuz yönde :26:

tatlım hormon düzenini etkileyebilir.ama olumsuz yönde değil.bence olumlu olur hele ki yürüyüş pilates falan.
sadece ağırlıklara biraz ara vermelisin onun da zaten hormonla alakası yok.

tatlım hormon düzenini etkileyebilir.ama olumsuz yönde değil.bence olumlu olur hele ki yürüyüş pilates falan.
sadece ağırlıklara biraz ara vermelisin onun da zaten hormonla alakası yok.

ağırlığı bırakıp dereceyi yükseltsem olurmu kuuzu
çalıştığım seviyeye alıştı yağ yakmıyorum yükseltsem biraz

hamileler,hamile kalacaklarr,hamile kalma ihtimali olanlarrr,kalmak istemeyenlerrr,umudu olmayanlarr topiğine döndüüü bura heeeeeeeeeeeeeeee

yawww biz kadın doğum uzmanı mıyızzz, ne bilek yawww,ses çıkmadığınıa göre bilgisi olan yokk,ama kan testi kesin sonuççtur,onu yaptır

ya ne bılım demıssınız ya 5 gun önce falan fılan ondan sordum hamile kalmaktan korkuyorum cok erken henuz ondan

ben yemek de fırında kızartma yapicimm yineee,kolaycana yapayımmmm azcık pişmesi uzun sürüyo ama olsunnn,başka bişeyle uğraşmıyimmmm

famiiiir neruuuuş ses verin gıııııı:)

:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

ben yemek de fırında kızartma yapicimm yineee,kolaycana yapayımmmm azcık pişmesi uzun sürüyo ama olsunnn,başka bişeyle uğraşmıyimmmm

yaa ben de hergün yesem bıkmam özellikle birer ve patlıcanı pişirip duruyorum üzerine de sarımsaklı yoorttttttttttt bence de yappp hatta ben de yapiiimmmmm

şşşş hatuna bak bee tam kocişimin istedııg gıbı ama ben ve bu resım aramızdaki 100 farkı bulun:78::78::78::78::78:

ağırlığı bırakıp dereceyi yükseltsem olurmu kuuzu
çalıştığım seviyeye alıştı yağ yakmıyorum yükseltsem biraz

fazla kaçırmadan olabülü datlım bence.ama kesinleşene kadar fazla yüklenme de ne olur ne olmazbelkim teyze olcez dimi ama

hamileler,hamile kalacaklarr,hamile kalma ihtimali olanlarrr,kalmak istemeyenlerrr,umudu olmayanlarr topiğine döndüüü bura heeeeeeeeeeeeeeee

ben istemeyom bebik
bakamam şu an maaşım az kocamın iyi bi işi yok paramız yok vs. vs.

beyazcımm nasılsınnn yoktun ne zamandırrrrr

iyiim cnm sen ve bebiş nasılsınız?
oğluşum hastalandı ya gelemedim bayadır halen kendine gelemedi tam olarak,hiç uyumuyo hep kucağımda,çok da mızmız,bendekilo vermiyo alıyorum off offf
az kendimize gelelim hemen dönücem buraya:) okuyup kaçıyorum şimdilik

evet canım darısı cümle isteyenlerin başına inşallah...bu hafta bitince 2 ay doluyor.
ayyy cnm çok sevndimm. hayrlı olsun bebişin Allah analı babalı büytsünn

cnm sıcaklardan gecikebilr bazen yada stresliysen bugünlerde olaiblr bazen nedensiz yere d gecikebilr. bi kaç gün daha bekle test yap tekrar olmadı kan testi yaptrrsın.

ara öğüncük yaptım
1 kupa demleme yeşil çay
2 mısır patlağusu
2 kuru incir

bende bugün bir açlık hissi var hayrlara gele hiç böle olmadımdı:44::44::44::44:ne yesem die dolanıorum habire. kocişim geç gelebilür belki. olmazsa bi çorba neyin içeyim yaww:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…