60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bebik yarın kardiyo günüm ama ağırlık yok artıkın

bir süre sadece yürüyüş de yapabilirsin.hem kan şekerini dengeler hem de formda kalırsın.sonuçta sıkılaşmak senin derdin.böyle devam edersen lambır lumbur da olmazsın yani merak etme.çok kasıyormuşsun gibi geldi bana birden

kızlar ben de bugün yediklerimi yazayım fazlaysa kızın bana :26::26:

kahvaltı
1 yumurtadan peynirli yumurta
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay

ara az şekerli türk kahvesi, 2 tane yulaflı bisküvi

öğlen
5-6 kaşık sebze yemeği (patlıcan, kabak, bezelye, havuçtan etsiz)
1 bardak ayran
1 tane kepekli etimek

ara yeşil çay, 2 tane kedi dili bisküvisi yedim :26: sonra da 5 tane erik yedim

akşama da biraz ızgara et, salata, çorba, 1 dilim de tam buğday ekmeği yemeyi düşünüyorum

her akşam leslie'yle 5 mil yürüyorum bi de.

kahvaltı: 1 bardak bitki çayı 1 dilim peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek domatiz salatalık 5 erik 1 hurma

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğlen: yağı süzülmüş ton balığı 1 dilim çok tahıllı ekmek

ara: 1 fincan türk kahvesi şekersiz ve 4 yulaflı bisküvi

ara: 1 bardak kefir. erik vardı ama yemeyi unuttum

akşam: 5 kaşık semizolu kabak yemeği salata 1 dilim çok tahıllı ekmek

ara: 1 bardak kefir
pilates karın egzersizleri yaptım

çiçeğim bisküviyi bırak bakiiim elinden
onun yerine hurma koy,veya 1 tk pekmez koy.olmaz mı?

kısss sen yüzde 19 yağınla beyenmiyon kendinide ben nasıl yüzde 22.5 ile beyenem hee
amacım aynı zamanda yağ kaybınında olması hacım

alkıııış bebikimeeee

kısss sen yüzde 19 yağınla beyenmiyon kendinide ben nasıl yüzde 22.5 ile beyenem hee
amacım aynı zamanda yağ kaybınında olması hacım

:)ama bende direkt olarak popiş yapıyoooo
senin resimlerini görmem lazım aslında
bi ara yüklesene buraya hem senin boyun daha uzundu sanki benimkinden
bi de benden büyük müsün küçük müsün yaşın başın kaççç

ebnde yulaflı bisküvi yiyorum hergün diyetisyen verdi bana
ama bana tatlı şekerli light şeyler yasak. 7 ay hiç ağzıma sürmedim. sanırım geçiş yaptırdı azda olsa almak lazım dedi sanırım ondan verdi :26:
yoksa yemezdim :26:

merhabalarrr... arkadaslarr aranıza katılmak istiyorummmm biran önce zayıflamam lazımmm ama sanırım biraz bilgisizim bu konuda birazda iradesizzz 2009 eylul dogumlu bi oğlum var maalesef doğumdsan sonraa pek kilo veremedim.. yani şu an 10 kilocukkkk fazlam varrrrr

ebnde yulaflı bisküvi yiyorum hergün diyetisyen verdi bana
ama bana tatlı şekerli light şeyler yasak. 7 ay hiç ağzıma sürmedim. sanırım geçiş yaptırdı azda olsa almak lazım dedi sanırım ondan verdi :26:
yoksa yemezdim :26:

ama bu bacı kedidili yimişşşş
onda yağ çokk yulaflı yiyebilir yani

kıslarrr ben çıkarrr
yürüyüş yapcamm
eve gidecem yemek yapacammmm
hepinizi seviyorummm

kızlar hani şu formların çikolatalı albeni benzeri bi şeyi var ya ona ne diyorsunuz? canımız çok çikolata çektiğinde mesela ondan yesek?

eşim izn vermiyo koyamıyorum tartıştık bilem bu konuda kesin olmaz diyo
yaşım 28 olcek ağustosta. uzun olsa bile yağ yüzdesi fark etmez. yağların toplanış yeri farkeder bende tek göbek kaldı sana göre 3 kilo daha fazla yağım var sen benden daha fit gözükürsün yağ çok değiştiriyo çünkü
3 kilo yağ az gibi dursada aslında çok yağ miktarı olduğu için fark çok. yüzde 14 ile 20 arası yağ sporcu kategorisinde değerlendiriliyor
eğer hamile kalmazsam 3 ayımı alır yüzde 19 a inmek ve duraklama yaşamadığımızı düşünürsek
ama olsun o da olur zati hedefim şimdilik yüzde 20
bebekten sonra yüzde 19
gebeliktede yağımın artmaması lazım sonra çok uğraştırıyo
10 kilo alsam yağ fazla artmasa 1 ayda toplarlarım emme yağ artarsa çok zor olur silbaştan olcek
bunu istemiyorum çok dikkat etmem lazım. zati diyetisyene gitcem düzenli
senin arkadaşındanda yardım alırım
tabee yardım edeerse :86:

kızlar hani şu formların çikolatalı albeni benzeri bi şeyi var ya ona ne diyorsunuz? canımız çok çikolata çektiğinde mesela ondan yesek?

yafriii dondurmalar light çikolatalar sen zorlanıyosun
hee bunları yedikçe yersin. light çikolatanın normalden farkı kalorisidir sadece vücut içindeki yapay tatlandırıcıyı normal şeker olarak alıgılıyo dolayısıyla insülini çıkarıyo onlar.
1 ay tatlı yeme şeker kullanma ağzına meyveden başka tatlı bişey girmesin insülin direncin kırılır bidaha canım tatlı çekmez
hepimiz yaşadık senin yaşadığın sorunu merak etme çözümü var sende başarırsın

Hügocum bişi sorcam bu yulaflı biskivi hani kahverengi pakette satılan yıllardır bildiğimiz hani bir bilmecem var çocuklar diye şarkısı olan yulaflı bisküvi mi... Bende diyom alayım ama o sanki çok tatlı gibi yanlış almıyayım diye bir sorayım dedim. Yoksa kendinmi yapıyosun. Sen yaparsın korkulur senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…