Hügocum bişi sorcam bu yulaflı biskivi hani kahverengi pakette satılan yıllardır bildiğimiz hani bir bilmecem var çocuklar diye şarkısı olan yulaflı bisküvi mi... Bende diyom alayım ama o sanki çok tatlı gibi yanlış almıyayım diye bir sorayım dedim. Yoksa kendinmi yapıyosun. Sen yaparsın korkulur senden
yafriii dondurmalar light çikolatalar sen zorlanıyosun
hee bunları yedikçe yersin. light çikolatanın normalden farkı kalorisidir sadece vücut içindeki yapay tatlandırıcıyı normal şeker olarak alıgılıyo dolayısıyla insülini çıkarıyo onlar.
1 ay tatlı yeme şeker kullanma ağzına meyveden başka tatlı bişey girmesin insülin direncin kırılır bidaha canım tatlı çekmez
hepimiz yaşadık senin yaşadığın sorunu merak etme çözümü var sende başarırsın
canım açıklamasını yaptım. siz yemeyin daha. ben 7 ay şeker tatlı yemedim ağzıma meyveden başka tatlı girmedi. light ürünler kullanmadım sıfır şekerdi yanee o yüzden bu ay geçiş yaptırdı. siz 3-5 ay dayanın meyve yiyin tatlı yerine günde 3 porsiyon
insülin direnci kırılsın
he bende onu dicektim hugom o yulaflılarda da şeker varya dedim acaba nie verdiki diyetsyenisorayım diodum sana.ebnde yulaflı bisküvi yiyorum hergün diyetisyen verdi bana
ama bana tatlı şekerli light şeyler yasak. 7 ay hiç ağzıma sürmedim. sanırım geçiş yaptırdı azda olsa almak lazım dedi sanırım ondan verdi :26:
yoksa yemezdim :26:
hoşgeldin cnm. tabiki katılabilrsn bize takıl.yediklerini içtklerini yaptğın sporu yaz elbette verrsn fazlalıklarınımerhabalarrr... arkadaslarr aranıza katılmak istiyorummmm biran önce zayıflamam lazımmm ama sanırım biraz bilgisizim bu konuda birazda iradesizzz 2009 eylul dogumlu bi oğlum var maalesef doğumdsan sonraa pek kilo veremedim.. yani şu an 10 kilocukkkkfazlam varrrrr
cnm kuru meyveler ve normal meyvelerden hegün 3-4 porsiyon yersen canın tatlı çekmez.kızlar hani şu formların çikolatalı albeni benzeri bi şeyi var ya ona ne diyorsunuz? canımız çok çikolata çektiğinde mesela ondan yesek?
kızlaaaaar kızlaar ölüyorum kızlaarrr.tükendim bugun yorgunluktan,bayılcam galiba,sabah 6:00 da basladı mesaim kızımla,sonra kahvaltıya komsum geldi,sonra cocuklarla parka cıktık,sonra direksiyon dersine gittim 4 saat 8bu derste beni zayıflatcak heralde,öyle kasıyorum ki kendimi sürekli karnımı içime çektiğimi farkettim,iyi spor oluyor bana),sonra arabadan erken inip eve kadar 30 dk yürüdüm tempolu bir şekilde,eve kendimi zor attım,duş aldım,akşam yemeğimi yidim ve geldim yanınıza,bir evhanımı için çok yogun bir gün,kınamayın a dostlar
gelelim bugünkü menüme:
sabah: 2 dlm t.b. ekmeği
2 kk peynir
2 dlm sucuk ,eccik yumurta beyazı
1 ceviz
2 badem
5 tuzsuz fıstık
2 çeri domatiz,salatalık,maydanoz,nane,çay
biraz tahin pekmez
birkaç çatal patates kızartması
az az herşeyden yedim işte
öğledışardaydım)
1 tost
1 ayran
çoban salata
akşam.18:00
1 tbk yeşil mercimek yemeği
2 kasık yogurt
şu an cok yorgunum canım baska bişey istemiyor ama umarım akşama acıkmam.sizler nettiniz bakim,biraz geçmişi okuyayım
metabolizman hızlancekk devam
halısın cnm.bide aştın artık 7 ay ağzına sürmedin onunda etkisi var.kalançoooww
yulaflı bisküvi verdi ilk tırstım iştah açar diye ama sonradan aklıma geldi işlenmemiş karbonhidratlar içindeki şekerin kana karışma hızını yavaşlatıyo yanii yulaf çavdar kepek tambuğday unu gibi kompleks karbonhidratların içindeki şeker beyaz unun içindeki şeker kadar hızlı kana karışmıyo
hakikatende öyle oldu hiç canım tekrar yemek istemiyo veya daha fazla yemek istemiyo.
zati beni tok tutan aslında kefir
hiç benim gibi spor yapan koskocaman insan beş kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek salatayla doyarmı gece acıkıyorum kefir doyuruyo bu seferki liste hiç güzel değil zatenkefirde olmasa çok zor işim
ondan zati yarımyağlı kefir içiyorum
ben valla eşimin kızımın doğumgünü ü dışında pasta yemedim 4 ayda 4 den fazla yemedim.Ama sıfır şeker bana mantıklı gelmiyor.Süt ve peynirdeki yağ aslında fazla o yüzden %50 yağlı tüketiyorum diyetisyenim iyi biriydi bayağa bilgili bu konuda.Birde light yoğurtların karın yağlarının erimesinde katkısı varmış netten araştırın.
Bazı meyveler şekeri fazla içeriyor porsiyona dikkat etmeli
bende sanaaaaaaaaaaaaaaa
kız onun hazır oda spreyi var yormasaydın kendini o kadarrr
ama ev güzel koksun diye,yer silmek için dökmüştüm bende ,ama çamaşırlardardaki gibi kokmuyo tabii,denemyin bir işe yaramıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?