60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım açıklamasını yaptım. siz yemeyin daha. ben 7 ay şeker tatlı yemedim ağzıma meyveden başka tatlı girmedi. light ürünler kullanmadım sıfır şekerdi yanee o yüzden bu ay geçiş yaptırdı. siz 3-5 ay dayanın meyve yiyin tatlı yerine günde 3 porsiyon
insülin direnci kırılsın

daha yeni başladım canım çekiyor hala abur cubur :26: önceki halime göre çok çok azalttım yok denecek kadar az hatta. mesela bugün 2 bisküvi yedim sadece o tür şeylerden. sizin gibi olurum inş ben de

kızlaaaaar kızlaar ölüyorum kızlaarrr.tükendim bugun yorgunluktan,bayılcam galiba,sabah 6:00 da basladı mesaim kızımla,sonra kahvaltıya komsum geldi,sonra cocuklarla parka cıktık,sonra direksiyon dersine gittim 4 saat 8bu derste beni zayıflatcak heralde,öyle kasıyorum ki kendimi sürekli karnımı içime çektiğimi farkettim,iyi spor oluyor bana),sonra arabadan erken inip eve kadar 30 dk yürüdüm tempolu bir şekilde,eve kendimi zor attım,duş aldım,akşam yemeğimi yidim ve geldim yanınıza,bir evhanımı için çok yogun bir gün,kınamayın a dostlar
gelelim bugünkü menüme:
sabah: 2 dlm t.b. ekmeği
2 kk peynir
2 dlm sucuk ,eccik yumurta beyazı
1 ceviz
2 badem
5 tuzsuz fıstık
2 çeri domatiz,salatalık,maydanoz,nane,çay
biraz tahin pekmez
birkaç çatal patates kızartması

az az herşeyden yedim işte

öğledışardaydım)
1 tost
1 ayran
çoban salata

akşam.18:00
1 tbk yeşil mercimek yemeği
2 kasık yogurt

şu an cok yorgunum canım baska bişey istemiyor ama umarım akşama acıkmam.sizler nettiniz bakim,biraz geçmişi okuyayım

Hımm mantıklı... Zaten canım istemiyor hani isteyiverirse diye sormuştum. Aman gerek yok ne güzel meyveler var zaten . Yemezsem yemem, ama yersem hepsini yerim zaten dört taneyle durmam yani. Teşkür ettim canımcım....

he bende onu dicektim hugom o yulaflılarda da şeker varya dedim acaba nie verdiki diyetsyenisorayım diodum sana.
ama zaten geçiş yapmak lazım. geçen tv de diyetsyen söledi taylan kümeli
diyet listesinde kıstlı olduğu sürece çok sevdiğimz yiyeceklerde olamlı ve asla yaak olmamalıymış .sennkinnde vakti gelmiş dmekkihakkın cnm ye afiyet olsunn

hoşgeldin cnm. tabiki katılabilrsn bize takıl.yediklerini içtklerini yaptğın sporu yaz elbette verrsn fazlalıklarını
kızlar hani şu formların çikolatalı albeni benzeri bi şeyi var ya ona ne diyorsunuz? canımız çok çikolata çektiğinde mesela ondan yesek?
cnm kuru meyveler ve normal meyvelerden hegün 3-4 porsiyon yersen canın tatlı çekmez.
çekerse bile tarçın birebir cnm sütüne koyabilrsn.sıcak süte koy salep gibi oluo.yada meyve doğra muz doğra üstüne serp. yoğurtla karıştr bastırır tatlı isteğini.

metabolizman hızlancekk devam

kalançoooww
yulaflı bisküvi verdi ilk tırstım iştah açar diye ama sonradan aklıma geldi işlenmemiş karbonhidratlar içindeki şekerin kana karışma hızını yavaşlatıyo yanii yulaf çavdar kepek tambuğday unu gibi kompleks karbonhidratların içindeki şeker beyaz unun içindeki şeker kadar hızlı kana karışmıyo
hakikatende öyle oldu hiç canım tekrar yemek istemiyo veya daha fazla yemek istemiyo.
zati beni tok tutan aslında kefir
hiç benim gibi spor yapan koskocaman insan beş kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek salatayla doyarmı gece acıkıyorum kefir doyuruyo bu seferki liste hiç güzel değil zaten kefirde olmasa çok zor işim
ondan zati yarımyağlı kefir içiyorum

Son düzenleme:
cnm kuru meyveler ve normal meyvelerden hegün 3-4 porsiyon yersen canın tatlı çekmez.
çekerse bile tarçın birebir cnm sütüne koyabilrsn.sıcak süte koy salep gibi oluo.yada meyve doğra muz doğra üstüne serp. yoğurtla karıştr bastırır tatlı isteğini.[/QUOTE]

peki öyle yapıcam :26: ben süt de içemiyorum tatlım ya bağırsaklarımı bozuyo biraz yoğurt ve meyveyle idare edicem artık güzellik uğruna boğazımızı tutucaz biraz

halısın cnm.bide aştın artık 7 ay ağzına sürmedin onunda etkisi var.

bende akşam yemeciğimi yazıp çıkıorumm

1 kepçe yoğurt çorbası
3 kaşık sebzeli et sote
2 kaşık pilav
4 kaşık semizotu yemeği( bulgurlu)
1 dilim tmbğday ekmeği
2 kaşık yooort
salataaa

hepiciğiniziiii öpüorumm yarın görüşmek üzüereeee

ben valla eşimin kızımın doğumgünü ü dışında pasta yemedim 4 ayda 4 den fazla yemedim.Ama sıfır şeker bana mantıklı gelmiyor.Süt ve peynirdeki yağ aslında fazla o yüzden %50 yağlı tüketiyorum diyetisyenim iyi biriydi bayağa bilgili bu konuda.Birde light yoğurtların karın yağlarının erimesinde katkısı varmış netten araştırın.
Bazı meyveler şekeri fazla içeriyor porsiyona dikkat etmeli

SABAH
2 galeta
2 kırmızı biber
30 gr light peynir
1 yumurta
ARA
3 kayısı taze ve light süt
ÖĞLEN
4 kaşık az yağlı nohut
2 galeta
125 gr light yoğurt
ARA
Sütlü sade türk kahvesi yanında minnak bitter ve 3 topçuk gofret
MeYVELİ lıght yoğurt
AKŞAM
150 gr tavuk sote
3 galeta
125 gr light yoğurt
Az yağlı salata
ARA
Sanırım meyva yiyeceğim
1.5 saat yürüyüş
1.5 litre su şimdiden

Son düzenleme:

şekerede ihtiyaç var. sıfır şeker değilki. meyveden alıyoruz. eskiden şeker yoktu meyveden alınıyodu şşeker.
zaten beyaz şeker muhakkak alınması gerekseydi hergün yenmesi gerekirdi
oysaki hemen hemen tüm diyetisyenler özel durumlar hariç gebelik emzirme insülin hastalığı vs.. hariç şekeri taamen kesip yerine öeyve veriyo
tabee ömür boyu değil ancak insülin direncininde kırılması lazım yoksa bi diyet yaparız bi bozar tatlıya saldırırız yerimizde sayarız

haklısın sıfır şekerden ziyade meyva şekeri almalı.Elma ve 3 tane limonlu etiform yedim yemek işi bitti çay içicim birazdan

Öğlen: 1 dilim ekmek, domates, salatalık, çay
Akşam: Patlıcan tava (domates, biber, patates, kıyma et), ayran
Ara:meyve yemeyi düşnüyorum

Bugün ara öğün yeme gibi vaktim olmadu okuldaydım Finallerim vardı. Sabah geç kalktım kalvaltım öğle yemeği gibi olmuş oldu. Okuldan sonra 80 dk yürüdüm.

Kızlar iyi akşamlar. öyle bir geçer zaman ki yi seyrediyorum reklam arası bakayım dedim. dün eşim sürpriz yaptı görevden geldi uçtuk oğluşla. o yüzden pek takılamadım bugün.

bugün eşim oğluma baktı bende sakin kafayla komşuma oturmaya indim misafirleride vardı. acıcık ucundan kaçamaklarım oldu

öğle yemeği yiyemedim nesfit yedim sütlü. akşam yemeğinde somon balığı ve bol salata vardı üstüne de çay güzel oldu.. öpüyorum hepinizi tatlışlar

anası gibi habire deney yapıyor bu dakızım ne kadar meraklısın bir şeyi amacı dışında kullanmaya yaaaküçük derya baykalım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…