günaydın loxigünaydın dostum
kız nereye gittin heman
loxi famir çok zayıfladı biliyosun görüyosun sonuçta
ha bire göbeğimde göbeğim deyip duruyo çok abartıyo gibi geliyo bana
sen gözünle görüyosun sonuçta dediği kadar varmı karnı
yok yaw bence cok yok da o dümdüz olsun istiyor,sizden gördü ya idealist oldu kızbayağı zayıfladı aslında da eski bol kıyafetlerini giyiyor hala cimri ondan pek farkedilmiyor,şu gardrobunu değistir artık diyorum ona,dinlemiyor ki beni,tamamen zayıflayıp ondan sonra değiştircekmiş.
havasından geçilmez artıkın
günaydın çiçeyiimgünaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm
günaydın sevgi kelebeeeeeeegünaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm
geçen aya kadar bende hergün 1 tatlı kaşığı yedim hiç etkilemedi kilo verdim canım. sen emzirdiğine göre olur. harnup yani keçiboynuzu pekmezi yesen daha faydalı bi ara onu al süper tadı var tahine daha çok yakışıyo çikolata gibi oluyogünaydın hatuncuklar.ben de kahvaltı yapcam birazdan coook acıktımm.yumurtam haslanıyor,cayım demleniyor şimdik,sunları yıyeceğim
2 dlm t.b. ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
domatiz,biraz yeşillik
2-3 zeytin
1-2 tatlı kaşığı tahin-pekmez(hugocuk bu tahin pekmezin hükmü nedir,caiz midir değil midiraçıklasan bana,seneler sonra tekrar yedim,çok hosuma gitti tadı,çikolata gibi,iyi oluyor kahvaltıda,pekmezi bilyoz da tahin yağlı bişey sonuçta,yasak mı aceba diyet yapanlara)
geçen aya kadar bende hergün 1 tatlı kaşığı yedim hiç etkilemedi kilo verdim canım. sen emzirdiğine göre olur. harnup yani keçiboynuzu pekmezi yesen daha faydalı bi ara onu al süper tadı var tahine daha çok yakışıyo çikolata gibi oluyo
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
gözlerim yaşardı kızz,efferim sanaaaakızlaaaaar kızlaar ölüyorum kızlaarrr.tükendim bugun yorgunluktan,bayılcam galiba,sabah 6:00 da basladı mesaim kızımla,sonra kahvaltıya komsum geldi,sonra cocuklarla parka cıktık,sonra direksiyon dersine gittim 4 saat 8bu derste beni zayıflatcak heralde,öyle kasıyorum ki kendimi sürekli karnımı içime çektiğimi farkettim,iyi spor oluyor bana),sonra arabadan erken inip eve kadar 30 dk yürüdüm tempolu bir şekilde,eve kendimi zor attım,duş aldım,akşam yemeğimi yidim ve geldim yanınıza,bir evhanımı için çok yogun bir gün,kınamayın a dostlar
gelelim bugünkü menüme:
sabah: 2 dlm t.b. ekmeği
2 kk peynir
2 dlm sucuk ,eccik yumurta beyazı
1 ceviz
2 badem
5 tuzsuz fıstık
2 çeri domatiz,salatalık,maydanoz,nane,çay
biraz tahin pekmez
birkaç çatal patates kızartması
az az herşeyden yedim işte
öğledışardaydım)
1 tost
1 ayran
çoban salata
akşam.18:00
1 tbk yeşil mercimek yemeği
2 kasık yogurt
şu an cok yorgunum canım baska bişey istemiyor ama umarım akşama acıkmam.sizler nettiniz bakim,biraz geçmişi okuyayım
öyle bi anlatıyoki sanki böyle yarımdünya göbeği var gibiboşuna kendini yıpratıyo yanee
evet dümdüz olur pilatesede başladı üstelikte azimli yapıyo pes etmiyo belli bi dengede götürüyo herşeyi
göbişide gider
şımarmayayım diye almıyodur belkim
tamamen zayıflayayım öyle alırım diyodur
hem şimdi alsa ilerde onlarda bol gelcek
neyse sevindim bende nasılsa pilatesle koşu bandınla 2 aya toparlar
yok yaw bence cok yok da o dümdüz olsun istiyor,sizden gördü ya idealist oldu kızbayağı zayıfladı aslında da eski bol kıyafetlerini giyiyor hala cimri ondan pek farkedilmiyor,şu gardrobunu değistir artık diyorum ona,dinlemiyor ki beni,tamamen zayıflayıp ondan sonra değiştircekmiş.
havasından geçilmez artıkın
loxi famir çok zayıfladı biliyosun görüyosun sonuçta
ha bire göbeğimde göbeğim deyip duruyo çok abartıyo gibi geliyo bana
sen gözünle görüyosun sonuçta dediği kadar varmı karnı
günaydın hatuncuklar.ben de kahvaltı yapcam birazdan coook acıktımm.yumurtam haslanıyor,cayım demleniyor şimdik,sunları yıyeceğim
2 dlm t.b. ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
domatiz,biraz yeşillik
2-3 zeytin
1-2 tatlı kaşığı tahin-pekmez(hugocuk bu tahin pekmezin hükmü nedir,caiz midir değil midiraçıklasan bana,seneler sonra tekrar yedim,çok hosuma gitti tadı,çikolata gibi,iyi oluyor kahvaltıda,pekmezi bilyoz da tahin yağlı bişey sonuçta,yasak mı aceba diyet yapanlara)
günaydınnn famirçooooooooooooooooooooo
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?