60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

loxi famir çok zayıfladı biliyosun görüyosun sonuçta
ha bire göbeğimde göbeğim deyip duruyo çok abartıyo gibi geliyo bana
sen gözünle görüyosun sonuçta dediği kadar varmı karnı

yok yaw bence cok yok da o dümdüz olsun istiyor,sizden gördü ya idealist oldu kızbayağı zayıfladı aslında da eski bol kıyafetlerini giyiyor hala cimriondan pek farkedilmiyor,şu gardrobunu değistir artık diyorum ona,dinlemiyor ki beni,tamamen zayıflayıp ondan sonra değiştircekmiş.
havasından geçilmez artıkın

günaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm

öyle bi anlatıyoki sanki böyle yarımdünya göbeği var gibi boşuna kendini yıpratıyo yanee
evet dümdüz olur pilatesede başladı üstelikte azimli yapıyo pes etmiyo belli bi dengede götürüyo herşeyi
göbişide gider
şımarmayayım diye almıyodur belkim
tamamen zayıflayayım öyle alırım diyodur
hem şimdi alsa ilerde onlarda bol gelcek
neyse sevindim bende nasılsa pilatesle koşu bandınla 2 aya toparlar

günaydın hatuncuklar.ben de kahvaltı yapcam birazdan coook acıktımm.yumurtam haslanıyor,cayım demleniyor şimdik,sunları yıyeceğim
2 dlm t.b. ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
domatiz,biraz yeşillik
2-3 zeytin
1-2 tatlı kaşığı tahin-pekmez(hugocuk bu tahin pekmezin hükmü nedir,caiz midir değil midir açıklasan bana,seneler sonra tekrar yedim,çok hosuma gitti tadı,çikolata gibi,iyi oluyor kahvaltıda,pekmezi bilyoz da tahin yağlı bişey sonuçta,yasak mı aceba diyet yapanlara)

geçen aya kadar bende hergün 1 tatlı kaşığı yedim hiç etkilemedi kilo verdim canım. sen emzirdiğine göre olur. harnup yani keçiboynuzu pekmezi yesen daha faydalı bi ara onu al süper tadı var tahine daha çok yakışıyo çikolata gibi oluyo

hazır kimsecikler yokken daha ben sabah sporumu yapayım erkencikten bugün koşu bandına bincem

iyi o zaman yerim ben,sabahları tatlı bişey iyi oluyor,pekmez de yavan gelmeye başlamıştı artık.evde küçük bir bidonun yarısı kadar doğal pekmez var,arkadas getirmişti,kıştan beri bitiremiyoz,o bitsin keçiboynuzunu da denerim o zaman.

kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana

gözlerim yaşardı kızz,efferim sanaaaa

Allah Allahhhhh hügoya bak bana inanmıyoo,loxiye soruyoo yawwwwwkızzz var diyorum hatta tek göbeğim ve midem kaldıı sankii öleee ne giysem pörtlüyoooo
evet hügocum azcık daha zayıflıyimm öle alcam,gerçi 3 pantalon,3 blüzz aldım geçenlerde ama loxii onları da bol buluyooooo:44:göbeğimi kapatmak için nedemmmm istediğimi alamıyorummm

afiyet olsunnn

günaydınnn famirçooooooooooooooooooooo

günaydın ciicimmmmmm

nasılsınızzz bacılarrrrrrr,offf benim yeşil çaydan sanıırm midem bulanıyor,sabah içtim yine midemde bişeyler olmaya başladııı:26:

akşam menümmm şöle oldu
2 fındıkk:26:dolapta bişey ararken buldum yine sakladığım yerden:86:
kabak,patlıcan,biber kızartma(fırında)
3-4 yk light yoğurt
4 yk şehriyeli bulgur pilavı
bir lokma kepek eppeğe

sonaaaaaaaaaaa 2 hurma yedimmmm

sonra pilatess yaptımm
yine 10-15 dk falan sürdü,biraz daha yapmak istedim ancak kızım müsaade etmediii

sabha kaffaltım
1 kepekli sandviç eppeğe
1 kk peynir(yağlı)
nane
yarım domates
yeşil çay

bu gazla koşarım ben artıkyürüyüş parkurunda adamlar beni koşarak geçiyor ancak15 gündür iyi yürüyorum ama gram düşmemiştim bugün ise akşamdan sabaha yarım kilo inatçı vücudum ayın 24 üne 60 olsam Eylüle Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…