loxi famir çok zayıfladı biliyosun görüyosun sonuçta
ha bire göbeğimde göbeğim deyip duruyo çok abartıyo gibi geliyo bana
sen gözünle görüyosun sonuçta dediği kadar varmı karnı
günaydınn kızlaaarrrr... dünn aksammm yemegim
börülce salatasııı
1 sk tavuk ve küp patatesslii sote
2 sk peynirli makarnaaa:86::86::86::86::86:
aksamm da sandık egitimine gittiimm... evde cnmm sıkılıoo diee kendimii yazdırdıydımm.. bidee bunu da yapayımm bi fikrim olsun nasıl oluoo bu işlerrr.. içime fenalık geldii 2.5 saatt.. o sıradaa 2 fincannn cay içtimm 1 err sekerlii.. kurabiye pogacaa ikramm ettilerrr ammmaaa benn almadımmmmsonra sahildee yarım bardakk buzlu kahve içtimmmm... aksam folic imide içmeyi unuttumm
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
ecrin günaydın kız bu sk nin uzunu neki daha önceki günlerdede sorduydum emme arada kaynadı cevap vermediydin bana
ecrin günaydın kız bu sk nin uzunu neki daha önceki günlerdede sorduydum emme arada kaynadı cevap vermediydin bana
servis kaşığıııııııııııııııı
kızlar günaydınnn herkeze çok uykum var bugün gözlerimi dinlendirebilirimgece 2 de uyuyabildim ancak aslında işten eve giderken bile uykum vardı hatta sevinmiştim ilaç beni gündüz uyutmuyo iyi akşama doğru uyku getiriyo diye ama saat 11 de yattım kızıma masal okudum gözlerim kapanıyo kitap okumayı bitirdim 20 dk uyumuşum uyandım tekrar hadi bakalım uyu uyuyabilirsen yatakta dön dön en son saate baktığımda 2 di sabahta 6:15 de kalktım.
akşam
küçük bir kase karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
günaydın hatuncuklar.ben de kahvaltı yapcam birazdan coook acıktımm.yumurtam haslanıyor,cayım demleniyor şimdik,sunları yıyeceğim
2 dlm t.b. ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
domatiz,biraz yeşillik
2-3 zeytin
1-2 tatlı kaşığı tahin-pekmez(hugocuk bu tahin pekmezin hükmü nedir,caiz midir değil midiraçıklasan bana,seneler sonra tekrar yedim,çok hosuma gitti tadı,çikolata gibi,iyi oluyor kahvaltıda,pekmezi bilyoz da tahin yağlı bişey sonuçta,yasak mı aceba diyet yapanlara)
servis kaşığıııııııııııııııı
nayynnn beybiiiiii.... ben sanaa cevapp virdimm amaaa senn benimm cevabımıı kaynatttııınnn... de bakemm simdii niee kaynattınnnn niee nieeeeee
neyseee tekrarr diiimm bariii sevildigini billl serviss kasıgıı dimekk o
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
nasılsınızzz bacılarrrrrrr,offf benim yeşil çaydan sanıırm midem bulanıyor,sabah içtim yine midemde bişeyler olmaya başladııı:26:
akşam menümmm şöle oldu
2 fındıkk:26:dolapta bişey ararken buldum yine sakladığım yerden:86:
kabak,patlıcan,biber kızartma(fırında)
3-4 yk light yoğurt
4 yk şehriyeli bulgur pilavı
bir lokma kepek eppeğe
sonaaaaaaaaaaa 2 hurma yedimmmm
sonra pilatess yaptımm
yine 10-15 dk falan sürdü,biraz daha yapmak istedim ancak kızım müsaade etmediii
sabha kaffaltım
1 kepekli sandviç eppeğe
1 kk peynir(yağlı)
nane
yarım domates
yeşil çay
günaydınn kızlaaarrrr... dünn aksammm yemegim
börülce salatasııı
1 sk tavuk ve küp patatesslii sote
2 sk peynirli makarnaaa:86::86::86::86::86:
aksamm da sandık egitimine gittiimm... evde cnmm sıkılıoo diee kendimii yazdırdıydımm.. bidee bunu da yapayımm bi fikrim olsun nasıl oluoo bu işlerrr.. içime fenalık geldii 2.5 saatt.. o sıradaa 2 fincannn cay içtimm 1 err sekerlii.. kurabiye pogacaa ikramm ettilerrr ammmaaa benn almadımmmmsonra sahildee yarım bardakk buzlu kahve içtimmmm... aksam folic imide içmeyi unuttumm
kızlar günaydınnn herkeze çok uykum var bugün gözlerimi dinlendirebilirimgece 2 de uyuyabildim ancak aslında işten eve giderken bile uykum vardı hatta sevinmiştim ilaç beni gündüz uyutmuyo iyi akşama doğru uyku getiriyo diye ama saat 11 de yattım kızıma masal okudum gözlerim kapanıyo kitap okumayı bitirdim 20 dk uyumuşum uyandım tekrar hadi bakalım uyu uyuyabilirsen yatakta dön dön en son saate baktığımda 2 di sabahta 6:15 de kalktım.
akşam
küçük bir kase karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
Günaydın K.K. nın en tatlı azimli hatunlarıherkese merhabaaaaa kahvaltı öncesi 1 kupa yeşilçay ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
karışık naneli bol limonlu yağsız salata
biraz beyaz peynir
3 lokma labne peynir
2 dilim ince ve küççük kaşar
2 dilim t.b. ekmeği
3 bardak az şekerli çay.
şimdi deeeee Türk kahvesi içiyorum. regl öncesi acayip bir yorgunluk var üzerimde. bacaklarım çok ağrıyor.
nasılsınızzz bacılarrrrrrr,offf benim yeşil çaydan sanıırm midem bulanıyor,sabah içtim yine midemde bişeyler olmaya başladııı:26:
akşam menümmm şöle oldu
2 fındıkk:26:dolapta bişey ararken buldum yine sakladığım yerden:86:
kabak,patlıcan,biber kızartma(fırında)
3-4 yk light yoğurt
4 yk şehriyeli bulgur pilavı
bir lokma kepek eppeğe
sonaaaaaaaaaaa 2 hurma yedimmmm
sonra pilatess yaptımm
yine 10-15 dk falan sürdü,biraz daha yapmak istedim ancak kızım müsaade etmediii
sabha kaffaltım
1 kepekli sandviç eppeğe
1 kk peynir(yağlı)
nane
yarım domates
yeşil çay
öylemi gözümden kaçmış o zaman normaldir nugi bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz
Fambığım afiyet olsun canım.. Haftasonu ben de yapim fırında kızartma bari.
Pilates sever oldun sen de.. Ben de başlamayı düşünüyorum ama bakalım..
Günaydın K.K. nın en tatlı azimli hatunlarıherkese merhabaaaaa kahvaltı öncesi 1 kupa yeşilçay ve üzerine 2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
karışık naneli bol limonlu yağsız salata
biraz beyaz peynir
3 lokma labne peynir
2 dilim ince ve küççük kaşar
2 dilim t.b. ekmeği
3 bardak az şekerli çay.
şimdi deeeee Türk kahvesi içiyorum. regl öncesi acayip bir yorgunluk var üzerimde. bacaklarım çok ağrıyor.
çok rahatlatıyo insanı yecalemmmmm,bak dene sende seveceksinnnn,seninde göbek sorunun var yaaa,başla bence ,yürü yürü gitmiyy bu göbekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?