çok rahatlatıyo insanı yecalemmmmm,bak dene sende seveceksinnnn,seninde göbek sorunun var yaaa,başla bence ,yürü yürü gitmiyy bu göbekkkk
günaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm
kızlar günaydınnn herkeze çok uykum var bugün gözlerimi dinlendirebilirimgece 2 de uyuyabildim ancak aslında işten eve giderken bile uykum vardı hatta sevinmiştim ilaç beni gündüz uyutmuyo iyi akşama doğru uyku getiriyo diye ama saat 11 de yattım kızıma masal okudum gözlerim kapanıyo kitap okumayı bitirdim 20 dk uyumuşum uyandım tekrar hadi bakalım uyu uyuyabilirsen yatakta dön dön en son saate baktığımda 2 di sabahta 6:15 de kalktım.
akşam
küçük bir kase karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
canım tatlı istiyooooooo bende sakız çiğniyorum bigbabol ve çay içiyorummm:97:
günaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm
günaydın hatuncuklar.ben de kahvaltı yapcam birazdan coook acıktımm.yumurtam haslanıyor,cayım demleniyor şimdik,sunları yıyeceğim
2 dlm t.b. ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
domatiz,biraz yeşillik
2-3 zeytin
1-2 tatlı kaşığı tahin-pekmez(hugocuk bu tahin pekmezin hükmü nedir,caiz midir değil midiraçıklasan bana,seneler sonra tekrar yedim,çok hosuma gitti tadı,çikolata gibi,iyi oluyor kahvaltıda,pekmezi bilyoz da tahin yağlı bişey sonuçta,yasak mı aceba diyet yapanlara)
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
nasılsınızzz bacılarrrrrrr,offf benim yeşil çaydan sanıırm midem bulanıyor,sabah içtim yine midemde bişeyler olmaya başladııı:26:
akşam menümmm şöle oldu
2 fındıkk:26:dolapta bişey ararken buldum yine sakladığım yerden:86:
kabak,patlıcan,biber kızartma(fırında)
3-4 yk light yoğurt
4 yk şehriyeli bulgur pilavı
bir lokma kepek eppeğe
sonaaaaaaaaaaa 2 hurma yedimmmm
sonra pilatess yaptımm
yine 10-15 dk falan sürdü,biraz daha yapmak istedim ancak kızım müsaade etmediii
sabha kaffaltım
1 kepekli sandviç eppeğe
1 kk peynir(yağlı)
nane
yarım domates
yeşil çay
günaydınn kızlaaarrrr... dünn aksammm yemegim
börülce salatasııı
1 sk tavuk ve küp patatesslii sote
2 sk peynirli makarnaaa:86::86::86::86::86:
aksamm da sandık egitimine gittiimm... evde cnmm sıkılıoo diee kendimii yazdırdıydımm.. bidee bunu da yapayımm bi fikrim olsun nasıl oluoo bu işlerrr.. içime fenalık geldii 2.5 saatt.. o sıradaa 2 fincannn cay içtimm 1 err sekerlii.. kurabiye pogacaa ikramm ettilerrr ammmaaa benn almadımmmmsonra sahildee yarım bardakk buzlu kahve içtimmmm... aksam folic imide içmeyi unuttumm
kızlar günaydınnn herkeze çok uykum var bugün gözlerimi dinlendirebilirimgece 2 de uyuyabildim ancak aslında işten eve giderken bile uykum vardı hatta sevinmiştim ilaç beni gündüz uyutmuyo iyi akşama doğru uyku getiriyo diye ama saat 11 de yattım kızıma masal okudum gözlerim kapanıyo kitap okumayı bitirdim 20 dk uyumuşum uyandım tekrar hadi bakalım uyu uyuyabilirsen yatakta dön dön en son saate baktığımda 2 di sabahta 6:15 de kalktım.
akşam
küçük bir kase karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
bir dilim kepek ekmeği
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
maydanoz
1.5 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
Günaydın cicişler...
akşam yemeğim
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra da yeşil çay
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 köy biberi
1 bardak çay
günaydın kızlar nasılsınız kiloverenarkadaşları tbrk ediyorum bende paltes satimi bekliyorum beklerken yarım litresuyumu ve 2kayısı yiyorum
günaydın arkedeslerimmmm nasılsınız o kadar hafifledim ki cumartesidn beri parka kızımı götürüyorum nerden baksan 3 saat dısardayım kan ter içinde eve geliyorum ve göbek bacak vs çalısıyorum , Allahm ya parka gitmek hele bi de buyuk bir parksa kızım ordan oraya hiç yorulmadan 3 saat kosuyo bende pesinden tabi.
ikindin karpuz yedim az bişi birazda sut içtim karpuzun sekeri için
parktan geldim ve kalan 2parça karpuzuda yedim
kahve yaptım azıcık süt ve pekmezle
aksamda nesfitimi yedim
saat 21 30 gibi kiraz çilek erik yeni dünya yedim birazda beyaz leblebi
biberiye çayı içip yattım
sabah sirkeli balla 300ml suyumu içtim nesfit ve 2 kaysi yedimm
sekersiz tür kavesi içtim diyen arkadaşlara nili ve hugo basta olmak uzere çook imreniyorum ve okula kahve makinası alıp her gün içsem diyorum ya bende.
canım tatlı çektiğinde keçi boynuzu ye . dilim şişti bunu söylemekten. bakın regl öncesindeyim canım abidik gubidik tatlılar çekiyor hemen yiyorum bir keçi boynuzu tamam işte bitiyor tatlı krizi
günaydın bitanem...
günaydın loxii . bende arada tahin pekmez karışımı yiyorum bişey olmadı :44:
tebrik ediyorum seniee moral adamı böyle yapar işte hemencik gider 500 gr. sabahları çok aç uyanmak ve gece yatarken açlığını hissederek uyumak iyi bir gelişme. kandimden biliyorum böyle hissetmeye başladıktan sonra kilo kaybetmeye başladım.
günaydın famir. afiyet olsun.
günaydın ecrin. ayy ne güzel hamilelik geçiriyorsun. kendine hakim olabiliyorsun canın herşeyi çekmiyor. çok güzel Valla. ama folik asidi ihmal etme kuzum.
günaydın canım. afiyet olsun. rezene çayı harika bir çay beni kuzu gibi yapıyorbayıldım bu çaya sana da tavsiye ederim.
canım tatlı çektiğinde keçi boynuzu ye . dilim şişti bunu söylemekten. bakın regl öncesindeyim canım abidik gubidik tatlılar çekiyor hemen yiyorum bir keçi boynuzu tamam işte bitiyor tatlı krizi
günaydın bitanem...
günaydın loxii . bende arada tahin pekmez karışımı yiyorum bişey olmadı :44:
tebrik ediyorum seniee moral adamı böyle yapar işte hemencik gider 500 gr. sabahları çok aç uyanmak ve gece yatarken açlığını hissederek uyumak iyi bir gelişme. kandimden biliyorum böyle hissetmeye başladıktan sonra kilo kaybetmeye başladım.
günaydın famir. afiyet olsun.
günaydın ecrin. ayy ne güzel hamilelik geçiriyorsun. kendine hakim olabiliyorsun canın herşeyi çekmiyor. çok güzel Valla. ama folik asidi ihmal etme kuzum.
günaydın canım. afiyet olsun. rezene çayı harika bir çay beni kuzu gibi yapıyorbayıldım bu çaya sana da tavsiye ederim.
kızlar ya kızımın doğum günü 11 haziran ve ben bi kutlama düsünmüyorum. yanı parti tarzında kalabalık bi kutlama düşünmüyorum.pasta alırız yine kızıma . kızım küçük. hemde ertesi gün seçim falan olunca annane vs gelemiycekler. arkadaşlarımı da arayıp çağırsam dedim sanki hediye için çağırcakmısım gibi geliyo hani kızım kuçuk oldugu çin bunu söyluyorum 3-4 olsa çoçuk eğlenir tabi hediye vs aklıma gelmez , kızım küçük olunca arkadaslarım da 3 de yeni doğurdular 2-3 aylık bebekler çağırsam kızım oynayamıyacak klasık gün oturması gibi olcak çocuk için haklımıyım sizce, gecen ilk doğum gününde annenler akrabalar vs vardı.
günaydın çiçeyiim
günaydın dadluş.. şu bebeginin resmine de hastayım. ne kadar içten gülmüş zilligünaydın sevgi kelebeeeeeee
tebrik ederim berry. bence seni açan hareket oldu direnci kırdın. bence asla benim metom yavaş diye düşünme. olumlu düşün .. eylüle bile kalmaz sonuç bakarsın kim bilirkıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
yoli doli günaydın canım
günaydın bitanem...
sekersiz tür kavesi içtim diyen arkadaşlara nili ve hugo basta olmak uzere çook imreniyorum ve okula kahve makinası alıp her gün içsem diyorum ya bende.
günaydın kızlar nasılsınız kiloverenarkadaşları tbrk ediyorum bende paltes satimi bekliyorum beklerken yarım litresuyumu ve 2kayısı yiyorum
merhabalar kızlar aranıza yeni katılanlardanımbirbirinizi motive etmenize hayran kaldığım için üye oldum.
bende rejimdeyim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 kilo kadar verdim önümde uzun bi yol var.beni de gaza getirir misiniz
simdii düsüpp bayılcammmm hee seninn bi oglunn yokmuyduuuuu?? allah allahh aalgım zayıfladı heraldee
hoşgeldin canım. tabi ki gelebilirsin. 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? yaş kaç ? nerdensin ? ev hanımımı yoksa çalışan mısın ? yaş kaç ? boyun kaç ?merhabalar kızlar aranıza yeni katılanlardanımbirbirinizi motive etmenize hayran kaldığım için üye oldum.
bende rejimdeyim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 kilo kadar verdim önümde uzun bi yol var.beni de gaza getirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?