60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok rahatlatıyo insanı yecalemmmmm,bak dene sende seveceksinnnn,seninde göbek sorunun var yaaa,başla bence ,yürü yürü gitmiyy bu göbekkkk

Doğru söylüyorsun canım. Ben 2 sene pilates yaptım. Süper bişi olduğunu biliyorum ama vakit bulamıyorum şu ara... Kocam akşamları çalışmaya başladı ben bebeyle yalnız kaldım.
deli bebem de 11 de falan uyuyo, ben de o saatte pil çoktan bitmiş oluyo malesef..
Ama buna alışır zamanla vücudum o zaman ben de başları akşam pilatesine

Günaydın cicişler...
akşam yemeğim
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata

sonra da yeşil çay

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 kırmızı biber
1 köy biberi
1 bardak çay

günaydın kızlar nasılsınız kiloverenarkadaşları tbrk ediyorum bende paltes satimi bekliyorum beklerken yarım litresuyumu ve 2kayısı yiyorum

afiyet olsun nugacım

canım tatlı istiyooooooo bende sakız çiğniyorum bigbabol ve çay içiyorummm:97:

canım tatlı çektiğinde keçi boynuzu ye . dilim şişti bunu söylemekten. bakın regl öncesindeyim canım abidik gubidik tatlılar çekiyor hemen yiyorum bir keçi boynuzu tamam işte bitiyor tatlı krizi
günaydın pembiklerimmm uçan balonlarımmm kız kaçıranlarımmmm mülaj kaatlarımm

günaydın bitanem...

günaydın loxii . bende arada tahin pekmez karışımı yiyorum bişey olmadı :44:
kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana

tebrik ediyorum seni ee moral adamı böyle yapar işte hemencik gider 500 gr. sabahları çok aç uyanmak ve gece yatarken açlığını hissederek uyumak iyi bir gelişme. kandimden biliyorum böyle hissetmeye başladıktan sonra kilo kaybetmeye başladım.

günaydın famir. afiyet olsun.

günaydın ecrin. ayy ne güzel hamilelik geçiriyorsun. kendine hakim olabiliyorsun canın herşeyi çekmiyor. çok güzel Valla. ama folik asidi ihmal etme kuzum.

günaydın canım. afiyet olsun. rezene çayı harika bir çay beni kuzu gibi yapıyor bayıldım bu çaya sana da tavsiye ederim.

günaydın arkedeslerimmmm nasılsınız o kadar hafifledim ki cumartesidn beri parka kızımı götürüyorum nerden baksan 3 saat dısardayım kan ter içinde eve geliyorum ve göbek bacak vs çalısıyorum , Allahm ya parka gitmek hele bi de buyuk bir parksa kızım ordan oraya hiç yorulmadan 3 saat kosuyo bende pesinden tabi.

ikindin karpuz yedim az bişi birazda sut içtim karpuzun sekeri için

parktan geldim ve kalan 2parça karpuzuda yedim

kahve yaptım azıcık süt ve pekmezle

aksamda nesfitimi yedim

saat 21 30 gibi kiraz çilek erik yeni dünya yedim birazda beyaz leblebi

biberiye çayı içip yattım

sabah sirkeli balla 300ml suyumu içtim nesfit ve 2 kaysi yedimm

sekersiz tür kavesi içtim diyen arkadaşlara nili ve hugo basta olmak uzere çook imreniyorum ve okula kahve makinası alıp her gün içsem diyorum ya bende.

günaydın pepeti şekersiz kahveyi belki ilk başta beğenmezsin ama sonra alışıyosunn gerçekten

nilmısra tavsiyen için sağol canım başka bitki çayları alacaktım onların yanına yazdım rezeneyide aktara gidince alayım bunuda içeyim

eveettt cnmm insann + 10 kiloyla hamile oluncaa herseye dikkatt ediyyyy:90::90::90::90::90::90: cnmm simdilikk bişi cekmiooo ayy sunu yesemm diom arada amaaa hemennn detttt diomm hem bebegee faydası yokk hemm popişini büyütcekk diomm tutuomm kendimii napimmmm

kızlar ya kızımın doğum günü 11 haziran ve ben bi kutlama düsünmüyorum. yanı parti tarzında kalabalık bi kutlama düşünmüyorum.pasta alırız yine kızıma . kızım küçük. hemde ertesi gün seçim falan olunca annane vs gelemiycekler. arkadaşlarımı da arayıp çağırsam dedim sanki hediye için çağırcakmısım gibi geliyo hani kızım kuçuk oldugu çin bunu söyluyorum 3-4 olsa çoçuk eğlenir tabi hediye vs aklıma gelmez , kızım küçük olunca arkadaslarım da 3 de yeni doğurdular 2-3 aylık bebekler çağırsam kızım oynayamıyacak klasık gün oturması gibi olcak çocuk için haklımıyım sizce, gecen ilk doğum gününde annenler akrabalar vs vardı.

abovvvv gözlerim kapanıyo valla ben en iyisi türk kahvesi yapamda içem bi dene şekersiz uykum açılsın azcık

simdii düsüpp bayılcammmm hee seninn bi oglunn yokmuyduuuuu?? allah allahh aalgım zayıfladı heraldee

günaydın çiçeyiim

günaydın balımcan

günaydın sevgi kelebeeeeeee
günaydın dadluş.. şu bebeginin resmine de hastayım. ne kadar içten gülmüş zilli

kıslarrrr sabah midem kazınarak uyandımmm tartılıyım dedim 62.5 çıktımmmm yarım kilo gitmişşşşş4 ayda 2:86:kilo veren biri için rekorrrrr yürüyüş süper oldu bana
tebrik ederim berry. bence seni açan hareket oldu direnci kırdın. bence asla benim metom yavaş diye düşünme. olumlu düşün .. eylüle bile kalmaz sonuç bakarsın kim bilir
yoli doli günaydın canım

ahhh hugocuk ahhh. adım yoli doli kaldı hehehe.. olsun sizin verdiiniz ada boynum kıldan ince

günaydın tatlım ince hatunum.. şekersiz türk kahvesi aşığı

sekersiz tür kavesi içtim diyen arkadaşlara nili ve hugo basta olmak uzere çook imreniyorum ve okula kahve makinası alıp her gün içsem diyorum ya bende.

tatlım bende artık şekerli içemiyorum kahveyi. her sabah ofise gelince bi tane şekersiz kahvem var. inan kahvenin o harika aroması asıl böyle ortaya çıkıyor. mis yahuu miss. kurban olduum allahımın yarattığı nimetlere bakın hee heeeyyy

merhabalar kızlar aranıza yeni katılanlardanım birbirinizi motive etmenize hayran kaldığım için üye oldum.
bende rejimdeyim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 kilo kadar verdim önümde uzun bi yol var.beni de gaza getirir misiniz

bas gaza merys bas gaza kim tutar seni bas gazaaaaaa

simdii düsüpp bayılcammmm hee seninn bi oglunn yokmuyduuuuu?? allah allahh aalgım zayıfladı heraldee

kız sana bişiler oldu hamile kalıncaa. çikon aklını başından aldı galibaaaa

hoşgeldin canım. tabi ki gelebilirsin. 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? yaş kaç ? nerdensin ? ev hanımımı yoksa çalışan mısın ? yaş kaç ? boyun kaç ?
bak biz ne kadar kilolar verdik buradaki dayanışma sayesinde. bide hepimiz başka yerlerdeyiz kimimiz ev hanımı kimimiz çalışıyor ama burda her gün bir altın gnü misali hatun sohbetleri dönüyor. çok keyifli. hem egleniyoruz hem kilo veriyoruz. daha iyisi şam'da altından wcli saray olurdu heralde hahahhaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…