60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım

selamlarrrr güzel cadılarrrrrr

amanın da yağlar erümüüüüşşş kalçalar neyin sıkılaşmuuuuuş
yavrularrrr seksü şempanzelerrr
ennn güzel günlerrr mutlu yarınlarrr sizin ossuuun inşallaaah
sabah gene her zamanki gibi
2yk nesfit
300ml light süt
1 erik

bugün gene bizim sanayideki büfeciye yalakalık yapmak lazım telefonda ki bize hurma getirsin

yoliiiii bak çiçeeem sana müşteri geldiiii

selam arkadaşlar.ben bir kaç ay önce talılıyodum bu sayfaya.sonra her yediğimi yazmayı gözüm kesmedi.ama arada okuyodum sizi yine.bu arada tamamen de bırakmadım.haftada 4-5 sabah yarım saat yürüyüş yaptım, akşamları iş çıkışı da gün aşırı yarım saat yürüdüm.2 litre suya devam ettim.bi de yine bu sitede okumuştum, akşamları yemekten yarım saat sonra ballı sirkeli su içtim.yemeği fazla kısmadım...(biraz)ama akşam aburcuburlarını yarıya indirdim. sonuç ne oldu derseniz, tartılmadım hiç ama dar geldiği için birine vermeyi düşündüğüm bazı kıyafetlerimi denedim dün, ve içine girebildim...çok kilo vermemişimdir ama fark oldu yani...sevindim....

hoşbulduk efendim. bünyem çok yavaş çalıştığından bir ayda 3 kilo verdim. evliyim yaş 26 . boy 1.60. çalışıyorum masa başı tipik memur sohbetlerinizi keyifle okuyorum inşallah bende dahil olurum

Son düzenleme:
hadin kızlar 45 dk sonra görüşürük ben kendimi ebruliye teslim edim de azcık benımle ılgılensın şöle kıvrımları ortaya cıkaralım...

günaydın afiyet olsun canım e sen başla o zaman şimdiden yalakalık yapmaya

Ay sabah sabah kahkaha attırdın bana yo yom ya.. Canımsın..

aldı vala haketteeennn... algımm zayıfladıı herhalll:44::44::44::44::44: cikomm napinn cocukumm sen yaaaaa

merak etme gitcek o da. masaj yapmayı ihmal etme olurmu. bugün ben biraz sert yaptım sıcak su tutarken dayanamadım çok yandı acayip yandı sonra soğuk su tuttum geçti

kımse görmedi sanırsammm

günaydın kızlar....nasılsınnız bakayım...kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun...
sabah saat : 7 :00 da
1 dilim karpuz,
1 tatlı kaşığı kadar peynir

saat: 9 :00
1 dilim ekmek üzerine bal -kaymak..
1 bardak çay

şuan dada karnımda fena bir ağrı var az önce birden oldu geçer herhalde...:26:

Yok canım bir dünya tatlısı kızım varr

alla allaaaaa:44::44::44: allahh bagıslasınn datlumm... benn cok severimm dogum günlerinii .. yani bugünn hatırlamasa anlamasaa yıllar sonaa fotograflarıı severr... o nedenlee yapmann taraftarıyımmmmm:86::86::86::86::86:

yoliiiii bak çiçeeem sana müşteri geldiiii

yavlum bünyen yavaş filan deel gelirayak döferim falla heee
elimiz korkak alışmasın dimi kıslar yeni gelen çaylaklara karşııı ben ayda 1-2 kilo veren biri olarak bu tür yavaş mavaş yorumlarını asla kabul etmiyorum. demek ki spor yapmıyporsun ki az verdiini düşünüyorsun o zaman o tatlı totişi kaldırıp hareket etçen yoksa 3 kilo ayda süperdir oturduun yerden kilo ver oh oh ne güsel

Ay sabah sabah kahkaha attırdın bana yo yom ya.. Canımsın..
sende benim canımsın yecalem oh yeaah beybüüüüüüüüüüüüüü ama espirikimi bi sen anladın galibaağğ. diger kızlar daa kave içiyorlar afyonları patlamadı yaaa

aldı vala haketteeennn... algımm zayıfladıı herhalll:44::44::44::44::44: cikomm napinn cocukumm sen yaaaaa

merak etme gitcek o da. masaj yapmayı ihmal etme olurmu. bugün ben biraz sert yaptım sıcak su tutarken dayanamadım çok yandı acayip yandı sonra soğuk su tuttum geçti

sert yap hügocum sert yap. hatta yagları tekmele tokatla yumrutla iyice ki korkutup kaçır hahahha

bu gidişle banada başlatacanız şu platesi.nerden yapıyon fambımm sen platesi net yok evde bildiğim kadarıyla:26:

loxiye gittiğimde onun evinden indirdiydim ama yarıda kesiliyo o daaaaiyi bilg olan bir internet kafeye gidip birkaç tane daha indirmem lazımmm
yap kızzz,yapppppp,pilatesss kardeşliğiiiii:13:

pepeticim sen bilirsin ama bende oğluma öyle kalabalık parti yapmadım. aile arasında kutladık hep hediyeler aldık oğluşa pasta çerez. biraz daha büyüsün aklı ersin istiyorum doğum günü partisini kavrayabilmesi tadını çıkarabilmesi için. ama tabii sen bilirsin canım.

aramıza hoşgeldin canım. bayıl bize takıl bize kış kış yağlar kış kış

günaydın tatlış.

selam canım. senin adına sevindim. demek biraz daha iradeli olsan motive olsan gidecek hep yağlar kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…