merhabalar kızlar aranıza yeni katılanlardanımbirbirinizi motive etmenize hayran kaldığım için üye oldum.
bende rejimdeyim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 kilo kadar verdim önümde uzun bi yol var.beni de gaza getirir misiniz
merhabalar kızlar aranıza yeni katılanlardanımbirbirinizi motive etmenize hayran kaldığım için üye oldum.
bende rejimdeyim diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum. 3 kilo kadar verdim önümde uzun bi yol var.beni de gaza getirir misiniz
kız sana bişiler oldu hamile kalıncaa. çikon aklını başından aldı galibaaaa
hoşgeldin canım. tabi ki gelebilirsin. 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? yaş kaç ? nerdensin ? ev hanımımı yoksa çalışan mısın ? yaş kaç ? boyun kaç ?
bak biz ne kadar kilolar verdik buradaki dayanışma sayesinde. bide hepimiz başka yerlerdeyiz kimimiz ev hanımı kimimiz çalışıyor ama burda her gün bir altın gnü misali hatun sohbetleri dönüyor. çok keyifli. hem egleniyoruz hem kilo veriyoruz. daha iyisi şam'da altından wcli saray olurdu heralde hahahhaa
selamlarrrr güzel cadılarrrrrr
amanın da yağlar erümüüüüşşş kalçalar neyin sıkılaşmuuuuuş
yavrularrrr seksü şempanzelerrr
ennn güzel günlerrr mutlu yarınlarrr sizin ossuuun inşallaaah
sabah gene her zamanki gibi
2yk nesfit
300ml light süt
1 erik
bugün gene bizim sanayideki büfeciye yalakalık yapmak lazım telefonda ki bize hurma getirsin
hoşgeldin canım. tabi ki gelebilirsin. 3 kiloyu ne kadar zamanda verdin ? yaş kaç ? nerdensin ? ev hanımımı yoksa çalışan mısın ? yaş kaç ? boyun kaç ?
bak biz ne kadar kilolar verdik buradaki dayanışma sayesinde. bide hepimiz başka yerlerdeyiz kimimiz ev hanımı kimimiz çalışıyor ama burda her gün bir altın gnü misali hatun sohbetleri dönüyor. çok keyifli. hem egleniyoruz hem kilo veriyoruz. daha iyisi şam'da altından wcli saray olurdu heralde hahahhaa
kız sana bişiler oldu hamile kalıncaa. çikon aklını başından aldı galibaaaa
bana abartıyosun diyene bakkkkkız manken kimin olmuşşş,kıyafetlerden pörtlemeyen,sadece cıbılken gözüken minicik ayva göbeği varrr,göbeğimde göbeğim deerrrrrr ben deyince abartıyo oluyorummm
zaten beni sen bu hale getirdinnnnnsen böle olmasann ben idealime ulaşmış bir bayandımmmmmm
simdii düsüpp bayılcammmm hee seninn bi oglunn yokmuyduuuuu?? allah allahh aalgım zayıfladı heraldee
kızlar ya kızımın doğum günü 11 haziran ve ben bi kutlama düsünmüyorum. yanı parti tarzında kalabalık bi kutlama düşünmüyorum.pasta alırız yine kızıma . kızım küçük. hemde ertesi gün seçim falan olunca annane vs gelemiycekler. arkadaşlarımı da arayıp çağırsam dedim sanki hediye için çağırcakmısım gibi geliyo hani kızım kuçuk oldugu çin bunu söyluyorum 3-4 olsa çoçuk eğlenir tabi hediye vs aklıma gelmez , kızım küçük olunca arkadaslarım da 3 de yeni doğurdular 2-3 aylık bebekler çağırsam kızım oynayamıyacak klasık gün oturması gibi olcak çocuk için haklımıyım sizce, gecen ilk doğum gününde annenler akrabalar vs vardı.
Yok canım bir dünya tatlısı kızım varr
yoliiiii bak çiçeeem sana müşteri geldiiii
yavlum bünyen yavaş filan deel gelirayak döferim falla heeehoşbulduk efendim. bünyem çok yavaş çalıştığından bir ayda 3 kilo verdim. evliyim yaş 26 . boy 1.60. çalışıyorum masa başı tipik memur sohbetlerinizi keyifle okuyorum inşallah bende dahil olurum
sende benim canımsın yecalem oh yeaah beybüüüüüüüüüüüüüü
Ay sabah sabah kahkaha attırdın bana yo yom ya.. Canımsın..
aldı vala haketteeennn... algımm zayıfladıı herhalll:44::44::44::44::44: cikomm napinn cocukumm sen yaaaaa
merak etme gitcek o da. masaj yapmayı ihmal etme olurmu. bugün ben biraz sert yaptım sıcak su tutarken dayanamadım çok yandı acayip yandı sonra soğuk su tuttum geçti
Yok canım bir dünya tatlısı kızım varr
bu gidişle banada başlatacanız şu platesi.nerden yapıyon fambımm sen platesi net yok evde bildiğim kadarıyla:26:
kızlar ya kızımın doğum günü 11 haziran ve ben bi kutlama düsünmüyorum. yanı parti tarzında kalabalık bi kutlama düşünmüyorum.pasta alırız yine kızıma . kızım küçük. hemde ertesi gün seçim falan olunca annane vs gelemiycekler. arkadaşlarımı da arayıp çağırsam dedim sanki hediye için çağırcakmısım gibi geliyo hani kızım kuçuk oldugu çin bunu söyluyorum 3-4 olsa çoçuk eğlenir tabi hediye vs aklıma gelmez , kızım küçük olunca arkadaslarım da 3 de yeni doğurdular 2-3 aylık bebekler çağırsam kızım oynayamıyacak klasık gün oturması gibi olcak çocuk için haklımıyım sizce, gecen ilk doğum gününde annenler akrabalar vs vardı.
selamlarrrr güzel cadılarrrrrr
amanın da yağlar erümüüüüşşş kalçalar neyin sıkılaşmuuuuuş
yavrularrrr seksü şempanzelerrr
ennn güzel günlerrr mutlu yarınlarrr sizin ossuuun inşallaaah
sabah gene her zamanki gibi
2yk nesfit
300ml light süt
1 erik
bugün gene bizim sanayideki büfeciye yalakalık yapmak lazım telefonda ki bize hurma getirsin
selam arkadaşlar.ben bir kaç ay önce talılıyodum bu sayfaya.sonra her yediğimi yazmayı gözüm kesmedi.ama arada okuyodum sizi yine.bu arada tamamen de bırakmadım.haftada 4-5 sabah yarım saat yürüyüş yaptım, akşamları iş çıkışı da gün aşırı yarım saat yürüdüm.2 litre suya devam ettim.bi de yine bu sitede okumuştum, akşamları yemekten yarım saat sonra ballı sirkeli su içtim.yemeği fazla kısmadım...(biraz)ama akşam aburcuburlarını yarıya indirdim. sonuç ne oldu derseniz, tartılmadım hiç ama dar geldiği için birine vermeyi düşündüğüm bazı kıyafetlerimi denedim dün, ve içine girebildim...çok kilo vermemişimdir ama fark oldu yani...sevindim....
bende oğlun diye biliyordum ya..:26:
kımse görmedi sanırsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?