60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 hurma yidim
1 lt suyum bittiiii
öffff yapmam gereken işler varrr,yapmak istemiyorummmmmmher şeye ben yardım ederim diyen bir arkadaş vardı nerde ooo

cimcime günaydın canım bende şimdi seni soracaktım.af,yet olsun geciktin bugün :26:

günaydınlarrr,azcık okudum hemen kaçıyorum,evim dandiniii,yataklar hala toplanmadı,biberonlar yıkanacakkk puff,çamaşaırları astım,işim bitmiyo ki hiç,sağlık olsun.bu sabah tartıda 66 yı gördüm şükür tikırımı değiştim hemennn,çok sevindim 67 ye kadar çıkmıştım valla yakaç gündür de salmıştım kendimi,diyet yapmadım yedim de yedim,çikolatalar falan acayip yedim,neyse özüme döndüm aklım başıma geldi,kuzular pokoyu izlerken işimi bitireyim,uğrarım yine:80:

2 dilimm kızarmıss kepekli ekmeklee beyazz peynirr yedimm.. dayanamadımmm 5 tanedee minnak acıbiberr tursusu yedimmmmm

hadeee bakalımmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben geldim bugün hıt cardiyoya başladım
ağırlıkları bıraktımya ondan. şöyle yaptım önce ısınma sonra yarım saat 4.7 sonra yarım saatt dolunca arakarda 6 ve 6.1 ile 5 dakika koşu nabız 150 oldu valla
3 kere yaptım 3-5 dakika yaptım sonra yine kullandığım seviyeye geldi.
eskiden 6 kullanırdım ancak uzun süre kullanmadım seviye düştüya 6 bana çok geldi
sonrasında beşer kiloluk dumbelle yanlara eğildim 3 set 20 kere yaptım. 3x20
duş aldım masaj yaptım
eşime köfteli bezelye yaptım akşamada yanına pilav yaptımmı tamamdır
öğlen için tavuk soteledim.
tür kayfemi pişirdim içiyorum

cimcime günaydın canım bende şimdi seni soracaktım.af,yet olsun geciktin bugün :26:
evet canım hiç halim oktu uyumakla meşguldüm masa üstlerinde geziyordum fakülte sekreterim gördü beşik mi salladın dedi.ben kendimi sallayıp uyutuyorum.allahım bu uyku hali bir geçsede kurtulsam...rezil oluyorum millete sürekli...
o zamannn seninn bebügünndee aklınıı basındann almısss
sanırsam öyle olmuş...

kıslarr bi siteye üyeyim. orda vücut geliştirmecileri antrenörler var onlardan fiikir alıyorum siteyi okuyorum değişik şeyler öğrenirsem önemli yazıcam arada

ohh maşşallah balım valla böyle anlatınca hiç çalışmak istemiyom ya evde olmak istiyom :18:

tebrikler canım kolay gelsin:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…