canım benim afiyet olsun.bitanem senin kızın olacak ahada buraya yazıyorum.bende felaket yerdim kızımda...2 dilimm kızarmıss kepekli ekmeklee beyazz peynirr yedimm.. dayanamadımmm 5 tanedee minnak acıbiberr tursusu yedimmmmm
tebrik ederim canım benim...günaydınlarrr,azcık okudum hemen kaçıyorum,evim dandiniii,yataklar hala toplanmadı,biberonlar yıkanacakkk puff,çamaşaırları astım,işim bitmiyo ki hiç,sağlık olsun.bu sabah tartıda 66 yı gördüm şükür tikırımı değiştim hemennn,çok sevindim 67 ye kadar çıkmıştım valla yakaç gündür de salmıştım kendimi,diyet yapmadım yedim de yedim,çikolatalar falan acayip yedim,neyse özüme döndüm aklım başıma geldi, kuzular pokoyu izlerken işimi bitireyim,uğrarım yine:80:
ben geldimbugün hıt cardiyoya başladım
ağırlıkları bıraktımya ondan. şöyle yaptım önce ısınma sonra yarım saat 4.7 sonra yarım saatt dolunca arakarda 6 ve 6.1 ile 5 dakika koşunabız 150 oldu valla
3 kere yaptım 3-5 dakika yaptım sonra yine kullandığım seviyeye geldi.
eskiden 6 kullanırdım ancak uzun süre kullanmadım seviye düştüya 6 bana çok geldi
sonrasında beşer kiloluk dumbelle yanlara eğildim 3 set 20 kere yaptım. 3x20
duş aldım masaj yaptım
eşime köfteli bezelye yaptım akşamada yanına pilav yaptımmı tamamdır
öğlen için tavuk soteledim.
tür kayfemi pişirdim içiyorum
ecriin hamile pilatesi yaptıran spor salonları oluyo veya yoga hamilelik için. oraya üye olup düzenli gitsene çok faydası olur veya hamile pilatesi ile ilgili video filan ne bulursan onları yapsana kıss
ebru şallı hamile pilatesi cdsi çıkarttı onuda alabilirsin
a aaaaaa titanikkkk in öncee romanı cıkmıssss... romandada gemi batiymişşş.. sonaa titanigii yapmıslarrrrr... aynı yerdee aynenn buzdagınaa carpmıss da batmısss... aynıı sayıdaa insann ölmüşşş... bırakk adamınn kitabı daa tutmamıssss... kitapta daa batarkenn ilahi calıolarmıss gercektee de öle olmusss... ve adamm titanikk yapılıpp battıktann 3 yıl sonra ölmüşş vee yinedee kimse onunn kitabınıı hatırlamamıss... aglıcamm simdiiii
a aaaaaa titanikkkk in öncee romanı cıkmıssss... romandada gemi batiymişşş.. sonaa titanigii yapmıslarrrrr... aynı yerdee aynenn buzdagınaa carpmıss da batmısss... aynıı sayıdaa insann ölmüşşş... bırakk adamınn kitabı daa tutmamıssss... kitapta daa batarkenn ilahi calıolarmıss gercektee de öle olmusss... ve adamm titanikk yapılıpp battıktann 3 yıl sonra ölmüşş vee yinedee kimse onunn kitabınıı hatırlamamıss... aglıcamm simdiiii
canım benim afiyet olsun.bitanem senin kızın olacak ahada buraya yazıyorum.bende felaket yerdim kızımda...
tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92:
süpersin gerçekten azmine hayranım ya....
hamile psikolojisine girmiş bu kızzzağla canım ağla açılırsın,şimdi reklamlara bile ağlarsın sen artıkk
bırak şimdi ağlamayı ebru şallının 88 dk.lık hamile pilatesi dvdsi 15 lira havale ile onu alda yap barim boş boş durma nenondan sonra olmadık şeyler düşünüp kendini sıkıyosun
allalaa ilginç yaw saçlırı yokya ondan mı ki:26: profilimdede avatarımda da var ya teyzeleriibende oğlun diye biliyordum ya..:26:
aile arasında yapıcam canım çekerdek ailemde, bisiler alır hediyede resem falan oluçak tabıkıpepeticim sen bilirsin ama bende oğluma öyle kalabalık parti yapmadım. aile arasında kutladık hep hediyeler aldık oğluşa pasta çerez. biraz daha büyüsün aklı ersin istiyorum doğum günü partisini kavrayabilmesi tadını çıkarabilmesi için. ama tabii sen bilirsin canım.
aramıza hoşgeldin canım. bayıl bize takıl bizekış kış yağlar kış kış
günaydın tatlış.
selam canım. senin adına sevindim. demek biraz daha iradeli olsan motive olsan gidecek hep yağlar kilolar.
olabilir canım onuda düsünüyorum hem bu hafta halılarımı yıkatıcam pazartese evi temizletcem perdeler yıkanıcak mis kimin evim varken dogum günüde yapabilirimcanım ya kendi aranızda kutlayın yada ertele doğumgününü diğer haftaya
titanik limandan ayrıldığı anda buzdağıda kırılıp ayrılmış yerindena aaaaaa titanikkkk in öncee romanı cıkmıssss... romandada gemi batiymişşş.. sonaa titanigii yapmıslarrrrr... aynı yerdee aynenn buzdagınaa carpmıss da batmısss... aynıı sayıdaa insann ölmüşşş... bırakk adamınn kitabı daa tutmamıssss... kitapta daa batarkenn ilahi calıolarmıss gercektee de öle olmusss... ve adamm titanikk yapılıpp battıktann 3 yıl sonra ölmüşş vee yinedee kimse onunn kitabınıı hatırlamamıss... aglıcamm simdiiii
sorma yafff sürmenajj oldum aglaya aglayaa... artıkk istemesemdee aglıomm:90::90::90::90: amaa titanigee eskidendee aglardımmm.. kacc defa izledimm acabaaa:97::97:
allalaa ilginç yaw saçlırı yokya ondan mı ki:26: profilimdede avatarımda da var ya teyzelerii
aile arasında yapıcam canım çekerdek ailemde, bisiler alır hediyede resem falan oluçak tabıkı
olabilir canım onuda düsünüyorum hem bu hafta halılarımı yıkatıcam pazartese evi temizletcem perdeler yıkanıcak mis kimin evim varken dogum günüde yapabilirim
titanik limandan ayrıldığı anda buzdağıda kırılıp ayrılmış yerinden
yaaa titanıcteki bir cümle vardı çok severim " bir kadının yüreği sırlarla doludur der"
aaa ii fikirr amaa kartsızz bi site bulmamm lazımmm.. bizim kartlarr nete kapalıı..
kızım uyuyorken ben de yemeğimi yapayım barik.bulgurlu semizotu yemeği yapcam,ama once netten bir tarif bakayımmm.kızlar son dk bombası veriyom asenayla paskal arasında aşk başlamış
kızlarrrr açlıktan geberiyoruuuum
öğlende ızgara köfte yicem o yüzden kahvaltıyı hafiflettim
ara öğünümde de sadece 1 bardak şekersiz çay içtim
şimdi su sebiline gidip önüne oturcam bol bol su içeyim deyiiii
kızım uyuyorken ben de yemeğimi yapayım barik.bulgurlu semizotu yemeği yapcam,ama once netten bir tarif bakayımmm.kızlar son dk bombası veriyom asenayla paskal arasında aşk başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?