60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecriin hamile pilatesi yaptıran spor salonları oluyo veya yoga hamilelik için. oraya üye olup düzenli gitsene çok faydası olur veya hamile pilatesi ile ilgili video filan ne bulursan onları yapsana kıss
ebru şallı hamile pilatesi cdsi çıkarttı onuda alabilirsin

a aaaaaa titanikkkk in öncee romanı cıkmıssss... romandada gemi batiymişşş.. sonaa titanigii yapmıslarrrrr... aynı yerdee aynenn buzdagınaa carpmıss da batmısss... aynıı sayıdaa insann ölmüşşş... bırakk adamınn kitabı daa tutmamıssss... kitapta daa batarkenn ilahi calıolarmıss gercektee de öle olmusss... ve adamm titanikk yapılıpp battıktann 3 yıl sonra ölmüşş vee yinedee kimse onunn kitabınıı hatırlamamıss... aglıcamm simdiiii

2 dilimm kızarmıss kepekli ekmeklee beyazz peynirr yedimm.. dayanamadımmm 5 tanedee minnak acıbiberr tursusu yedimmmmm
canım benim afiyet olsun.bitanem senin kızın olacak ahada buraya yazıyorum.bende felaket yerdim kızımda...
tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92:

süpersin gerçekten azmine hayranım ya....

d&r da baktım daa kalmamısss zatenn cd altın gibi olduu normalinide bulamadıdımmm bi daha inincee tekrarr bakcamm.. evde yapcamm bendee cnmmm

bırak şimdi ağlamayı ebru şallının 88 dk.lık hamile pilatesi dvdsi 15 lira havale ile onu alda yap barim boş boş durma nen ondan sonra olmadık şeyler düşünüp kendini sıkıyosun

hamile psikolojisine girmiş bu kızzzağla canım ağla açılırsın,şimdi reklamlara bile ağlarsın sen artıkk

canım benim afiyet olsun.bitanem senin kızın olacak ahada buraya yazıyorum.bende felaket yerdim kızımda...

tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92:

süpersin gerçekten azmine hayranım ya....

öle mii diosunnnn??? kızz büyük ihtimall zatennn cünküü esiminn 5 ablası varrr gerci babaannesiinn dee 4 oglu varr:44::44: nasipp bakalımm emmmee gece rüyayla uyanıklıkk arasııı ultrasonda doktorr erkekk didiydiiii... bende azcıkk üzüldüm galibaaa:44::44: neysee nasipppp kısmöett saglıklı olsundaaa

hamile psikolojisine girmiş bu kızzzağla canım ağla açılırsın,şimdi reklamlara bile ağlarsın sen artıkk

sorma yafff sürmenajj oldum aglaya aglayaa... artıkk istemesemdee aglıomm:90::90::90::90: amaa titanigee eskidendee aglardımmm.. kacc defa izledimm acabaaa:97::97:

kızım uyuyorken ben de yemeğimi yapayım barik.bulgurlu semizotu yemeği yapcam,ama once netten bir tarif bakayımmm.kızlar son dk bombası veriyom asenayla paskal arasında aşk başlamış

bırak şimdi ağlamayı ebru şallının 88 dk.lık hamile pilatesi dvdsi 15 lira havale ile onu alda yap barim boş boş durma nen ondan sonra olmadık şeyler düşünüp kendini sıkıyosun

aaa ii fikirr amaa kartsızz bi site bulmamm lazımmm.. bizim kartlarr nete kapalıı..

bende oğlun diye biliyordum ya..:26:
allalaa ilginç yaw saçlırı yokya ondan mı ki:26: profilimdede avatarımda da var ya teyzelerii

aile arasında yapıcam canım çekerdek ailemde, bisiler alır hediyede resem falan oluçak tabıkı

canım ya kendi aranızda kutlayın yada ertele doğumgününü diğer haftaya
olabilir canım onuda düsünüyorum hem bu hafta halılarımı yıkatıcam pazartese evi temizletcem perdeler yıkanıcak mis kimin evim varken dogum günüde yapabilirim
titanik limandan ayrıldığı anda buzdağıda kırılıp ayrılmış yerinden
yaaa titanıcteki bir cümle vardı çok severim " bir kadının yüreği sırlarla doludur der"

sorma yafff sürmenajj oldum aglaya aglayaa... artıkk istemesemdee aglıomm:90::90::90::90: amaa titanigee eskidendee aglardımmm.. kacc defa izledimm acabaaa:97::97:

evet güzel film,ben birde selvi boylum al yazmalıma her seyredişte ağlarımmmmneyse sen tutma kendini,içinden geldiği gibi istediğin şeye ağla canımm.yalnız bu kadar çabuk etkilendiğine göre ben bebeğin kız oldugunu düşünüyom,bakalım tutturabilecekmiyim

yaaaa allah ınn hikmetii işteeee

kızlarrrr açlıktan geberiyoruuuum
öğlende ızgara köfte yicem o yüzden kahvaltıyı hafiflettim
ara öğünümde de sadece 1 bardak şekersiz çay içtim
şimdi su sebiline gidip önüne oturcam bol bol su içeyim deyiiii

kızım uyuyorken ben de yemeğimi yapayım barik.bulgurlu semizotu yemeği yapcam,ama once netten bir tarif bakayımmm.kızlar son dk bombası veriyom asenayla paskal arasında aşk başlamış

benn dediydimmmm...o zatenn iş attıydı onaa.. adamm elendigindeee kucagınaaa atladııı sarıla öpüsee bi hall oldu kucagındaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…