60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmaz dostum spor yapan insan az yememeli. yoksa kasları erirse yağın fırlar. yemeklerin yağına dikkat etsen beyazundan hamurişii yemesen yani sağlıklı beslensen zati yeter sana. sporla halledersin. egzersizle sorunlu bölgeleri halledersin.
yoksa böyle yaparsan leptin hormon seviyen düşer denge bozulur yemeklere saldırırsın.
bu çok olmaya başladı. leptin düşüyo kişi 2-3 ay gibi kısa sürede çok yemek yiyerek kilo alıyo spor bile yapsa. aman dikkat et
gerçi sende biliyosun bunları ama unutuyoruz bazen

merak etme gitcek o da. masaj yapmayı ihmal etme olurmu. bugün ben biraz sert yaptım sıcak su tutarken dayanamadım çok yandı acayip yandı sonra soğuk su tuttum geçti

sevgili hugocuk;
bu masaj olayına bıraz kılo verdıkten sonra mı yoksa hemen mi başlayalım.

benimde liseden sınıf arkadaşlerım can yoldaşlarım hamileydi biri regaip kandilinde doğum yaptı biride 6 haziranda 1 kız bir oğlan bu akşam kızı olan arkadaşımı c.teside diyer arkadaşımı görmeye gideyim.

güüüüüüüüüüünaydıııınnnn seksü nugiiiii ve totiş cicişlerrrrr
geçmişi okudumda geldim internetimde de sorun vardı ancak bağlanabildim.

dün yemekten sonra eşimle parkta 3.4 km yürüdük. gidiş geliş+ parktakş toplam yürüyüş 40 sürdü.
sonra gelince yarım şişe soda içtim
5-6 antep fıstığı
2-3 kaju
1 fındık yedim.

soooona 1 kupa şekersiz çay içtim
sooona dondurma yedim 3 top vişneli bitter çikolatalı ve sade

sooona 3 malta eriği
4 erik
2 kayısı
4-5 çilek yedim

soona biraz kitap okuyup yattım.
kahvaltım ise şöle oluorr kendileri

1 kupa şekersiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta 1 kk peynir 1 kırmızı bibier 1 yeşil soğan dan oluşan 1 tk yağ ile yapılmış omlet
1 kk peynir
2 zeytin
maydonoz
2 tk pekmez
1 yk yooort yedim. şimdik pilates yapıciiimmm

hamile psikolojisine girmiş bu kızzzağla canım ağla açılırsın,şimdi reklamlara bile ağlarsın sen artıkk

annebenim niye pöskivetimmmmmmmmmmmmm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdiye ağlama vallaaaaaaa kralı gelseee susuturamaz seniiiiikralda malum kişi oliyyyyyyyyyyyy

günaydın kukimm afiyet olsunnn canım

kilo verdikten sonr yaparsın
kardiyoda yapıyon demi tempolu yürüyyüş veya bisiklet yüzme vs..

hemen hemen hergun cıkmaya çalısıyporum şimdi ebru ile plates yaptım aneeemmm çokk terledım akşamada leslie miydı neydı onla yürüyüş yapım dıyom hugom cok mu?

ne çok doguran var maşalllaahhhhh bizde yarın gıdecez bi oğluşumuz oldu gıdelım takısını neyim takalım bebüşe.

slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:

hemen hemen hergun cıkmaya çalısıyporum şimdi ebru ile plates yaptım aneeemmm çokk terledım akşamada leslie miydı neydı onla yürüyüş yapım dıyom hugom cok mu?

çok canım. yorar seni. sıkılrsın hem bi süre sonra o yüzden bigün yürüyüş veya leslie olabilir onu yaparsın diğer günde pilates yaparsın. yürüyüş yapamazsan leslie olur veya sevdiğin şarkılarda dans edersin tempolu oynarsın ama çok hızlı değil tempolu. diğer günde sadece pilates yaparsın tamamdır

yaa salona itsemm daha mı sevkli olur kiiiii:44::44::44::44:

olur mu biliyorum diye sen söylemicen mi bişey aşkolsuuun:)ya öyle mal gibi gelmişim işyerine birşey getirmemişim yanımda sadece bir tane limonum var çay için:)o derece fakirim yane şu an saçmasapan birşey de yemek istemiyorum şimdi durduk yere sağlıksız birşey sokmayayım mideme

hoşgeldin çiçeem afiyet ossunnn

slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:

hoşgeldiiiiin

ben birazdan çekmeceleri falan yerim herhalde
şimdi 15 gram üçgen peynir buldum onu yedim nugiii ve hugoşş çaylan olmaz dediydi ya söz dinledim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…