kızlarrrr açlıktan geberiyoruuuum
öğlende ızgara köfte yicem o yüzden kahvaltıyı hafiflettim
ara öğünümde de sadece 1 bardak şekersiz çay içtim
şimdi su sebiline gidip önüne oturcam bol bol su içeyim deyiiii
hee tamam iyi o zaman canım. en bi süper spor günde 30 dk yürüyüştür. bende yavaş yavaş akşamları evimi temizliyorum. halıları da yıkatim bari en azından yolluklar gitsin önce :44::44:
yavlum bünyen yavaş filan deel gelirayak döferim falla heee
elimiz korkak alışmasın dimi kıslar yeni gelen çaylaklara karşıııben ayda 1-2 kilo veren biri olarak bu tür yavaş mavaş yorumlarını asla kabul etmiyorum. demek ki spor yapmıyporsun ki az verdiini düşünüyorsun o zaman o tatlı totişi kaldırıp hareket etçen yoksa 3 kilo ayda süperdir oturduun yerden kilo ver oh oh ne güsel
yok canım ya spor da yapıyorum.eşimle kardeşimle tempolu yürüyüş günlerimiz varbir haftadır çıkamadık yürüyüşe.malum yaz temizliği (
oyyy yoli teyzesi yer onu yerrrr. o daa bi lokmacıktır dadlum benimmcikommm ne diyo annem yoli teyzeee... bi tombalakk atta görsünnnngidemm dee folicimii içemm bariiiiii:76::76::76:
öle mii diosunnnn??? kızz büyük ihtimall zatennn cünküü esiminn 5 ablası varrrgerci babaannesiinn dee 4 oglu varr:44::44: nasipp bakalımm emmmee gece rüyayla uyanıklıkk arasııı ultrasonda doktorr erkekk didiydiiii... bende azcıkk üzüldüm galibaaa:44::44: neysee nasipppp kısmöett saglıklı olsundaaa
ye tatlıyı doğur HAKKI'yı
ye ekşiyi doğur AYŞE!yi
merak etme gitcek o da. masaj yapmayı ihmal etme olurmu. bugün ben biraz sert yaptım sıcak su tutarken dayanamadım çok yandı acayip yandı sonra soğuk su tuttum geçti
sevgili hugocuk;
bu masaj olayına bıraz kılo verdıkten sonra mı yoksa hemen mi başlayalım.
hamile psikolojisine girmiş bu kızzzağla canım ağla açılırsın,şimdi reklamlara bile ağlarsın sen artıkk
hee tamam iyi o zaman canım. en bi süper spor günde 30 dk yürüyüştür. bende yavaş yavaş akşamları evimi temizliyorum. halıları da yıkatim bari en azından yolluklar gitsin önce :44::44:
oyyy yoli teyzesi yer onu yerrrr. o daa bi lokmacıktır dadlum benimm
ye tatlıyı doğur HAKKI'yı
ye ekşiyi doğur AYŞE!yi
hee bi lokmacıkkk 4_6 milimm arasıymıss yaaa bittenn büyüceebenn cok eksii yiyomm zatenn cnmm tatlıı cekmezz ki benimm herkesinn kan sekerii düsiyyyy benimm kan tuzummmm
güüüüüüüüüüünaydıııınnnn seksü nugiiiii ve totiş cicişlerrrrr
geçmişi okudumda geldim internetimde de sorun vardı ancak bağlanabildim.
dün yemekten sonra eşimle parkta 3.4 km yürüdük. gidiş geliş+ parktakş toplam yürüyüş 40 sürdü.
sonra gelince yarım şişe soda içtim
5-6 antep fıstığı
2-3 kaju
1 fındık yedim.
soooona 1 kupa şekersiz çay içtim
sooona dondurma yedim 3 top vişneli bitter çikolatalı ve sade
sooona 3 malta eriği
4 erik
2 kayısı
4-5 çilek yedim
soona biraz kitap okuyup yattım.
kahvaltım ise şöle oluorr kendileri
1 kupa şekersiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta 1 kk peynir 1 kırmızı bibier 1 yeşil soğan dan oluşan 1 tk yağ ile yapılmış omlet
1 kk peynir
2 zeytin
maydonoz
2 tk pekmez
1 yk yooort yedim. şimdik pilates yapıciiimmm
kilo verdikten sonr yaparsın
kardiyoda yapıyon demi tempolu yürüyyüş veya bisiklet yüzme vs..
benimde liseden sınıf arkadaşlerım can yoldaşlarım hamileydi biri regaip kandilinde doğum yaptı biride 6 haziranda 1 kız bir oğlan bu akşam kızı olan arkadaşımı c.teside diyer arkadaşımı görmeye gideyim.
annebenim niye pöskivetimmmmmmmmmmmmm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye ağlama vallaaaaaaa kralı gelseee susuturamaz seniiiii kralda malum kişi oliyyyyyyyyyyyy
canım şekersiz çay ara öğün olmazki
hemen hemen hergun cıkmaya çalısıyporum şimdi ebru ile plates yaptım aneeemmm çokk terledım akşamada leslie miydı neydı onla yürüyüş yapım dıyom hugom cok mu?
çok canım. yorar seni. sıkılrsın hem bi süre sonra o yüzden bigün yürüyüş veya leslie olabilir onu yaparsın diğer günde pilates yaparsın. yürüyüş yapamazsan leslie olur veya sevdiğin şarkılarda dans edersin tempolu oynarsın ama çok hızlı değil tempolu. diğer günde sadece pilates yaparsın tamamdır
olmaz dostum spor yapan insan az yememeli. yoksa kasları erirse yağın fırlar. yemeklerin yağına dikkat etsen beyazundan hamurişii yemesen yani sağlıklı beslensen zati yeter sana. sporla halledersin. egzersizle sorunlu bölgeleri halledersin.
yoksa böyle yaparsan leptin hormon seviyen düşer denge bozulur yemeklere saldırırsın.
bu çok olmaya başladı. leptin düşüyo kişi 2-3 ay gibi kısa sürede çok yemek yiyerek kilo alıyo spor bile yapsa. aman dikkat et
gerçi sende biliyosun bunları ama unutuyoruz bazen
hoşgeldin çiçeem afiyet ossunnngüüüüüüüüüüünaydıııınnnn seksü nugiiiii ve totiş cicişlerrrrr
geçmişi okudumda geldim internetimde de sorun vardı ancak bağlanabildim.
dün yemekten sonra eşimle parkta 3.4 km yürüdük. gidiş geliş+ parktakş toplam yürüyüş 40 sürdü.
sonra gelince yarım şişe soda içtim
5-6 antep fıstığı
2-3 kaju
1 fındık yedim.
soooona 1 kupa şekersiz çay içtim
sooona dondurma yedim 3 top vişneli bitter çikolatalı ve sade
sooona 3 malta eriği
4 erik
2 kayısı
4-5 çilek yedim
soona biraz kitap okuyup yattım.
kahvaltım ise şöle oluorr kendileri
1 kupa şekersiz açık çay
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta 1 kk peynir 1 kırmızı bibier 1 yeşil soğan dan oluşan 1 tk yağ ile yapılmış omlet
1 kk peynir
2 zeytin
maydonoz
2 tk pekmez
1 yk yooort yedim. şimdik pilates yapıciiimmm
slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:
slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?