60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canım afiyet olsun
bende yaptım terlettı bugun valla

vallahergünartık sert geçiyo tbrkler

Tatsız bir büyük kayısı yedim...
1 litre suyu tamaladıktan sonra da karnım şişti ne biçim.
balon gibi oldum sizinlen yarışcam diye. (NUgi, Fambık)

Son düzenleme:

ahhh birde ben bu uyku modundan bir kurtulayım hemen pilates yoga vede leslie yapacağım.spora başlayacağım.böyle olmuyor.ama işte şimdi hiç takatim yok yürümeye çok halsiz vede uykusuz gibiyim...:82::84::106::128:

Tatsız bir büyük ısı yedim...
1 litre suyu tamaladıktan sonra da karnım şişti ne biçim.
balon gibi oldum sizinlen yarışcam diye. (NUgi, Fambık)

büyük ısı mı yedin :44:canım birden içersen şişersin dikkat et bu seferde huzursuz olursun he

aramda ayran ve yarım paket etiform karton büskevit yedim.
Öğlen zyağlı kabak yoğurt ve galetam var sonra yine çıkıcimmm sokaklara işlerim var.yoruldum valla bugün 1 saat yürüyebildim tempom düştü bacaklarım ağrıyor bayağa vitamin mi alsam :44:

ya bıldırcınım leptin hormonu böyle yapıyo omega 3 yağı almak lazım omega 3 içeren besinleri ihmal etmemek lazım. yağın senin düşük bile dengeni bozmana gerek yok bence egzersiz yapsan incelme olur yani sadece spor yeter sana

hugo şu leptin hormonunu anlasana bana nasıl bişey

dün başladım canım ama etkisini hemen gösterdi maşşallah.2 hafta yan etkileri devam edermiş dayanıcaz artık başka çaresi yok
Alışma süresci biraz sıkıntılı geçebilir uykusuzluk sinir hassasiyet vb tavsiyem bol bol dolaş güneşe çık ve alışma döneminde ben balık yağı ve bkomplex vitamin almıştım pozitif etki ediyor.

çay ocağından su almaya gittim herkes koridorda şaşkın şaşkın bana bakıyor.bu koridorları koşarak giderdin ne oldu sana diyiyorlar.bahar yaramadı sana hep kış olsun diyiyorlar....bir bilseler hamişim.yürümeye mecalim yok salanıyorum sağa sola

Bıldırcın benmiyim:94:eşimde öğle diyordabalık yağı alıyım bir ara kullandım iyiydi kilo falanda aldırmadı.Haftada en az 3 gün balık yenmeli ah tondan tiksinmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…