sagol canım afiyet olsunolur mu biliyorum diye sen söylemicen mi bişey aşkolsuuun:)ya öyle mal gibi gelmişim işyerine birşey getirmemişim yanımda sadece bir tane limonum var çay için:)o derece fakirim yane şu an saçmasapan birşey de yemek istemiyorum şimdi durduk yere sağlıksız birşey sokmayayım mideme
hoşgeldin çiçeem afiyet ossunnn
hoşgeldiiiiin
bende yaptım terlettı bugun valla
nugya ilaç antidepresansa uykuda düzensizlik yapar merak etme ne kadar oldu başlayalı
çok canım. yorar seni. sıkılrsın hem bi süre sonra o yüzden bigün yürüyüş veya leslie olabilir onu yaparsın diğer günde pilates yaparsın. yürüyüş yapamazsan leslie olur veya sevdiğin şarkılarda dans edersin tempolu oynarsın ama çok hızlı değil tempolu. diğer günde sadece pilates yaparsın tamamdır
Tatsız bir büyük ısı yedim...
1 litre suyu tamaladıktan sonra da karnım şişti ne biçim.
balon gibi oldum sizinlen yarışcam diye. (NUgi, Fambık)
ya bıldırcınım leptin hormonu böyle yapıyo omega 3 yağı almak lazım omega 3 içeren besinleri ihmal etmemek lazım. yağın senin düşük bile dengeni bozmana gerek yok bence egzersiz yapsan incelme olur yani sadece spor yeter sana
Tatsız bir büyük ısı yedim...
1 litre suyu tamaladıktan sonra da karnım şişti ne biçim.
balon gibi oldum sizinlen yarışcam diye. (NUgi, Fambık)
Alışma süresci biraz sıkıntılı geçebilir uykusuzluk sinir hassasiyet vb tavsiyem bol bol dolaş güneşe çık ve alışma döneminde ben balık yağı ve bkomplex vitamin almıştım pozitif etki ediyor.dün başladım canım ama etkisini hemen gösterdi maşşallah.2 hafta yan etkileri devam edermiş dayanıcaz artık başka çaresi yok
hugo şu leptin hormonunu anlasana bana nasıl bişey
sık aralıklarla beslenmek leptın hormonunu yukseltırmıs.o yuzden ekmeksız saglam bır kahlatı etmelıymısız.hatta pastırma bıle yıyebılırsınız dedı doktor ama ekmek ve şeker asla
büyük ısı mı yedin :44:canım birden içersen şişersin dikkat et bu seferde huzursuz olursun he
:83::83:
benn dediydimmmm...o zatenn iş attıydı onaa.. adamm elendigindeee kucagınaaa atladııı sarıla öpüsee bi hall oldu kucagındaaaa
ısı ne yaffff:44::44::44::44::44::44::44:
Bıldırcın benmiyim:94:eşimde öğle diyordaya bıldırcınım leptin hormonu böyle yapıyo omega 3 yağı almak lazım omega 3 içeren besinleri ihmal etmemek lazım. yağın senin düşük bile dengeni bozmana gerek yok bence egzersiz yapsan incelme olur yani sadece spor yeter sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?