hım sagol canım
aramda ayran ve yarım paket etiform karton büskevityedim.
Öğlen zyağlı kabak yoğurt ve galetam var sonra yine çıkıcimmm sokaklara işlerim var.yoruldum valla bugün 1 saat yürüyebildim tempom düştü bacaklarım ağrıyor bayağa vitamin mi alsam :44:
canan karatay dimi?ben de denedim onun diyetini ama dayanamadım ekmeksiz yaşamaya tümden bozdum,o yüzden tam bugday ekmeği yiyorum artık:86:sık aralıklarla beslenmek leptın hormonunu yukseltırmıs.o yuzden ekmeksız saglam bır kahlatı etmelıymısız.hatta pastırma bıle yıyebılırsınız dedı doktor ama ekmek ve şeker asla
kızzlarrrr farklıı 2 acıdann gobbbemii yüklüorumm sizeeee... gorümcemm 5 aylıkk kiminsinn didii... kocişimdeee seninn gobeinee bişi olduu erkenn büyüttünn bebigii didii.. tass gibi yaaa içeri de cekilmiiii bidee altı sadeceee
Eki Görüntüle 206358 Eki Görüntüle 206357
canan karatay dimi?ben de denedim onun diyetini ama dayanamadım ekmeksiz yaşamaya tümden bozdum,o yüzden tam bugday ekmeği yiyorum artık:86:
noldu kız cimcimeeeeeeeeeeeee?
canım benim gazdan dolayıda sert bir sertlik oluşuyor...bu kadar sürede böyle olması mümkün değil çünkü...benimde miğde kısmım şişkinleşti birşey yemesemde dışarı doru pörtledi.
ecrin kaç haftalık bebiş bu valla benim 4 ayda böyle olmuştu ilk gebelik mi?
neysee kızlarrr iniomm benn kocişş gelioo hastaneye gideimm de geleyimm bebişş koklayımmmmmm
cokk kötüü görüniyyy amaa yaaaaahastanedee karı kocaa bebikkle oturuolardıı kadın bana bakıoo gülüoo bebigii sevoduu sıradaa.. görümcemm didkiii millet seni 5 aylıkk zannediyyyy bakk sonucc bu demekk istiyyy...
iyi yapmışsın loxicimm. ekmeksiz olmaz zaten.nedenini aşağıda anlatıciğimmcanan karatay dimi?ben de denedim onun diyetini ama dayanamadım ekmeksiz yaşamaya tümden bozdum,o yüzden tam bugday ekmeği yiyorum artık:86:
ben ekmeği çıkardım hayatımdan tamamen zaten bı sure sonra hıc aramıyorum bile.lahmacun bıle yıyın dıyor cunku onun hamuru cok ince dedı içinide bol sebzelı yapın demıstı.aslında mantıklı kadın kahvaltıyı sıkı yapınca acıkma olmuyor vucutta
kızzlarrrr farklıı 2 acıdann gobbbemii yüklüorumm sizeeee... gorümcemm 5 aylıkk kiminsinn didii... kocişimdeee seninn gobeinee bişi olduu erkenn büyüttünn bebigii didii.. tass gibi yaaa içeri de cekilmiiii bidee altı sadeceee
ya bıldırcınım leptin hormonu böyle yapıyo omega 3 yağı almak lazım omega 3 içeren besinleri ihmal etmemek lazım. yağın senin düşük bile dengeni bozmana gerek yok bence egzersiz yapsan incelme olur yani sadece spor yeter sana
bebikoya baaaaak çok tatlı maşallah sizeeesağlıkla mutlulukla inşallah
neysee kızlarrr iniomm benn kocişş gelioo hastaneye gideimm de geleyimm bebişş koklayımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?