60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzlarrrr farklıı 2 acıdann gobbbemii yüklüorumm sizeeee... gorümcemm 5 aylıkk kiminsinn didii... kocişimdeee seninn gobeinee bişi olduu erkenn büyüttünn bebigii didii.. tass gibi yaaa içeri de cekilmiiii bidee altı sadeceee

o light bisküvilerin tatlısnı yeme tuzlusunu ye. yoksa göbeğin kalır bak yapay tatlandırıcı ile normal şeker arasındaki ayrımı ayırt edemiyo vücut

sık aralıklarla beslenmek leptın hormonunu yukseltırmıs.o yuzden ekmeksız saglam bır kahlatı etmelıymısız.hatta pastırma bıle yıyebılırsınız dedı doktor ama ekmek ve şeker asla
canan karatay dimi?ben de denedim onun diyetini ama dayanamadım ekmeksiz yaşamaya tümden bozdum,o yüzden tam bugday ekmeği yiyorum artık:86:

canım benim gazdan dolayıda sert bir sertlik oluşuyor...bu kadar sürede böyle olması mümkün değil çünkü...benimde miğde kısmım şişkinleşti birşey yemesemde dışarı doru pörtledi.

canan karatay dimi?ben de denedim onun diyetini ama dayanamadım ekmeksiz yaşamaya tümden bozdum,o yüzden tam bugday ekmeği yiyorum artık:86:

ben ekmeği çıkardım hayatımdan tamamen zaten bı sure sonra hıc aramıyorum bile.lahmacun bıle yıyın dıyor cunku onun hamuru cok ince dedı içinide bol sebzelı yapın demıstı.aslında mantıklı kadın kahvaltıyı sıkı yapınca acıkma olmuyor vucutta

canım benim gazdan dolayıda sert bir sertlik oluşuyor...bu kadar sürede böyle olması mümkün değil çünkü...benimde miğde kısmım şişkinleşti birşey yemesemde dışarı doru pörtledi.

cokk kötüü görüniyyy amaa yaaaaa hastanedee karı kocaa bebikkle oturuolardıı kadın bana bakıoo gülüoo bebigii sevoduu sıradaa.. görümcemm didkiii millet seni 5 aylıkk zannediyyyy bakk sonucc bu demekk istiyyy...

benim vücut yapımda bir değişiklik olmadı ama benimde gaz problemim çok fazla...o da olmazsa incecik olacağım da ...bzen 60 bazende 61 görünüyorum daha kilo almadım.vermedimde 61 kiloydum öğrendiğimde...

iyi yapmışsın loxicimm. ekmeksiz olmaz zaten.nedenini aşağıda anlatıciğimm

cnm bence yanlış düşünüosun biz acıktığımız için ekmek yemioruzki. ekmekte bulunan bi vitamimn var adı aklıma gelmedi geçen tv de bir diyetsyen söledi başka hiç bir madede yok mesela. ömür boyu ekmek yemiycekmiyiz yani.:44: diyet yaptığımız sürece yemzycez sonra kiloları verince şımarıp yemeye başlıcaz sonra gelsin kilolar.:26::26::26:
hep verdiğim bir örnek kuzenim vardı 100 kilo ekmeksiz diyetler yaptı hep ağzına tek lokma ekmek koymuodu salata yağsız haşlama yemekler fln yiodu. 66 kiloya düştü incecik oldu ama sonra noldu hepisini neredeyse geri aldı yemeye başladığı için.
ben bunu mantıksız buluorum.
zaten hangi diyet listesine bakrsanız bakın en az 5-6 dilim ekmek var çorbalarla beraber 7-8 dilim edio.
ben ekmeksiz diyetlere karışıyım herkesin kendi fikri tabi.

bu arada 30 dk. pilates yaptım karın ve basen ağırlıklı. süper terledim kışın böle olmuodu yaz gelince heralde daha çok terlemeye başladım.

bakııınnn ne buldummmm

Ekmek ülkemizin ve soframızın temel besinidir. Bu nedenle halkımız ona büyük saygı gösterir. Yere düşmüş görsek alır, ayak altına gelmeyen yüksek bir yere koruz. Dilimizde \"tuz ekmek hakkı\" diye bir söz vardır.

Ekmek başta fosfor, kalsiyum ve demir olmak üzere madensel tuzlar A, B, E, K, D ve PP vitaminleri, nişastalar, selüloz, şeker ve miyastas yönünden zengindir. Ekmeğin içinde bunlardan başka pek çok yararlı maddeler daha vardır.

İnsanlık buğdayı binlerce yıl önce biliyor ve yiyordu ama ondan ekmek yapmasını aradan ancak yüzyıllar geçtikten sonra öğrenebildiler. İlk insanlar buğdayı çiğneyerek yediler. Sonra taşlarla vurup parçalamasını, daha sonra kavurarak döğmesini öğrendiler. Tarihin en büyük buluşlarından biri de değirmen taşıdır. Böylece, giderek, ekmek undan yapılmaya başlandı.

Yararları:
* Madensel tuz ve vitamin ihtiyacını karşılar.
* Organizmanın işlevi için gerekli bütün yararlan elemanları içerir.
* Yapısında demir bulunduğundan kan yapar. Kansızlığa karşı ilaçtır.
* Kemiklerin büyümesini sağlayan kalsiyum ekmekte bol miktarda bulunur. çocuklara ve yetişme çağındakilere yedirilen ekmek onların gelişmelerini sağlar.
* Emzikli anneye süt yapar.
* Kabızı önler.
* Organizma için çok gerekli bir madensel tuz olan fosfor ekmekte de bulunur. Bilindiği gibi fosfor cinsel gücü arttırır. Bazı uzmanlar az gelişmiş ülkelerdeki hızlı nüfus çoğalırını bu ülkelerde fazla ekmek yenmesine bağlarlar.
* İçinde şeker ve nişasta vardır. Bu yüzden kalorisi yüksektir. Ağır işlerde çalışan beden işçilerinin dostudur.
* B vitamini sayesinde zihinsel yorgunlukları da giderir.
* Şişmanlatır, veremi iyileştirir.
* Ekmekte selüloz vardır. Bu özelliğiyle tok tutar.

Yukardaki yararlarına rağmen dünya beslenme biçimindeki denge ekmek aleyhine bir gelişme gösteriyor. özellikle gelişmiş ülkelerin sofralarında ekmek azalıyor, hayvansal ürünler çoğalıyor. örneğin son on yıl içinde bile Avrupa'nın ekmek tüketiminde yüzde otuz bir oranında büyük bir azalma oldu. Bu nedenle de gelişmiş ülkelerde, hayvansal ürünlerle beslenmeden doğan kalp, damar ve tansiyon hastalıkları da çoğaldı. Ekmekte bulunan lipitlerin organizmaya büyük yararı vardır. Sindirimleri daha kolaydır ve kanda birikim yapmazlar.

evet tatlım yaaa haklısın senden öğreneceğim çoook şey var.ne olurdu bursada olaydın ya.kesin görüşürdük seninle var ya süper olurduuu

neysee kızlarrr iniomm benn kocişş gelioo hastaneye gideimm de geleyimm bebişş koklayımmmmmm

hayırlı haberler inşallah canım.görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…