iyi yapmışsın loxicimm. ekmeksiz olmaz zaten.nedenini aşağıda anlatıciğimm
cnm bence yanlış düşünüosun biz acıktığımız için ekmek yemioruzki.ekmekte bulunan bi vitamimn var adı aklıma gelmedi geçen tv de bir diyetsyen söledi başka hiç bir madede yok mesela. ömür boyu ekmek yemiycekmiyiz yani.:44: diyet yaptığımız sürece yemzycez sonra kiloları verince şımarıp yemeye başlıcaz sonra gelsin kilolar.:26::26::26:
hep verdiğim bir örnek kuzenim vardı 100 kilo ekmeksiz diyetler yaptı hep ağzına tek lokma ekmek koymuodu salata yağsız haşlama yemekler fln yiodu. 66 kiloya düştü incecik oldu ama sonra noldu hepisini neredeyse geri aldı yemeye başladığı için.
ben bunu mantıksız buluorum.
zaten hangi diyet listesine bakrsanız bakın en az 5-6 dilim ekmek var çorbalarla beraber 7-8 dilim edio.
ben ekmeksiz diyetlere karışıyım herkesin kendi fikri tabi.
bu arada 30 dk. pilates yaptım karın ve basen ağırlıklı. süper terledimkışın böle olmuodu yaz gelince heralde daha çok terlemeye başladım.
kıslar ekmek dendinse işlenmiş undan ekmek yenmemli yoksa ona bakılırsa işlenmemiş un şekerin kana karışma hızını yavaşlatıp insülin artışını önlüyo. tek leptin hormonu yokki kilo konusunda o yüzden leptin seviyesi düşmemesi için omega 3 içeren besinler balık olmalı hep veya en azından balıkyağı kullanılmalı
Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.
kızlar ben yavaştan yemeğe gidiyorumm
tabiki beyaz ekmekten bahsetmiorum ben cnmkıslar ekmek dendinse işlenmiş undan ekmek yenmemli yoksa ona bakılırsa işlenmemiş un şekerin kana karışma hızını yavaşlatıp insülin artışını önlüyo. tek leptin hormonu yokki kilo konusunda o yüzden leptin seviyesi düşmemesi için omega 3 içeren besinler balık olmalı hep veya en azından balıkyağı kullanılmalı
anladım cnm bizde öle durumlarda dengelioruz ama normalde hiç ekmeksiz bir beslenme tarzı olmamalı bunu diorum ben.Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.
evet ekmek yerıne de cevizi önerıyorlar ıste o yuzden bılmıyorum tabı ekmeksız hayat tabı zor.
2 lahmacundan 500 kalori aldın oysa 2 dilim esmer bi ekmek yesen 100 kalori alırdınyaww sen benigülmekten öldürcen dengeliyomuş
kıss 2 lahmacunu götürmüşün neyi dengeliyosun
yaww napım hugo 4 aydır cnm istıyorduuu dayanmaaıdm artıkın yedımmm velediii:78::78::78::78:
yok ben yeme demiyom ama 1 tane yeseydin bol yeşillikli yanında ayran 2 çok olmuş
evet farkındayımm utanıyommmm:78::78::78::78::78::78:
Valla ben geçen diyetimde sabahları; 3 badem yada 2 ceviz içi yiyordum hem tok tutuyordu hemde sağlıklı.Ben kavrulmamış çiğ yiyoryordum bademi. evimi toplayım yemeğimi yiyiyim görüşürüzzz kıslar ANKARADA hava 30 derece falan galiiba pistim
peki sen karbonhidratı nerden alıyosun ekmek yemediğğine göre :26:
al bendende o kadar aynı durumdayız sürünerek güzellik salonuna gidicem ordan fotoğrafçı ordan eve dön offffffffffffKızlar bugün canım hiçbir iş yapmak istemiyor pufffayy nazar değdi bana hergün iş güç yapıp dururdum. bugün çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?