60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar ekmek dendinse işlenmiş undan ekmek yenmemli yoksa ona bakılırsa işlenmemiş un şekerin kana karışma hızını yavaşlatıp insülin artışını önlüyo. tek leptin hormonu yokki kilo konusunda o yüzden leptin seviyesi düşmemesi için omega 3 içeren besinler balık olmalı hep veya en azından balıkyağı kullanılmalı

Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.

evet ekmek yerıne de cevizi önerıyorlar ıste o yuzden bılmıyorum tabı ekmeksız hayat tabı zor.

Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.

2 lahmacundan 500 kalori aldın oysa 2 dilim esmer bi ekmek yesen 100 kalori alırdın yaww sen benigülmekten öldürcen dengeliyomuş
kıss 2 lahmacunu götürmüşün neyi dengeliyosun

tabiki beyaz ekmekten bahsetmiorum ben cnm esmer ekmeklerin daha çok totk tuutğunuda hepimiz bilioruz zaten.
anladım cnm bizde öle durumlarda dengelioruz ama normalde hiç ekmeksiz bir beslenme tarzı olmamalı bunu diorum ben.

evet ekmek yerıne de cevizi önerıyorlar ıste o yuzden bılmıyorum tabı ekmeksız hayat tabı zor.

iyide cnm yağlı bişiyi yiyip doymamaktansa ekmek yiyip hem yağ almamış hemde doymuyş oluruz dimi? canan karatay mı ydı o bayanın dediği öleymiş galiba ben dinlemedim ama bi arkadaş demişti ekmek yemeyin kahvaltıda onun yerine ceviz yiiyn diomuş. tmm leptin için iyi olabilr ama sonuçta yağlı ve tok tutmamyan bişi ceviz .çok seviorum ama sırf yağlı die ayda yılda bir 1-2 tane iyorum ben ancak

2 lahmacundan 500 kalori aldın oysa 2 dilim esmer bi ekmek yesen 100 kalori alırdın yaww sen benigülmekten öldürcen dengeliyomuş
kıss 2 lahmacunu götürmüşün neyi dengeliyosun

yaww napım hugo 4 aydır cnm istıyorduuu dayanmaaıdm artıkın yedımmm velediii:78::78::78::78:

yaaa ben de dün lahmacun yedim ama lahmacundan çok yeşillik yedim valla
:)öğlen yemek de yememiştim ya doğru dürüst

leptin omega 3 yağı ile yükselir
omega 3 içeren besinler
Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklarda (somon balığı),
Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi gibi balık türlerinde

VE

Keten tohumu yağı , Ada çayı yağı , Kivi , Perilla , Semizotu, Ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut,
mısır, mısır unu, çörek otu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli
ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

valla gazdır bu bebik değildir gerçi bir arkadaşım vardı onun 3 ayı ile benim 5 aylık karnım aynıydıdoğuma gittiğimde yatan kadınlar niye geldin dedidoğurucam dedim bu ne kız erken doğummu dedi:44:valla onlar doğurdu 3 kilo ben doğurdum 2.200:85: ama benim kızım hastaneden çıktığında kilo kaybetmemişti onlarınkide yarım kiloya yakın kaybetti Allahtan sütüm yaradı bir ayda sadece sütle 1.2 kg almıştı
Yatınca karnım neredeyse minicikti iç karnım büyüktü sanırım Allahtan çatlakta olmadı sadece gevşek karnışım

Valla ben geçen diyetimde sabahları; 3 badem yada 2 ceviz içi yiyordum hem tok tutuyordu hemde sağlıklı.Ben kavrulmamış çiğ yiyoryordum bademi. evimi toplayım yemeğimi yiyiyim görüşürüzzz kıslar ANKARADA hava 30 derece falan galiiba pistim

Son düzenleme:
Kızlar bugün canım hiçbir iş yapmak istemiyor pufff ayy nazar değdi bana hergün iş güç yapıp dururdum. bugün çok yorgunum

aktara gitcem. minik kahve değirmenleri var onu sorcam içinde ketentohumu çörekotu öğütebilmek için. eğer öğütülürse alcam bitane spordan önce birer tatlı kaşığı alcam

Berry ankara nın neresi canım ?

peki sen karbonhidratı nerden alıyosun ekmek yemediğğine göre :26:

bilmem yedıklerımi öle duusnerek yemıyorum bulgur pilavı yemsıtım mesela.yada dondurma onda da kh varmıs öle mı dogrusu bılmıyorum tam tabide.sebze yemeklerının yanında eşime pilav yapıyorum 2 kaşık kendıme de koyuyorum öle yapıyorum bılmıyorum hugo dogru mu?:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…