Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.
bilmem yedıklerımi öle duusnerek yemıyorum bulgur pilavı yemsıtım mesela.yada dondurma onda da kh varmıs öle mı dogrusu bılmıyorum tam tabide.sebze yemeklerının yanında eşime pilav yapıyorum 2 kaşık kendıme de koyuyorum öle yapıyorum bılmıyorum hugo dogru mu?:78:
al bendende o kadar aynı durumdayız sürünerek güzellik salonuna gidicem ordan fotoğrafçı ordan eve dön offffffffffff:102::126:
kocatepede oturuyorum caminin yanında sende mi ankaradasın
ben geldimmmmmmm:79::79::79:
bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm
kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:
canım ben kitabını da aldım onun ama lahmacun yiyin falan demiyor,sadece seda sayanın programına katıldıgında 1 fındık lahmacun yiyebilirsiniz demişti( o da dişimin kovuguna gitmez yani).hatta kitabındaki örnek listede bulgur piavı bile yok glisemik indeksi düşük olmasına ragmen,öğlenleri et,akşamları balık salata vermiş genellikle.ekmekteki vitaminlerin alası kuruyemişte varmış,sabahları 1 cay bardagı ceviz veya fındık veya tuzsuz fistık veya badem yenebilir diyor.aslında söyledikleri kafama yattı ama mideme yatamadıdayanamadım ben ekmeksiz yaşamaya.sen yapıyorsan deneyimlerini paylaş canım belki ben de bırakırım ekmeği tamamen ilerde
2 lahmacundan 500 kalori aldın oysa 2 dilim esmer bi ekmek yesen 100 kalori alırdınyaww sen benigülmekten öldürcen dengeliyomuş
kıss 2 lahmacunu götürmüşün neyi dengeliyosun
evet evetttt bende onu didimm,loxi ile sardık sardık izledik hatta,bide oya aydoğanın göbeğine bakışı vardıki kadınııınnnnnnnnnnnncanım ben kitabını da aldım onun ama lahmacun yiyin falan demiyor,sadece seda sayanın programına katıldıgında 1 fındık lahmacun yiyebilirsiniz demişti( o da dişimin kovuguna gitmez yani).hatta kitabındaki örnek listede bulgur piavı bile yok glisemik indeksi düşük olmasına ragmen,öğlenleri et,akşamları balık salata vermiş genellikle.ekmekteki vitaminlerin alası kuruyemişte varmış,sabahları 1 cay bardagı ceviz veya fındık veya tuzsuz fistık veya badem yenebilir diyor.aslında söyledikleri kafama yattı ama mideme yatamadıdayanamadım ben ekmeksiz yaşamaya.sen yapıyorsan deneyimlerini paylaş canım belki ben de bırakırım ekmeği tamamen ilerde
bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm
kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:
karbonhidraı hergün alman lazım ancak işlenmiş değil. dondurma filan olmaz. pilavsa bulgur olmalı veya kabuklu veya kepekli pirinç olmalı yağına diikkat etmelisin pilavların. 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek eder. 5 dilim yiyoruz veya 6 dilim genelde o zaman günde 10 kaşık pilav eder ancak dediğim gibi yağı önemli. 50 kalorilik bi dilim esmer ekmekten kaçarken 100 kalorilik 2 kaşık yağlı pilav yemekte mantık işi değil. gel sen bunları boşver her öğün birer dilim en azından esmer ekmek ye. kepekli olur çavdar yulaflı çok tahıllı farketmez bunlar olur. yoksa karbonhidrat eksikliğinden böyle bir oturuşta 2 lahmacun yemekle kalmaz dahada çok yersin
canım ben kitabını da aldım onun ama lahmacun yiyin falan demiyor,sadece seda sayanın programına katıldıgında 1 fındık lahmacun yiyebilirsiniz demişti( o da dişimin kovuguna gitmez yani).hatta kitabındaki örnek listede bulgur piavı bile yok glisemik indeksi düşük olmasına ragmen,öğlenleri et,akşamları balık salata vermiş genellikle.ekmekteki vitaminlerin alası kuruyemişte varmış,sabahları 1 cay bardagı ceviz veya fındık veya tuzsuz fistık veya badem yenebilir diyor.aslında söyledikleri kafama yattı ama mideme yatamadıdayanamadım ben ekmeksiz yaşamaya.sen yapıyorsan deneyimlerini paylaş canım belki ben de bırakırım ekmeği tamamen ilerde
tbrkler balım canım nerudacım nededim sana 56yı görecen demedimmi tbrkler canım blım kanım:92::92:
aralarada meyve vermiyoo,4 saat aç kalın diyooooo iyidir diyoo,sabah kuvvetli yiyin acıkmazsanız öğle yemeyin ama akşam yiyin diyoooooo:26:garipppp,yağdan korkmayın yiyin,ekmekten korkun diyooooo:26:
valla GOP taydık biz eve 3 kere hırsız girince ,kocatepede kayınvalidemin yan dairesi boştu ben çok istedim çünkü benim annişim İstanbuldaBabanneyle büyüsün dedim kızım birde o dönem yoğun çalışıyordum eşimde çok sık yurtdışına çıkıyor dedimki güvende olurum.Bu arada eşim dün akşam cenevreden gelid bana kahve fincenı getirmiç ve tabi isviçre çikolataları ne mi yaptım dokunmadım bile kahvemi içiyim artık kopamadım sizden yahuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?