60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selmalar,

Size kucak dolusu sevgi getirdim biricik geniş ailem. Nasılsınız bakalım....

DÜn akşam işten erken çıkıp soluğu pazarda aldım. Yıllar sonra ilk kez pazardan alışveriş yaptım alışmışım her ihtiyacımı marketlerden almaya. Evden annemin pazar arabasınıda yürüttüm acemisi olduğum bu zımbırtıyı önümde mi sürüsem arkamda mı sürüsem bilemedim. İçi dolunca yokuş aşağı o beni sürüdü zaten Bütün meyveler markettekinden hatrı sayılır derecede ucuzdu. Görmemiş gibi nebuldumsa aldım

Gece ayklarıma kramp girdi o ne dehşet bir ağrıdır. Sabah topallıyordum şimdi topallamam geçti ama hala ağrıyor bu meret.

Kahvaltı;
yarım kilo kiraz yedim - ayağımın ağrısından ne yaptığımı bilmiyordum :97: -

Ara 1 muz

Öğlen 2 dili d l ekmek
bir çorba k. ajvar sos
2 kk kaşar
1 bardak kefir

Ara : kayısı yerim

Akşam : yoğurtlu semizotu salatası

Ekmek yememeye çalısıyorum ama dun 2 lahmacun yedım. ekmek yesem onu yıyemezdım dengede tutmaya çalısıyorum.

canım ben kitabını da aldım onun ama lahmacun yiyin falan demiyor,sadece seda sayanın programına katıldıgında 1 fındık lahmacun yiyebilirsiniz demişti( o da dişimin kovuguna gitmez yani).hatta kitabındaki örnek listede bulgur piavı bile yok glisemik indeksi düşük olmasına ragmen,öğlenleri et,akşamları balık salata vermiş genellikle.ekmekteki vitaminlerin alası kuruyemişte varmış,sabahları 1 cay bardagı ceviz veya fındık veya tuzsuz fistık veya badem yenebilir diyor.aslında söyledikleri kafama yattı ama mideme yatamadıdayanamadım ben ekmeksiz yaşamaya.sen yapıyorsan deneyimlerini paylaş canım belki ben de bırakırım ekmeği tamamen ilerde

ben geldimmmmmmm:79::79::79:

bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm

kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:

karbonhidraı hergün alman lazım ancak işlenmiş değil. dondurma filan olmaz. pilavsa bulgur olmalı veya kabuklu veya kepekli pirinç olmalı yağına diikkat etmelisin pilavların. 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek eder. 5 dilim yiyoruz veya 6 dilim genelde o zaman günde 10 kaşık pilav eder ancak dediğim gibi yağı önemli. 50 kalorilik bi dilim esmer ekmekten kaçarken 100 kalorilik 2 kaşık yağlı pilav yemekte mantık işi değil. gel sen bunları boşver her öğün birer dilim en azından esmer ekmek ye. kepekli olur çavdar yulaflı çok tahıllı farketmez bunlar olur. yoksa karbonhidrat eksikliğinden böyle bir oturuşta 2 lahmacun yemekle kalmaz dahada çok yersin

al bendende o kadar aynı durumdayız sürünerek güzellik salonuna gidicem ordan fotoğrafçı ordan eve dön offffffffffff:102::126:

kocatepede oturuyorum caminin yanında sende mi ankaradasın

ben Giresun dayım canım ailem ankara da eryaman da oturuyorlar. sen baya lüküs yerde oturuyorsun merkezdesin ayy benim de derdim keşke güzellik salonuna gitmek olsaydı benimkisi ev işi çamaşır çocuk vs...

Tebrikler canııııımmmm :92: :92: :92: kilo verenleri önceden kıskanıyordum :78: :78: şimdi ise seviniyorum darısı herkese olsun.

diyetisyenim çorba ve pilav yerine ekmeği tercih ediyordu yağsız diye.Bana 2.5 ay pilav makarna yedirmedi ne oldur verdimmi hayır.
Bence bulgur pilavını zeytinyağ ile tüketebiliriz uygun miktardaben artık yicem valla 1 kepçe çorba 1 dilim ekmekmiş
bulgur pilavının ölçüsü nedir
1 dilim ekmek :2 galeta
valla galeta beni çok tok tututyor yemeğimi yiyip bir yandanda mesj yazıyorum

valla GOP taydık biz eve 3 kere hırsız girince ,kocatepede kayınvalidemin yan dairesi boştu ben çok istedim çünkü benim annişim İstanbuldaBabanneyle büyüsün dedim kızım birde o dönem yoğun çalışıyordum eşimde çok sık yurtdışına çıkıyor dedimki güvende olurum.Bu arada eşim dün akşam cenevreden gelid bana kahve fincenı getirmiç ve tabi isviçre çikolataları ne mi yaptım dokunmadım bilekahvemi içiyim artık kopamadım sizden yahuuuuuuuuuuuuuu

cnm bende kıtabı yok işte ben seda sayanda dınledıgım kadarı ile artık eve bu tarz kıtaplar alamıyorum eşim kızıyor kafayı bozdun iice dıyor...ben öle dıyet listesıne falan uyamıyorum mecbur eve yemek yapıyorum yaptıgımdan kendı tabagımada alıyorum işte az bı mıktar.tek dayanamadıgım dondurma ama keçi boynuzu demıstı bı ark ondan alacam belkı o gecırır benım dondurma krızımı:78::78:

2 lahmacundan 500 kalori aldın oysa 2 dilim esmer bi ekmek yesen 100 kalori alırdın yaww sen benigülmekten öldürcen dengeliyomuş
kıss 2 lahmacunu götürmüşün neyi dengeliyosun

onun dediği fındık lahmacun ama yawww,kocaaa lahmancun yiyin demiyyy

evet evetttt bende onu didimm,loxi ile sardık sardık izledik hatta,bide oya aydoğanın göbeğine bakışı vardıki kadınııınnnnnnnnnnnn
tatlıo yasak diyo balıktan sonra helva yiyin diyoo,ekmek yemeyin lahmacun yiyin diyo anlamadım gettiiii

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92:
ekmek yiyin neruş gibi zayıflayın işte böleeeeeeeeeeeeee

tmm çavdar ekmegı almıstım küflendi...yenıden alayım ben o zaman.

aralarada meyve vermiyoo,4 saat aç kalın diyooooo iyidir diyoo,sabah kuvvetli yiyin acıkmazsanız öğle yemeyin ama akşam yiyin diyoooooo:26:garipppp,yağdan korkmayın yiyin,ekmekten korkun diyooooo:26:

aralarada meyve vermiyoo,4 saat aç kalın diyooooo iyidir diyoo,sabah kuvvetli yiyin acıkmazsanız öğle yemeyin ama akşam yiyin diyoooooo:26:garipppp,yağdan korkmayın yiyin,ekmekten korkun diyooooo:26:

evet aynen böle diyor.herkesın söledıklerınden farklı yani....

anladım canım . en doğrusunu yapmışsın kayınvaliden de iyi bir kadın ki yakınında olmak istemişsin. eşin neden yurt dışına gidiyor canım özel olmazsa sorayım dedim bu arada en güzelini yapmışsın bir dönem vazgeç çikolata ve sevdiğin zararlı herşeyden.

neruşcum tebrik ederim canım ahhh ahhhh sanki ben zayıflamışım gibi seviniyom valla :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…