60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
salata
semizotu yemeği 2 yk evden getirdim hepsini yiyemedim

nerudacım tebrükleeer :92::92::92::92: Darısı hepimizin başına...

öğle yemeğim ;

2 parça somon balığı
4 kaşık kadar makarna .
1 bardak meyve suyu
afiyet olsun cnm benm.bende öğlene kepekli makrna yapmayı düşünüorum yanında da ton balıığısıı

neruşcuğummmmmmmmmmmmmmm
teprkler bebişimmmm sallıorum senn içinnn:92::92::92::92::92::92:
aynı olduk kıssss:92::92::92:

öğle yemeğimi yedim erkenden

1 tbk yeşil mercimek yemeği
1 tbk semizotu yemeği
4 y.k. yogurt

ekmek yemedim.dişimi fırçaladım,gargaramı yaptım,akşama kadar acıkmam artık heralde,gargara yeme isteğini de kesiyor.akşama napcam ya evde bişi kalmadı,tavuk göğüs çıkardım buzluktan ama nası pişircem,biraz tarif bakayım netten.

yemeğimi yedimde geldim.....

1,5 tane biber dolması,
2 kaşık yoğurt,1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
3 tanede kemal paşa talısıönce almamıştım ama arkadaş karşımda öyle yalana yalana yiyince dayanamayıp bende alıp yedim...

ohhh pazardaki gibisi olmaz canım marketlerdeki tabiki hem pahalı olii hemde göz doldurmaca olii .afiyet olsun canım

annebenim niye pöskivetimmmmmmmmmmmmm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdiye ağlama vallaaaaaaa kralı gelseee susuturamaz seniiiiikralda malum kişi oliyyyyyyyyyyyy

bence görümcen abartıyii. ne var bunda yahuuuu

hee peripella yiyebiliriz yanee hani şu bimdeki çukulardan içinden omega var mış kızlar yiyin gari hahahha

tebrik ederim bebeeem
benden de gitmiş bugün 200 gr ck

sen eşleri boşver. bende aldım bikaç zayıflama ilgili kitap yok bozdun yok bilmem ne. sade durup durup car car etmeyi bilirler kaynana kibin.. o hep derin devletle ilgili kitaplar okuyo. haliçte yaşıyan simonlar bilmem ne ben ona demiyorum derin devletle bozdun diye.
konuşsun dursunlar hıh hiçte umrumda olmaz yanee. para benim param istedüüme veririm

öyle bir yazmıssın ki yüzonsekizzz ellialtııı,yüzonsekiizzz ellialtı diye çağrışım yaptırdı bana:92::92::92:tebrikler nerudacannnnnnnn,artık yaz sezonuna hazırsın heeeeeeee,savulun millet neruda geliyoooooooooooooorrr:81::81::81::81:

kızzzzlarcıııımmmmmmm canlarımmmmmmmmmmm hepinize çok teşekkür ederimmmmiyi ki varsınızz iyi ki bulmuşuz birbirimiziinşallah hepimiz de istediğimiz kilolara vücutlara olabilecek en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruzzz

ben bu zayıflama sürecine başlayalı altı ay oldu ve baştan beri ortalama günde dört beş dilim ekmek yedim çerez düzenli yemedim ama o da karbonhidrat sayıldığından ve omega üç içerdiğinden bazen canan karatayın dediği gibi yaptığım oluyor sabah kahvaltıda yoort_badem_meyve mesela hem değişiklik oluyor hem de ben ekmeğe hiç düşkün değilim sırf tok kalayım diye yiyorum ama aydır hiç makarna prinç pilavı börek v:s yemedim caNım da istemedi çünkü beNim sorunum özellikle tatlı çikolata falandı şüküra rtık sadece bitter ya da çok canım isterse sade dondurma yiyorumm damak tadı değişiyor gerçekten yemeye yemeye unutuyor insan sonuçta anne karnından doğduğumuzda bilmiyoduk onları sonradan alıştık ve istersek unutulabiliyor!o yüzden isteyelim ve saredelimm inaNın oluyor yaHuuuu

aralarada meyve vermiyoo,4 saat aç kalın diyooooo iyidir diyoo,sabah kuvvetli yiyin acıkmazsanız öğle yemeyin ama akşam yiyin diyoooooo:26:garipppp,yağdan korkmayın yiyin,ekmekten korkun diyooooo:26:

sabah ne kadar kuvvetli yesemde eğer öğlen yemezsem akşam yemeğinde kendime hakim olamam çok kaçırırım
bana mantıklı gelmedi hiç. hem yağda insülin direncini çıkarır sadece şeker beyaz un değil yağda çıkarar o zaman kızartma yeriz bol bol patates kızartması tavuk kızartması filan yeriz bakalım kilo alıyozmu almıyozmu. ne biçim açılır iştah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…