neruşcum tebrik ederim canım ahhh ahhhh sanki ben zayıflamışım gibi seviniyom valla:92:
senin yürüyüş nası gidiyo nugiiiiii
afiyet olsun cnm benm.bende öğlene kepekli makrna yapmayı düşünüorum yanında da ton balıığısııöğle yemeğim ;
2 parça somon balığı
4 kaşık kadar makarna .
1 bardak meyve suyu
öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
salata
semizotu yemeği 2 yk evden getirdim hepsini yiyemedim
Selmalar,
Size kucak dolusu sevgi getirdim biricik geniş ailem. Nasılsınız bakalım....
DÜn akşam işten erken çıkıp soluğu pazarda aldım. Yıllar sonra ilk kez pazardan alışveriş yaptım alışmışım her ihtiyacımı marketlerden almaya. Evden annemin pazar arabasınıda yürüttüm acemisi olduğum bu zımbırtıyı önümde mi sürüsem arkamda mı sürüsem bilemedim. İçi dolunca yokuş aşağı o beni sürüdü zatenBütün meyveler markettekinden hatrı sayılır derecede ucuzdu. Görmemiş gibi nebuldumsa aldım
Gece ayklarıma kramp girdi o ne dehşet bir ağrıdır. Sabah topallıyordum şimdi topallamam geçti ama hala ağrıyor bu meret.
Kahvaltı;
yarım kilo kiraz yedim - ayağımın ağrısından ne yaptığımı bilmiyordum :97: -
Ara 1 muz
Öğlen 2 dili d l ekmek
bir çorba k. ajvar sos
2 kk kaşar
1 bardak kefir
Ara : kayısı yerim
Akşam : yoğurtlu semizotu salatası
annebenim niye pöskivetimmmmmmmmmmmmm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye ağlama vallaaaaaaa kralı gelseee susuturamaz seniiiii kralda malum kişi oliyyyyyyyyyyyy
kızzlarrrr farklıı 2 acıdann gobbbemii yüklüorumm sizeeee... gorümcemm 5 aylıkk kiminsinn didii... kocişimdeee seninn gobeinee bişi olduu erkenn büyüttünn bebigii didii.. tass gibi yaaa içeri de cekilmiiii bidee altı sadeceee
Eki Görüntüle 206358 Eki Görüntüle 206357
bence görümcen abartıyii. ne var bunda yahuuuucokk kötüü görüniyyy amaa yaaaaahastanedee karı kocaa bebikkle oturuolardıı kadın bana bakıoo gülüoo bebigii sevoduu sıradaa.. görümcemm didkiii millet seni 5 aylıkk zannediyyyy bakk sonucc bu demekk istiyyy...
hee peripella yiyebiliriz yanee hani şu bimdeki çukulardan içinden omega var mış kızlar yiyin gari hahahhaleptin omega 3 yağı ile yükselir
omega 3 içeren besinler
Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklarda (somon balığı),
Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi gibi balık türlerinde
VE
Keten tohumu yağı , Ada çayı yağı , Kivi , Perilla , Semizotu, Ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut,
mısır, mısır unu, çörek otu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli
ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.
tebrik ederim bebeeemben geldimmmmmmm:79::79::79:
bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm
kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:
sen eşleri boşver. bende aldım bikaç zayıflama ilgili kitap yok bozdun yok bilmem ne. sade durup durup car car etmeyi bilirler kaynana kibin.. o hep derin devletle ilgili kitaplar okuyo. haliçte yaşıyan simonlar bilmem ne ben ona demiyorum derin devletle bozdun diye.cnm bende kıtabı yok işte ben seda sayanda dınledıgım kadarı ile artık eve bu tarz kıtaplar alamıyorum eşim kızıyor kafayı bozdun iice dıyor...ben öle dıyet listesıne falan uyamıyorum mecbur eve yemek yapıyorum yaptıgımdan kendı tabagımada alıyorum işte az bı mıktar.tek dayanamadıgım dondurma ama keçi boynuzu demıstı bı ark ondan alacam belkı o gecırır benım dondurma krızımı:78::78:
ben geldimmmmmmm:79::79::79:
bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm
kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:
öğle yemeğim ;
2 parça somon balığı
4 kaşık kadar makarna .
1 bardak meyve suyu
aralarada meyve vermiyoo,4 saat aç kalın diyooooo iyidir diyoo,sabah kuvvetli yiyin acıkmazsanız öğle yemeyin ama akşam yiyin diyoooooo:26:garipppp,yağdan korkmayın yiyin,ekmekten korkun diyooooo:26:
4 yk şehriyeli bulgur pilavuuu
1 tavuk baget(tavada yağsız pişti)
230 ml nugiiiiiii
öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
salata
semizotu yemeği 2 yk evden getirdim hepsini yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?