nugiş çorba olunca ekmeği bire düşür sebze yemeğinde beş kaşıktan az olmasın
nugiş çorba olunca ekmeği bire düşür sebze yemeğinde beş kaşıktan az olmasın
bence görümcen abartıyii. ne var bunda yahuuuu
hee peripella yiyebiliriz yanee hani şu bimdeki çukulardan içinden omega var mış kızlar yiyin gari hahahha
tebrik ederim bebeeem
benden de gitmiş bugün 200 gr ck
sen eşleri boşver. bende aldım bikaç zayıflama ilgili kitap yok bozdun yok bilmem ne. sade durup durup car car etmeyi bilirler kaynana kibin.. o hep derin devletle ilgili kitaplar okuyo. haliçte yaşıyan simonlar bilmem ne ben ona demiyorum derin devletle bozdun diye.
konuşsun dursunlar hıh hiçte umrumda olmaz yanee. para benim param istedüüme veririm
sabah ne kadar kuvvetli yesemde eğer öğlen yemezsem akşam yemeğinde kendime hakim olamam çok kaçırırım
bana mantıklı gelmedi hiç. hem yağda insülin direncini çıkarır sadece şeker beyaz un değil yağda çıkarar o zaman kızartma yeriz bol bol patates kızartması tavuk kızartması filan yeriz bakalım kilo alıyozmu almıyozmu. ne biçim açılır iştah.
öğle yemeğimi yedim erkenden
1 tbk yeşil mercimek yemeği
1 tbk semizotu yemeği
4 y.k. yogurt
ekmek yemedim.dişimi fırçaladım,gargaramı yaptım,akşama kadar acıkmam artık heralde,gargara yeme isteğini de kesiyor.akşama napcam ya evde bişi kalmadı,tavuk göğüs çıkardım buzluktan ama nası pişircem,biraz tarif bakayım netten.
aynı fikirdeyimm yoliiiiii,istersem 50 tane alırım diyet kitabı ona ne,bilgi sahibi oluyoruz hem fena mı,onlarada faydamız olur ilerdebir gün diyet yapmayı düşünürlerse(hoş bizimki imkansız yapamaz gece kalkıp yemek yıyen bir insan olarak).
haa bide arada cvp yazamadım ,alıntı yapamadım bı ara,bu resimdeki benim oglusun 6 aylık hali,gerci çok benziyolar kardeşiyle ama lütfen zilli felan demeyelim yaneee, bozulur arkadaş
aynı fikirdeyimm yoliiiiii,istersem 50 tane alırım diyet kitabı ona ne,bilgi sahibi oluyoruz hem fena mı,onlarada faydamız olur ilerdebir gün diyet yapmayı düşünürlerse(hoş bizimki imkansız yapamaz gece kalkıp yemek yıyen bir insan olarak).
haa bide arada cvp yazamadım ,alıntı yapamadım bı ara,bu resimdeki benim oglusun 6 aylık hali,gerci çok benziyolar kardeşiyle ama lütfen zilli felan demeyelim yaneee, bozulur arkadaş
yemeğimi yedimde geldim.....
1,5 tane biber dolması,
2 kaşık yoğurt,1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
3 tanede kemal paşa talısıönce almamıştım ama arkadaş karşımda öyle yalana yalana yiyince dayanamayıp bende alıp yedim...
emme akşamları çoğunlukta ekmek yemiyomya ondan sabah 2 akşam 2 yiyom:26:
afiyet olsun seksü nugim hepsinide yiyemişsin amma bana pek bi az geldi 2 yk semizotu yemeği
nie öle oldu küne?:44:
yaaaaaaaaa cillop kimin bilgisayarı babamm kullaniiiiiiiiiiiiiiii bu bilgisayar bi garip deLi oldum zaten benim de erkek arkadaşımın bilgisayar firması var ama benim bilgisayarımda habire sorun olurrrrrr ben sinir krizi geçiririmmmyani okadar zor şartlarda yazıyorum ki anlatamam sayı yazamıyorum msn çıoyRmUaam şifremde zayı var o yüzden elli altı yazmıştım zaten ioMlk hakkında bilgi verirkennn ama işte sizsizZzz saadet neymişşşşş tatmadım bilemem kiiiii o yüzden inatla yazmaya çaLışıyorummmm
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
beni duymadınnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
ama hugo da demiş zatiii.yemeğin az geldi bana ddim.
sanada aksine çok gelmişş didim. yemeği az yemdiomm gıııı:84::84::84:
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
beni duymadınnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
ama hugo da demiş zatiii.yemeğin az geldi bana ddim.
sanada aksine çok gelmişş didim. yemeği az yemdiomm gıııı:84::84::84:
tmm görümüşsünn
kızmakta haklısın bence deee dur ben de accuk kızayım sanane güzel verdin kiloları korumaktan geçtim bir de geri alıyosunnn olmaz kiii bak yaz geldi 2 ay sonra tatiliniz varmışş titre ve kendine gel prıenecimmm bol bol gezin kızınlaaa evde platesini yaprdınn seennn dikkat yaaa kuzummm yazıkk onca emeğineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?