60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı fikirdeyimm yoliiiiii,istersem 50 tane alırım diyet kitabı ona ne,bilgi sahibi oluyoruz hem fena mı,onlarada faydamız olur ilerdebir gün diyet yapmayı düşünürlerse(hoş bizimki imkansız yapamaz gece kalkıp yemek yıyen bir insan olarak).

haa bide arada cvp yazamadım ,alıntı yapamadım bı ara,bu resimdeki benim oglusun 6 aylık hali,gerci çok benziyolar kardeşiyle ama lütfen zilli felan demeyelim yaneee, bozulur arkadaş

işte loxiinin sonuuuuuukaratay diyeti maduruuuuu
sabh 2 yumurta yiyo,avuç içi kadar peynir yiyoooo,tabak tabak yemek yiyoekmek yememicem diyee,ara yokkk,meyve yokkk.

afiyet olsun loxiiiicim

alıyon da noluyooo,azcık kilo versen laf etmez heraldee,bilmem sivaslı sindy kitabı,bilmem karatay kitabıı,oku durrrr

ya loksi bence şu koca milletine çok yüz vermiceksin. ne kadar seviyorlar eleştirmeyi yaa. kilo alınca oha ne kadar şiştin zayıfla derler. tamam dersin diyete başlarsın bu seferde abartma işte şunu da ye bişi olmaz bilmem ne.:44::44: deli oluyorum bunların tutarsızlıklarına.. bi benim ki değilmiş demek ki herkesin böyleymiş yahuu. o zaman dinlemicen bunları kardeşim onlar bizi dinliyormu ?:84:
bizim ki güya başlamış dikkat etmeye. öglen ne yedin didim yemekte saydı saydı sora dedi ki ekmek yemedim yerine pilav yedim iyi etmişmiyim hahahhaha
dedim ki bari iki dilim ekmek yeseydin bide yag aldın pilavla.. işte kitap okumasak nerden bilicez bunları.. sinirlendim sanırım hahahha
oyy irrrrkekmisin sen yerim agzınıııı yakışıklım benimmm

çok pisss bozulur valla,böyle bir bağırırrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:diyeeeeeeeee,kaçacak delik ararsınızzz
kız loxii benim kızı babsıı tavşan görmeye senin oğlanın yanına görürebilürrrrr:86:kesin olmamakla birlikte galibaaa:86:

yaaaaaaaaa cillop kimin bilgisayarı babamm kullaniiiiiiiiiiiiiiii bu bilgisayar bi garip deLi oldum zaten benim de erkek arkadaşımın bilgisayar firması var ama benim bilgisayarımda habire sorun olurrrrrr ben sinir krizi geçiririmmm yani okadar zor şartlarda yazıyorum ki anlatamam sayı yazamıyorum msn çıoyRmUaam şifremde zayı var o yüzden elli altı yazmıştım zaten ioMlk hakkında bilgi verirkennn ama işte sizsizZzz saadet neymişşşşştatmadım bilemem kiiiiio yüzden inatla yazmaya çaLışıyorummmm

ara öğün yapıorum

şu karışık bitki çöayı varya kiraz sapı funda yaprağı hugomunda içtiği ondan işte 1 kupa

açkarnına 3 öğün unutuorum aklıma gelmio o yüzden aralrda içyim bari kar kar dedim
5 erik
2 kuru incir

neruş ne diyon kııııııııııııııııııı

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
beni duymadınnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
ama hugo da demiş zatiii.yemeğin az geldi bana ddim.
sanada aksine çok gelmişş didim. yemeği az yemdiomm gıııı:84::84::84:

valla canan karataydan filan haberim yok ama şunu biliyorum. pekçok uzman pekçok bilgi ararştırma koyuyo ortaya. ama hepsi herkese uymaz. hep diyoruzya hayat tarzı yapmak lazım diye. şahsen ben hayat tarzı yapamam sabah ye ara yok akşam ye hiç bana göre değiil. spordan sonra ona bakarsan protein almak kas oluşumunu sağlıyo spor yapıp 4 saat aç durursam eğer metabolizmam yavaşlar benim. sadece sebzedeki karbonhidratların bu kadar spor için gereken karbonhidrat ihtiyacımı karşılamaz. elbette yağları yakarak enerji sağlıyo vücut ama sonuçta belli bi yağğ yakma kapasitesi var onun üzerine çıkamaz o yüzden gereken düzeyde minimum karbonhidrat almam lazım.
yağdan korkmayın diyoda fazla yağda kolestrol tansiyon yapar iç organlara zararlı. ayrıca aralarda meyve yemezsem kan şekeri düşer tatlı yiyebilirim
uzun süre açlık insülin salgılatır.
hem kompleks karbonhidratların işlenmesi kana karışması kolay değildir uzun sürede gerçekleşir bu yüzden uzun süre tokluk verir. o yüzden esmer ekmekler yiyoruz.
bilmiyorum neye dayanarak hangi bilimsel araştırma deneylere göre söylüyo ama bana mantıksız gelen tarafları var.
şimdide bu moda oldu tüm diyet kurallarını çöpe atın bakın ben bambaşka yöntem buldum benim dediğimi yapın haydeee hergün bişey çıkıyo yaa

Herkese merhaba,
Bugün 30 dk pilates yaptım.

Kahvaltı sonra ara öğünümde 1 bardak keçi sütü içtim. 3-4 tane fındık yedim.

Öğle yemeğinde ;
9 köfte (her biri ceviz büyüklüğünde)
2-3 yk taze fasülye
2 dilim ekmek

yedim. Üstüne yine deli gibi tatlı yemek istedim 2-3 dilim karpuz yedim de sustu tatlı isteğim.

Çok haklısın nerudacım. Azcık toparlanmaya başladım bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…