60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inatla yazmaya devam et sen neruşcum sakın yılmaaaa

aynen öyle vallaaa,kitap satmaaa yöntemi işteee
bi de ömrün boyunca naıs yapacaksın bunu,ekmek yeme,börek,çörek yok,pöskevitttt yokk nereye kadar yanii,alışmışız bi kere ama çocuğunu alıştırmak istiyosan alıştır o yemesinnnben yapamam imkansız,yemesem bile masamda durmalı yanii varlığı bile doyuruyobeniiii:86::86::86:

afiyet olsun kukim
bu da karataycıııısabah ve akşamı kuvvetli yiyo

yok kız kuvvetli yemiyom akşam e neruşcum bi ara dediydi akşam ekmek yeme diye bende yemiyom:26:

afiyet olsun kukim

yok kız kuvvetli yemiyom akşam e neruşcum bi ara dediydi akşam ekmek yeme diye bende yemiyom:26:

onu neruş demediydi ben dediydimm,sen hügo gibi zipor mu yapıyonda hügo gibi besleniyon akşam pilav ,ekmek vs yeme didimm,hügo diyeti senin neyine dedimmm:86:
Allahım yaaa sen beni dinlemiyon muuu nugiii yaaaaa

teprik ediyorum ve yuuuuuuuuuuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiii diyorum.. ve de sallıyorum..
:92::92::92::92:

4 yk şehriyeli bulgur pilavuuu
1 tavuk baget(tavada yağsız pişti)
230 ml nugiiiiiii

Afiyet olsun

öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
salata
semizotu yemeği 2 yk evden getirdim hepsini yiyemedim

Afiyet olsun Nugi can..

Yaramaz cimcim.. üçünü yemeseydin bari.. Bak kızım ben bu tatlılar yüzünden aldım hamileyken kiloların hepsini.. haberin olsun...

Afiyet olsun...

kız hugocukkkk bu kadının dediği tamamen farklı,bir kere yağ serbest ama doğal tereyağı, ve soğuk sıkım zeytinyağı olacak,diğer yağların tümü trans yağ içeriyormus ve kilo aldırıyormus o yüzden yasak.ayrıca yemekler asla kızartılmayacak,düşük ısıda veya fırında pişecek yavaş yavaş.tuz az kullanılacak.ara öğün yapmadıgınız zaman ,yemekten sonra 4. saatten itibaren leptin hormonu devreye girer,ve ara öğün olarak yağları yakarsınız,vücut o ara öğünde lazım olan enerjiyi vücuttaki yağlardan kullanır diyo.bilimsel olarak açıklamış bunu.haa birde günde 1 saat yürüyüş yapılacak mutlaka,açık havada yapın yürüyüşü de diyor.işlenmiş hazır yiyeceklere tamamen karsı,onlarda kilo aldırıyormuş,hiç yenmeyecek hazır soslar falan.bak sana 1 günlük örnek menü yazayım kafanda şekillensin
kahvaltı:08:00-09:00

2 adet yumurta(özgür tavukların dogal yumurtası,market yumurtası olmayacak)
suda haslanarak rafadan yada kayısı kıvamında hazırlanmıs(yumurta tamamen katılasınca da içinde trans yağa dönüşüyormus)
tereyaşında peynirli omlet yapılabilir
8-10 adet tuzu alınmıs yeşil yada siyah zeytin
1 avuçiçi kadar beyaz peynir
4-5 adet gunkurusu kayısı
şekersiz bitki çayı,su yada meyve çayı
bir ince belli çay bardağı ceviz içi
(ekmek yerine beyaz peynirle yenebilir.cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır)
öğle yemeği(13:00-14:00)
1 avuç içi kadar dana söğüş,bol salata ve zeytinyağlı tazefasulye
salata olarak dilimlenmiş yada rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası doğal sirke,limon,az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma seytinyağı ile hazırlanmalıdır
1 su brd. tuzsuz ayran
arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su

akşam :18:00-19:00 balık ,yeşil soğan,roka ve turp
salata bol miktarda hazırlanıp ,içine doğal sirke,limon,az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.
akşam 19:00-20:00 den sonra meyve dahil hiçbirşey yenilmemeli
bol su taze limon eklenmıiş olarak içilebilir
mümkünse yatmadan önce 30-40 dk kadar yürüyüş yapılmalı

işte böyle belki diğer arkadaşlarda faydalanır.aslında sen de buna uygun besleniyorsun çoğunlukla,düşük glisemik indeks diyeti bu.

tahıl ülkesindeyiz herşeyde tahıl var. ekmeksiz ev yok. alıştırmakta çocuğu zor önce bunları eve sokmucan ama ilerde dışarda karşılaşır zor iş yane..
ne bilem karbonhidratı severim esmer şekilde alınırsa yararınında olduğunu düşünüyorum. kan şekerini ayarladığı tokluk verdiği apaçık ortada.
kadının dedikleri doğru desem ben nasıl 18 kio verdim bulgur hep yedim esmer ekmek yedim biliyosunuz. bu ay acuk zorlanıyorum emme biliyosunuz liste tamamen değişti yeni düzen zor geldi ama şimdi iyiyim yarımyağlı kefir sağolsun içtimmi saatlerce acıkmıyorum.
yanee kas versem hatalı derim ama hep yağ verdim hatta kas artıyo diye dert yandığımda oldu. bilemiyorum uzman ama uzmanda olsa bana uymuyo hiç. ben yediklerimin uzun süre tok tutan cinsten olmasına özen gösteriyorum yoksa beyaz ekmeklede diyet olur. 1 dilim beyaz ekmekle esmer ekmek arasında çok kalori farkı yok tokluk işlenme kana karışma hızı açısından fark var ve bu farkta bence hayat kurtarıyo
ben böyle düşünüyorum

Ben de öğle yememi şimdi yiyorum...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates

zaten hepiciği bu kadar..

he 1 saat önce de yarım pt kıvırcık salata yemiştim.

bizimkide aynı işte kilo aldın yuh su göbege bak kollara bak gıdıga bakkkk ayyyyyy ameeninnn sinirlenıyorum yaaa sonra da zayıflamaya ugrasıyorum az fazladan bısey yedıgımı görunce yada sporu aksatınca sen yapamazsın sen edemezsın halbukı bılıyor daha önceden yaptım sinir edıyor beni sinir.çıtır gıbıynn olayımda görsün o hıh

afiyet olsun prieneciğim. hoşgeldin. tekrar dönmene sevindim. inşallah kaldığın yerden devam edersin

katılıorum fambıkcımm...
geçen taylan kümeli vardı tv de çok güzel konuştu kadın diyet listeleri hakkında çok güzel şeylerden bahsetti. aklımda kalanları yazayım.
diyet listesi bütçenize uygun olmalı dedi .hergün her eve meyve girmio yada et girmio dedi.
diyet listenizdeki yiyecekler kolay bulunabilr malzemeler olmalı dedi çok haklı. hergün alışveriş yaptığımız marketlerde bulabileceğimiz şeyler olmalı.
diyet listedinde asla yasak olmamalı.kısıtlı da olsa sevdiğiniz yiyecekler olmalı dedi.çooook haklı.yasaklar daha tatlı gelio insana canımız mutlaka isteyecektir yasak olunca. herkes bu kadar iradeli olamayabilir.bi gün canına tak edip saldırabilr.
diyet lsitesinde yemekelr yaşam tarınıza da uygun olmalı dedi. ömür boyu kendinize ayrı çocuğunuza ayrı eşinize ayrı yemek yapamazsınız dedi
baya güzel şeylerden bahsetti işte.
herkes kendini en iyi kendi tanır ona göre yaşam tarzı haline getrmek lazım bu sağlıklı beslenme işini.
ööle her söölenene de inanmamak lazım

Son düzenleme:
Ben de öğle yememi şimdi yiyorum...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates

zaten hepiciği bu kadar..

he 1 saat önce de yarım pt kıvırcık salata yemiştim.

anaaaa bu ne kız azcık bişey dicem sende listem böyle dicen dimi afiyet olsun canım allah daha çok versin nediyim

hımm anladım şimdi. ya ben yağ serbest sanmıştım. eeee peki sen bu diyetle doydunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…