yaaaaaaaaa cillop kimin bilgisayarı babamm kullaniiiiiiiiiiiiiiii bu bilgisayar bi garip deLi oldum zaten benim de erkek arkadaşımın bilgisayar firması var ama benim bilgisayarımda habire sorun olurrrrrr ben sinir krizi geçiririmmmyani okadar zor şartlarda yazıyorum ki anlatamam sayı yazamıyorum msn çıoyRmUaam şifremde zayı var o yüzden elli altı yazmıştım zaten ioMlk hakkında bilgi verirkennn ama işte sizsizZzz saadet neymişşşşş tatmadım bilemem kiiiii o yüzden inatla yazmaya çaLışıyorummmm
alıyon da noluyooo,azcık kilo versen laf etmez heraldee,bilmem sivaslı sindy kitabı,bilmem karatay kitabıı,oku durrrr
valla canan karataydan filan haberim yok ama şunu biliyorum. pekçok uzman pekçok bilgi ararştırma koyuyo ortaya. ama hepsi herkese uymaz. hep diyoruzya hayat tarzı yapmak lazım diye. şahsen ben hayat tarzı yapamam sabah ye ara yok akşam ye hiç bana göre değiil. spordan sonra ona bakarsan protein almak kas oluşumunu sağlıyo spor yapıp 4 saat aç durursam eğer metabolizmam yavaşlar benim. sadece sebzedeki karbonhidratların bu kadar spor için gereken karbonhidrat ihtiyacımı karşılamaz. elbette yağları yakarak enerji sağlıyo vücut ama sonuçta belli bi yağğ yakma kapasitesi var onun üzerine çıkamaz o yüzden gereken düzeyde minimum karbonhidrat almam lazım.
yağdan korkmayın diyoda fazla yağda kolestrol tansiyon yapar iç organlara zararlı. ayrıca aralarda meyve yemezsem kan şekeri düşer tatlı yiyebilirim
uzun süre açlık insülin salgılatır.
hem kompleks karbonhidratların işlenmesi kana karışması kolay değildir uzun sürede gerçekleşir bu yüzden uzun süre tokluk verir. o yüzden esmer ekmekler yiyoruz.
bilmiyorum neye dayanarak hangi bilimsel araştırma deneylere göre söylüyo ama bana mantıksız gelen tarafları var.
şimdide bu moda oldu tüm diyet kurallarını çöpe atın bakın ben bambaşka yöntem buldum benim dediğimi yapınhaydeee hergün bişey çıkıyo yaa
afiyet olsun kukimara öğün yapıorum
şu karışık bitki çöayı varya kiraz sapı funda yaprağı hugomunda içtiği ondan işte 1 kupa
açkarnına 3 öğün unutuorum aklıma gelmio o yüzden aralrda içyim bari kar kar dedim
5 erik
2 kuru incir
bu da karataycıııısabah ve akşamı kuvvetli yiyo
inatla yazmaya devam et sen neruşcum sakın yılmaaaa
afiyet olsun kukim
yok kız kuvvetli yemiyom akşam e neruşcum bi ara dediydi akşam ekmek yeme diye bende yemiyom:26:
tmm görümüşsünn
onu neruş demediydi ben dediydimm,sen hügo gibi zipor mu yapıyonda hügo gibi besleniyon akşam pilav ,ekmek vs yeme didimm,hügo diyeti senin neyine dedimmm:86:
Allahım yaaa sen beni dinlemiyon muuu nugiii yaaaaa
ben geldimmmmmmm:79::79::79:
bugün babam evdeee biz de onunla bişeyler yaparız sanırımmm;zaten sabahtan beri de ona kahvaltı hazıralla çay koy derken ancak geçmişi okuyabildimmmm
kilo veRen herkesiiiii teppppprikk ediyorummmmm vee kendimi deeeeee çünkü tam ELLİ ALTI oldummm (bilgisayarımda bi sorun var rakamla yazamıyorum) neyysee hemencik salııyiiimmmmmm devamı da böyle güzel gelsinnnn en kısa zamanda sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşalım inşallahhh:92::92::92::92::92:
4 yk şehriyeli bulgur pilavuuu
1 tavuk baget(tavada yağsız pişti)
230 ml nugiiiiiii
öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
salata
semizotu yemeği 2 yk evden getirdim hepsini yiyemedim
yemeğimi yedimde geldim.....
1,5 tane biber dolması,
2 kaşık yoğurt,1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
3 tanede kemal paşa talısıönce almamıştım ama arkadaş karşımda öyle yalana yalana yiyince dayanamayıp bende alıp yedim...
Herkese merhaba,
Bugün 30 dk pilates yaptım.
Kahvaltı sonra ara öğünümde 1 bardak keçi sütü içtim. 3-4 tane fındık yedim.
Öğle yemeğinde ;
9 köfte (her biri ceviz büyüklüğünde)
2-3 yk taze fasülye
2 dilim ekmek
yedim. Üstüne yine deli gibi tatlı yemek istedim2-3 dilim karpuz yedim de sustu tatlı isteğim.
sabah ne kadar kuvvetli yesemde eğer öğlen yemezsem akşam yemeğinde kendime hakim olamam çok kaçırırım
bana mantıklı gelmedi hiç. hem yağda insülin direncini çıkarır sadece şeker beyaz un değil yağda çıkarar o zaman kızartma yeriz bol bol patates kızartması tavuk kızartması filan yeriz bakalım kilo alıyozmu almıyozmu. ne biçim açılır iştah.
aynen öyle vallaaa,kitap satmaaa yöntemi işteee
bi de ömrün boyunca naıs yapacaksın bunu,ekmek yeme,börek,çörek yok,pöskevitttt yokk nereye kadar yanii,alışmışız bi kere ama çocuğunu alıştırmak istiyosan alıştır o yemesinnnben yapamam imkansız,yemesem bile masamda durmalı yanii varlığı bile doyuruyobeniiii:86::86::86:
ya loksi bence şu koca milletine çok yüz vermiceksin.ne kadar seviyorlar eleştirmeyi yaa. kilo alınca oha ne kadar şiştin zayıfla derler. tamam dersin diyete başlarsın bu seferde abartma işte şunu da ye bişi olmaz bilmem ne.:44::44: deli oluyorum bunların tutarsızlıklarına.. bi benim ki değilmiş demek ki herkesin böyleymiş yahuu. o zaman dinlemicen bunları kardeşim onlar bizi dinliyormu ?:84:
bizim ki güya başlamış dikkat etmeye. öglen ne yedin didim yemekte saydı saydı sora dedi ki ekmek yemedim yerine pilav yedim iyi etmişmiyim hahahhaha
dedim ki bari iki dilim ekmek yeseydin bide yag aldın pilavla.. işte kitap okumasak nerden bilicez bunları.. sinirlendim sanırım hahahha
oyy irrrrkekmisin sen yerim agzınıııı yakışıklım benimmm
Herkese merhaba,
Bugün 30 dk pilates yaptım.
Kahvaltı sonra ara öğünümde 1 bardak keçi sütü içtim. 3-4 tane fındık yedim.
Öğle yemeğinde ;
9 köfte (her biri ceviz büyüklüğünde)
2-3 yk taze fasülye
2 dilim ekmek
yedim. Üstüne yine deli gibi tatlı yemek istedim2-3 dilim karpuz yedim de sustu tatlı isteğim.
Çok haklısın nerudacım. Azcık toparlanmaya başladım bugün :)
katılıorum fambıkcımm...aynen öyle vallaaa,kitap satmaaa yöntemi işteee
bi de ömrün boyunca naıs yapacaksın bunu,ekmek yeme,börek,çörek yok,pöskevitttt yokk nereye kadar yanii,alışmışız bi kere ama çocuğunu alıştırmak istiyosan alıştır o yemesinnnben yapamam imkansız,yemesem bile masamda durmalı yanii varlığı bile doyuruyobeniiii:86::86::86:
onu neruş demediydi ben dediydimm,sen hügo gibi zipor mu yapıyonda hügo gibi besleniyon akşam pilav ,ekmek vs yeme didimm,hügo diyeti senin neyine dedimmm:86:
Allahım yaaa sen beni dinlemiyon muuu nugiii yaaaaa
bende öyle yapcammmmahanda kopya çektimmmm
bende çektim
Ben de öğle yememi şimdi yiyorum...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates
zaten hepiciği bu kadar..
he 1 saat önce de yarım pt kıvırcık salata yemiştim.
kız hugocukkkk bu kadının dediği tamamen farklı,bir kere yağ serbest ama doğal tereyağı, ve soğuk sıkım zeytinyağı olacak,diğer yağların tümü trans yağ içeriyormus ve kilo aldırıyormus o yüzden yasak.ayrıca yemekler asla kızartılmayacak,düşük ısıda veya fırında pişecek yavaş yavaş.tuz az kullanılacak.ara öğün yapmadıgınız zaman ,yemekten sonra 4. saatten itibaren leptin hormonu devreye girer,ve ara öğün olarak yağları yakarsınız,vücut o ara öğünde lazım olan enerjiyi vücuttaki yağlardan kullanır diyo.bilimsel olarak açıklamış bunu.haa birde günde 1 saat yürüyüş yapılacak mutlaka,açık havada yapın yürüyüşü de diyor.işlenmiş hazır yiyeceklere tamamen karsı,onlarda kilo aldırıyormuş,hiç yenmeyecek hazır soslar falan.bak sana 1 günlük örnek menü yazayım kafanda şekillensin
kahvaltı:08:00-09:00
2 adet yumurta(özgür tavukların dogal yumurtası,market yumurtası olmayacak)
suda haslanarak rafadan yada kayısı kıvamında hazırlanmıs(yumurta tamamen katılasınca da içinde trans yağa dönüşüyormus)
tereyaşında peynirli omlet yapılabilir
8-10 adet tuzu alınmıs yeşil yada siyah zeytin
1 avuçiçi kadar beyaz peynir
4-5 adet gunkurusu kayısı
şekersiz bitki çayı,su yada meyve çayı
bir ince belli çay bardağı ceviz içi
(ekmek yerine beyaz peynirle yenebilir.cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır)
öğle yemeği(13:00-14:00)
1 avuç içi kadar dana söğüş,bol salata ve zeytinyağlı tazefasulye
salata olarak dilimlenmiş yada rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası doğal sirke,limon,az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma seytinyağı ile hazırlanmalıdır
1 su brd. tuzsuz ayran
arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su
akşam :18:00-19:00 balık ,yeşil soğan,roka ve turp
salata bol miktarda hazırlanıp ,içine doğal sirke,limon,az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.
akşam 19:00-20:00 den sonra meyve dahil hiçbirşey yenilmemeli
bol su taze limon eklenmıiş olarak içilebilir
mümkünse yatmadan önce 30-40 dk kadar yürüyüş yapılmalı
işte böyle belki diğer arkadaşlarda faydalanır.aslında sen de buna uygun besleniyorsun çoğunlukla,düşük glisemik indeks diyeti bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?