60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de öğle yememi şimdi yiyorum...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates

zaten hepiciği bu kadar..

he 1 saat önce de yarım pt kıvırcık salata yemiştim.

afyet olsunn
hımm anladım şimdi. ya ben yağ serbest sanmıştım. eeee peki sen bu diyetle doydunmu

bi doydu bi doydu sormaaaaa
ya salla hügom yaaaa,köy tavuğu yiyecenimarket yumurtası almican,saf zeytinyağı saf tereyağ bulcan,herşeyin doğalını bulsak zati böyle şişmezdik heralde
tatlı yemicen ama balıktan sonra helva yicen
ekmek yemicen lahmacun yicen

leptiin içeren yiyecekleri öğrendik bunları yeriz o zaman leptin heç düşmez
nasılım :86:

ceviz badem nohut yeşilsebzeler paluk yiyek
benim haaftada 3 kere paluğum var yeter kanımca.

anaaaa bu ne kız azcık bişey dicem sende listem böyle dicen dimi afiyet olsun canım allah daha çok versin nediyim

Aynen Nugicim...
Yemekhanede de peynirli börek vardı.. Bide güzel görünüyordu ki..
Millet de bayıla bayıla yedi, çok güzelmiş diye bide..
Ama ben yalanmaktan başka bişi yapmadım...:131:

bennnnn geldimmmmmmm.... işteee minnaakkk beybimissssss

yanındakideee ilk gözz agrımm ,beybimisinn fındıkk kurduu ablasıııı pekk minnaktıı pekk güselldii kuzummm... sadece 2900 gr

heee hakılsın valla köy tavuğunu nirden bulak köye gidince satılık tavuk bakayım

kız senin gibi bi memur bayana salla hügom demek yakışıyomu bide ankara sosyetesindensin

kız senle berebar dinlemedik mi bu kadını,yağlar eriyene kadar yemeyeceksiniz diyor,kilo verdikten sonra her öğünde 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz veya hergün yürüyüş yapmak kosuluyla öğlen 1 tbk makarna yiyebilirsiniz diyor.bu şekilde beslenirssenız vucut ara öğün olarak göbek yağlarını eritir diyor.ayrıca göbeği olan herkeste karaciğer yağlanması vardır,insanın önce karaciğer yağlanır sonra göbeği çıkar diyor.yani bu kadın diyetisyen değil sonuçta,70 yasında prim yapmayada ihtiyacı yok,türkiyede ilk kalp pili implantasyonu tekniğini uygulayan kişi,iç hastalıkları ve kardiyoloji profesörü.bana uymaz bu yöntem diyebilirsinizz ama tanımadan ne söylediğini bilmeden karalamayalım bir insanı,ben saygı duyuyorum şahsen ,dediğini yapamasam da inanıyorum dogru soyledıgıne.televizyona çıkan diğer diyetisyenlerden daha inandırıcı bence.

kendi yüzünü kapatıyon,çocukların yüzünü niye kapatmıyonnnn
saçın yakışmışşşş bu arada,yüüzübü göremesek de

boşuna prof. olmamış yahuu

kitabı okuya okuyaaa transaa ggeçmiş buuu:111::111:biri gardaşın hakkında laf etse böle savunmazsın heeeee
sana paramı veriyo napıyo diyet forumlarımda reklamımı yap diyeeeeuygula o zman ciicmmmm ne dert yanıyon yapamıyommmm diyeee,ugula bize ispatlaaa,bizde yapalımmmmmm

sen saygı duymaya devam et ama bak ben ilk tahlile gittiğimde karaciğerime bakıldı o da profesördü. karnım kocamandı benim. o yüzden dediki tahlillerdede çıkar bu kilo ile karaciğer yağlanman vardır dedi. emin konuştu tahliller geldi hiçbişey çıkmadı.
sen bu diyeti yaparken köy tavuğumu yidin köy yımırtasımı yidin bakiyim neler yaptın 3 gün sen heee 3 gün dayanabilmiştin demi

Maşallah barekallah bunlar nasıl bir güzelliktir. Allah birlikteliğinizi mutluluğunuzu daim etsin... Yerim ben bunları ama yaaa....

kendi yüzünü kapatıyon,çocukların yüzünü niye kapatmıyonnnn
saçın yakışmışşşş bu arada,yüüzübü göremesek de

evett kısaa saccc cok büyük bii özgürlükmüşşşş amaa 3 parmak daha aldırcamm o zamann daha güsell olcakkk... cocuklarrrınn güselliginii görn diee kapatmadımmmm...beni görmsenizde olurrr.. gobeeemmlee gözz zevkinizii bozmakk istemezdim emmmmeee idare edin artıkk amacc onlrı göstermek zatenn... fındıklarımm benimm yaaaa... kasık kadarr suratıynann esniyoo kücük olannn ısıvercektim burnunu

hımm anladım şimdi. ya ben yağ serbest sanmıştım. eeee peki sen bu diyetle doydunmu

doydum doymasına ama dışarda yiyecek bişey bulamadım .öğün atlayınca da bozuldu.şöyleki göksu parka gitmiştik öğlen yemek saati geçti yanımda badem vardı sadece onu atıştırdım biraz ,oturdugumuz yerde sadece gözleme tost felan vardı,köfte de vardı ama ne eti oldugu belli değil yiyemezdim orda,akşama kadar aç kaldım boylece,akşama dogru başka bir restoranda köfte yedim ama öyle acıkmıstım ki yarım kilo yemişimdir heralde,ayran içtim salata vardı mesela ama kötüydu ondan da yiyemedim,sonra eve geldık,tabii saat 8 den sonra bişey yemek yok,ertesi gün yine normal kahvaltımı yaptım ama bu sefer de eşimin teyzesine gittik öğlen,biber salçasıyla zehir gibi acı taze fasulye yapmıs ekmeksiz yememe imkan yoktu,işte böyel böyle bozuldu.evde yapmak kolay,hele senin cocuk da yok,daha kolay yediklerini ayarlaman.ama dışarda çok zor oluyor seçim yapması,birde yapacaksan öğün atlama sonra saldırmamak için.sana uygun gibi geliyor bana,çünkü sen diyorsun ya bende sadce göbekte yağ kaldı,başka yerde bişey yok işte bu diyet de tam göbek yağlarını eritiyormuş.bana çok ağır geldi ama sen iradelisin,yaparsın bence.kitabını da oku mutlaka.böyle 3-5 cümleyle özetlencek gibi değil,bir yaşam biçimi,zorlugu da orda:82:

hee loxi yanlış anlama bizi dostum urganik köy tavuğu köy yımırtası bulabilir dediklerini harfiyen yapabilirsen aferim sana. ben yapamam. bikaç aylık bişey değil yağ yakmak. 14 kilo yağı 7 ayda verdim hemide sıkı disiplinli oldum. en iyi şekilde kardiyo artı pilates yaptım ancak bu kadar oldu. ve bu en hızlı seviye canım sadece vücut yağın yğzde 40larda ise yani obezsen o zaman belkim daha çok verebilrisin yağ ama yinede anca bu kadar olur. belli bir yağ yakma süresi ve miktarı var fazlası olmaz ve sen diyosanki 7 ay 8 ay belki 10 ay belki 1 sene ben bu diyeti yaparım asla bozmam dersen ve başarırsan seni sırtımda taşırım
onca zaman hep doğal ye. köy tavuğu köy yımırtası bul çok zor. bir iki aylık bişey değil yani kapatalım eve kendimizi yapalım binbir türlü şey çıkıyo dışarda oluyoz düzen bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…