afyet olsunnBen de öğle yememi şimdi yiyorum...
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 domates
zaten hepiciği bu kadar..
he 1 saat önce de yarım pt kıvırcık salata yemiştim.
hımm anladım şimdi. ya ben yağ serbest sanmıştım. eeee peki sen bu diyetle doydunmu
anaaaabu ne kız azcık bişey dicem sende listem böyle dicen dimi afiyet olsun canım allah daha çok versin nediyim
hımm anladım şimdi. ya ben yağ serbest sanmıştım. eeee peki sen bu diyetle doydunmu
afyet olsunn
bi doydu bi doydu sormaaaaa
ya salla hügom yaaaa,köy tavuğu yiyecenimarket yumurtası almican,saf zeytinyağı saf tereyağ bulcan,herşeyin doğalını bulsak zati böyle şişmezdik heralde
tatlı yemicen ama balıktan sonra helva yicen
ekmek yemicen lahmacun yicen
afyet olsunn
bi doydu bi doydu sormaaaaa
ya salla hügom yaaaa,köy tavuğu yiyecenimarket yumurtası almican,saf zeytinyağı saf tereyağ bulcan,herşeyin doğalını bulsak zati böyle şişmezdik heralde
tatlı yemicen ama balıktan sonra helva yicen
ekmek yemicen lahmacun yicen
aynen öyle vallaaa,kitap satmaaa yöntemi işteee
bi de ömrün boyunca naıs yapacaksın bunu,ekmek yeme,börek,çörek yok,pöskevitttt yokk nereye kadar yanii,alışmışız bi kere ama çocuğunu alıştırmak istiyosan alıştır o yemesinnnben yapamam imkansız,yemesem bile masamda durmalı yanii varlığı bile doyuruyobeniiii:86::86::86:
kendi yüzünü kapatıyon,çocukların yüzünü niye kapatmıyonnnnbennnnn geldimmmmmmm.... işteee minnaakkk beybimissssss
yanındakideee ilk gözz agrımm ,beybimisinn fındıkk kurduu ablasııııpekk minnaktıı pekk güselldii kuzummm... sadece 2900 gr
Eki Görüntüle 206523
kız senle berebar dinlemedik mi bu kadını,yağlar eriyene kadar yemeyeceksiniz diyor,kilo verdikten sonra her öğünde 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz veya hergün yürüyüş yapmak kosuluyla öğlen 1 tbk makarna yiyebilirsiniz diyor.bu şekilde beslenirssenız vucut ara öğün olarak göbek yağlarını eritir diyor.ayrıca göbeği olan herkeste karaciğer yağlanması vardır,insanın önce karaciğer yağlanır sonra göbeği çıkar diyor.yani bu kadın diyetisyen değil sonuçta,70 yasında prim yapmayada ihtiyacı yok,türkiyede ilk kalp pili implantasyonu tekniğini uygulayan kişi,iç hastalıkları ve kardiyoloji profesörü.bana uymaz bu yöntem diyebilirsinizz ama tanımadan ne söylediğini bilmeden karalamayalım bir insanı,ben saygı duyuyorum şahsen ,dediğini yapamasam da inanıyorum dogru soyledıgıne.televizyona çıkan diğer diyetisyenlerden daha inandırıcı bence.
kız senle berebar dinlemedik mi bu kadını,yağlar eriyene kadar yemeyeceksiniz diyor,kilo verdikten sonra her öğünde 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz veya hergün yürüyüş yapmak kosuluyla öğlen 1 tbk makarna yiyebilirsiniz diyor.bu şekilde beslenirssenız vucut ara öğün olarak göbek yağlarını eritir diyor.ayrıca göbeği olan herkeste karaciğer yağlanması vardır,insanın önce karaciğer yağlanır sonra göbeği çıkar diyor.yani bu kadın diyetisyen değil sonuçta,70 yasında prim yapmayada ihtiyacı yok,türkiyede ilk kalp pili implantasyonu tekniğini uygulayan kişi,iç hastalıkları ve kardiyoloji profesörü.bana uymaz bu yöntem diyebilirsinizz ama tanımadan ne söylediğini bilmeden karalamayalım bir insanı,ben saygı duyuyorum şahsen ,dediğini yapamasam da inanıyorum dogru soyledıgıne.televizyona çıkan diğer diyetisyenlerden daha inandırıcı bence.
2 lt suyum bitti şimdi kızz fambık senden önce bitirdimmi he de bakem
bennnnn geldimmmmmmm.... işteee minnaakkk beybimissssss
yanındakideee ilk gözz agrımm ,beybimisinn fındıkk kurduu ablasııııpekk minnaktıı pekk güselldii kuzummm... sadece 2900 gr
Eki Görüntüle 206523
kendi yüzünü kapatıyon,çocukların yüzünü niye kapatmıyonnnn
saçın yakışmışşşş bu arada,yüüzübü göremesek de
boşuna prof. olmamış yahuu
kız senin gibi bi memur bayana salla hügom demek yakışıyomu bide ankara sosyetesindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?