60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kadınlar niyeeee böleeee,anlamıyorum yaaaaa,71 kilo ikenn kilon gayet iyi,senin boyun kaldırıyorrr falan diyolardııı,şimdi neredeyse 10 kilo verdimm kilo vermişin diyen çok azzzz,gerçekten samimi insanlar söylüyor sadece ama bu %10 luk bir dlm tabiiii.
ben de takmıyorum zatenn,aman onlar için mi verdim sanki takdir bekliyorummmhem bu laflar beni motive ediyo daha hırslı oluyorummmm işime yarıyo bir bakımaaa sallllaaaaa

öğle yemeğimi yedim ben hastaneye gidiyorum

öğle yemeğim
yarım kutu yağsız ton balığı
1 tane büyük salatalık
5-6 tane cherry domates
1 dlim kepekli ekmek
şimdide 1 tane gün kurusu kayısı yedim
çok su içemiyorum ya dışardayım malum wc sorun olur diye,gelince içicem inşşş:80:

afiyet olsun şekerrrr
afiyet olsun canımm

slm kızlar bende hastaneden geldım şimdi ultrasonda gebelık gözukmedı.kan tahlili istedı 15.30 da cıkacakmış.idrar tahlılımde negatıf cıkmıstı ama doktor hanım onlara guvenmıyoruz dıye tahlıl ıstedı.cnm hiç yemek ıstemıyor of yorgunumda zatiii.

şimdi müzik açıcam malum regl olunca pilateste karnı tutmak çok güç oluyo boşuna gitmesin emeciklerim :86:
şöyle yarım saat dans ederim ardından arka kol göğüs iç bacak tamamdır

öğle yemeğimiii yeddimmmm
yarım kase mercimek çorbası
3 yk patlıcan yemeğii
3 yk kus kus salatası
2 yk yoğurt
bir domates
yarım salatalık
ekmek yok
1 yk patates püresi

nugişşş bişey sorcam havalar ısındıya kefir mayalıyorum ekşirmi dün bu saatlerde mayaladımdı bugün açtım acuk ekşimsi kokuyodu salladımm kokusu geçti bişey yapmaz demi. havalar ısındı artık daha kısa süre tutmak gerekiyo sanırım. yoksa yazın mayalamasam hazırmı alsamki. yazında mayalanıp bekletilirmi hee

bakalım ne çıkacakkk bi hamiş daha mı geliyiii topiğeee

Geçmiş olsun canım..

Yemeğimi yedim bugün erkeden..
1 dilim denge ekmek
2 kk beya peynir
1 pt kıvırcık salata
1 yk da brokoli
hiç de doymadım he..
su da 1,5 litre oldu..

bide yürüyüş yapayım dedim ama sıcaktan nefesim kesildi resmen 20 dak. yürüyebildim o da öyle çok tempolu değildi..

Şimdi de yeşil çay içmeye hazırlanıyorum...

Geçmiş olsun canım..

sağol bebişimmm

afiyet olsun tatlım sana.

öğle yimeeem:
küçük kutu ton balığı light
1 büyük kase cacık
2 dilim kepek ekmeği
90 gram sade dondurma

afiyet olsun fambıkk

öğlen yemeğim
1 fambık taze fasülye
2 fambık cacık
evden getirdiğim salata
2 fambık kepek ekmeği
1 fambıkta kayısı yidim

yemeğimi yedimde geldim:

1 adet minnak karnı yarık,
2- 3 kaşık yoğurtlu makarna,
2 kaşık salata,
2 dilim kepek ekmek,
1 erik, 1 kaysı...
:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…