aferim bebişime çok iyi yapmışsıın iradeni kıskanmışlar senin. zaten benim famirtom istediği zaman kendi dondurmasını kendisi yapıpp yiyebilir zaten demi. acuk yoğurt acuk püre meyve acuk bal filan süper yapar koyar dolabına donunca yer hemide gayet sağlıklı faydalı olur demi famirtom.
ayrıca sanki zayıf insanlar bişey devirmiyomu kilolu insanlarmı deviriyo çok saçma
artıkın saçma sapann şeyler uydurup kıskançlık yapıyorlar.
hee banada doğru dürüst aferim çok kilo verdin diyen olmadı dahaayıp ayıp
insan bi aferim der demi :84:
kızlar akşama balık yapmak istiyorum ama hangi balık lezzetlidir bilgisi olan varmı haziran ayında balık pek bulmak mümkün olmuyor yiyenler varsa ne yiyiyor acaba...:26:
afiyet olsun şekerrrrbüyük kutu ton balığııı- 3-4 yk kadar oluyo içinde(suyunu sıktımm hügo bu sefer gııı,amma yağ çıktı heeeee)
230 ml nuggiiii(balığın yanındaaa ayran içmeyide sardınız ya başımaaaazehirlenirsemmmm sorarım sizeee )
2 dlm çt eppekkk
afiyet olsun canımmöğle yemeğimi yedim ben hastaneye gidiyorum
öğle yemeğim
yarım kutu yağsız ton balığı
1 tane büyük salatalık
5-6 tane cherry domates
1 dlim kepekli ekmek
şimdide 1 tane gün kurusu kayısı yedim
çok su içemiyorum ya dışardayım malum wc sorun olur diye,gelince içicem inşşş:80:
slm kızlar bende hastaneden geldım şimdi ultrasonda gebelık gözukmedı.kan tahlili istedı 15.30 da cıkacakmış.idrar tahlılımde negatıf cıkmıstı ama doktor hanım onlara guvenmıyoruz dıye tahlıl ıstedı.cnm hiç yemek ıstemıyor of yorgunumda zatiii.
bakalım ne çıkacakkk bi hamiş daha mı geliyiii topiğeee
akşam yürüyüş yapamadım
ayak bileğimi bişey ısırmış kocaman şişti bütün gece uyutmadı beni hala da şiş
bugün de gidemiycem spora.krem falan aldım eczaneden onları sürüyorum şimdi
su da içemedim daha
offfff mutsuz oldum birden moralim sıfıra düştü
Geçmiş olsun canım..
Yemeğimi yedim bugün erkeden..
1 dilim denge ekmek
2 kk beya peynir
1 pt kıvırcık salata
1 yk da brokoli
hiç de doymadım he..
su da 1,5 litre oldu..
bide yürüyüş yapayım dedim ama sıcaktan nefesim kesildi resmen 20 dak. yürüyebildim o da öyle çok tempolu değildi..
Şimdi de yeşil çay içmeye hazırlanıyorum...
büyük kutu ton balığııı- 3-4 yk kadar oluyo içinde(suyunu sıktımm hügo bu sefer gııı,amma yağ çıktı heeeee)
230 ml nuggiiii(balığın yanındaaa ayran içmeyide sardınız ya başımaaaazehirlenirsemmmm sorarım sizeee )
2 dlm çt eppekkk
öğle yimeeem:
küçük kutu ton balığı light
1 büyük kase cacık
2 dilim kepek ekmeği
90 gram sade dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?