60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merabalar bende hamilelikten önce 52 kilocuk bi hatun idim,74 le doğuma gittim,şimdide 64üm,kendimden nefret ediyrum,basen,göbek ığğğğğ... kızım 6 aylık olmak üzere,süt olsun diye diyet yapamıyorum,ama bakalım yakında hayırlısıyla aranızdayım,kabul edrsiniz dimi?
innnşallh hepiniz vermek istediğiniz kilolara çabucanak inersiniz

Son düzenleme:

afiyet olsun ycl bugün patlıcan yok nenüde

öğle yimeeem:
küçük kutu ton balığı light
1 büyük kase cacık
2 dilim kepek ekmeği
90 gram sade dondurma

Afiyet olsun...

öğlen yemeğim
1 fambık taze fasülye
2 fambık cacık
evden getirdiğim salata
2 fambık kepek ekmeği
1 fambıkta kayısı yidim

Şişştt seksi fambıkçı afiyet ossun ...

hayırlısı olsun canım

hakkında hayırlısı olsun canım benim...

bişey olmaz gıys merak etme

öğlen yemeğim
1 fambık taze fasülye
2 fambık cacık
evden getirdiğim salata
2 fambık kepek ekmeği
1 fambıkta kayısı yidim

afiyet ossunnnnn nugişşşş,ye bitir beniiii:86:
yemeğimi yedimde geldim:

1 adet minnak karnı yarık,
2- 3 kaşık yoğurtlu makarna,
2 kaşık salata,
2 dilim kepek ekmek,
1 erik, 1 kaysı...
:78::78:
afiyet olsunn canım
aynı zamanda katkısız kepek unu da geliyormuşşşş
almma lazımmmmmmmsağol canım
ha ona göre gıymetimi bil :118::118:

fambıkkk aldınmı bişeyler pazardan :26:
tanesi 1 telaaayeeeeden 5 tane küpe aldımmmmm
hiç de takı takamam heeeee,ama pek güzellerdiii baktım 1 telaaaa amannnnn didimm takmasam da ucuz nasılsam dedimm aldımmmmm:86:yawww aslında çantaya ihtiyacım varrrr ancak bizim sosyete pazarında iyi çantalar 55-100 arasııııı,ama kösell yaniiii,kalabalıktannnn seçemedim kii,sakinken gitmek lazımmmm

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 63 kiloyum bugün başladım rejime çok kararlıyım iddiaya girdimm evdekilerle :)
53 kilo hedefimm bu 10 kiloyu 2 ayda yani 9 ağustosa kadar vermeyi planlıyorumm ve başaracağımm inanıyorummm herkese başarıllaaar =):)

2 lt suyum bitmiştir emme şimdi bi müddet içmem regli olucağım için karnım çok şiş zaten iyice şişirmeyem

Noliiiiii ordaaaaaaaaaben geldim ama gidiciiiiiiimmmm saat 4 ten sonra temelli gelicem inşallahhhh Sizi özledimm accuk öpeyim didimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…