60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet osssunnnn kösel bağğyannnnnn
afiyet olsun fambıkk
sağol cicimmmmm

afiyet olsun canım.dünde dordurmayı yiyen sendin dimi :44:
kız sen onun bmi sini görmüğyon muuuu,o bizim kimin dombili miii,sporrr olsunnnn diye diyet yapıyo oooo

bu arada kahvaltıyı yazayımm
bi dilim kepekli ekmek
bi domates
bi salatalık
domates ve salatalık limonlu
bi fincan şekersiz çay (ztn hep şekersiz içiyorum)
çok az da peynirr

Son düzenleme:

fambıkçım o küpeler hemen bozili yani ya biyeri yamulur yada düşer çok önceden bende almıştım ucuz diye ilk taktığımda hemde elimde kalmıştıda gerçi sen takmıyomuşun .eee hem takmıyom diyon hemde ucuz diye 5 tane almış delü başka bişeye verseydin parayı o zaman

yaaa nugi işte kadın milleti naparsın,çanta bakmaya gittim,kalabalıktan pek dalamadımmm içeri birazda karasız kaldımm nese sonra bakarım dedim,çıkıyodum baktım kadınlar bir küpcinin önüne üşüşmüşlerrrr alıyolarr boyunaaa,baktımmm aaaaaaaaaaaaa entersan güzel şeyler varrrrr şunu alimdedimm,sonaaa aaaa buda güzelmiş dedimmmmm aaa bunu da kızıma alimm dedim(kızımında kulağını deldirmedim bu aradaaaa:86::86::86:),dedim dedim dedim derken baktım 5 dene almışımmmmmmm

afiyet osssunnnn kösel bağğyannnnnn

sağol cicimmmmm

kız sen onun bmi sini görmüğyon muuuu,o bizim kimin dombili miii,sporrr olsunnnn diye diyet yapıyo oooo

yok canım ben görmüyom altta çizelgenizi benim bilgisayarda çıkmıyo daha doğrusu internet iş yerinde kısıtlı maalesef

belencırtıl 57 kilo ve bmi isi 20.4
-1 beden olmaya çalışıyooooo,yesin dondurmalaraı yaniiii takma sen kafayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…