fambıkkk aldınmı bişeyler pazardan :26:
afiyet osssunnnn kösel bağğyannnnnnYemeğimi yedim bugün erkeden..
1 dilim denge ekmek
2 kk beya peynir
1 pt kıvırcık salata
1 yk da brokoli
hiç de doymadım he..
su da 1,5 litre oldu..
bide yürüyüş yapayım dedim ama sıcaktan nefesim kesildi resmen 20 dak. yürüyebildim o da öyle çok tempolu değildi..
Şimdi de yeşil çay içmeye hazırlanıyorum...
sağol cicimmmmmafiyet olsun fambıkk
kız sen onun bmi sini görmüğyon muuuu,o bizim kimin dombili miii,sporrr olsunnnn diye diyet yapıyo ooooafiyet olsun canım.dünde dordurmayı yiyen sendin dimi :44:
Noliiiiii ordaaaaaaaaaben geldim ama gidiciiiiiiimmmm saat 4 ten sonra temelli gelicem inşallahhhh Sizi özledimm accuk öpeyim didimmmmm
afiyet ossunnnnn nugişşşş,ye bitir beniiii:86:
afiyet olsunn canım
almma lazımmmmmmmsağol canım
tanesi 1 telaaayeeeeden 5 tane küpe aldımmmmm
hiç de takı takamam heeeee,ama pek güzellerdiii baktım 1 telaaaa amannnnn didimm takmasam da ucuz nasılsam dedimm aldımmmmm:86:yawww aslında çantaya ihtiyacım varrrr ancak bizim sosyete pazarında iyi çantalar 55-100 arasııııı,ama kösell yaniiii,kalabalıktannnn seçemedim kii,sakinken gitmek lazımmmm
fambık şimdi doldurmuştur 34 beden kıyafetleri pazardanaslan fambıkkkk
afiyet osssunnnn kösel bağğyannnnnn
sağol cicimmmmm
kız sen onun bmi sini görmüğyon muuuu,o bizim kimin dombili miii,sporrr olsunnnn diye diyet yapıyo oooo
Noliiiiii ordaaaaaaaaaben geldim ama gidiciiiiiiimmmm saat 4 ten sonra temelli gelicem inşallahhhh Sizi özledimm accuk öpeyim didimmmmm
:86::86:küçük beden kıyafet alıpp içine girememmekte üstüme yohtiirrr,nirden bildin kızzzz:86::86:
fambıkçım o küpeler hemen bozili yani ya biyeri yamulur yada düşerçok önceden bende almıştım ucuz diye ilk taktığımda hemde elimde kalmıştıda gerçi sen takmıyomuşun .eee hem takmıyom diyon hemde ucuz diye 5 tane almış delü başka bişeye verseydin parayı o zaman
küstüm sisee:78:kimse benle ilgilenmedi bende yemeğimi yiyüm
afiyet osssunnnn kösel bağğyannnnnn
sağol cicimmmmm
kız sen onun bmi sini görmüğyon muuuu,o bizim kimin dombili miii,sporrr olsunnnn diye diyet yapıyo oooo
baaa ne ben de seksü olcem senin gibiiiii
neruda nereye gidicen :26:
kız haraç mı kesiyonnn,herkese kaçta geliyon kaçda gidiyonnn nereye gidiyon deyip duruyonnnkuki bugün gelmedi miiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?