kız seksü olan ben değilimmmmmmmm,nugi yaawwwww vallaaa yumrutu ater kafana heeeee
elektiriği kesik olacakmış canımm bugün gelmicekk
arkadaşlar bende 63 kiloyum bugün başladım rejime çok kararlıyım iddiaya girdimm evdekilerle :)
53 kilo hedefimm bu 10 kiloyu 2 ayda yani 9 ağustosa kadar vermeyi planlıyorumm ve başaracağımm inanıyorummm herkese başarıllaaar =):)
çalışmalarım sürüyii :86:
Uggh o ne biçim iddia... 2 ayda 10 kilo wooaavv çok diilmi yani yerilebiliyor mu o kadar kilo.
küpe,yüzük,kolye,toka almaya bizim tükkana gelin canlarım,indirimdeyiz hemide....yaaa nugi işte kadın milleti naparsın,çanta bakmaya gittim,kalabalıktan pek dalamadımmm içeri birazda karasız kaldımm nese sonra bakarım dedim,çıkıyodum baktım kadınlar bir küpcinin önüne üşüşmüşlerrrr alıyolarr boyunaaa,baktımmm aaaaaaaaaaaaa entersan güzel şeyler varrrrr şunu alimdedimm,sonaaa aaaa buda güzelmiş dedimmmmm aaa bunu da kızıma alimm dedim(kızımında kulağını deldirmedim bu aradaaaa:86::86::86:),dedim dedim dedim derken baktım 5 dene almışımmmmmmm
kız seksü olan ben değilimmmmmmmm,nugi yaawwwww vallaaa yumrutu ater kafana heeeee
belencırtıl 57 kilo ve bmi isi 20.4
-1 beden olmaya çalışıyooooo,yesin dondurmalaraı yaniiii takma sen kafayaa
kız haraç mı kesiyonnn,herkese kaçta geliyon kaçda gidiyonnn nereye gidiyon deyip duruyonnnkuki bugün gelmedi miiiii:26:
çalışmalarım sürüyii :86:
sütyene gerek kalmasınkilolarla beraber sütyenleride atalım
6 ayda ancak verebildimm ben,spor da yaptığım haldeee
aaaaaaaaa evet demişti dün unutmuşummmm:26:
Allahım vallahi de billahide nugii gibiiii oldummmm:26:herşeyi unutuyorummmmmm
baaa ne ben de seksü olcem senin gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?