60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uggh o ne biçim iddia... 2 ayda 10 kilo wooaavv çok diilmi yani yerilebiliyor mu o kadar kilo.

kızlar merhabaa bende 66 kiloyumm ve rejimdeyim ayrıca spor yapıyorum hergün 1 bucuk saat geçen hafta 7 günde 2kilo 500 gram vermişim 68,5tum şimdi 66 gözüküyorum çok sıkı bir rejimdeyim düğünüm var 30 temmuzda onun için ogüne kadar 56 kilo veya 58 olmak istiyorummm umarım benide alırsınız aranıza hep birlikte zayıflarızzz

Selam herkese..öğle yemeğim semizotu yemeği,yanında ayran,bir dilimde ekmek..semizotunu çok seviyorum,çokda vitaminliymiş..

küpe,yüzük,kolye,toka almaya bizim tükkana gelin canlarım,indirimdeyiz hemide....

kız seksü olan ben değilimmmmmmmm,nugi yaawwwww vallaaa yumrutu ater kafana heeeee

olsun ben onun gibi de seksü olmak istiyom senin gibi de

belencırtıl 57 kilo ve bmi isi 20.4
-1 beden olmaya çalışıyooooo,yesin dondurmalaraı yaniiii takma sen kafayaa

ama kıçı başı böyyük:)

kız haraç mı kesiyonnn,herkese kaçta geliyon kaçda gidiyonnn nereye gidiyon deyip duruyonnnkuki bugün gelmedi miiiii:26:

muhtar o muhtar

çalışmalarım sürüyii :86:

sütyene gerek kalmasın kilolarla beraber sütyenleride atalım

heee benim popiş küçülürse de donsuz gezerim artıkın

kuzuma nohutlu patatesli havuçlu sebze çorbası yaptım 0 yağ karıştırıp bir tencere ayırıcam kızımınkine yağ koyucam yağsızı benim, akşam içicem
Öğlen
150 gr tavuk ve 2 galeta yedim yoğurdum bitti galetam bitti dönüşte alışverişe gitcem

bıldırcın koşunca uzun süre dona gerek kalmiyi zira öyle bi sıkı oluyoki taş mübarek. emme iğne oluncaksa kötü oluyii :86: sertlikten iğne zor girii hemşire doktoru çağırıyii doktorda acımadan vuruyii çok acıyii

kendimi çok iğrenç hissediyorum.:120::120:hiç bu kadar dağınık olmamıştım.saç baş :78:berbat halsizlik birde bulantı.valla bu saçla millet ev içinde bilem dolaşmazben işteyim.nefret ediyorum şuan kendimden.düzeltesemde olmuyor.iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…