60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız seksü olan ben değilimmmmmmmm,nugi yaawwwww vallaaa yumrutu ater kafana heeeee
attım bilenem
belencırtıl 57 kilo ve bmi isi 20.4
-1 beden olmaya çalışıyooooo,yesin dondurmalaraı yaniiii takma sen kafayaa
hımmmmmm peki sen öyle diyosan
kız haraç mı kesiyonnn,herkese kaçta geliyon kaçda gidiyonnn nereye gidiyon deyip duruyonnnkuki bugün gelmedi miiiii:26:

e merak şey ettim bende nere gidecek diye

afiyet olsun berry

hoşgeldin canım
Selam herkese..öğle yemeğim semizotu yemeği,yanında ayran,bir dilimde ekmek..semizotunu çok seviyorum,çokda vitaminliymiş..

afiyet olsun nursena

allahtan ben hiç sevmem öle yaglı şeyleri.
iskender
künefe
ıykkk.

Bayılırım

bende bende nebehat çehre var bide o kadın estetiksizmiş kaa bayılıyom ona ajdanın yüsüne bakılmıy yakından

ya yiycemden değilde severim hani söle coss yağlıı konyada bi yer var mikemmel yapadaa

öledir bazı kadınlar bende en çok şuna sinir olurdum kızım miincik hastanedeyiz hamilemisin diyolar ya ya sende kadınsın ve hangi kadının( ebru sallı tenzih ediyorum) doğumdan 20 gün sonra göbeği olmas en sinir soru sanane demistim karıya

Onu bana hala söylüyorlar..
doğurdum 1 senedir de hamileyim..
Bide burda benimle yaşadılar hamileliğimi yani..
Geçen aylarda biri bana sen hala doormadın mı bile demişti..
Ben de yok erken daha 2 sene sonra doorcam tutuyorum içimde demiştim..

sana yine hastanede sormuşlar,geçen yazzz bi teyze beni yolda durdurdu sordu yaaaadelü müdür nedürrrrrkzım bebek arabsındydı yürüyoduk yoldaa,oh ohhh ikincide geliyooo ne güzel ikisini birden büyütürsün diyooo yanımdan geçerekeneeeee,bende duymamzlıktan geldimmmm

ayıp ayıp sanamı kaldı. yaw böyle şeylere kızıyorum sanane yaww belki hasta belki allah göstermesin karnınnda ur var olamazmı. burda kadının karnından 5 kilo ur aldılar kocamandı karnı hamile gibi meğer ur varmıştı

nugii benim kefir acuk ekşimiş sanki bişey olurmu kız. artık daha kısa sürede almak lazım hava sıcak artık. yaww nugii yazında mayalanırmı kefir sıakya evler bozulmasın dokunmasın. tuhaf kokuyodu bozuldu dedim çalkaladım kokusu geçti bişey ourmu tadına baktım normaldi azcıktan iççem sence içemmi.

sıcak site bitter koy karıştır erisin bu kesin çözümdür
koca bi çikolata olmasın ama şöyle 2 parmak kalınlığında filan olsun kalorisine bak koyduğun kadarının kalorisini hesaplarsın zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…