attım bilenemkız seksü olan ben değilimmmmmmmm,nugi yaawwwww vallaaa yumrutu ater kafana heeeee
hımmmmmm peki sen öyle diyosanbelencırtıl 57 kilo ve bmi isi 20.4
-1 beden olmaya çalışıyooooo,yesin dondurmalaraı yaniiii takma sen kafayaa
kız haraç mı kesiyonnn,herkese kaçta geliyon kaçda gidiyonnn nereye gidiyon deyip duruyonnnkuki bugün gelmedi miiiii:26:
kuzuma nohutlu patatesli havuçlu sebze çorbası yaptım 0 yağ karıştırıp bir tencere ayırıcam kızımınkine yağ koyucam yağsızı benim, akşam içicem
Öğlen
150 gr tavuk ve 2 galeta yedim yoğurdum bitti galetam bitti dönüşte alışverişe gitcem
hoşgeldin canımkızlar merhabaabende 66 kiloyumm ve rejimdeyim ayrıca spor yapıyorum hergün 1 bucuk saat geçen hafta 7 günde 2kilo 500 gram vermişim 68,5tum şimdi 66 gözüküyorum çok sıkı bir rejimdeyim düğünüm var 30 temmuzda onun için ogüne kadar 56 kilo veya 58 olmak istiyorummm umarım benide alırsınız aranıza hep birlikte zayıflarızzz
Selam herkese..öğle yemeğim semizotu yemeği,yanında ayran,bir dilimde ekmek..semizotunu çok seviyorum,çokda vitaminliymiş..
bikase erik aldımyanıma bolkonumuda yıkdaım bide bisıcak var yiyorum çatır çutur gelin kızlarrrrrr
ohh afiyet olsun hülya
sütyene gerek kalmasınkilolarla beraber sütyenleride atalım
allahtan ben hiç sevmem öle yaglı şeyleri.
iskender
künefe
ıykkk.
bu pişmanlık da iyidir,tavsiye etmemek de (pepetii şşşştttt susu bakimm diyete yeni başlayan konsantre olmaya çalışanlarııın canını çektirme bakimmmmmm )
kilo verincede yemek istemiyorum öyle şeyler ben yawww,sağlıklı olmak istiyorummmm,70 yaşında ajda pekkan kimin olmak istiyorummmmm
ben sporla sağlıklı beslenme ile genç kalan ışıl ışıl parlayan tertemiz bir cildi fit vücudu mağazalardaki rengarenk kıyafetleri istediğim herşeyi giyebilmeyi vicdan azabı çekmemeyi sporun verdiği mutluluğu ve en önemliside sağlıklı kalmayı herşeyden daha çok seviyorum o yüzden künefeymiş iskendermiş böyle şeyleri değilde diğer seçenekleri tercih ediyorum. kalorisini geçtim ama iskender sağlıksız yaww yağı kızdırıp döküyorlar üzerine. yağlı yağlı döner var. künefe desen zati şerbetli
ama istenirse kepekli hamur veya pide tarzı bişeyler pişirilip üzerine döner konur salçalı sos konu ama yağsız yapılır dönerde yağ varya o yüzden ve bence böyle süper olur
hee böyle yapın yiyin.
künefeye ekmek kadayıfına gelince valla onuda kendiniz yapın. şerbetini esmer şekerli yapın az yapın napalım bi yerden kısmak lazım
bu kadınlar niyeeee böleeee,anlamıyorum yaaaaa,71 kilo ikenn kilon gayet iyi,senin boyun kaldırıyorrr falan diyolardııı,şimdi neredeyse 10 kilo verdimm kilo vermişin diyen çok azzzz,gerçekten samimi insanlar söylüyor sadece ama bu %10 luk bir dlm tabiiii.
ben de takmıyorum zatenn,aman onlar için mi verdim sanki takdir bekliyorummmhem bu laflar beni motive ediyo daha hırslı oluyorummmm işime yarıyo bir bakımaaa sallllaaaaa
öledir bazı kadınlar bende en çok şuna sinir olurdum kızım miincik hastanedeyiz hamilemisin diyolar ya ya sende kadınsın ve hangi kadının( ebru sallı tenzih ediyorum) doğumdan 20 gün sonra göbeği olmas en sinir soru sanane demistim karıya
Bayılırım
öledir bazı kadınlar bende en çok şuna sinir olurdum kızım miincik hastanedeyiz hamilemisin diyolar ya ya sende kadınsın ve hangi kadının( ebru sallı tenzih ediyorum) doğumdan 20 gün sonra göbeği olmas en sinir soru sanane demistim karıya
ben tatlı yemek istiyom canım çok çekti offf yarın yada yarından sonra regli olcem ne yapsamki acaba:44:
Ama onlarsız olmas bee ben onları seviyom onlar kalsa olmuyo mu.... Yağlar gitsin onlar kalsın....
ben tatlı yemek istiyom canım çok çekti offf yarın yada yarından sonra regli olcem ne yapsamki acaba:44:
sana yine hastanede sormuşlar,geçen yazzz bi teyze beni yolda durdurdu sordu yaaaadelü müdür nedürrrrr kzım bebek arabsındydı yürüyoduk yoldaa,oh ohhh ikincide geliyooo ne güzel ikisini birden büyütürsün diyooo yanımdan geçerekeneeeee,bende duymamzlıktan geldimmmm
nerden bulayım hurmayı sen bana getiriver ankaradan eşin nasıl olsa koliyle aldıhurma yeeeee
bitter çikolata yesene. veya yulaflı bisküvi al o da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?