nugii benim kefir acuk ekşimiş sanki bişey olurmu kız. artık daha kısa sürede almak lazım hava sıcak artık. yaww nugii yazında mayalanırmı kefir sıakya evler bozulmasın dokunmasın. tuhaf kokuyodu bozuldu dedim çalkaladım kokusu geçti bişey ourmu tadına baktım normaldi azcıktan iççem sence içemmi.
nerden bulayım hurmayı sen bana getiriver ankaradan eşin nasıl olsa koliyle aldı
yiyeyimde hepsini bitirirmiyimki :26:yok canım o kadarda değil ama dimi
canım mayalanır tabi yazın fazla tutmazsın dışarda yazında yapmıştım ben iç canım bişey yapcağını sanmıyorum
Bende dondurma yemek istiyoruuummmm
hugoooom çiçeeeem
ben de şekersizz türk gayfesi içiyorum
yanında 1 minik kare bitter fıstıklı
burda olaydın da beraber içeydikk
şöyle ince uzun sticsleri varya onlardan al. sıcak süte koyarsan bence daha çok keser
olmaznugiş regl olduğu için tavsiye ettik. hem o çok uzun zamandır yemiyo sen ne kadar oldu tatlıyı şekeri tamamen keseli yaffrimm
hee tamam. öğlen mayaladım gece çıkarıp bakcem heralde geceye olur bence. 1 gün beklettim sıcakya ekşimiş az
heee bende şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdi. yanındada 4 tane yulaflı bisküvi
kız hügo sen bu belencırtıla ne diyonn hemmm kalçam varr diyoo hemde dondurmaları bitterleri götürüyooo,yemekde yemiyo doğru dürüsttt,bunun basen gider mi de bana bakimmmmmm,azcıkkkk kız şunaaaa
olmaznugiş regl olduğu için tavsiye ettik. hem o çok uzun zamandır yemiyo sen ne kadar oldu tatlıyı şekeri tamamen keseli yaffrimm
ben hiç tamamen kesmedimki...eee bu sıcakkkk yaz günlerinde dondurmasız ne edeceğummmm deyiverin...olmazNugiş regl olduğu için tavsiye ettik. Hem o çok uzun zamandır yemiyo sen ne kadar oldu tatlıyı şekeri tamamen keseli yaffrimm
bende hurmamı yiyem bari yeşil çayımın yanındaaaben kayfee sevmiyommm yawwww
kız fambık ne bitmez hurma bune kadar kaldı daha hurmadan
anneeee beni ispiyonladılar kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?