60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım mayalanır tabi yazın fazla tutmazsın dışarda yazında yapmıştım ben iç canım bişey yapcağını sanmıyorum

nerden bulayım hurmayı sen bana getiriver ankaradan eşin nasıl olsa koliyle aldı

yiyeyimde hepsini bitirirmiyimki :26:yok canım o kadarda değil ama dimi

şöyle ince uzun sticsleri varya onlardan al. sıcak süte koyarsan bence daha çok keser

hugoooom çiçeeeem
ben de şekersizz türk gayfesi içiyorum
yanında 1 minik kare bitter fıstıklı
burda olaydın da beraber içeydikk

olmaz nugiş regl olduğu için tavsiye ettik. hem o çok uzun zamandır yemiyo sen ne kadar oldu tatlıyı şekeri tamamen keseli yaffrimm

kız hügo sen bu belencırtıla ne diyonn hemmm kalçam varr diyoo hemde dondurmaları bitterleri götürüyooo,yemekde yemiyo doğru dürüsttt,bunun basen gider mi de bana bakimmmmmm,azcıkkkk kız şunaaaa

yaww kızlar acayip hassasım bikaç haftadır burnum sürekli koku alıyo. hemen midem bulanıyo. hamilede değilim test negatif çıktıydı

kız hügo sen bu belencırtıla ne diyonn hemmm kalçam varr diyoo hemde dondurmaları bitterleri götürüyooo,yemekde yemiyo doğru dürüsttt,bunun basen gider mi de bana bakimmmmmm,azcıkkkk kız şunaaaa

anneeee beni ispiyonladılar kıııı

ben bıldırcına diyorumki hiçbirşeyden kısma eskisi gibi beslen spora ağırlık ver diyorum. zati yaği yüzde 19 muş daha ne olcek. egzersiz yapsa yetcek. diyet filan yapsa kası filan gider belli olmaz denge bozulur kası giderse yağ oranı yükselir filan kötü olur. bence eskisi gibi beslensin. kızartmadan uzak dursun kızartma yerine fırınlama filan yapsın. hamurişi için esmer unlu tarifler verdikya onları boş zamanlarında yapsın atsın dondurucuya istediği zaman çıkartsın yesin yemeklerini daha az yağlı yapsın. ara öğün meyveler yesin aç kalmasın az yemesin zati tamamdır

kız fambık ne bitmez hurma bu ne kadar kaldı daha hurmadan

kız kocam 5 kilo aldı dedim yaaaaaarada eşim de yiyoo kızıyom ona yeme diyorummmmmkızımda yediriyorum seviyo alışsın böle şeylere çikolata şeker yemesin bunları yesin istiyorumm1,5-2 kilo kadar var galibaaa,ama bitince yine alcammmmmmhiç bitmeycek yaniii

2 hurma yidimm
yanında yeşil çayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…