60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz eşine niye kızıyosun bırak o da yesin yaww hurma çok faydalı. demin markete gelmiş ramazan geliyo diye tabaktaydı kaç lira dedim 2.5 dedi. ben aktardan alıyodum pahalı geliyo içinde 25 tane vardı sanırım. alıp stoklamak lazım

kıslar ben de yoğurtla dondurma yapıcamm da nasıl birşeyin içinde dondurmak lazım acıbı yoğurt çilek biraz bal hımmm kayısılıda olur hemde sağlıklıııı bende kilosu 25 tlden aldım hurma ama süpper ince kabuklu ve süper

Son düzenleme:
ben hiç tamamen kesmedimki...eee bu sıcakkkk yaz günlerinde dondurmasız ne edeceğummmm deyiverin...
kendi dondurmanı yapaceksin kardeş yoğurt meyve püresi acukta bal karıştır dondurucuya at dondur afiyet olsun. ama hergün yeme olurmu. balıda çok koyma
tadı idare edecek kadar olsun

Ben de ara öğün olarak 2 kayısı yedim..
ıyyykk hiç sevmiyorum ya meyve yemeyi ben..
az önce de yeşil çay içmiştim...
Şimdi de içeyim bari..

haftada 1 kez 3 top sade dondurma olur emme hafta içi düzenli spor olcek veeee hafta içi hiç şeker tatlı yenmicek tamamen bırakılacak yapay tatlandırıcıda yok tatlı olarak sadece meyve olucak. göbişi yağı fazla olan arkadaşlar için tabee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…