Yemeği azaltsamda dondurma yesem az birazcık olmamı...
huyudur yaparhem sen fambınn kim olduğunu biliyonmu ankara sosyetesinden o
52 kilomuuu dedinnnn52 kilo lömbür lömbür yağlı bir vucudun olsun isitoysan olur neden olmasınnnn
Yeme kızzz 2 haftada 1 ye barii ölee olmazzz
ben hiç tamamen kesmedimki...eee bu sıcakkkk yaz günlerinde dondurmasız ne edeceğummmm deyiverin...
52 kilomuuu dedinnnn
televolelerde boy gösterdiğimmmm için her haftasonuuuuuu,ispiyonculuk kanıma işlemişşş nedemmmmsosyeteyimm dabii daha bugün sosyete pazarındaydım misallll
kız kocam 5 kilo aldı dedim yaaaaaarada eşim de yiyoo kızıyom ona yeme diyorummmmm kızımda yediriyorum seviyo alışsın böle şeylere çikolata şeker yemesin bunları yesin istiyorumm 1,5-2 kilo kadar var galibaaa,ama bitince yine alcammmmmm hiç bitmeycek yaniii
2 hurma yidimm
yanında yeşil çayyy
kendi dondurmanı yapaceksin kardeşben hiç tamamen kesmedimki...eee bu sıcakkkk yaz günlerinde dondurmasız ne edeceğummmm deyiverin...
Ben de ara öğün olarak 2 kayısı yedim..
ıyyykk hiç sevmiyorum ya meyve yemeyi ben..
az önce de yeşil çay içmiştim...
Şimdi de içeyim bari..
dondurmayla çay bir mi yawww....hem çayıda şekersiz içemiyom sizler gibi...dondurma yiyince hararetin mi gidiyoo sankiiiçay iç bak çayın yaz hararetini aldığı ispatlandıııı
çok katı gördüm seniiiiii...olmazzzzzzzzzzzzzzzz yumrut yeme bizdem şimdi
heee anlamışemmmmevetttttttttttt
zayıfff ama yağlıııııııı
dondurmayla çay bir mi yawww....hem çayıda şekersiz içemiyom sizler gibi...
tamam cicim,teşekkürler...kendi dondurmanı yapaceksin kardeşyoğurt meyve püresi acukta bal karıştır dondurucuya at dondur afiyet olsun. ama hergün yeme olurmu. balıda çok koyma
tadı idare edecek kadar olsun
allah razı olsun canooooahh ahhh dondurma için yemekten vazgeçiyo yaww. bak haftada 1 gün dondurma günün olsun olurmu o zaman ye diğer günler yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?