60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün benimle kimse ilgilenmiyor dondurmayı nasıl bir kapta yapıcaz:95::84:süzme yoğurtla daha kıvamlı olmazmı?yada yoğurdu süzgeçten çekip suyunu alsak nassıl olur

bugün benimle kimse ilgilenmiyor dondurmayı nasıl bir kapta yapıcaz:95::84:süzme yoğurtla daha kıvamlı olmazmı?yada yoğurdu süzgeçten çekip suyunu alsak nassıl olur

buz kalıbına koyyyy,bencede süzdürsen daha kıvamlı olur,ancak süzme yoğurt ekşi olurrrr

ohh bütün işleri hallettim geldim şükürrr:) başvurumu yaptım,hayırlsıı artık,nöroloji dr.um migrenimin olduğunu söyledi bir sürü ilaç yazı,6 ay tedavi olacakmışım,psikiyatriste de gittim,depresyon başlangıcı dedi,ilerlemeden gelmişssin iyi olmuş dedi,bir ilaç başladı,gidişata bakarız dedi. bizdenn böyle:) annem gidekmiş hadi diyo,yolcu edem:80:

migren çok kötü olur canımya iyi dayanmışsın valla çocuklarla gerçi depresyon başlangıcı varmış ama erken teşhisten dolayı çabucak atlatırsın geçmiş olsun canım

kahvaltı: 5 erik 1 hurma 1 bardak pitki çayı 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 yımırtadan menemen

ara: şekersiz türk kahvesi

öğlen: tavuk sote 3 köfte kadar körili ve 1 dilim ekmek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi 4 yulaflı bisküvit

ara. 1 bardak kefir 5 erik

akşam: 5 kaşık kurufasulye salata 1 dilim ekmek

ara: 1 bardak kefir

spor: 15 dakika dans ısınma ardından 3 kiloluk dumbella
göğüs egzersizleri:3x15 bench press
3x15 dumbbell flyes
3x15 dumbbel bench press close
3x15 dumbbel pullover

arka kol:
3x15 lyingh dumbbell extensions
3x15 dumbbel french
3x15 dumbbel kickbacks

toplam 1 saat ssürdü

buz kalıbından nassıl çıkacak :44:birde çok minnak olmazmı büyük kapta yapıp dondurma kaşığı ile alırım

geçmiş olsun canım. bendede başlangıç vardı doktor dediki hiç üzülme. mümkünmü insan hayatı bu ne olacağı bellimi. bak ben kefir içiyorum çok faydasını gördüm. meğer depresyon başlangıcını filan geçiriyomuş sinirleri yatıştırıyomuş. sanada tavsiye ederim. 2-3 hafta hergün iç 2 bardak çok faydasını göreceksin ben gördüm migren filan kalmadı. sende kulan. geçmezse o zaman içmezsin ama başlangıçya geçeceğini düşünüyorum

Allah razı olsun ben bu dediklerinin aslında hepsini yapıyorum.işyerinde çok hareketliyim çok terliyorum spor mutlaka yapıyorum zaten yüzme yürüyüş bir numarada olmak üzere.kızartma ömrümde yemedim desem yalan olmaz herşeyi fırında veya seramik tavada yağsız pişiririm.4 senedir işyerinde pilav yemiyorum.makarnam pilavım hep kepekli.kendimi bildim bileli evimize ayçiçek yağı girmedi.tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum.hamurişi mantı dışında hiç ama hiç sevmem börek çörek ağzıma sürmem.tek sorunum sebze yeme alışkanlığıydı onu da çözdüm.bir sorunum var şimdi tiroid hastasıyım onun kilo almaya çok büyük etkisi var çünkü sürekli ilaç kullanıyorum.o yüzden kilo derdim oluyor.

huyudur yapar hem sen fambınn kim olduğunu biliyonmu ankara sosyetesinden o

amanııııın fambık korkuttu beniiiii:18:

süpersinnn harikasın inşallah darısı başımaaaa

Off çook sıcak... Rüzgar esiyor ama o da sıcak. Birortasını bulamıcaz sanırım bu sene. PC de sıcak ellerime hararek yaptırıyooo....

Bu sıcakta sıcak yeşil çay içiyorum. İçine maydanoz koydum ve yarım limon sıktım.... Accayip şifalı oldu sanırsam...

Eve gidip platesimi yapıp zayıflamak istiyorum.....

yağın fazla ise platesss yapman doğru olmayabülürrr,dimi hügoo sen dee bilgiliiiii salyangozum benimmmm

minik kaseleri varsa onlara koysun içine çay kaşığıda koysun dondursun sonra çıkarınca yalaya yalaya yer

valla bilemem artıkın fikir sordu söledikk,meğersem kendi fikride varmışşş,sonra bana niye cevap vermiyonuz diye küsmesün deyüüü:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…