bugün benimle kimse ilgilenmiyor dondurmayı nasıl bir kapta yapıcaz:95::84:süzme yoğurtla daha kıvamlı olmazmı?yada yoğurdu süzgeçten çekip suyunu alsak nassıl olur
ohh bütün işleri hallettim geldim şükürrr:) başvurumu yaptım,hayırlsıı artık,nöroloji dr.um migrenimin olduğunu söyledi bir sürü ilaç yazı,6 ay tedavi olacakmışım,psikiyatriste de gittim,depresyon başlangıcı dedi,ilerlemeden gelmişssin iyi olmuş dedi,bir ilaç başladı,gidişata bakarız dedi. bizdenn böyle:) annem gidekmiş hadi diyo,yolcu edem:80:
ohh bütün işleri hallettim geldim şükürrr:) başvurumu yaptım,hayırlsıı artık,nöroloji dr.um migrenimin olduğunu söyledi bir sürü ilaç yazı,6 ay tedavi olacakmışım,psikiyatriste de gittim,depresyon başlangıcı dedi,ilerlemeden gelmişssin iyi olmuş dedi,bir ilaç başladı,gidişata bakarız dedi. bizdenn böyle:) annem gidekmiş hadi diyo,yolcu edem:80:
buz kalıbından nassıl çıkacak :44:birde çok minnak olmazmı büyük kapta yapıp dondurma kaşığı ile alırım
ben bıldırcına diyorumki hiçbirşeyden kısma eskisi gibi beslen spora ağırlık ver diyorum. zati yaği yüzde 19 muş daha ne olcek. egzersiz yapsa yetcek. diyet filan yapsa kası filan gider belli olmaz denge bozulur kası giderse yağ oranı yükselir filan kötü olur. bence eskisi gibi beslensin. kızartmadan uzak dursun kızartma yerine fırınlama filan yapsın. hamurişi için esmer unlu tarifler verdikya onları boş zamanlarında yapsın atsın dondurucuya istediği zaman çıkartsın yesin yemeklerini daha az yağlı yapsın. ara öğün meyveler yesin aç kalmasın az yemesin zati tamamdır
huyudur yaparhem sen fambınn kim olduğunu biliyonmu ankara sosyetesinden o
kahvaltı: 5 erik 1 hurma 1 bardak pitki çayı 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 yımırtadan menemen
ara: şekersiz türk kahvesi
öğlen: tavuk sote 3 köfte kadar körili ve 1 dilim ekmek
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi 4 yulaflı bisküvit
ara. 1 bardak kefir 5 erik
akşam: 5 kaşık kurufasulye salata 1 dilim ekmek
ara: 1 bardak kefir
spor: 15 dakika dans ısınma ardından 3 kiloluk dumbella
göğüs egzersizleri:3x15 bench press
3x15 dumbbell flyes
3x15 dumbbel bench press close
3x15 dumbbel pullover
arka kol:
3x15 lyingh dumbbell extensions
3x15 dumbbel french
3x15 dumbbel kickbacks
toplam 1 saat ssürdü
buz nası çıkıyooooşöle sağa sola çatur çutur ses gelicek şekildee kıvır çıkar
buz nası çıkıyooooşöle sağa sola çatur çutur ses gelicek şekildee kıvır çıkar
eriklerimi ve muşmulalarımı yidim bitti
geçtimi tatlı krizin kızzzzzsana hurma al diyozzz almıyonnnnn
eneeeee hügoooooo bizzzzz ramazanda netcezzz kıııııı,en çok kilo aldığım dönem ramazan benim yawwwww
Off çook sıcak... Rüzgar esiyor ama o da sıcak. Birortasını bulamıcaz sanırım bu sene. PC de sıcak ellerime hararek yaptırıyooo....
Bu sıcakta sıcak yeşil çay içiyorum. İçine maydanoz koydum ve yarım limon sıktım.... Accayip şifalı oldu sanırsam...
Eve gidip platesimi yapıp zayıflamak istiyorum.....
geçtimi tatlı krizin kızzzzzsana hurma al diyozzz almıyonnnnn
eneeeee hügoooooo bizzzzz ramazanda netcezzz kıııııı,en çok kilo aldığım dönem ramazan benim yawwwww
minik kaseleri varsa onlara koysun içine çay kaşığıda koysun dondursun sonra çıkarınca yalaya yalaya yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?