60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin kilon yokki
sadece almamak için çalışmalısın. troit kilo yapar ama ilaç alıyosun sporda var dikkatli de oldunmu tamamdır boşuna kasıyosun. kokrun yersiz. yediklerinden kilo almazsın canım sporda var boşa yani sıkıntın rahat ol
şuan çok çok iyi yağ durumun hatta az bile egzersiz spor tamamdır bu iş.

eve gidip kebabın yağını yakmak istiyorum desek bugünlük :86:

yağın fazla ise platesss yapman doğru olmayabülürrr,dimi hügoo sen dee bilgiliiiii salyangozum benimmmm

Ama yaptıktan sonra karnım düzleşiyo hakkaten. Dün gece yaptım mesela sabah dümdüzdü şimdi gene pörtledi. Geçici de olsa öyle düz görmek güzel... Ben ramb it up a mı takılayım dersin...

babamı gönderdimmmm 16.30da servisi avrmış onu bekliii şimdiiii inşallah sağsalim giderrr

öğlen de dışarda yedikkkkk:86::86::86::86: sade et döner yidim 90gr mış porsiyonn yanında boll salata yidimmmmm şimdi de yeşil çayımı demledim yudumluyorummm akşam için ocaa kabak yemee koydummmm :86::86::86:özlemişsinizdir benim kabak yemeeemiiiii akşam üstü hızı düşürüp çıkartıplı yürüyüşümü yapıcam koşu bandımdaaagelsiiin sporluuuuuu ev yemekliiiii günleerrrrrrrrrrrrrr gitsinnn fazla yağlarrr kilolarrrrrr innnşalllahhhhhhh

Son düzenleme:
ramazanda da diyet yapamam yawwwwwneyse küüü anremanlı olaceyikkkkk çok acıkmayızzz de müüüü,ilk diyet yaparkenki ramazanım olacakkkkk daaaa çok heycanlıyımm

ramazanda kilo almamak için uzmanlar liste veriyoya onlara uygun yaparsın yafriimdiyet değil

Ama yaptıktan sonra karnım düzleşiyo hakkaten. Dün gece yaptım mesela sabah dümdüzdü şimdi gene pörtledi. Geçici de olsa öyle düz görmek güzel... Ben ramb it up a mı takılayım dersin...

pilates yerine kardiyo yap bikaç ay düzenli yağın azalsın. kilo çoksa pilates yaparken çok zorlanıyo insan hava sıcak nabız yükselir bi de bişey olur allah göstermesin

slm kızlar şuan sadece 1 kilo verbildim ama vücudumun toplandığını düşünmüyorum plates yapmaya çalışıyorum haftada en az 4 gün 45 dk yürüyorum yaşım 23 ve 61 kiloyum 52 e düşmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum 2 hafta oldu başlayalı :)

neruşcum güle güle kavuş canım

ohh ohh babanıda yollamışın artıkın sevgülünle rahat rahat oturursunuz evde kardeş kardeş
valla babanın gittiğine çok sevindim aramıza döndün sonunda sensiz olmiyii

pilates yerine kardiyo yap bikaç ay düzenli yağın azalsın. kilo çoksa pilates yaparken çok zorlanıyo insan hava sıcak nabız yükselir bi de bişey olur allah göstermesin

Tamam kardio yapayım ben o zaman azcuk yağlar gitsin amaç o zaten....

Cici kızlar ben birazdan çıkıyorum..
yarın evdeyim.. 3 gün kaçamak yapmamak niyetindeyim...
pazartesi görüşürüz...

bir uyuzzz işle uğraşıyom ki sormayın gitsinnn heeeee,kaçarımda yok başkan bu işi bana verdii sen yapppcennnnn çok önemli çohhh gizli didiiiiii
amaaaaaaaaaaaaannnnnn ama çokkk can sıkıcıı başkannn efendiiiiiiii diyiversemm nolurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…