ramezan diyeti yapçenn:86: nasılım :86:
Allah razı olsun ben bu dediklerinin aslında hepsini yapıyorum.işyerinde çok hareketliyim çok terliyorum spor mutlaka yapıyorum zaten yüzme yürüyüş bir numarada olmak üzere.kızartma ömrümde yemedim desem yalan olmaz herşeyi fırında veya seramik tavada yağsız pişiririm.4 senedir işyerinde pilav yemiyorum.makarnam pilavım hep kepekli.kendimi bildim bileli evimize ayçiçek yağı girmedi.tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum.hamurişi mantı dışında hiç ama hiç sevmem börek çörek ağzıma sürmem.tek sorunum sebze yeme alışkanlığıydı onu da çözdüm.bir sorunum var şimdi tiroid hastasıyım onun kilo almaya çok büyük etkisi var çünkü sürekli ilaç kullanıyorum.o yüzden kilo derdim oluyor.
amanııııın fambık korkuttu beniiiii:18:
süpersinnn harikasıninşallah darısı başımaaaa
eve gidip kebabın yağını yakmak istiyorum desek bugünlük :86:Off çook sıcak... Rüzgar esiyor ama o da sıcak. Birortasını bulamıcaz sanırım bu sene. PC de sıcak ellerime hararek yaptırıyooo....
Bu sıcakta sıcak yeşil çay içiyorum. İçine maydanoz koydum ve yarım limon sıktım.... Accayip şifalı oldu sanırsam...
Eve gidip platesimi yapıp zayıflamak istiyorum.....
yağın fazla ise platesss yapman doğru olmayabülürrr,dimi hügoo sen dee bilgiliiiii salyangozum benimmmm
ramazanda da diyet yapamam yawwwwwneyse küüü anremanlı olaceyikkkkk çok acıkmayızzz de müüüü,ilk diyet yaparkenki ramazanım olacakkkkk daaaa çok heycanlıyımm
eve gidip kebabın yağını yakmak istiyorum desek bugünlük :86:
Ama yaptıktan sonra karnım düzleşiyo hakkaten. Dün gece yaptım mesela sabah dümdüzdü şimdi gene pörtledi. Geçici de olsa öyle düz görmek güzel... Ben ramb it up a mı takılayım dersin...
babamı gönderdimmmm16.30da servisi avrmış onu bekliii şimdiiii inşallah sağsalim giderrr
öğlen de dışarda yedikkkkk:86::86::86::86: sade et döner yidim 90gr mış porsiyonn yanında boll salata yidimmmmm şimdi de yeşil çayımı demledim yudumluyorummm akşam için ocaa kabak yemee koydummmm :86::86::86:özlemişsinizdir benim kabak yemeeemiiiiiakşam üstü hızı düşürüp çıkartıplı yürüyüşümü yapıcam koşu bandımdaaa gelsiiin sporluuuuuu ev yemekliiiii günleerrrrrrrrrrrrrr gitsinnn fazla yağlarrr kilolarrrrrr innnşalllahhhhhhh
babamı gönderdimmmm16.30da servisi avrmış onu bekliii şimdiiii inşallah sağsalim giderrr
öğlen de dışarda yedikkkkk:86::86::86::86: sade et döner yidim 90gr mış porsiyonn yanında boll salata yidimmmmm şimdi de yeşil çayımı demledim yudumluyorummm akşam için ocaa kabak yemee koydummmm :86::86::86:özlemişsinizdir benim kabak yemeeemiiiiiakşam üstü hızı düşürüp çıkartıplı yürüyüşümü yapıcam koşu bandımdaaa gelsiiin sporluuuuuu ev yemekliiiii günleerrrrrrrrrrrrrr gitsinnn fazla yağlarrr kilolarrrrrr innnşalllahhhhhhh
eve gidip kebabın yağını yakmak istiyorum desek bugünlük :86:
neruşcum güle güle kavuş canım
pilates yerine kardiyo yap bikaç ay düzenli yağın azalsın. kilo çoksa pilates yaparken çok zorlanıyo insan hava sıcak nabız yükselir bi de bişey olur allah göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?