Googledan tuğba özay ın 1 saatlik fitness videosu var çok aşırı yormadan tüm vücudu terletiyor. İzleyemeyenler için videoyu indirmiştim bir şekilde size de gönderebilirim...
niye kız biz başka dünyaların insanımıyız
bana gönderir misin?Googledan tuğba özay ın 1 saatlik fitness videosu var çok aşırı yormadan tüm vücudu terletiyor. İzleyemeyenler için videoyu indirmiştim bir şekilde size de gönderebilirim...
Bilmem hep dalga geçerler benimle güle güle kavuş da ne demekmiş, uydurmuşsun bi laf söylüyorsun diye..
Yalnız değilmişim.. Pek bi mutlu oldum..
Hügucuk burdan sadece url paylaşabiliyorum sanırım videoyu yükleyemem upload etmem gerek uzun sürer biraz
1 dersimden daha geçtimmm sallaaaaaa:92: :92: :92: :92:
kızzz yecaleee nugininkini okyunca bende ölee didimm nugi mi uydurdu bu kelimeyi diye sonra baktım sen de yazmışınnnn,sesimi kestim bendeeee:26:
Hügucuk burdan sadece url paylaşabiliyorum sanırım videoyu yükleyemem upload etmem gerek uzun sürer biraz
neruşcum güle güle kavuş canım
ohh ohh babanıda yollamışın artıkın sevgülünle rahat rahat oturursunuz evde kardeş kardeş
valla babanın gittiğine çok sevindim aramıza döndün sonunda sensiz olmiyii
Neruşum Güle güle kavuşun canım..
neruşum balım şekerim allah kavuştusun döndün sahalara sonunda gel kız gellllll
bir uyuzzz işle uğraşıyom ki sormayın gitsinnn heeeee,kaçarımda yok başkan bu işi bana verdii sen yapppcennnnn çok önemli çohhh gizli didiiiiii
amaaaaaaaaaaaaannnnnn ama çokkk can sıkıcıı başkannn efendiiiiiiii diyiversemm nolurrrrrr
pilateste çok faydalı tavsye ederim canım
kıslar çileklerimi suya koydum yoğurdumu süzüyorum şimdi 2 su daha değiştiriyim çileklerimin sonra karıştırma
Akşam menüm
1 kepçe yağsız sebze çorba
Z,Yağlı kabak
Light yoğurt
Soframı hazırladım biz en geç 6 da yiyoruz .famir nerde oturuyorsun Ankarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?