60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilmem hep dalga geçerler benimle güle güle kavuş da ne demekmiş, uydurmuşsun bi laf söylüyorsun diye..
Yalnız değilmişim.. Pek bi mutlu oldum..

kızzz yecaleee nugininkini okyunca bende ölee didimm nugi mi uydurdu bu kelimeyi diye sonra baktım sen de yazmışınnnn,sesimi kestim bendeeee:26:

neruşcum güle güle kavuş canım

sağol nugimmmmmm

ohh ohh babanıda yollamışın artıkın sevgülünle rahat rahat oturursunuz evde kardeş kardeş
valla babanın gittiğine çok sevindim aramıza döndün sonunda sensiz olmiyii

geldimm hugommmm sağollll atletikkk bebikimmmm
:86::86::86::86::86:hee otururuhhh kardeş kerdeşşşşşş valla geldi babam güzel de oldugezdik sohbet ettik emmeee kendisi pisboğazdır eccükkk valla yemiycem demekten yoruldummdayak yiycektim nerdeyseee babam burdayken kaçamk yapmadıysam daha da gitmem davooosaaaaa yani tabi misafir olunca ya da bi yere gidince flan düzen bozuluyo yoksa güzel geçti çokşükür ama daha işim var benimmm düzenimi bomzk istemiyorummm sizinle olayım istiyorumm sporumu yapayımmm sağlıklı ev yemeciklerimi yapayım yiyeyim istiyorummm artık tam gaz devam inşallahhhh gideckkk bu yağlarr gidecekkkkk

Neruşum Güle güle kavuşun canım..

sağoll bebemmmm yecaleemmm

neruşum balım şekerim allah kavuştusun döndün sahalara sonunda gel kız gellllll

hee döndümmmmmtam gaz divammmmmmmmm

hoşşbuldukkkk fambıığımmmmmmkolay gelsinn bebeeeemmmmm

kızlarrrr ben geldim tahlil sonucum negatif cıktı hamile degılım.Allahım şuan isteyenlere versın bzıım ıcın erkendı.bu arada stresten gun ıcınde pek birşey yıyemedıydım bıraz önce yedım yazayım hiiimenn
kahvaltı: 2 adet eti form püskevüt(hiç sevmıyorum saman gibi)
öğlen kocişimin tabagından 1 kaşık barbunya ve 1 kaşık pılav almıstım
ancak şimdi yemek yıyebıldım
tavuk,domates,2 yk yogurt,1 dilim çavdar ekmeği
bugun akşam mısafırlıge gıdıyoz kızlar orada yememem lazım.şimdi yemeyınce de dıyet mı yapıyon dıyolar sonra senın kılon yok vs. bılındık laflar poff

eve geldim şimdi kızlar amannnnn ne çok yorulmuşpum bu sıcak beni çok yoruyoo yaaaa
bir soda içtim buz gibiii:82::82::82::82:
biraz dinleneyim kociş gelinceye kadarrr
akşama ıspanak yiyeceğim
kocişime de erişte yapacağımmm

kalançooo dün demişti yarın tüm gün elektrikler kesik olcek akşama kadar demişti ondan yok kerata :86:

sabahınan erkencikten yaptım şekerpareyi eşime :86: öğleden fındıklı yapıyorum fındığı iyice rondodan geçirip un gibi yapıyorum bolca koyuyorum bayılıyo

kıslar çileklerimi suya koydum yoğurdumu süzüyorum şimdi 2 su daha değiştiriyim çileklerimin sonra karıştırma
Akşam menüm
1 kepçe yağsız sebze çorba
Z,Yağlı kabak
Light yoğurt
Soframı hazırladım biz en geç 6 da yiyoruz .famir nerde oturuyorsun Ankarada

ölçüleride virsene yaffrim :86: 3 kaşıkmı 5 kaşıkmı 1 tenceremi nirden bilek :86:

herkese merhaba arkadaşlar neler yapıyor sunuz ? bugün sabah 9 da oğlumu parka götürdüm çok bunalıyor evde oradan markete gittik 11 civarı geldim eve. sonra komşularım oturmaya gelmek istedi acele acele hazırlandım. onlar gittikten sonra da eşime etimek tatlısı yaptım ve peynirli börek sardım şu an pişiyor. böreği fırına atınca da yemek yaptım kıymalı kuru bamya çok severim. işte böyle buraya ancak gelebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…