ölçüleride virsene yaffrim :86: 3 kaşıkmı 5 kaşıkmı 1 tenceremi nirden bilek :86:
herkese merhaba arkadaşlar neler yapıyor sunuz ? bugün sabah 9 da oğlumu parka götürdüm çok bunalıyor evde oradan markete gittik 11 civarı geldim eve. sonra komşularım oturmaya gelmek istedi acele acele hazırlandım. onlar gittikten sonra da eşime etimek tatlısı yaptım ve peynirli börek sardım şu an pişiyor. böreği fırına atınca da yemek yaptım kıymalı kuru bamya çok severim.işte böyle buraya ancak gelebildim.
azcık işe yumuldumm,biraz daha yumuluimmmm buçuğa kadder hadi görüşürük yarın
etimek tatlısı ve börekten sende yicenmibende şekerpare yaptım ama tadına bilenem bakmadım ezbere yaptım anlayacağın :86:
herkese merhaba arkadaşlar neler yapıyor sunuz ? bugün sabah 9 da oğlumu parka götürdüm çok bunalıyor evde oradan markete gittik 11 civarı geldim eve. sonra komşularım oturmaya gelmek istedi acele acele hazırlandım. onlar gittikten sonra da eşime etimek tatlısı yaptım ve peynirli börek sardım şu an pişiyor. böreği fırına atınca da yemek yaptım kıymalı kuru bamya çok severim.işte böyle buraya ancak gelebildim.
hayır hayatım yemeyeceğim oğlum şimdi börek yiyor çok güzel annecim diyor. e etimek te güzel olmuştur yani ama inanır mısın canım hiç çekmiyor benim
neruda Allah kavuştursun cnm
hugocuk ve nugya sağolun kızlar ilginiz için.hugocuk kefiri deneyeceğim mutlaka,sen bir de mayaladığını yazmışsın,normal yoğurt gibi mi nasıl anlatırmısın bana biraz denemeliyim mutlaka,ben ilaca da başlıycam bi an önce toparlanmam lazım,kuzularıma kötü örnek oluyorum çünkü,benden ne görürüse aynını yapıyor kızımneyse başıymış atlatırız ne olcak
nilmısra hoşgeldin canım bende severim kuru bamyayı canım çekti şimdi :18:
kıyamam ya keşke bir bina önümde olsan hemen getirirdim sana. bamyanın tazesini de çok seviyorum kurusunu da. aklınızda bulunsun tavuk göğsüyle daha da lezzetli oluyor evde tavuk göğsüm kalmamış.
şimdi bir keçiboynuzu hüplettimüstüne de beşi bir yerde içeceğim.
hugocuk ve nugya sağolun kızlar ilginiz için.hugocuk kefiri deneyeceğim mutlaka,sen bir de mayaladığını yazmışsın,normal yoğurt gibi mi nasıl anlatırmısın bana biraz denemeliyim mutlaka,ben ilaca da başlıycam bi an önce toparlanmam lazım,kuzularıma kötü örnek oluyorum çünkü,benden ne görürüse aynını yapıyor kızımneyse başıymış atlatırız ne olcak
ne küsel canın varmış senin :86:
canım baharatçıdan aldım ben mayasını. oda sıcaklığındaki hazır sütü cam kavanoza koydum içine süzdüğüm mayayı koydum. ağzını kapattım ama sıkı değil. ayrıca metal herhangi bişey deymeyecek mayaya o yüzden ben cam kavanozda mayalıyorum pilastik kaapaklı. sonra süzüyorum plastik süzgeçte kefir hazır oluyo. ilk yapışta 1 güne yakın beklettim ama ilk kefir tutmadı ikinciden itibren tutturdum. 2 bardak süte ekledim ben ilk sefer.
hergün mayalıyorum şimdi. faydası çok. cildimede sürüyorum iyi geliyo.
zati bak aramızda kalsın nugya varya bu zamana kadar kefir içmiş hep sonra kefir mayasını buzluğa koymuş sonra birgün lor diye kefiri çıkartmış bozmuş mayayı o gün bugündür yapamıyo bak ne oldu panik atak oldu
hee iç diyom yeniden yap iyi gelcek diyom dinlemiyo beni
ben nugişi eskiden bilirim kefir içerken maşallahı vardı ne panik atak ne bişey
maşallah dipçik gibiydi emme nasılki kefiri bıraktı pusulasıda şaştı şimdi
Teşekkür ederim canım benimmm sana da çok çok geçmiş olsunn midren bende de var özellikle regl öncesi ve bitiminde tutar çok zor bilirimmminşallah en kısa zamanda hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak kavuşursun sağlığınaaa
hee ne güzelmişş nilin canıııbenim canımm da onunki gibiii:86::86::86:babam dün kaymaklı ekmek kadayıfı yediii:86::86:ben tadına bilenem bakmadımm ağzıma tıkıştırma çabasındaydı emme yemedim hem de hiç canım istemedi hele de bu sıcakta canım bişeycik istemez artıkkk benim canımı daaa sevseneeee hugoooommmmmm
canım baharatçıdan aldım ben mayasını. oda sıcaklığındaki hazır sütü cam kavanoza koydum içine süzdüğüm mayayı koydum. ağzını kapattım ama sıkı değil. ayrıca metal herhangi bişey deymeyecek mayaya o yüzden ben cam kavanozda mayalıyorum pilastik kaapaklı. sonra süzüyorum plastik süzgeçte kefir hazır oluyo. ilk yapışta 1 güne yakın beklettim ama ilk kefir tutmadı ikinciden itibren tutturdum. 2 bardak süte ekledim ben ilk sefer.
hergün mayalıyorum şimdi. faydası çok. cildimede sürüyorum iyi geliyo.
zati bak aramızda kalsın nugya varya bu zamana kadar kefir içmiş hep sonra kefir mayasını buzluğa koymuş sonra birgün lor diye kefiri çıkartmış bozmuş mayayı o gün bugündür yapamıyo bak ne oldu panik atak oldu
hee iç diyom yeniden yap iyi gelcek diyom dinlemiyo beni
ben nugişi eskiden bilirim kefir içerken maşallahı vardı ne panik atak ne bişey
maşallah dipçik gibiydi emme nasılki kefiri bıraktı pusulasıda şaştı şimdi
hugocum bende aktarda kefir mayası buldum şişede 10 tl. ama buzdolabında bekletmedikleri için almaktan vazgeçtim şüphede kaldım. 4 derecede muhafaza edin diye yazıyor üzerinde 4 derece ancak buzdolabı olur yani :44: sana nasıl verdiler mayayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?