60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tartmak için yoğurdun iyice süzülmesini bekliyorum çileklerde iyice yıkansın tabiki ölçü vericemde Algida kapmasın

etimek tatlısı ve börekten sende yicenmi bende şekerpare yaptım ama tadına bilenem bakmadım ezbere yaptım anlayacağın :86:

etimek tatlısı ve börekten sende yicenmi bende şekerpare yaptım ama tadına bilenem bakmadım ezbere yaptım anlayacağın :86:

hayır hayatım yemeyeceğim oğlum şimdi börek yiyor çok güzel annecim diyor. e etimek te güzel olmuştur yani ama inanır mısın canım hiç çekmiyor benim

nilmısra hoşgeldin canım bende severim kuru bamyayı canım çekti şimdi :18:

neruda Allah kavuştursun cnm

hugocuk ve nugya sağolun kızlar ilginiz için.hugocuk kefiri deneyeceğim mutlaka,sen bir de mayaladığını yazmışsın,normal yoğurt gibi mi nasıl anlatırmısın bana biraz denemeliyim mutlaka,ben ilaca da başlıycam bi an önce toparlanmam lazım,kuzularıma kötü örnek oluyorum çünkü,benden ne görürüse aynını yapıyor kızımneyse başıymış atlatırız ne olcak

canım ilaç fayda eder eminim buna ama kiloda aldırır dikkat et .bende saı günü başladım anti depresan ilaca

nilmısra hoşgeldin canım bende severim kuru bamyayı canım çekti şimdi :18:

kıyamam ya keşke bir bina önümde olsan hemen getirirdim sana. bamyanın tazesini de çok seviyorum kurusunu da. aklınızda bulunsun tavuk göğsüyle daha da lezzetli oluyor evde tavuk göğsüm kalmamış.

şimdi bir keçiboynuzu hüplettim üstüne de beşi bir yerde içeceğim.

tavsiyeni bi ara deniyeceğim canım sağol

canım baharatçıdan aldım ben mayasını. oda sıcaklığındaki hazır sütü cam kavanoza koydum içine süzdüğüm mayayı koydum. ağzını kapattım ama sıkı değil. ayrıca metal herhangi bişey deymeyecek mayaya o yüzden ben cam kavanozda mayalıyorum pilastik kaapaklı. sonra süzüyorum plastik süzgeçte kefir hazır oluyo. ilk yapışta 1 güne yakın beklettim ama ilk kefir tutmadı ikinciden itibren tutturdum. 2 bardak süte ekledim ben ilk sefer.
hergün mayalıyorum şimdi. faydası çok. cildimede sürüyorum iyi geliyo.
zati bak aramızda kalsın nugya varya bu zamana kadar kefir içmiş hep sonra kefir mayasını buzluğa koymuş sonra birgün lor diye kefiri çıkartmış bozmuş mayayı o gün bugündür yapamıyo bak ne oldu panik atak oldu
hee iç diyom yeniden yap iyi gelcek diyom dinlemiyo beni
ben nugişi eskiden bilirim kefir içerken maşallahı vardı ne panik atak ne bişey
maşallah dipçik gibiydi emme nasılki kefiri bıraktı pusulasıda şaştı şimdi

Teşekkür ederim canım benimmm sana da çok çok geçmiş olsunn midren bende de var özellikle regl öncesi ve bitiminde tutar çok zor bilirimmm inşallah en kısa zamanda hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak kavuşursun sağlığınaaa

ne küsel canın varmış senin :86:

hee ne güzelmişş nilin canııı benim canımm da onunki gibiii:86::86::86:babam dün kaymaklı ekmek kadayıfı yediii:86::86:ben tadına bilenem bakmadımm ağzıma tıkıştırma çabasındaydı emme yemedim hem de hiç canım istemedi hele de bu sıcakta canım bişeycik istemez artıkkk benim canımı daaa sevseneeee hugoooommmmmm

alacam alacam dışarı çıkarsam çarşıya aktardan alıcam mayasından

akşama z.yağlııı boll domatesli kabak yaptımmm domatesin suyundaaa miiss gibi piştiiii ev miss gibi kokiiiiii yanına da az yağlı buglur püülavı yaptım emmeee akşam ben yimeme yarın öğlen yirim bennnn lahanalı ton paluhhlu salatama koyarım 2ykk ohh hem doyurucu hemm lezzetlii oliiiii kabağımın yanında daa bol salatalıklı caccukkk yiyiciiimmmmmmmm özeldim valla kabak yemeğiniii yarın da sebze pişiricem kabak-patlıcannn akşama, 1yk z.yağı ve sarımsakla harmanlayıpp bekleticemmm yanında yoortlaa ohhhh hergün sebze yiyesim varr havalar da ısındı yaaaa allahımmm sebze sevmek nekaaaaa güzel bişeyy şükürler olsunnn

senin canını yirim yafriim

hugocum bende aktarda kefir mayası buldum şişede 10 tl. ama buzdolabında bekletmedikleri için almaktan vazgeçtim şüphede kaldım. 4 derecede muhafaza edin diye yazıyor üzerinde 4 derece ancak buzdolabı olur yani :44: sana nasıl verdiler mayayı ?

benimkide buzdolabında değildi ama çok sıcak değildi hava. bişey olmamış mayaya

bennn geldiimmmmmm... ev sıcakk diee cafeyee indimm kayınnammlarlann oturdummm.. cok sıcakk cokk... pazaraa gittim sonaaaa... taze tazee aldım herseyimiii.. bugündee calıı süpürgesi alamadım yarına kaldııı balkonlarım less gibi olduuu doktordann yarına randevu aldımm kese içinn. 10 gün dediydi cumartesiye gelioo 1 gün farketmess heraldee pazartesi gidememm cünkümmm... görümcemdee 1 hfta dahaa bekleseydin dediii.. amaa dayanamamm kii merakk ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…