neruda Allah kavuştursun cnm
hugocuk ve nugya sağolun kızlar ilginiz için.hugocuk kefiri deneyeceğim mutlaka,sen bir de mayaladığını yazmışsın,normal yoğurt gibi mi nasıl anlatırmısın bana biraz denemeliyim mutlaka,ben ilaca da başlıycam bi an önce toparlanmam lazım,kuzularıma kötü örnek oluyorum çünkü,benden ne görürüse aynını yapıyor kızımneyse başıymış atlatırız ne olcak
sağol cnm,evet ya kilo aldırı yazıyo yan etkilerinde adı misol mü mitol mü necanım ilaç fayda eder eminim buna ama kiloda aldırır dikkat et .bende saı günü başladım anti depresan ilaca
hımm sağol cnm,aktar var yakında alayım deneyyeim bakalım,çok teşekkür edereim,becerebilirsem kuzularada veririm ne güzel olurcanım baharatçıdan aldım ben mayasını. oda sıcaklığındaki hazır sütü cam kavanoza koydum içine süzdüğüm mayayı koydum. ağzını kapattım ama sıkı değil. ayrıca metal herhangi bişey deymeyecek mayaya o yüzden ben cam kavanozda mayalıyorum pilastik kaapaklı. sonra süzüyorum plastik süzgeçte kefir hazır oluyo. ilk yapışta 1 güne yakın beklettim ama ilk kefir tutmadı ikinciden itibren tutturdum. 2 bardak süte ekledim ben ilk sefer.
hergün mayalıyorum şimdi. faydası çok. cildimede sürüyorum iyi geliyo.
zati bak aramızda kalsın nugya varya bu zamana kadar kefir içmiş hep sonra kefir mayasını buzluğa koymuş sonra birgün lor diye kefiri çıkartmış bozmuş mayayı o gün bugündür yapamıyo bak ne oldu panik atak oldu
hee iç diyom yeniden yap iyi gelcek diyom dinlemiyo beni
ben nugişi eskiden bilirim kefir içerken maşallahı vardı ne panik atak ne bişey
maşallah dipçik gibiydi emme nasılki kefiri bıraktı pusulasıda şaştı şimdi
sağol cnmTeşekkür ederim canım benimmm sana da çok çok geçmiş olsunn midren bende de var özellikle regl öncesi ve bitiminde tutar çok zor bilirimmminşallah en kısa zamanda hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak kavuşursun sağlığınaaa
69:
hımm bi bakayım ,teşekkürlerSenin durumun için adını sevmediğinden söylemiyorum tv8 de Ebru Şallı ile 1 haziran 2011 tarihli videoda yayınlanan yoga hareketlerini söyledi aklıma sen geldin. tv8 in web sayfasında var bir bak istersen belki faydası olur. Üstüne basa basa o şeye iyi gelir dedi canımcım. Esra Öğüt diye bir bayanla yaptırıyor.
ben 17 yasindayim 56 kiloyum benimle ayni yasita olan kizlar msne adreslerinizi verirmisiniz, Hani Bi Kac Sorum Olcakti Da
ben 17 yasindayim 56 kiloyum benimle ayni yasita olan kizlar msne adreslerinizi verirmisiniz, Hani Bi Kac Sorum Olcakti Da
lennnn topic topic dolaşıyoo mannnaaagggggmısın aynı cümleler bi de hadeeoeee
forumm kurallarındaa msn adresi vs isteyenn verenn mazeretsizz uzaklastırılacaklardırr yazıo cnmm.. yanii yasakkkk.. forum demekk paylasım demekk zatenn burdaa sorabilirsinn rahatlıklaaa.. bana bi anda erkekk izlenimi verdin ama neyseee
evet inanıpta paylaşan olmasa bari... sapuk dolu memleket... maazallah....
beyazcım kefir herkes için çok faydalı mucize gibi süper ötesi. bence herkes içmeli. hamileykende hep içicem allah nasip ederse
kefirr nasıl bişii yaa cesaret edip alamadımmm.. tadıı kötü müü???? bebigee faydalı mıdırr alayım mıı bendeee
kefir ekşi yoğurtun biraz daha sıvı halidir ancak oldukça yoğundur ben çok severim özellikle içerim :) içimin kefiri benden tavsiyee...
bebeğe faydalı mıdır bilmem ama bizlere oldukça faydalı hazımsızlığı azaltır boşaltım hızlanır
neruşum şimcik diyetisyenlerden ve bikaç spor hocasından duydum pulbiber metabolizmayı hızlandırıyomuş ayrıca yağ yakımını arttırıyomuş. yemeklere kullanın diyo. ben diyorumki kardiyodan önce şöyle bir kaşık yoğurda eklesek yesek ne dersin faydası olur diyo herkes yapakmı hacı
tatlım bende reflü vardı kazınmalar oluyo midemde gerçek açlıkmı reflüdenmi ayırt edemiyodum. yanlız 3 haftdır kefir içiyorumya reflü filan kalmadı bende ekşime kazınma yanma hiçbişey yok turp gibi oldum. valla demin kurufasulyeye ektim acısı değildi tatlısıydı ama onunda acısı var ama yarın baharatçıdan alırım acısını. bizim evler çok sıcak değil terlemiyoz ama valla terletti şimdi beni.hugommmcukkcuuummm valla bende annemin evde yaptığı acı antep biberinden yapılma pul biber varrrmalum bizim oralarda çok sevilir yenirrr ben genelde yemeklere 1tk koyuyorumm kabağa falan da... hatta lahana salatasında da süper oliiiiii ama bence yoorda 1tk koyup spordan önce yemek de çok mantıklı yani yemekte sonuçta 1tk nın belirli bir miktarı düşüyo tgabağa ama 1kase yoorda 1tk acı biberr süperr olurrr yanarıızzz terlerizzzz sporda da meto iyice hızlanmışşş olurrr bi de biberr metoyuu uçururr ohh yağlr da uçar valla böylece ne kaybederikk hacııııııı deneyek tabüü miden rahat mı seninn?? sonra dokunmasın da önce ona bi bak istersen nasıl miden? acı dokunur mu sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?