60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirkeli ballı su içemem ben asitli şeylerden korkarım ama acı olur zaten severim acıyı :86:

peki neruşcan sana bi can alıcı soru daha geliyi. şimdi bu acı biber hapı filan varya işte onun jelini çıkartmışlar fazlalıklara sürüyomuşun topluyomuş sıkılaştırıyomuş diyet sporla işe yarıyo diyenler var.

şimdi sıkı dur
bizde bu pulbiberi fazlalıklarımaza sürsek yaksa kan dolaşımı hızlanır o zaman
şöyle normal bi kremin içine azcık pulbiber koysak karnımıza sürsek yıkasak yaksa kan dolaşımını hızlandırmamı ni dersin aklıma geldi.

Kizlar bisey sorcam ya

Bazilri meyveninde fazlasi zarar diyor, meyveninde kendine göre cok fazla sekeri varmis
Ben pek inanmiyorum buna ne dersiniz ???

Haaa bu arada 1 kilo daha gitti, kaldi 5. Ay ne zormus ya son kilolar yapisti kaldi kurtulamiyorum

doğru canım şeker ve karbonhidrat var onlarada dikkat etmek lazım kilolarca yememek lazım

selam herkese
bugün spor yapamadım sabah kahvaltıdan sonra 1 saat tempolu yürüdüm
sonra 1 sütlü türk kahvesi içtim
saat 11 de 2 şeftali yedim
saat 12 de 1 kase tavuklu şehriye çorbası,1 kase zeytinyağlı fasülye,1 kase yoğurt,1 porsiyon bulgur pilavı,1 dilim kepek ekmek, roka yedim
saat 14 de 5 erik yedim
saat 16 da 5 kayısı,2 grissini yedim
saat 18 de 3 mercimek köftesi,marul,roka, nane, maydanoz,1 kase öğle yemeğinde içtiğim çorba,1 közlenmiş patlıcan,2 köz biber,3 kaşık yoğurt yedim

saat 19 da 1 sütlü türk kahvesi

hugommm vallaaa benim bildiğim kırmızı biberin içindeki bir madde kan dolaşımını hızlandiriiii ve yağ yakımını sağliiiiii zaten ondan bu haplar jeller çıktı ama bence doğalını alıp sürmekkk mantıklı bak yazı buldum mesela

kırmızı biber iyi bir yağ yakıcıdır: Kırmızı biber içerdiği “capcaicin” maddesiyle vücuttaki kan dolaşımın hızlanmasını ve böylece vücut ısısının artmasına sebep oluyor. Bilindiği gibi vücut ısısı ne kadar artarsa yağ yakım hızı da o derece artıyor. Bu yüzden kilo vermek isteyenler kırmızı biberi sıkça tüketebilirler

bir de bunu buldummm

Göbeğinizdeki yağlardan nasıl kurtulursunuz?
Türk kadınlarının çoğu, bellerinin çevresinde oluşan yağlanmadan şikâyetçidir. Doğum yaptıktan sonra bu şikâyet iyice artar. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa; çare kırmızı biberde!

500 gram susam yağı, bir çorba kaşığı biberiye otu ve bir tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefili karıştırın. Bu karışımın içine bir kırmızı biberi ince ince doğrayın. 30 dakika benmari usulü kaynatıp bir kavanozun içine koyun ve demlenmesi için bir gece bekletin.

Ertesi gün karışımı süzün ve her akşam bu karışımla sorunlu bölgenize masaj uygulayın. Karın egzersizleri yapmayı da ihmal etmeyin.

yani saffff acı!! kırmızı biberden kremle karıştırıp bir acı krem elde düüpppp bu dediğini yapabülürhhhh.Ben daha buraya başlamadan önce tv de doğal ürünler karışımlar yapan bir amcadan da duymuştum bunu gayet mantıklı bence ama saff doğal acı kırmızı biber olması lazım ki ben antepte çok rahat bulurum onu çünkü taze acı kırmızı biberi annemler alıp evde kurutup pul biber yapıyolar hatta istersen sana da yollarım yani:13:

dün akşam yağ karışımından sürdüm göbek,basen ,kalça bölgesine(portakal yağı, nane yağı, biberiye yağı, kekik yağı,susam yağı,okaliptus yağı) hepsini karıştırdım forumda okumuştum bu karışımı sürüp streç filmle sarıp spor yapmak lazımmış veya uyumadan önce sürüp sabah yıkanıyormuş dün akşam sürdüm ama 2 saat en fazla dayabildim terletiyor ve de çok ıslaklık hissi veriyor yapış yapış oluyor selülitlere iyi geliyormuş ve de inceltip sıkılaştırıyormuş bu gün de geçti yapmadım artık yarın sürer öyle spor yaparım

canım acı biber yağı vardı aktarda şimdilik bu yağları aldım diye onu almadım ama onu da deneyeceğim o da inceltiyormuş

beyazcım kefir herkes için çok faydalı mucize gibi süper ötesi. bence herkes içmeli. hamileykende hep içicem allah nasip ederse
sağol cnm sayende tanışıcaz kefirle,tekrar teşekkürler,inş tutturabilirim
Ben 15 yaşındayım. Boyum 1.70 kilom tokken 62 ama sabahları 60 fln oluyor. 55 e düşmek istiyorum ama beceremiyorum birtürlü
hoşgeldinn
woww güzel fikir valla,pek spora vaktim olmuyor,ama bende yaparım evde yerim,anetpten gelen acı biberim var
lahana salatasını nasıl yapıyorsun ben hiç yemedim de,merak ettim şimdii

akıllara zararısın heee,maşallahhın var,denemek lazım yaw

Son düzenleme:

tatlım valla fikir bence süper. mantıklı yane niye dersen terletti beni. burdada satıyolar acısını alayım yarın. şu bizim masaj yağları varya onlara ekleyeyim masaj yaparken sürelim bence. masraflı bişeyde değil. maibeyaz jelini almış sürüyodu yakıyomuş karnını faydasını gördüm diyodu. bence kan dolaşımı ne kadar hızlı olursa yağlar o kadar hızlı yanar sporla diyetle işe yarar. yarın yapak. hem spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyerek yiyek hemide masaj yaparken masajyağlarımıza ekleyip karnımıza oramıza buramıza sürek :86:

tamammmm annnaşştık hacııııı yağlarla karışıncaa daha bi güsselll olur bence dee:86::86::86::86: mntık aynı sonuçta yaksınnn kan dolaşımı hızlansınn yağlar da erisinnn yiyekkk metoo hızlansınn yazın günü daha bi yakar zatenn bizi ben daha göbek yağlarını almadımm yarın onları alayım evde de acı biber var onla karıştırayımmm başlayalımmmm

neruşcan benim kayınvalidede var isot var o da aynımı oluyo

olur tabiii o da acı kırmızı biber sonuçta çeşidi farklı ama sonuçta acı kırmızı biber olması önemlii aktarlarda da vardır tabii de hani bizimkiler vede yapıyo diye sana da göndereyim dedim ben ama kayınvalidendeki de olur güvenilir aktardaki de olurrr

hugocummcukkkkk ben şimdi bunu herbi yerime sıvarımmmmmkolumaaa basenime karnımaaaaa sıvarım da sıvarımmmmmm

akşam yemeği

ezogelin çorba
yoğurtlu semiz otu
ton balıklı makarna

bugün ara öğün olarak da salatalık yedim ve bol miktarda su içtim birde yeşil çay

bakalım..

Son düzenleme:
Kızlar canım sıkkın çok
Aramı yazıyıim pek kalmam zaten yokluğumda pek farkedilmez sanırım
Can sıkıntısıyla çok az yaz helvası yedim bir tatlı kaşığı kadar ve minik tek parça çikolata
Üzerine 20 tane minik erik tuzzsuz yedim.Belki yarında gelmemHepinize iyi sohbetler

Bayanlar ben diyet listelerine pek uyamıyorum eski yemek düzenime devam edip günde sadece 1,5-2 saat yürümem bana en azından 4-5 kilo verdirir mi ki sizce?

Son düzenleme:
ben birde birşey soracağım.
sizlerin mesajlarınızın altındaki kilo cetvellerini nnasıl yaptınız bende yapmak eklemek istiyorum.birde ekleme aşaması nasıl oluyor çok karıştırdım forumu profili ama bulamadım.pek konuyla ilgili değil ama yardımcı olursanız sevinirimm

selamlarr kızlar
işten eve dönerken hastaneye gittim acilden.ayak bileğimi ısırmıştı ya birşey onu göstermeye
doktor demez mi bu kolay geçmez diye.antibiyotik verdi günde 2 tane 750mg.kaşıntı için başka bir ilaç bir de ağrı kesici.ayakta durma sana rapor yazayım ayağını diz hizasndan yukarı dik otur bütün gün dedi.şok oldum.ne ısırıkmış arkadaş mübarek ayı falan ısırdı herhalde.nasıl sinirlerim bozuldu var ya.bu şiş yer değiştirebilir dedi doktor.fazla zorlama kendini falan filan.işe gidecem ayağımı dikip oturcam bütün gün.kötü de olursam geri dönerim eve.şimdi ben olmazsam işler birbirine girer falan.sonra yine ben çekerim.zati müdür bana gıcık.ooof of bir saatte neler geldi başıma yaaaa.neyse eve geldik.eşim ilaçlarımı almaya gitti nöbetçi ezcane buldu.sonra geldi yemek hazırladı bana.yarım lahmacun yanına bol domates limon yedim o kadar.canım istemedi zaten de antibiyotik almak için işte.şimdi ayak havada yatıyorum:94::78:

berrycim kuzum ne oldu canım benim yahuuuu can sıkıntına hayran kaldımmm:86::86::86:bence çok hafif sıyrıklarla atlatmışsınn dondurman ne oldu pekii??? erik zaten süper bi yiycek ne şeker var ne bişey çoğu da su zaten afiyet olsunnn yarın da gelmem diye bişey yokk

canım benim geçmiş olsunnn yaa okadar ciddi bişeymiş demek aman dikkat et iş konusunda haklısın ama sağlığından da önemli değil bence zorlanıcaksan hiçgitme ya da bi dene olmazsa git eve dinlennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…