Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünberrycim kuzum ne oldu canım benim yahuuuucan sıkıntına hayran kaldımmm:86::86::86:bence çok hafif sıyrıklarla atlatmışsınn dondurman ne oldu pekii??? erik zaten süper bi yiycek ne şeker var ne bişey çoğu da su zaten afiyet olsunnn yarın da gelmem diye bişey yokk
canım benim geçmiş olsunnn yaa okadar ciddi bişeymiş demek aman dikkat etiş konusunda haklısın ama sağlığından da önemli değil bence zorlanıcaksan hiçgitme ya da bi dene olmazsa git eve dinlennn
Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledim akşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor
Eşim kalbimi kırdı detay vermeyeyim ama bende kaşıdım sanırım ama üzüldüm sonunda.ne oldu tatlım?çok özel değilse anlat istersen açılırsın.bak ben topal dinlerim seni yani:)
Eşim kalbimi kırdı detay vermeyeyim ama bende kaşıdım sanırım ama üzüldüm sonunda.
Evet haklısın hassasım birikmiş bazı şeyler sanırım bu olay tetikledi.....İlgilendiğin için sağol, geçmiş olsun sanadacanım üzülme.sen çok hassassın belli.biraz kafanı dağıt ne bileyim kitap falan oku veya yat erkenden uyu.iyi gelir bak sana.her evde oluor malesef.üzme kendini bebeğim
Evet haklısın hassasım birikmiş bazı şeyler sanırım bu olay tetikledi.....İlgilendiğin için sağol, geçmiş olsun sanada
Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledim akşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor
tamammmm annnaşştık hacııııı yağlarla karışıncaa daha bi güsselll olur bence dee:86::86::86::86: mntık aynı sonuçta yaksınnn kan dolaşımı hızlansınn yağlar da erisinnnyiyekkk metoo hızlansınn yazın günü daha bi yakar zatenn bizi ben daha göbek yağlarını almadımm yarın onları alayım evde de acı biber var onla karıştırayımmm başlayalımmmm
olur tabiii o da acı kırmızı biber sonuçta çeşidi farklı ama sonuçta acı kırmızı biber olması önemlii aktarlarda da vardır tabii de hani bizimkiler vede yapıyo diye sana da göndereyim dedim ben ama kayınvalidendeki de olur güvenilir aktardaki de olurrr
Kızlar canım sıkkın çok
Aramı yazıyıim pek kalmam zaten yokluğumda pek farkedilmez sanırım
Can sıkıntısıyla çok az yaz helvası yedim bir tatlı kaşığı kadar ve minik tek parça çikolata
Üzerine 20 tane minik erik tuzzsuz yedim.Belki yarında gelmemHepinize iyi sohbetler
Bayanlar ben diyet listelerine pek uyamıyorum eski yemek düzenime devam edip günde sadece 1,5-2 saat yürümem bana en azından 4-5 kilo verdirir mi ki sizce?
selamlarr kızlar
işten eve dönerken hastaneye gittim acilden.ayak bileğimi ısırmıştı ya birşey onu göstermeye
doktor demez mi bu kolay geçmez diye.antibiyotik verdi günde 2 tane 750mg.kaşıntı için başka bir ilaç bir de ağrı kesici.ayakta durma sana rapor yazayım ayağını diz hizasndan yukarı dik otur bütün gün dedi.şok oldum.ne ısırıkmış arkadaş mübarek ayı falan ısırdı herhalde.nasıl sinirlerim bozuldu var ya.bu şiş yer değiştirebilir dedi doktor.fazla zorlama kendini falan filan.işe gidecem ayağımı dikip oturcam bütün gün.kötü de olursam geri dönerim eve.şimdi ben olmazsam işler birbirine girer falan.sonra yine ben çekerim.zati müdür bana gıcık.ooof of bir saatte neler geldi başıma yaaaa.neyse eve geldik.eşim ilaçlarımı almaya gitti nöbetçi ezcane buldu.sonra geldi yemek hazırladı bana.yarım lahmacun yanına bol domates limon yedim o kadar.canım istemedi zaten de antibiyotik almak için işte.şimdi ayak havada yatıyorum:94::78:
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün çok güzel gittim ama akşam yedim maalesef ya,arkadasın annesi yapmıştı bir sürü şey,çok ısrar etti ve tabaklarımıza doldurdu,kadın ıstanbuldan gelmiş,bizim içinde o kadar zahmet etmiş yemezsem çok ayıp olcaktı,mecburen hüplettikkbugun dengeleyecem onu merak etmeyin,akşam da bir arkadasa gitcem ona,orda yemem,onlar alışıklar bana
şuan midem çok dolu kahvaltı yapamycam ,belki sonra biraz yogurt yerim meyveyle
herkeşe mutlu bir gün diliyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?