60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledimakşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor

canım benim geçmiş olsunnn yaa okadar ciddi bişeymiş demek aman dikkat et iş konusunda haklısın ama sağlığından da önemli değil bence zorlanıcaksan hiçgitme ya da bi dene olmazsa git eve dinlennn

neruşum çiçeğim çok teşekkürler.bir deneyeceğim işe gitmeyi.olmadı sonra eve dönerim geri naapayım.hiç değilse müdür görsün gerçekten hasta olduğumu da kıl kapmasın bana durduk yere hiç uğraşamam şimdi.iyi ki varsın tatlım moral verdin cevabınla sağol

Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledimakşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor

ne oldu tatlım?çok özel değilse anlat istersen açılırsın.bak ben topal dinlerim seni yani:)

Eşim kalbimi kırdı detay vermeyeyim ama bende kaşıdım sanırım ama üzüldüm sonunda.

canım üzülme.sen çok hassassın belli.biraz kafanı dağıt ne bileyim kitap falan oku veya yat erkenden uyu.iyi gelir bak sana.her evde oluor malesef.üzme kendini bebeğim

bu akşam da herkes fatmagülü izliyor herhalde kimse yok üçümüzden başka:)

canım üzülme.sen çok hassassın belli.biraz kafanı dağıt ne bileyim kitap falan oku veya yat erkenden uyu.iyi gelir bak sana.her evde oluor malesef.üzme kendini bebeğim
Evet haklısın hassasım birikmiş bazı şeyler sanırım bu olay tetikledi.....İlgilendiğin için sağol, geçmiş olsun sanada

canım benim insan kırılıyor ama erkekler olaylara bizim gibi bakmıyolar biz de onlar gibi...bence bukadar üstünde düşünmemeye çalış ve işin özüne bak karşılıklı sevgi var bence gerisi laf...bazen onlardan çıkan bir laf bazen bizim de eklediklerimiz büyüttüklerimiz böyle üzüyor bizi ama işin özüne baakkk gerisini de çok düşünme olan sadece sana olur çünküü... ha bi de didiklersen olan ilişkinize olurr konu ne bilemiyorum ama düşünmemeye çalışş çünkü zaman geçince aman boşu boşuna üzülmüşüm diyoruz genelde inşallah sen de boşa üzülüyosundur

çok sağol canım kayınvalideme doğadan gelmiş epeyce vardı. haftasonu aşırırım sen zahmet etme yafrrim
heee herbiyanımıza sıvayalaım

aşkolsun yokluğun niye anlaşılmasın
olur öyle kaçamaklar arada hem çok yememişin.
canım buaraya çok yeni arkadaş filan geliyo. bazıları kalıcı oluyo bazıları kısa süre kalıyo gidiyo
sende kalıcı ol

geçmiş olsun yafrrim antibiyotik iyi gelecektir zorlama ayağını dinlen

günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün çok güzel gittim ama akşam yedim maalesef ya,arkadasın annesi yapmıştı bir sürü şey,çok ısrar etti ve tabaklarımıza doldurdu,kadın ıstanbuldan gelmiş,bizim içinde o kadar zahmet etmiş yemezsem çok ayıp olcaktı,mecburen hüplettikkbugun dengeleyecem onu merak etmeyin,akşam da bir arkadasa gitcem ona,orda yemem,onlar alışıklar bana

şuan midem çok dolu kahvaltı yapamycam ,belki sonra biraz yogurt yerim meyveyle

herkeşe mutlu bir gün diliyorummmmmmmm

Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorum sözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.

bu arada 300 gr daha vermişim. 50.9 kg geliyorum.

şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağım bugün temüzlükten delüreceğim

günaydın canım oluyor malesef arada böyle kıramayacağımız kaçamaklar.

herkeze günaydın kızlar esnemekten ağzım ayrılacak valla
akşam
1 kase tavuk çorbası
salata
yoğurt
2-3 yk semizotu yemeği
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
domates
bir bardak şekersiz çay
1 tane kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…