Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
bu arada 300 gr daha vermişim. 50.9 kg geliyorum.
şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağımbugün temüzlükten delüreceğim
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dün çok güzel gittim ama akşam yedim maalesef ya,arkadasın annesi yapmıştı bir sürü şey,çok ısrar etti ve tabaklarımıza doldurdu,kadın ıstanbuldan gelmiş,bizim içinde o kadar zahmet etmiş yemezsem çok ayıp olcaktı,mecburen hüplettikkbugun dengeleyecem onu merak etmeyin,akşam da bir arkadasa gitcem ona,orda yemem,onlar alışıklar bana
şuan midem çok dolu kahvaltı yapamycam ,belki sonra biraz yogurt yerim meyveyle
herkeşe mutlu bir gün diliyorummmmmmmm
selamlarr kızlar
işten eve dönerken hastaneye gittim acilden.ayak bileğimi ısırmıştı ya birşey onu göstermeye
doktor demez mi bu kolay geçmez diye.antibiyotik verdi günde 2 tane 750mg.kaşıntı için başka bir ilaç bir de ağrı kesici.ayakta durma sana rapor yazayım ayağını diz hizasndan yukarı dik otur bütün gün dedi.şok oldum.ne ısırıkmış arkadaş mübarek ayı falan ısırdı herhalde.nasıl sinirlerim bozuldu var ya.bu şiş yer değiştirebilir dedi doktor.fazla zorlama kendini falan filan.işe gidecem ayağımı dikip oturcam bütün gün.kötü de olursam geri dönerim eve.şimdi ben olmazsam işler birbirine girer falan.sonra yine ben çekerim.zati müdür bana gıcık.ooof of bir saatte neler geldi başıma yaaaa.neyse eve geldik.eşim ilaçlarımı almaya gitti nöbetçi ezcane buldu.sonra geldi yemek hazırladı bana.yarım lahmacun yanına bol domates limon yedim o kadar.canım istemedi zaten de antibiyotik almak için işte.şimdi ayak havada yatıyorum:94::78:
herkeze günaydın kızlar esnemekten ağzım ayrılacak valla
akşam
1 kase tavuk çorbası
salata
yoğurt
2-3 yk semizotu yemeği
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
domates
bir bardak şekersiz çay
1 tane kuru kayısı
geçmiş olsun cnm,ne ısırmış söylemedi mi dr.merak ettimselamlarr kızlar
işten eve dönerken hastaneye gittim acilden.ayak bileğimi ısırmıştı ya birşey onu göstermeye
doktor demez mi bu kolay geçmez diye.antibiyotik verdi günde 2 tane 750mg.kaşıntı için başka bir ilaç bir de ağrı kesici.ayakta durma sana rapor yazayım ayağını diz hizasndan yukarı dik otur bütün gün dedi.şok oldum.ne ısırıkmış arkadaş mübarek ayı falan ısırdı herhalde.nasıl sinirlerim bozuldu var ya.bu şiş yer değiştirebilir dedi doktor.fazla zorlama kendini falan filan.işe gidecem ayağımı dikip oturcam bütün gün.kötü de olursam geri dönerim eve.şimdi ben olmazsam işler birbirine girer falan.sonra yine ben çekerim.zati müdür bana gıcık.ooof of bir saatte neler geldi başıma yaaaa.neyse eve geldik.eşim ilaçlarımı almaya gitti nöbetçi ezcane buldu.sonra geldi yemek hazırladı bana.yarım lahmacun yanına bol domates limon yedim o kadar.canım istemedi zaten de antibiyotik almak için işte.şimdi ayak havada yatıyorum:94::78:
sende onu kırsaydınAslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledim akşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor
aman sallaa,her zamnaki halleriEşim kalbimi kırdı detay vermeyeyim ama bende kaşıdım sanırım ama üzüldüm sonunda.
hazır kimsecikler yokken gidemde sporumu yapam barim :86: 1 kaşık yoğurda pulbiber ekleyip yicem
loxii cim günaydın anladığım kadarıyla dün misafirlikte çok kaçırdınneyse bugün telafi et bakalım .kahvaltı az da olsa yap bence canım
Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağımbugün temüzlükten delüreceğim
tebriklerrr canımmmKızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
herkeze günaydın kızlar esnemekten ağzım ayrılacak valla
akşam
1 kase tavuk çorbası
salata
yoğurt
2-3 yk semizotu yemeği
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
domates
bir bardak şekersiz çay
1 tane kuru kayısı
günaydın kızlar nasılsınız bakayım...
akşam menüm.
minik bir salkım üzüm.
sabah kahvaltım:
1 dilim karpuz,
1 y.k.peynir,
1 minnak simit,
az olmamış mı canım yediklerinn
hemen kahvaltımı yazayım
25 kuru üzüm(nugya)
1bir bıldırcın yumurtası
yarım domates
1 kk peynir
3 ceviz içi
bir kupa form çayı
1 dilim denge ekmeğii
günaydın kızlar
loxii cim günaydın anladığım kadarıyla dün misafirlikte çok kaçırdınneyse bugün telafi et bakalım .kahvaltı az da olsa yap bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?