60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilmısra günaydın canım tebrik ederim :92: kolay gelsin sana parlat bakalım evi

loxii cim günaydın anladığım kadarıyla dün misafirlikte çok kaçırdın neyse bugün telafi et bakalım .kahvaltı az da olsa yap bence canım

canım geçmiş olsun ilginç gerçekten ne ısırdıysa artık doktorunda bi bildiği vardır elbet ama kendini bence zorlama pek raporu kullan bence

Günaydın canım. sağolasın. menüne bayıldım tavuk çorbası ve semizotunu çok severim afiyet olsun canım.

sabah 1tane tost ekmeği ile içinde çok az kaşar peyniri ve yagsız yapılmış tost
3tane zeytin
2dilim kaşar peyniri bir yumurta
beni asıl öğlenleri düşündürüyor dışarda söylemek zorundayız. öğlene bir formül bulmam lazım

geçmiş olsun cnm,ne ısırmış söylemedi mi dr.merak ettim
Aslında ufak atlatmışım kalbimi kırdı biri bugünama çok kırıldı aslında ben dürtükledimakşamüstünden beri göz yaşım durmuyor süzülüyor
sende onu kırsaydın
Eşim kalbimi kırdı detay vermeyeyim ama bende kaşıdım sanırım ama üzüldüm sonunda.
aman sallaa,her zamnaki halleri
hazır kimsecikler yokken gidemde sporumu yapam barim :86: 1 kaşık yoğurda pulbiber ekleyip yicem

afiyet olsun,kolay gelsin,akşam azcık bende yedim tadı da süper oluyormuş

ayy maşallah ya,darısı başımıza inşşş,bende o günleri görebilecek miyim kiii:92::92::92::92:hadi kolay gelsin

tebriklerrr canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun canımmmm
ben de semiz otu yemeği yaiiim akşam canım çekti yaaa

günaydın kızlar nasılsınız bakayım...

akşam menüm.
minik bir salkım üzüm.

sabah kahvaltım:
1 dilim karpuz,
1 y.k.peynir,
1 minnak simit,

hemen kahvaltımı yazayım
25 kuru üzüm(nugya)
1bir bıldırcın yumurtası
yarım domates
1 kk peynir
3 ceviz içi
bir kupa form çayı
1 dilim denge ekmeğii

loxii cim günaydın anladığım kadarıyla dün misafirlikte çok kaçırdın neyse bugün telafi et bakalım .kahvaltı az da olsa yap bence canım

herşeyden yiyince kaçırmış oluyoz tabii,patates salatası,makarna salatası,barbunya salatası gibi bişey,bunlardan az az ama asıl önemli olanlar,1 dlm börek,1 dlm sütlü tatlı 1kasık helva(bak demin acıkmıstım,bu yediklerimi yazınca gene bir tokluk geldi bana)bi yeşil elma yiyim dedim şimdi,o da haftalardır dolapta kalmaktan bir tuhaf olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…