Günaydın canlarr hepinize afiyet olsunnn...
çarşamba günü azıcık kaçamak yaptım :78: Dün itibariyle normale dönmüş bulunmaktayım... Neyse ki tartıda farketmedi yoksa moralim bozulurdu... Bugün yine geçen ay gittiğim yerde ücretsiz yağ ölçümü var gitsem mi gitmesem mi bilemedim çok da kilo vermedim ama neyse...
Sabah; nesfit yedim yarım yağlı sütle işe gelince de şekersiz çay içtim...
evet canım az oldu ama akşam canım sıkkındı hiçbirşey yemek istemitordum.üzümüde ilaç içmek için yedim...sabahlarıda başka birşey yiyemiyorum...
neruşum şimcik diyetisyenlerden ve bikaç spor hocasından duydum pulbiber metabolizmayı hızlandırıyomuş ayrıca yağ yakımını arttırıyomuş. yemeklere kullanın diyo. ben diyorumki kardiyodan önce şöyle bir kaşık yoğurda eklesek yesek ne dersin faydası olur diyo herkes yapakmı hacı
loxiii fambıktan haberin varmı nerde:26:
evet canım az oldu ama akşam canım sıkkındı hiçbirşey yemek istemitordum.üzümüde ilaç içmek için yedim...sabahlarıda başka birşey yiyemiyorum...
azcıkk işim var gelicem, bekleyin beniii:86::86:
gunaydınlarrr...hugocuk ender saracda şöle dıyor: kırmızı pulbıber iştah acar onun yerıne acı yeşil bıber yıyınız.ve bencede dogru ya kırmızıpul bıber zaten hıc kapanmayan iştahımı daha da acıyor
azcıkk işim var gelicem, bekleyin beniii:86::86:
ayy maşallah ya,darısı başımıza inşşş,bende o günleri görebilecek miyim kiii:92::92::92::92:hadi kolay gelsin
sabah 1tane tost ekmeği ile içinde çok az kaşar peyniri ve yagsız yapılmış tost
3tane zeytin
2dilim kaşar peyniri bir yumurta
beni asıl öğlenleri düşündürüyor dışarda söylemek zorundayız. öğlene bir formül bulmam lazım
tebriklerrr canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun canımmmm
ben de semiz otu yemeği yaiiim akşam canım çekti yaaa
Günaydın canlarr hepinize afiyet olsunnn...
çarşamba günü azıcık kaçamak yaptım :78: Dün itibariyle normale dönmüş bulunmaktayım... Neyse ki tartıda farketmedi yoksa moralim bozulurdu... Bugün yine geçen ay gittiğim yerde ücretsiz yağ ölçümü var gitsem mi gitmesem mi bilemedim çok da kilo vermedim ama neyse...
Sabah; nesfit yedim yarım yağlı sütle işe gelince de şekersiz çay içtim...
canım zorla kendini bebğin için diyetisyenim diyo ki
hamilelikte
bir yumurta yemen lazım
21 fındık
21 kuru üzüm
3 ceviz içi
yarım çay bardağı kabak çekirdeği
2 bardak süt içmen lazım
bunlar günlük tüketmen lazım olanlr
doktor bunları ilaç gibi düşün ve eksiksiz ye dediii
sen de aksatma canımmm
evet haklısın inşallah canım benim...günaydın cimcime,şimdi yediklerin bebeği etkilemez zaten,üzülme,ilerde nasıl olsa açılır iştahın merak etme
yumurtayı çok seviyordum ama şimdi kokuna taammül edemiyorum...canım zorla kendini bebğin için diyetisyenim diyo ki
hamilelikte
bir yumurta yemen lazım
21 fındık
21 kuru üzüm
3 ceviz içi
yarım çay bardağı kabak çekirdeği
2 bardak süt içmen lazım
bunlar günlük tüketmen lazım olanlr
doktor bunları ilaç gibi düşün ve eksiksiz ye dediii
sen de aksatma canımmm
Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
bu arada 300 gr daha vermişim. 50.9 kg geliyorum.
şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağımbugün temüzlükten delüreceğim
ben geldimsporu yaptım emme 40 dakika yapabildim çok yağmur yağdı şimşek çaktı çok korktum bıraktım sonra 3x15 yan karın kası ve
3x15 te iç bacak çalıştım 5 kiloluk dumbelle
ardından duş aldım masaj yaptım pulbiberli yağlıbulaşıkları yıkadım kayfemi pişirdim geldim
günaydın ecrincim kazayla olmuş canım ama işte bilmediğinden bişey olmayacağını yazık aklı kalmış.sende kalkerken otururken falan dikkat et canım ani hareketlerde bulunmagünaydınnnn kızlaaarrrrrrrr... bugün 1.20 dee dohturaa gidicemm kese içinn.. cokk heyecanlıyımm zamandaa gecmezz simcikkdohtur bana yineee erkenn geldinn derseee bi dahaaa aslaa ona gitmicemmm.. paraa kazandıkları içinn sevinmesi lazımm bugünn tombull kelabbammlaa sakalasırkenn göbbeeme vurduu.. sert degildi amaa been gülerkenn birdenn allah alllaahh alaah askımmm didii gobbemee yapıstıı.. askımm napann diomm içimm gitti askım özürr dilerimm bişi olmass dimii nerdee simdii bebekk bişii oluo muuu gibii bi sürüü soru sorduu arka arkayaa delüüüüü hiçç yüzz vermedimmmm cocugumm anne karnındaaa ilk siddetini gördüü didimm:90::90::90: kaptırdı halaa syıklıooo bişi oldu muu dieee.. alıstıı iice cocuk fikrineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?