60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlarr hepinize afiyet olsunnn...
çarşamba günü azıcık kaçamak yaptım :78: Dün itibariyle normale dönmüş bulunmaktayım... Neyse ki tartıda farketmedi yoksa moralim bozulurdu... Bugün yine geçen ay gittiğim yerde ücretsiz yağ ölçümü var gitsem mi gitmesem mi bilemedim çok da kilo vermedim ama neyse...
Sabah; nesfit yedim yarım yağlı sütle işe gelince de şekersiz çay içtim...

günaydın ecus afiyet olsun canım

gunaydınlarrr...hugocuk ender saracda şöle dıyor: kırmızı pulbıber iştah acar onun yerıne acı yeşil bıber yıyınız.ve bencede dogru ya kırmızıpul bıber zaten hıc kapanmayan iştahımı daha da acıyor

evet canım az oldu ama akşam canım sıkkındı hiçbirşey yemek istemitordum.üzümüde ilaç içmek için yedim...sabahlarıda başka birşey yiyemiyorum...

canım zorla kendini bebğin için diyetisyenim diyo ki
hamilelikte
bir yumurta yemen lazım
21 fındık
21 kuru üzüm
3 ceviz içi
yarım çay bardağı kabak çekirdeği
2 bardak süt içmen lazım
bunlar günlük tüketmen lazım olanlr
doktor bunları ilaç gibi düşün ve eksiksiz ye dediii
sen de aksatma canımmm

arkadaslar fambıktan son haberleri veriyorumm,işleri çok yogun oldugundan giremiyormus,bugunluk böle,fırsat bulursa gelir o yine merak etmeyın,öğle tatilinde felan

ben öğlene dogru çıkcam yine,ders çıkısı biraz alışveriş yapcam,oğluma tişört felan alayım hiçbişeyi yok çocugun yazlık,geçen senekileri giyiyo hala kısa kısasonra da yürüyerek gelirim yine,dışarda yürüme işini sevdim ben,kosu bandından çok daha zevkli valla temiz havada

tatlım biz onu sadece spordan önce alıcaz ilaç niyetine ben dünden beri kullanıyorum bişey yapmadı. zira iştahım hemencecik açılmaya müsaittir benim hemen etkisini gösterirdi 1 saat içinde

ayy maşallah ya,darısı başımıza inşşş,bende o günleri görebilecek miyim kiii:92::92::92::92:hadi kolay gelsin

sağol canım benim. görürsün sende hiç merak etme.

canım afiyet olsun. evden salata yapıp götürme imkanın yok mu tavuk falan haşlasan ton balığı alsan yanına. arada nesfit yesen . dışarıdan yemek zorunda kalırsan eğer benim gibi ızgara söylersin.
tebriklerrr canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun canımmmm
ben de semiz otu yemeği yaiiim akşam canım çekti yaaa

teşekkürler canım. aynen bende semizotu çok seviyorum ama çok pahalı burda

günaydın. afiyet olsun canım.

Hamileyken hiçbirini aksatmadım hatta fazla fazla yedim.. sonunda dombili oldum ye cimcimem ye yarasın bebişe.

ben geldim sporu yaptım emme 40 dakika yapabildim çok yağmur yağdı şimşek çaktı çok korktum bıraktım sonra 3x15 yan karın kası ve
3x15 te iç bacak çalıştım 5 kiloluk dumbelle
ardından duş aldım masaj yaptım pulbiberli yağlı bulaşıkları yıkadım kayfemi pişirdim geldim

günaydın cimcime,şimdi yediklerin bebeği etkilemez zaten,üzülme,ilerde nasıl olsa açılır iştahın merak etme
evet haklısın inşallah canım benim...
yumurtayı çok seviyordum ama şimdi kokuna taammül edemiyorum...

nilmısra ne güzel normal düzenini buldun sen artık,bundan sonra kilo almazsın tekrar heralde.erkenden müdahale etmekle çok iyi yaptın kilo işine.tebrikler arkadaşım:92::92::92::92:idolümsünn

günaydınnnn kızlaaarrrrrrrr... bugün 1.20 dee dohturaa gidicemm kese içinn.. cokk heyecanlıyımm zamandaa gecmezz simcikk dohtur bana yineee erkenn geldinn derseee bi dahaaa aslaa ona gitmicemmm.. paraa kazandıkları içinn sevinmesi lazımm bugünn tombull kelabbammlaa sakalasırkenn göbbeeme vurduu.. sert degildi amaa been gülerkenn birdenn allah alllaahh alaah askımmm didii gobbemee yapıstıı.. askımm napann diomm içimm gitti askım özürr dilerimm bişi olmass dimii nerdee simdii bebekk bişii oluo muuu gibii bi sürüü soru sorduu arka arkayaa delüüüüü hiçç yüzz vermedimmmm cocugumm anne karnındaaa ilk siddetini gördüü didimm:90::90::90: kaptırdı halaa syıklıooo bişi oldu muu dieee.. alıstıı iice cocuk fikrineee

dumbblee iç bacakk nasıll calıstınn bebemmmm...

günaydın ecrincim kazayla olmuş canım ama işte bilmediğinden bişey olmayacağını yazık aklı kalmış.sende kalkerken otururken falan dikkat et canım ani hareketlerde bulunma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…