nilmısra ne güzel normal düzenini buldun sen artık,bundan sonra kilo almazsın tekrar heralde.erkenden müdahale etmekle çok iyi yaptın kilo işine.tebrikler arkadaşım:92::92::92::92:idolümsünn
günaydınnnn kızlaaarrrrrrrr... bugün 1.20 dee dohturaa gidicemm kese içinn.. cokk heyecanlıyımm zamandaa gecmezz simcikkdohtur bana yineee erkenn geldinn derseee bi dahaaa aslaa ona gitmicemmm.. paraa kazandıkları içinn sevinmesi lazımm bugünn tombull kelabbammlaa sakalasırkenn göbbeeme vurduu.. sert degildi amaa been gülerkenn birdenn allah alllaahh alaah askımmm didii gobbemee yapıstıı.. askımm napann diomm içimm gitti askım özürr dilerimm bişi olmass dimii nerdee simdii bebekk bişii oluo muuu gibii bi sürüü soru sorduu arka arkayaa delüüüüü hiçç yüzz vermedimmmm cocugumm anne karnındaaa ilk siddetini gördüü didimm:90::90::90: kaptırdı halaa syıklıooo bişi oldu muu dieee.. alıstıı iice cocuk fikrineee
neber hugocum ya sen baya bi sardın kefire bende içiyorumuyku vaktınde ama bi yerde okumustum mesela çileğin çilde iyi gelmesi kayısı yağının iyi igelmesi, su içince suüt içince cildin güzellesmesi , sporla gelen dirilik vs vs hücre yenilenmeliri vs vs etkileri yane 6 ay en az mış. sende bu kefiri bir4-5 aya varda öyle etkisini göstersin canım . bence psikolojik, türklerin en önemli özelliğiymiş gece yaptım sabaha etkisi oldu demek. halbuki bu yalnızca psikolojikmiş. ben nerden baksan 1 aydır içiyorum ve migrenime bi faydasını görmedimgeçmiş olsun canım. bendede başlangıç vardı doktor dediki hiç üzülme. mümkünmü insan hayatı bu ne olacağı bellimi. bak ben kefir içiyorum çok faydasını gördüm. meğer depresyon başlangıcını filan geçiriyomuş sinirleri yatıştırıyomuş. sanada tavsiye ederim. 2-3 hafta hergün iç 2 bardak çok faydasını göreceksin ben gördüm migren filan kalmadı. sende kulan. geçmezse o zaman içmezsin ama başlangıçya geçeceğini düşünüyorum
Kızlar canım sıkkın çok
Aramı yazıyıim pek kalmam zaten yokluğumda pek farkedilmez sanırım
Can sıkıntısıyla çok az yaz helvası yedim bir tatlı kaşığı kadar ve minik tek parça çikolata
Üzerine 20 tane minik erik tuzzsuz yedim.Belki yarında gelmemHepinize iyi sohbetler
Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
bu arada 300 gr daha vermişim. 50.9 kg geliyorum.
şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağımbugün temüzlükten delüreceğim
günaydın ecrincim kazayla olmuş canım ama işte bilmediğinden bişey olmayacağını yazık aklı kalmış.sende kalkerken otururken falan dikkat et canım ani hareketlerde bulunma
ben geldimsporu yaptım emme 40 dakika yapabildim çok yağmur yağdı şimşek çaktı çok korktum bıraktım sonra 3x15 yan karın kası ve
3x15 te iç bacak çalıştım 5 kiloluk dumbelle
ardından duş aldım masaj yaptım pulbiberli yağlıbulaşıkları yıkadım kayfemi pişirdim geldim
canım benim senin adına sevindim güzel haberlerle gelirsin inşallah...ahhhhhhhh birde benim eşimde bir benimsese ama nerde.
afiyet olsun canımj benim...su içmek mecburi canım benimYavriiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sen ağlama,
Kirpiklerin ıslanır
Ben ağlamki,Deli gönül,
Belki bir gün uslanır.
Yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,Sen bağ olki,
ben bahçende,Gül olim.
Ben aşkından,yanıp,yanıp
kül olim.
topişlerrrrr nörüyonuzzzzzz,selamlama mesajından da anlaşıldığı gibi:86:ben dün akşam plates yapamdımmmm,dışarı çıktıkk yine 10da evdeydimmmmmm
akşam menümmm
1 kase şehriyeli tavuk çorba
4 yk pulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 dlm çt eppek
1 ısırık tavukkk
arada
2 hurma yidimmmm
sabah kaffaltım
1 light sandviç eppeği
1 kk light peynir
domates
salatalık
hiç su içmedimmmm
dumbblee iç bacakk nasıll calıstınn bebemmmm...
canım konuştum tabikide ama benimseyemedi yada istemiyor ne bileyim bir sorumsuzluk.karnım belim ağrıdığında numara yaptığımı düşünüyor anlayacağın...benn konustugunuzuu sanıodummm cnm.. hanii sakalasıoduu falann.. yanlısmıı hatırlıyorummm?? benimkii alısıosaaa herkess alısırr diee düsünüyorumm.. esekk kadarr adamm halaa benn kendimm cocugumm daha dioo. kücülüptee cebimee giresiceeesaoll cnmm insallahhh görürümm bugünn:97::97:
afiyet olsun canımj benim...su içmek mecburi canım benim
hamilelere tavsiye edilmez doğumdan sonra söylerimmerak eder yapmaya filan kalkarsın allah göstermesin bişey olur. sen ya hamile pilatesi kursu filan varsa ona yazıl yada ebru şallının dvdsini al evde başla. doktorada söyle başlıcam diye. tavsiye ediyorlar zaten. benim diyetisyen şimdiden tembihliyo
fazlada vakit kaybetme başla
birgün dışarda temiz havada yürürsün diğer gün pilatesi yaparsın tamamdır
her sabah reflü yüzünden kazınma olurdu midemde o yok. hem artık sabah alarm çalmadan kalkabiliyorum. kalıcı etkileri belki uzun süre sonra olur ama ben 1 hafta kullandım faydasını gördüm. sonuçta bu reflü kendi kendine geçmedi sebebi olmalı ilaçta almıyorum nasıl geçecek. psikolojik faydalarınıda ben aldım belkim bende hızlı etkisi oluyodurneber hugocum ya sen baya bi sardın kefire bende içiyorumuyku vaktınde ama bi yerde okumustum mesela çileğin çilde iyi gelmesi kayısı yağının iyi igelmesi, su içince suüt içince cildin güzellesmesi , sporla gelen dirilik vs vs hücre yenilenmeliri vs vs etkileri yane 6 ay en az mış. sende bu kefiri bir4-5 aya varda öyle etkisini göstersin canım . bence psikolojik, türklerin en önemli özelliğiymiş gece yaptım sabaha etkisi oldu demek. halbuki bu yalnızca psikolojikmiş. ben nerden baksan 1 aydır içiyorum ve migrenime bi faydasını görmedim
canım bende senin gibiyim canım sıkılınca minik kacamklar yapıyorum ve iste sonuç 3 ayda 2 kilo bence seninde yavas kilo vermenein nedeni bunlar
:92::92::92::92::92: tebriklerrrr
kız survivor adasında netcen sennnnnnnnnnnnn alış artık şimşeğe falannnn
canım konuştum tabikide ama benimseyemedi yada istemiyor ne bileyim bir sorumsuzluk.karnım belim ağrıdığında numara yaptığımı düşünüyor anlayacağın...üffffffff bakalım bizim koca adam ne zaman büyüyecek...:26:
sana sarılırım
nilmısra ne güzel normal düzenini buldun sen artık,bundan sonra kilo almazsın tekrar heralde.erkenden müdahale etmekle çok iyi yaptın kilo işine.tebrikler arkadaşım:92::92::92::92:idolümsünn
günaydınnnn kızlaaarrrrrrrr... bugün 1.20 dee dohturaa gidicemm kese içinn.. cokk heyecanlıyımm zamandaa gecmezz simcikkdohtur bana yineee erkenn geldinn derseee bi dahaaa aslaa ona gitmicemmm.. paraa kazandıkları içinn sevinmesi lazımm bugünn tombull kelabbammlaa sakalasırkenn göbbeeme vurduu.. sert degildi amaa been gülerkenn birdenn allah alllaahh alaah askımmm didii gobbemee yapıstıı.. askımm napann diomm içimm gitti askım özürr dilerimm bişi olmass dimii nerdee simdii bebekk bişii oluo muuu gibii bi sürüü soru sorduu arka arkayaa delüüüüü hiçç yüzz vermedimmmm cocugumm anne karnındaaa ilk siddetini gördüü didimm:90::90::90: kaptırdı halaa syıklıooo bişi oldu muu dieee.. alıstıı iice cocuk fikrineee
nilmısra tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92::92::92:
nilmıssraaa 300 grr dahaa vermişşşş teprükleerrrrr cnmmm :92::92::92::92::92::9292::92::92::92:74:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?