60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilmısra ne güzel normal düzenini buldun sen artık,bundan sonra kilo almazsın tekrar heralde.erkenden müdahale etmekle çok iyi yaptın kilo işine.tebrikler arkadaşım:92::92::92::92:idolümsünn

aslında ben bi yazı okumuştum kadın çok kilo almış doğumda öncesindede kiloluymuştu. zayıflamayı çok istemiş. spora başlamış ama çok kiloluya o yüzden zorlanmış. o da dinlene dinlene yapmış zamanla kiloları vermiş 1 yılda 30 küsür kilo vermiş. diyoki kilo vermek uzun sürüyo o yüzden dolabınızda dondurucunuzda yemekleriniz devamlı olsun diyo.
senin yerinde olsam kendime minik yemek kapları alırım yemeğimi koyar öyle çıkarım dışarıı. ilk zamanlar zaen öyle yaptım aradaşlar bilirler. bakma şimdi zayıfladık haftada 1 gün diyeti düşünmeden yaşıyoruz ama diğer günlerde çok sıkı tutuyoruz o günü hakedebikmek için. hemde vücut içinde değişiklik oluyo ama çok abartmıyoruz o günde.
kepekli sandviç ekmekleri var onlardan alıp arasına domates marul yağı süzülmüş ton balığı veya tavuk eti koyarsın evde hazırlarsın çıkarsın yanındada ayran süper olur.
karnın aç ise dışarda herşeyi canın çeker ama toksa yanında yenen yemek etkilemez seni.
sevdiğin yemekleri ye. mesela ben kabak yemeğini sevmiyodum hiç yemedim şimdilerde semizotlu sevdim yiyorum. sevmediğime asla zorlamam kendimi. sevdiğim yemekleri sağlıklı pişirip ölçülü yerim

canım benim senin adına sevindim güzel haberlerle gelirsin inşallah...ahhhhhhhh birde benim eşimde bir benimsese ama nerde.

neber hugocum ya sen baya bi sardın kefire bende içiyorumuyku vaktınde ama bi yerde okumustum mesela çileğin çilde iyi gelmesi kayısı yağının iyi igelmesi, su içince suüt içince cildin güzellesmesi , sporla gelen dirilik vs vs hücre yenilenmeliri vs vs etkileri yane 6 ay en az mış. sende bu kefiri bir4-5 aya varda öyle etkisini göstersin canım . bence psikolojik, türklerin en önemli özelliğiymiş gece yaptım sabaha etkisi oldu demek. halbuki bu yalnızca psikolojikmiş. ben nerden baksan 1 aydır içiyorum ve migrenime bi faydasını görmedim

canım bende senin gibiyim canım sıkılınca minik kacamklar yapıyorum ve iste sonuç 3 ayda 2 kilo bence seninde yavas kilo vermenein nedeni bunlar

:92::92::92::92::92:tebriklerrrr

günaydın ecrincim kazayla olmuş canım ama işte bilmediğinden bişey olmayacağını yazık aklı kalmış.sende kalkerken otururken falan dikkat et canım ani hareketlerde bulunma

etmemm miii cnm hiçç.. herbişeimee dikkat ediorummm.. zateennn anii harekett edersemmm kasıgımaaa hemennnn sancı girioo bıcakk gibii benn onaa bu kadarr dikkatt ediorumm o da banaa kendinii gösterirr bugün insallahhhhh

Yavriiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sen ağlama,
Kirpiklerin ıslanır
Ben ağlamki,Deli gönül,
Belki bir gün uslanır.

Yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,Sen bağ olki,
ben bahçende,Gül olim.
Ben aşkından,yanıp,yanıp
kül olim.

topişlerrrrr nörüyonuzzzzzz,selamlama mesajından da anlaşıldığı gibi:86:ben dün akşam plates yapamdımmmm,dışarı çıktıkk yine 10da evdeydimmmmmm

akşam menümmm
1 kase şehriyeli tavuk çorba
4 yk pulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 dlm çt eppek
1 ısırık tavukkk
arada
2 hurma yidimmmm

sabah kaffaltım
1 light sandviç eppeği
1 kk light peynir
domates
salatalık
hiç su içmedimmmm

kız survivor adasında netcen sennnnnnnnnnnnn alış artık şimşeğe falannnn

canım benim senin adına sevindim güzel haberlerle gelirsin inşallah...ahhhhhhhh birde benim eşimde bir benimsese ama nerde.

benn konustugunuzuu sanıodummm cnm.. hanii sakalasıoduu falann.. yanlısmıı hatırlıyorummm?? benimkii alısıosaaa herkess alısırr diee düsünüyorumm.. esekk kadarr adamm halaa benn kendimm cocugumm daha dioo. kücülüptee cebimee giresiceee saoll cnmm insallahhh görürümm bugünn:97::97:

afiyet olsun canımj benim...su içmek mecburi canım benim

dumbblee iç bacakk nasıll calıstınn bebemmmm...

hamilelere tavsiye edilmez doğumdan sonra söylerim merak eder yapmaya filan kalkarsın allah göstermesin bişey olur. sen ya hamile pilatesi kursu filan varsa ona yazıl yada ebru şallının dvdsini al evde başla. doktorada söyle başlıcam diye. tavsiye ediyorlar zaten. benim diyetisyen şimdiden tembihliyo
fazlada vakit kaybetme başla
birgün dışarda temiz havada yürürsün diğer gün pilatesi yaparsın tamamdır

nilmıssraaa 300 grr dahaa vermişşşş teprükleerrrrr cnmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım konuştum tabikide ama benimseyemedi yada istemiyor ne bileyim bir sorumsuzluk.karnım belim ağrıdığında numara yaptığımı düşünüyor anlayacağın...üffffffff bakalım bizim koca adam ne zaman büyüyecek...:26:

yürüyüpp duruomm bende iştee napimmmm :97::97: doktornann konusaımdaa egerr yapp dersee baslıyciiimmm.. arkadasimee aldırttım avm denn hafta içii gider alırıımm ondannnn

her sabah reflü yüzünden kazınma olurdu midemde o yok. hem artık sabah alarm çalmadan kalkabiliyorum. kalıcı etkileri belki uzun süre sonra olur ama ben 1 hafta kullandım faydasını gördüm. sonuçta bu reflü kendi kendine geçmedi sebebi olmalı ilaçta almıyorum nasıl geçecek. psikolojik faydalarınıda ben aldım belkim bende hızlı etkisi oluyodur

o bizdedee varr cnmm sporu bıraktıgımmdan bi kac gümn sonra incinenn yerimeee krampp girdii.. bacagımm agrıoo ya didimmm ... anladıkk hamlesinn simdidenn baslamaa kolum agrıdıı bacagım agrıdı demiştii,, gülerektee olsa cok kızdımmm.. arabayaa bininncee ne odunsunn senn spordaa incitmiştimm orasıı agrıdıı krampp girdii dedimm.. bilmedenn yorum yapmaa germee beniii didimm.. bu fikredee alıssann ii olurrr korunamayann sensinnn dedimmm o gündenn berii ugrasmıooo benlee...:86::86::86: aradaa takılıoo amaa benii germioo.. yavass yavass alıacaklarr mecburrr... sen sıkmaa canınııı bakk benimm kocamm bugünn cumayaa gitcemm doktoraa keseyee gelememm dediii... bi sonrakinde görürümm dedii.. o kadann odunn.. sizz orayaa beraberr gittinizz meselaa... sıkma senn canınıı hiçççç

nilmısra ne güzel normal düzenini buldun sen artık,bundan sonra kilo almazsın tekrar heralde.erkenden müdahale etmekle çok iyi yaptın kilo işine.tebrikler arkadaşım:92::92::92::92:idolümsünn

sağol canım. ayy şımartmayın beni utanırım :78: :78:

çok güldüm yine çok hoş bir ikilisiniz Allah nazardan saklasın emi sizi

:92::92::92::92::92:tebriklerrrr[/QUOTE]

sağol canım .. darısı sana olsun.
nilmısra tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92::92::92:

teşekkür ederim cimcimem.
nilmıssraaa 300 grr dahaa vermişşşş teprükleerrrrr cnmmm :92::92::92::92::92::9292::92::92::92:74:

sağol bitanem şeker annem benim.. 300 gr çok değil ama kasmıyorum kendimi olduğu kadar off diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…