60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım. ayy şımartmayın beni utanırım :78: :78:

çok güldüm yine çok hoş bir ikilisiniz Allah nazardan saklasın emi sizi

:92::92::92::92::92:tebriklerrrr

sağol canım .. darısı sana olsun.

teşekkür ederim cimcimem.

sağol bitanem şeker annem benim.. 300 gr çok değil ama kasmıyorum kendimi olduğu kadar off diyorum [/QUOTE]

evettt ne kadarr didişsekkteee genell olarakk eglencelii bi ciftt sayılabilirizzzzz cnmm:86::86::86::86::86::86: 300 grr seninn içinn kücükkk insanlıkk ve benim içinn böyükk bii adımmmmm... benn 100 gr veremiorumm oldugum yerdee duruommm bundann sonraa level atlamayaa baslıcammm.. düsün artıkk 300 gr ın öneminiiiii

Kızlar benim koşu bandım çok ortada duruyor hep üzeri toz çekiyor. servis elemanları kurarken ara kablo kullanmayın dedi. Siz kullanıyor musunuz ? ara kablo kullanırsam daha düzgün bir yere çekerim aleti. her an katlayıp açmak yerini değiştirmek istemiyorum. Siz ara kablo kullanıyor musunuz ?

yaw ben yarın serbest gün yapayım diyorum
spor diyet filan yoruyo ama her hafta sonu bir gün mola versem eskisi gibi güzel oluyo o zaman. dışarda yok öğün kaçtı yok ne yicem olmasın diye.
yarın sabah 1 sokak simiti yesem yanında peynir çay
arada kiraz filan meyve yesem şekersiz kahve içsem.
öğlen artıkın ne yemek varsa kayınvalidede yesem abartmadan 1 dilim ekmekle
1 ince uzun bitter çikolata yesem
akşamda ızgara salata yesem olmamı
az az herşeyden yesem yanii tatlı filan yok tek bitter var.
belkim fırınlanmış cipsler varya onlardan yerim
hafta içi çok yoğun spor yapıyorum hee olmamı böyle yapsam :86:

kolay gelsin kuzummm vee tebriklerrrrrr:92::92::92::92::92::92: darısı başımızaaaaaaa

günaydınnnlarrrr

günaydınn cınımmmm

günaydın kızlar

günaydınn yoliiiiiiiiiiii

azcıkk işim var gelicem, bekleyin beniii:86::86:

kolay gessün fambııımmmmm

haydi loxiii haydi loxiiii haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanıııı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlım biz onu sadece spordan önce alıcaz ilaç niyetine ben dünden beri kullanıyorum bişey yapmadı. zira iştahım hemencecik açılmaya müsaittir benim hemen etkisini gösterirdi 1 saat içinde

hee ben de akşam kabak yemeğin yanında yoğurduma koydum hemencikkkkkkbende de bir iştah sorunu yapmıyoooo spordan önce de yiyciiiimmmmmmmm yanalımm yakalımm yağlarıııııııı

etmemm miii cnm hiçç.. herbişeimee dikkat ediorummm.. zateennn anii harekett edersemmm kasıgımaaa hemennnn sancı girioo bıcakk gibii benn onaa bu kadarr dikkatt ediorumm o da banaa kendinii gösterirr bugün insallahhhhh

haydi bakalımmm ecrinciiimmm inşallahhh minnak çikonn gösterir kendiniiii

afiyet olsunn fambıkkkkkk daaa fazla karbolu olmuş sankimm akşammmm hem ekmek hem çorbaa hem 4kaşık pülavvvvvv:26::26::26::26::26::26:

günaydın yolandaaaa
canımm nügümm

alıştı seninki tamamdır kız.. hayırlısı ile kucagın al inşallah. ne kadar da seviyorsun istiyorsun sen bu çikoyu maşallah yaaa. süper bir anne olacan sen canım benim

kız nilmıra teprik koyuyorum. inceldin iyice yahuu.. eşin ne diyo bu durumda genç kız gibi oldun valla :)

olma mıı hacıııı beni biliiiinnn baştan beriii her pazar serbest günnn hele bu saydıklarına bakıncaaa bence gayet de sağlıklı bi serbestt gün olurrr vücut dinlenir accuk şaşırır haftanın ödülü olurrrrr

herkeşşşşşlereeeee selamlarr saygılarrrrrrrrr

8de kalktımmmmm suyumu içtim 500ml sonraaa kafalltımı yaptımmmm şimdi demleme yeşil çayımı içiyorummm makineye çamaşır attımmm dışarıda accuk işlerimm varr inşallah hemencikk halledip geliciiimmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnnnnn

bensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz saadett neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

datmadınızzzzz bilemezzzsiiiniiiiizzzzzzzzzzzzzz

benim ev eski prizler bilenem dandini o yüzden üçlü priz kullanıyorum ben
bakem yeni eve taşıncez orası 3 oda bir salon yatak odam iyiyse oraya koycem bende. valla benimkide toz oluyo bunlar toz çekiyomuş zaten ama yani önemli değil. hiç katlamıyorum zati devamlı biniyorum zati koşu bandı modası oldu. geçen arkadaşa gittiğimde yatak odasında vardı. yanındada ağırlıklar vardı.arkadaşım kullanamıyo çocuğu var vakti yok hem zayıf zatii sağlıklı besleniyo hep hiç kilo almıyo eşi tombik
kullanıyomu dedim yok dedi. süs duruyo

kızlarrr arkamı dönmeye gelmıyor sayfalar ucup gıtmiş yıne hepsını okuyamadım bim e gıttım baskule baktım evde olmasa alınacak bır basküldü.engınarlarıda almayı hiç gözum kesmedı şimdi yıyemem falan araya gıder.bu arada dun mısafırlıge gıdecegımı sölemıstım aneeemm kazanla yaprak sarması sarmışlardı.çok da severım ama bır tane bıle yemedım daha kötusunu yaptım ben(( 1 tane baklava yedım sadece ama napım çok ayıp oluyordu artık kola ıcmedım börek yapmıslardı yemedım.eşim dedı ayıp oluyor artık.ögleden sonra gıttık baklava yedım dıye baska bişey yemedım o gun ama geceye dogru midem kazındı 4 erık yedım.

2 aydır bu düzende gittim yine yağ verdim ondan böyle yapayım diyorum. öbür türlü eve kapanmak zorunda kalıyorum dışarda olunca öğün saati geliyo filan eşimle gezemiyom o zaman.
yarın motorpisikletine bindirir beni gırın gırın gezeriz fikirsizce :86:

mecburr alıscakkkk cnmm... onaa istemessen aldırırzz demiştimm daha öncee kızıncaa amaaaa sonaa seyrettimm 22 gündee kalbi atmaya baslıoo.. nohutt kadarr amaa kolu bacagı gozüü varr cikomunnn.. yasıoo.. ben nasıll kıyarım onaa yadaa insanlarr nasıll kıyıyooo laptopaa tlfonaa 6 haftalıkk ceninn resmii koydumm arada bakıoo inceliooo saskınn saskınnn dogumm yapan arkadasımaa gittigimizdedee kızz dedii kiii alsanaa hakann bebegii bşi olmass dedii ( bizimkii kafayıı devee kusuu gibii uzatmıss bebeginn yüzünüü görmeye calısıoduu) olmazz almamm bişii olurr cok kücükk oyuncak mı o dedii.. arkadasımdaaa kendinii garantiye mi alıonn cocugunuu elletmicen galiba dedii.. ellletmicemm aslaaa ufacık biyerinee bişi olurr oyuncak deil dedi yinee.. allah allahh didimm.. yegenlerinedee vermicekmişş cokk kızarımm dedii.. halbukii yegenlerinee ölürrr ilginncc tepkilerr veriyy kusumm

şimdi nugiyle famirto diyecekler bizim kaçamaklara karışıyosun olmaz diyosun kendin hafta sonları boğazını tutamıyosun diyecekler :86:

kısss sen kacamakk yapmıcandaaa kimm yapcakkkk.. ye cnmm helall olsunnnnnn

öğlen 6 kasık yeşil fasulyem
4 kasık kıymalı patatesim
ayranım
1 dimi kadar ekmeğim vardıııııııııııııııııııııııııııııı

ama arkadaşım gel biber kızartıyım domates sosuyla kepek ekmekle yiyelim dedi bahçede ayyy buralar yemyeşil oldu oraya gidicem az yiycemm yazın biber dometiz kızartmasına bayılırımmm

sizce benim menüm nasıl benimkide pek sağlıklı olmadığı için gidiym kanısındayım sizcee:26::26::26:

olur tabikide balım hakkındır bu senin zaten bidefadan bişey olmaz korkma

canım teşekkür ederim. eşim durumdan gayet memnun dediği lafa bakın hele önceden bana bu kadar rahat sokulamıyormuş yuh yani sanki varil olduk. beni şimdi daha bir seksü buluyormuş bunun iyi yanlarıda var kötü yanlarıda yanüüü

ben alıcam enginarı kız normalde 12 tl idi almamıstım makroda yaa denemk için alıçimm bence tadı güzeldi.

Son düzenleme:
kızartma fırınla o da aynı kızartma gibi çok lezzetli oluyo. patlıcan biber kabak vs.. bunları bir iki kaşık yağla harmanla fırına ver üzerine sarımsaklı yoğurt süper oluyo

ben alıcam enginarı kız normalde 12 tl idi almamıstım makroda yaa denemk için alıçimm bence tadı güzeldi.

ya ne bılım herkes kötu tadı var dıyıp duruyor. daha önce ben corbasını ıcmıstım ama tadı tam baskın degıldı yanı hıc engınar yemedım o yuzden cekındım almaya:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…