sağol canım. ayy şımartmayın beni utanırım :78: :78:
çok güldüm yineçok hoş bir ikilisiniz Allah nazardan saklasın emi sizi
:92::92::92::92::92: tebriklerrrr
Kızlar bugün kendimi saman gibi hissediyorumsözde kahvaltı yaptım ama zorlaaaa canım hiçbir şey çekmedi. kendimi açta hissetmiyorum. bide regl öncesi ben tam aksine iştahlı olurum ama bu ay tuhafım.
bu arada 300 gr daha vermişim. 50.9 kg geliyorum.
şimdiii eve dip köşe süpürge tutacağım çamaşır suyu ile her yeri sileceğim. tozları uçuracağımbugün temüzlükten delüreceğim
günaydınnnlarrrr
günaydın kızlar
azcıkk işim var gelicem, bekleyin beniii:86::86:
arkadaslar fambıktan son haberleri veriyorumm,işleri çok yogun oldugundan giremiyormus,bugunluk böle,fırsat bulursa gelir o yine merak etmeyın,öğle tatilinde felan
ben öğlene dogru çıkcam yine,ders çıkısı biraz alışveriş yapcam,oğluma tişört felan alayım hiçbişeyi yok çocugun yazlık,geçen senekileri giyiyo hala kısa kısasonra da yürüyerek gelirim yine,dışarda yürüme işini sevdim ben,kosu bandından çok daha zevkli valla temiz havada
tatlım biz onu sadece spordan önce alıcaz ilaç niyetineben dünden beri kullanıyorum bişey yapmadı. zira iştahım hemencecik açılmaya müsaittir benim hemen etkisini gösterirdi 1 saat içinde
etmemm miii cnm hiçç.. herbişeimee dikkat ediorummm.. zateennn anii harekett edersemmm kasıgımaaa hemennnn sancı girioo bıcakk gibiibenn onaa bu kadarr dikkatt ediorumm o da banaa kendinii gösterirr bugün insallahhhhh
Yavriiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sen ağlama,
Kirpiklerin ıslanır
Ben ağlamki,Deli gönül,
Belki bir gün uslanır.
Yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,Sen bağ olki,
ben bahçende,Gül olim.
Ben aşkından,yanıp,yanıp
kül olim.
topişlerrrrr nörüyonuzzzzzz,selamlama mesajından da anlaşıldığı gibi:86:ben dün akşam plates yapamdımmmm,dışarı çıktıkk yine 10da evdeydimmmmmm
akşam menümmm
1 kase şehriyeli tavuk çorba
4 yk pulgur pilavı
3 yk yoğurt
1 dlm çt eppek
1 ısırık tavukkk
arada
2 hurma yidimmmm
sabah kaffaltım
1 light sandviç eppeği
1 kk light peynir
domates
salatalık
hiç su içmedimmmm
canımm nügümmgünaydın yolandaaaa
alıştı seninki tamamdır kız.. hayırlısı ile kucagın al inşallah. ne kadar da seviyorsun istiyorsun sen bu çikoyu maşallah yaaa. süper bir anne olacan sen canım benimgünaydınnnn kızlaaarrrrrrrr... bugün 1.20 dee dohturaa gidicemm kese içinn.. cokk heyecanlıyımm zamandaa gecmezz simcikkdohtur bana yineee erkenn geldinn derseee bi dahaaa aslaa ona gitmicemmm.. paraa kazandıkları içinn sevinmesi lazımm bugünn tombull kelabbammlaa sakalasırkenn göbbeeme vurduu.. sert degildi amaa been gülerkenn birdenn allah alllaahh alaah askımmm didii gobbemee yapıstıı.. askımm napann diomm içimm gitti askım özürr dilerimm bişi olmass dimii nerdee simdii bebekk bişii oluo muuu gibii bi sürüü soru sorduu arka arkayaa delüüüüü hiçç yüzz vermedimmmm cocugumm anne karnındaaa ilk siddetini gördüü didimm:90::90::90: kaptırdı halaa syıklıooo bişi oldu muu dieee.. alıstıı iice cocuk fikrineee
yaw ben yarın serbest gün yapayım diyorum
spor diyet filan yoruyo ama her hafta sonu bir gün mola versem eskisi gibi güzel oluyo o zaman. dışarda yok öğün kaçtı yok ne yicem olmasın diye.
yarın sabah 1 sokak simiti yesem yanında peynir çay
arada kiraz filan meyve yesem şekersiz kahve içsem.
öğlen artıkın ne yemek varsa kayınvalidede yesem abartmadan 1 dilim ekmekle
1 ince uzun bitter çikolata yesem
akşamda ızgara salata yesem olmamı
az az herşeyden yesem yaniitatlı filan yok tek bitter var.
belkim fırınlanmış cipsler varya onlardan yerim
hafta içi çok yoğun spor yapıyorum hee olmamı böyle yapsam :86:
Kızlar benim koşu bandım çok ortada duruyor hep üzeri toz çekiyor. servis elemanları kurarken ara kablo kullanmayın dedi. Siz kullanıyor musunuz ? ara kablo kullanırsam daha düzgün bir yere çekerim aleti. her an katlayıp açmak yerini değiştirmek istemiyorum. Siz ara kablo kullanıyor musunuz ?
olma mıı hacıııı beni biliiiinnn baştan beriii her pazar serbest günnn hele bu saydıklarına bakıncaaa bence gayet de sağlıklı bi serbestt gün olurrr vücut dinlenir accuk şaşırır haftanın ödülü olurrrrr
canımm nügümm
alıştı seninki tamamdır kız.. hayırlısı ile kucagın al inşallah. ne kadar da seviyorsun istiyorsun sen bu çikoyu maşallah yaaa. süper bir anne olacan sen canım benim
kız nilmıra teprik koyuyorum. inceldin iyice yahuu.. eşin ne diyo bu durumda genç kız gibi oldun valla :)
2 aydır bu düzende gittim yine yağ verdim ondan böyle yapayım diyorum. öbür türlü eve kapanmak zorunda kalıyorum dışarda olunca öğün saati geliyo filan eşimle gezemiyom o zaman.
yarın motorpisikletine bindirir beni gırın gırın gezeriz fikirsizce :86:
yaw ben yarın serbest gün yapayım diyorum
spor diyet filan yoruyo ama her hafta sonu bir gün mola versem eskisi gibi güzel oluyo o zaman. dışarda yok öğün kaçtı yok ne yicem olmasın diye.
yarın sabah 1 sokak simiti yesem yanında peynir çay
arada kiraz filan meyve yesem şekersiz kahve içsem.
öğlen artıkın ne yemek varsa kayınvalidede yesem abartmadan 1 dilim ekmekle
1 ince uzun bitter çikolata yesem
akşamda ızgara salata yesem olmamı
az az herşeyden yesem yaniitatlı filan yok tek bitter var.
belkim fırınlanmış cipsler varya onlardan yerim
hafta içi çok yoğun spor yapıyorum hee olmamı böyle yapsam :86:
kısss sen kacamakk yapmıcandaaa kimm yapcakkkk.. ye cnmm helall olsunnnnnn
canımm nügümm
alıştı seninki tamamdır kız.. hayırlısı ile kucagın al inşallah. ne kadar da seviyorsun istiyorsun sen bu çikoyu maşallah yaaa. süper bir anne olacan sen canım benim
kız nilmıra teprik koyuyorum. inceldin iyice yahuu.. eşin ne diyo bu durumda genç kız gibi oldun valla :)
kızlarrr arkamı dönmeye gelmıyor sayfalar ucup gıtmiş yıne hepsını okuyamadım bim e gıttım baskule baktım evde olmasa alınacak bır basküldü.engınarlarıda almayı hiç gözum kesmedı şimdi yıyemem falan araya gıder.bu arada dun mısafırlıge gıdecegımı sölemıstım aneeemm kazanla yaprak sarması sarmışlardı.çok da severım ama bır tane bıle yemedım daha kötusunu yaptım ben(( 1 tane baklava yedım sadece ama napım çok ayıp oluyordu artık kola ıcmedım börek yapmıslardı yemedım.eşim dedı ayıp oluyor artık.ögleden sonra gıttık baklava yedım dıye baska bişey yemedım o gun ama geceye dogru midem kazındı 4 erık yedım.
kızartma fırınla o da aynı kızartma gibi çok lezzetli oluyo. patlıcan biber kabak vs.. bunları bir iki kaşık yağla harmanla fırına ver üzerine sarımsaklı yoğurt süper oluyoöğlen 6 kasık yeşil fasulyem
4 kasık kıymalı patatesim
ayranım
1 dimi kadar ekmeğim vardıııııııııııııııııııııııııııııı
ama arkadaşım gel biber kızartıyım domates sosuyla kepek ekmekle yiyelim dedi bahçede ayyy buralar yemyeşil oldu oraya gidicem az yiycemm yazın biber dometiz kızartmasına bayılırımmm
sizce benim menüm nasıl benimkide pek sağlıklı olmadığı için gidiym kanısındayım sizcee:26::26::26:
ben alıcam enginarı kız normalde 12 tl idi almamıstım makroda yaa denemk için alıçimm bence tadı güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?