60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşcım günaydın tospirikler duydunuzmu size diyo ben üstüme alınmıyom çünkü ben zayıfım ve seksüyüm sizi tospirikler sizi

kahvaltımıı ettiimm.. birazz sacmaa bi menüü oldu emmee beni cokk memnunn ve tatminn ettiiii

aksamm domatee ve soganlaa az yagda kıyma kavurmustumm.. kıymaa az yaglı yadaa yagsızdırr eminn deilimm.. neysee 1 sk kalmıstıı.. onu ısıttımm 2 yk yogurt ve 1 dilimm kepekli ekmeklee kahvltı ettiimmm.. cok doydummmm

bim dekı konserveydı ıcınde saydım 6 tane vardı fıyatı da 6.75 miydı neydı tam kusuratını hatırlyamadım.
aldın mı canım konserveyi be almayı planlıyom öğle arasında

afiyet olsun canımmm

hava berbat burda nasıl yağmur yağıyo şimşek çakıyo süt almam lazım ama hava kötü inipte alamadım bi ara açılınca inicem

öğlen ne ysem diye düşünüyorum bende,tarımı sapıttı ben mi sapıttı abartı bişey yemedim dünle bugün arasında 1 kilo var yaw,50 tl verdim arzumdan baskül aldım,bim e gelmiş bugün sanrıım 25 tl mi ne yaa,hemde yağ falan ölçüyo,2 katını verdim umarım dğer,pili falan da yeni ,evin değişik yerlerinde farklı tarıyo hep allahım ya,az patlıcan vardı közleyip salata yapayım dedim,annnem bende yine bugün,bozulmuştur onlar diyo hevesimi kaçırdı,canımda çokk çekmişti bee,bir de hava çok sıcak olmazsa pazara gidip lahana alıcam kendime salatasını çok merak ettim,oldukça tok tutar eminim.

salatası çok güzel oluyo canım. bende çok severim. bol lifli çok tok tutuyo.

ay kıyamam yaa baba olacak oda stres bindi adamın omuzların heee. daha 9 ayınız var daha da alışcak bak görürsün :)

evet kötü yanı senin oglana bi kardeş gelmesi. ne güzel demek daha çekici buluyor seni :)) 50 kilo tamam mı senin için devam edicek misin ?

burdaa cok ucuz ortaa boylarr 6 tanee 5, kücüklerr 8_10 tanesi 5, büyüklerdee 5 tane 5
eşim de bu hafta getircem diyo bakalım getircek mi hiç sanmıyorum ama

salatası çok güzel oluyo canım. bende çok severim. bol lifli çok tok tutuyo.

hiç yemedşm ben,dün neruda mı yazmıştı nugya mı hatırlaymadım,ondan görüp netten baktım acayip güzel bişeye benziyo,hemde severim ben salataları,olmadı kuzuları anneme bırakıp bi koşu gidip alayaım,ama anca akşama yerim o zaman ,olsun

bu gün erkenden herzamanki kahvaltımı edip tempolu 1 saat yürüyüş yaptım yağ karışımlarından sürdüm streç filmle sardım ve bayağı terledim kabak lifiyle de duşta iyice ovaladım sonra 1 türk kahvesi hüplettim
saat 11 de 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım
şimdi de 1 şeftali yiyorum

böyle yağmurlu bir havada çizgi film izlemekten başka keyif veren bişey olamaz. sporuda yaptık dünden yemeklerde var. kocişin tatlısıda var. limongillerin karnı tok sırtı pek
aslında şimdi şöyle ayaklarını uzatıp sıcak site bitter ekleyip sıcak çikolata yapıp film eşliğinde içmek vardı emme sapıtmayalım yarın serbest gün

başka muhabbet kuşları şimşek çakınca korkar saklanacak yer arar benim zıpırlarda cama çıkıyo şimşek çakınca dışarıyı seyrediyorlar fırtınalı havada koşuşan insanlara bakıyorlar
bakalım yarın pazar var burda baloncu gelecekmi. yarında yağmurlu belkim gelmez ama inşallah gelir limon bayılıyo rengarenk balonlara camda zıp zıp zıplıyo baloncu gelince aslında balon alıcam ona ama işte çok yaramaz gagalar oynamaya çalışır filan patlarsa çok korkar bişey olur diye almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…