ya ne bılım herkes kötu tadı var dıyıp duruyor. daha önce ben corbasını ıcmıstım ama tadı tam baskın degıldı yanı hıc engınar yemedım o yuzden cekındım almaya:78:
benn çok severim enginarı ama pahalı yaww
herkeşşşşşlereeeee selamlarr saygılarrrrrrrrr
8de kalktımmmmm suyumu içtim 500ml sonraaa kafalltımı yaptımmmm şimdi demleme yeşil çayımı içiyorummm makineye çamaşır attımmm dışarıda accuk işlerimm varr inşallah hemencikk halledip geliciiimmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnnnnn
bensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz saadett neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
datmadınızzzzz bilemezzzsiiiniiiiizzzzzzzzzzzzzz
evet bende severim balım karaciğere çok faydası varmış hem enginarın
aldın mı canım konserveyi be almayı planlıyom öğle arasındabim dekı konserveydı ıcınde saydım 6 tane vardı fıyatı da 6.75 miydı neydı tam kusuratını hatırlyamadım.
afiyet olsun canımmmkahvaltımıı ettiimm.. birazz sacmaa bi menüü oldu emmee beni cokk memnunn ve tatminn ettiiii
aksamm domatee ve soganlaa az yagda kıyma kavurmustumm.. kıymaa az yaglı yadaa yagsızdırr eminn deilimm.. neysee 1 sk kalmıstıı.. onu ısıttımm 2 yk yogurt ve 1 dilimm kepekli ekmeklee kahvltı ettiimmm.. cok doydummmm
aldın mı canım konserveyi be almayı planlıyom öğle arasında
afiyet olsun canımmm
öğlen ne ysem diye düşünüyorum bende,tarımı sapıttı ben mi sapıttı abartı bişey yemedim dünle bugün arasında 1 kilo var yaw,50 tl verdim arzumdan baskül aldım,bim e gelmiş bugün sanrıım 25 tl mi ne yaa,hemde yağ falan ölçüyo,2 katını verdim umarım dğer,pili falan da yeni ,evin değişik yerlerinde farklı tarıyo hep allahım ya,az patlıcan vardı közleyip salata yapayım dedim,annnem bende yine bugün,bozulmuştur onlar diyo hevesimi kaçırdı,canımda çokk çekmişti bee,bir de hava çok sıcak olmazsa pazara gidip lahana alıcam kendime salatasını çok merak ettim,oldukça tok tutar eminim.
ay kıyamam yaa baba olacak oda stres bindi adamın omuzların heee. daha 9 ayınız var daha da alışcak bak görürsün :)mecburr alıscakkkk cnmm... onaa istemessen aldırırzz demiştimm daha öncee kızıncaa amaaaa sonaa seyrettimm 22 gündee kalbi atmaya baslıoo.. nohutt kadarr amaa kolu bacagı gozüü varr cikomunnn.. yasıoo.. ben nasıll kıyarım onaa yadaa insanlarr nasıll kıyıyooolaptopaa tlfonaa 6 haftalıkk ceninn resmii koydumm arada bakıoo inceliooo saskınn saskınnn dogumm yapan arkadasımaa gittigimizdedee kızz dedii kiii alsanaa hakann bebegii bşi olmass dedii ( bizimkii kafayıı devee kusuu gibii uzatmıss bebeginn yüzünüü görmeye calısıoduu ) olmazz almamm bişii olurr cok kücükk oyuncak mı o dedii.. arkadasımdaaa kendinii garantiye mi alıonn cocugunuu elletmicen galiba dedii.. ellletmicemm aslaaa ufacık biyerinee bişi olurr oyuncak deil dedi yinee.. allah allahh didimm.. yegenlerinedee vermicekmişş cokk kızarımm dedii.. halbukii yegenlerinee ölürrr ilginncc tepkilerr veriyy kusumm
evet kötü yanı senin oglana bi kardeş gelmesi.canım teşekkür ederim. eşim durumdan gayet memnun dediği lafa bakın hele önceden bana bu kadar rahat sokulamıyormuşyuh yani sanki varil olduk. beni şimdi daha bir seksü buluyormuş bunun iyi yanlarıda var kötü yanlarıda yanüüü
eşim de bu hafta getircem diyo bakalım getircek mi hiç sanmıyorum amaburdaa cok ucuz ortaa boylarr 6 tanee 5, kücüklerr 8_10 tanesi 5, büyüklerdee 5 tane 5
salatası çok güzel oluyo canım. bende çok severim. bol lifli çok tok tutuyo.
avatarımı değiştim,sürekli yiyiorum da kilo veremiyorum ya,şişkoyu görünce kendimi hatırlarım da yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?