afiyet olsunnn seksü bağyaaaaaaaannnnherkeze günaydın kızlar esnemekten ağzım ayrılacak valla
akşam
1 kase tavuk çorbası
salata
yoğurt
2-3 yk semizotu yemeği
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 zeytin
1 kk peynir
domates
bir bardak şekersiz çay
1 tane kuru kayısı
fambık benden önce gelirdi halen yok :44:
sana sarılırım
kolay
kolay gessün fambııımmmmm
afiyet olsunn fambıkkkkkk daaa fazla karbolu olmuş sankimm akşammmm hem ekmek hem çorbaa hem 4kaşık pülavvvvvv:26::26::26::26::26::26:
herkeşşşşşlereeeee selamlarr saygılarrrrrrrrr
8de kalktımmmmm suyumu içtim 500ml sonraaa kafalltımı yaptımmmm şimdi demleme yeşil çayımı içiyorummm makineye çamaşır attımmm dışarıda accuk işlerimm varr inşallah hemencikk halledip geliciiimmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnnnnn
bensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz saadett neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
datmadınızzzzz bilemezzzsiiiniiiiizzzzzzzzzzzzzz
şimdi nugiyle famirto diyecekler bizim kaçamaklara karışıyosun olmaz diyosun kendin hafta sonları boğazını tutamıyosun diyecekler:86:
neruşcım günaydın tospirikler duydunuzmu size diyoben üstüme alınmıyom çünkü ben zayıfım ve seksüyüm sizi tospirikler sizi
bayıldımmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk dadluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuavatarımı değiştim,sürekli yiyiorum da kilo veremiyorum ya,şişkoyu görünce kendimi hatırlarım da yemem
öğle menümde
domates salatalık zeytin peynir biber közzzz ve olmazsa olmazzz 230 ml nugimmmmmmmmmm varrrrr
yemek yapamadım akşammmm idare etcezzz artkınnnnnn,ama ekmek getirmeyi unutmuşummm:26:arkadaşa diyimde 2 dlm eppek getirsin yemekhaneden
famirto hafta sonu için planların neler
sabh tartıldımm yine 61.4ümmmhe heeeee yine haftalar oldu aynıyımm heeeee:86::86::86:
bu haftasonu için plan yapmadımmmm
duruma göre bakicizzz artıkın,pazar günü arkadaşım gelicek oturmaayyaa belki onla beraber bişeyler hüpletirim bilemiyorummmm şimddiiikkk
emmeee ben bu hafta 1 kere platess,1 kere yürüme bandında yürüyüşş,2 kerede avm yürüyüşü yaptımm,haketmedim galiba kaçamağıııı:26:
salatası çok güzel oluyo canım. bende çok severim. bol lifli çok tok tutuyo.
yemekhanede kahvaltımı çıktı öğlen yemeğinde
nasıl yapıyoswunuz haslıyormusunuz lahanayıı:44::44::44::44:
toplam 3 gün yürüyüş yapmışsın 1 günde pilates
yeni başladığın için epey etkili olur 1 gün serbest gün yapabilirsin bence. zati o günde sağlıklı yiyosun sen künefeler iskenderler yiyecek değilsinya sınırsızca
yok ben çiğden yapıyorum ince ince doğruyorum limon azcık zeytinyağı istenirse marul filanda konur böyle yapıyorum seviyorum ben
orası izmir ecrincimm otun merkezi burasıda bozkırın bağrı ne arar enginar pazarda bile minik minik ben markatten kocaman aldımda çanağı bulamadım bide minik alsam düsünemiyorum canım kültür iste ya hayamda enginar yemedimki simdi 3-5 senedir duyar olduk bu bitkileriburdaa cok ucuz ortaa boylarr 6 tanee 5, kücüklerr 8_10 tanesi 5, büyüklerdee 5 tane 5
yok ben çiğden yapıyorum ince ince doğruyorum limon azcık zeytinyağı istenirse marul filanda konur böyle yapıyorum seviyorum ben
bugun pazara gıdecem zaten alayım bende ... suyunuda içebılsek super olur aslında ama benım mide almıyor
famirto nugiden ses çıkmadı dün akşamda spor yapamadı galiba
he yawwwww yazmadı ise yapmamıştır daa,havalar güzel azcık imkanları zorlayıp dışarda yürüse bari hem rahatsızlığına da iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?