60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnn seksü bağyaaaaaaaannnn
fambık benden önce gelirdi halen yok :44:

cınım cınımmmmmmmmmmmm

sana sarılırım

kolay

kolay gessün fambııımmmmm

afiyet olsunn fambıkkkkkk daaa fazla karbolu olmuş sankimm akşammmm hem ekmek hem çorbaa hem 4kaşık pülavvvvvv:26::26::26::26::26::26:

sağol canımm,şimdilik bitti işim mola verdim azcıkk
heeee neruşum hakketen öle olmuşş,hem ben çorbanın yanında eppek yemicektim unuttum bakk(nugiiiiiiiiiiiiiii)
ama evde yemeğim yoktu bunları yedim çıktık hemennnnn,zebzeeee yapam bari bugün akşam da dengelesin azcukk

afiyet olsunn canımmmm,hamarattt arkidişimm

şimdi nugiyle famirto diyecekler bizim kaçamaklara karışıyosun olmaz diyosun kendin hafta sonları boğazını tutamıyosun diyecekler :86:

sen ye gızzzzz hakkın ohhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet ossun

neruşcım günaydın tospirikler duydunuzmu size diyo ben üstüme alınmıyom çünkü ben zayıfım ve seksüyüm sizi tospirikler sizi

avatarımı değiştim,sürekli yiyiorum da kilo veremiyorum ya,şişkoyu görünce kendimi hatırlarım da yemem
bayıldımmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk dadluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

öğle menümde
domates salatalık zeytin peynir biber közzzz ve olmazsa olmazzz 230 ml nugimmmmmmmmmm varrrrr
yemek yapamadım akşammmm idare etcezzz artkınnnnnn,ama ekmek getirmeyi unutmuşummm:26:arkadaşa diyimde 2 dlm eppek getirsin yemekhaneden

yemekhanede kahvaltımı çıktı öğlen yemeğinde

kahvaltı

2 dilim kepekli ekmek
biraz salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
2 tane salam
1 tane haşlanmış yumurta (normalde hiç yemem sevmem bu sabah öyle bi yiyesim tuttu tavada yemeyim dedim. )
1 fincan şekersiz çay

famirto hafta sonu için planların neler

bu haftasonu için plan yapmadımmmm
duruma göre bakicizzz artıkın,pazar günü arkadaşım gelicek oturmaayyaa belki onla beraber bişeyler hüpletirim bilemiyorummmm şimddiiikkk
emmeee ben bu hafta 1 kere platess,1 kere yürüme bandında yürüyüşş,2 kerede avm yürüyüşü yaptımm,haketmedim galiba kaçamağıııı:26:

toplam 3 gün yürüyüş yapmışsın 1 günde pilates
yeni başladığın için epey etkili olur 1 gün serbest gün yapabilirsin bence. zati o günde sağlıklı yiyosun sen künefeler iskenderler yiyecek değilsinya sınırsızca

öyleyseee bu akşamda yürüyüşş yapayım da hak edeyimm kaçamağııııı:86:

burdaa cok ucuz ortaa boylarr 6 tanee 5, kücüklerr 8_10 tanesi 5, büyüklerdee 5 tane 5
orası izmir ecrincimm otun merkezi burasıda bozkırın bağrı ne arar enginar pazarda bile minik minik ben markatten kocaman aldımda çanağı bulamadım bide minik alsam düsünemiyorum canım kültür iste ya hayamda enginar yemedimki simdi 3-5 senedir duyar olduk bu bitkileri

yok ben çiğden yapıyorum ince ince doğruyorum limon azcık zeytinyağı istenirse marul filanda konur böyle yapıyorum seviyorum ben

içine maydanoz ,domates ve küçük doğranmaı kırmızı biberde çok yakışıyoooooooooama kış bitti yawww nerden bulacaksınzı lahanayııı:44:herşeyi mevsminde yemek lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…