60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heee dışarda yürüse ona daha iyi gelir. kızını alsa dışarda yürüseler iyi olur

çocukla yapamaz yaww,hem temposu düşer hemde çocuk dayanamaz kanımcaaaa,annesi varmışş bir kat üstünde ona bıraksa işte çıksaa,eşim geç geliyo falan diyoooo,30 dk yürüse bile kardır,hergün 30 dk bile baya farkettirir heeee

benim bilgisayar kafayı yedi yaff yine pek aranızda olamayabilrim
öğlen yemeğim
tavuk döner
1 bardak ayran
salata
1.5 dilim kepek ekmeği

beeeeeeennnn geeeeeeeeellldiiiiiiimmm cicişlerrr
herkese hayrlı cumalarrr
dün elektrklerim yoktu malum gremedim. kuzenme gttim bebişi yıkadık fln çok şeker yaaa
bugün sabah kahvaltımı yaptıktan sonra hemen pazara gttim. geçen hafta çok sıcak olmuştu öğlen gttiğimde. erkenden gdeyim dedim. aldım geldim meyvemi sebzemi.şimdi de hem ara yaptımbi yandan da yeşi fasulye ayıklıorum pişrcem.

kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tambuğday ekmeği
2 kk epynir
2 domates
1 salatalık
maydonoz
dereotu
2 tk pekmez
2 yk yoort
2 zeytin

soona
ara öğün
1 orta boy şeftali
4 yeşil erik
1 avuç kiraz

1kupa püsküllü saplı karışık çay

ayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:
ayyy çok korkuorum hamile deilimdir inşalahhhh:26::26::26::26::26:

he yawwwww yazmadı ise yapmamıştır daa,havalar güzel azcık imkanları zorlayıp dışarda yürüse bari hem rahatsızlığına da iyi gelebilir

hee fambınnn dediği gibi yazmadıysam yapmamışımdır şekillerde çıkmıyo offf dün yemeği yedim eşime dışarıya yürüyüşe çıkalımmı dedim çıkalım dedi ama ben bulaşıkları yıkarken yine kendimi kötü hissettim bi taraftanda bel ağrısı karın ağrısı karnım davul gibi oldu zaten bulaşıkları yıkadıktan sonra kötü oldum hiç halim yoktu valla dışarı çıkmaya aşağıya eve indim uzandım azcık ama kendimide dinliyodum uykumda vardı 5-10 dk dalmışım sonra yatağıma geçtim uyudum.sabah yine biraz kötü oldum şu anda iyiyim bu ilaç etki yaptı yapıyoda emme bu sefer mesela kalbim cız demiyo yani acı hissetmiyom ama bişey olacakmışım gibi hissediyom yine raahatsız oloyum yani etkisi 2 haftayı bulurmuş valla geçsinde tek beklicem artıkım.

ayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:

telaşlanma cnm bende olmadım galiba havalar iice ısındı ya ondan olsa gerek

kukim afiyet olsun hoşgeldin canım.canım bünyeylede alakalı olabilir tayinler için strese falan girdinya ama tabi olma şüpheside var diyosan biraz daha zaman geçsin test yap canım hayırlısı olur inşallah

Günaydın cancağızlarım,

Herkese afiyet olsun...

Akşam gene uyuya kalmışım spor yalan oldu tabe. Benim başımda bu aralar bir şey var çözemedim. Hep uykum var bir iş yapamaz haldeyim.

Dün akşam çilek yedim + bir dondurma . Ama bir dahakine inşallah dondurmamı kendim imal edicem yoğurttan.

Sabah yarım kilo kadar çilek belki fazladır.

Ara 1 muz 2 kayısı

Öğlen 2 dilim d l ekmek
1 çorba kaşığı ajvar
1 çorba kaşığı lor

Bunlar yediklerim yemeyi düşündüklerim;

3 gibi küçük şeftali yerim + 5-6 erik

5 gibide sütlü nesfit bir kase yerim

canım afiyet olsunda bu beslenme tarzın sağlıklı değil ama hiç

menüm:
2 kepçe şehriyesi az bol sulu şehriye çorbası,
4 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
2 kaşık sütlaç...patlayacağım çokk yedim...:78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…