60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:
ayyy çok korkuorum hamile deilimdir inşalahhhh:26::26::26::26::26:

kızım fenamı işte ezincanda tek başına takılıp duracağına bebişinle ilgilenirsin

geçmiş olsun bebem o zaman 2 hafta sonra başlarsın

tek yol tok olmamak
yooo hiç de deil. gayette yiyerek dengeli beslenerek kilo verirouz cnm.
kızım fenamı işte ezincanda tek başına takılıp duracağına bebişinle ilgilenirsin

aman hugommmmm ağzını hayra aç kızzz.:26: artık çantama koyar okulada götürürümm
anaaaaamm tööööbe töööbeeee:18::18::18::18::18:
sen regl oldunmu bebişim?

bu arada seda sayanda canan karatay var dinleyin bakalım neler dior ben yemek yapmaya gidiiiremm

evet regl oldum ben bakem önümüzdeki aya artıkın nasip olursa. seninde bebişin olsun kıss bence olsun valla
dua etcem olsun bebişin
yaw canan karatay yüzünden loxiyi kızdırdık geçen gün ama bakem bi dinleyeyim niler diyüür

Merhaba kızlar. Fazla kilo azaldıkça vermek de zorlaşır derler ya; merak ediyorum, kolay kilo verebiliyor musunuz? 60'lı kilolarda yaşamaya alışkın olmadığım için ben bir tahmin yürütemiyorum... Çok sık duraklama dönemleri oluyor mu? Bir yerde bünye meselesi tabiki ama belki ortalama bir fikir çıkarabilirim diye soruyorum. Özellikle uzun bir maratonun ardından bu kilolara inmiş arkadaşlar varsa ve cevap verebilirse çok sevineceğim.

kızlarr yedıklerımı yazayım;
kahvaltı 1 çay bardagı yarım yaglı süt ıle 4 yk nesfit ve 1 adet ceviz
ögle: tavugum hala bıtmedı bıraz ondan ve yagsız salata yedım ve az da yogurt 2 yk kadardı. unutuyordum az daha 1 dilim de çavdar ekmeği.hugocugu dınlıyorum ve dun hıc acıkmadım saat 16.30 dan geceye kadar.

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yedim geldim
5 kaşık mercimek yemeği
1 tane küçük zeytinyağlı dolma
2 id kepek ekmeği

maşallah sizde ii kilo vermişsiniz...

ben cevap vereyim sana
sporda ve diyette değişiklik uygulayınca yiine başlıyo kilo verme

Eki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720

kızlar son halim bu sabah çektim. önceki resimlerde hiç bi fazlalık belli olmuyordu. bu geçen gün içine girebildiğim pantolonum. inşallah bollaştığını da görürüm.

Eki Görüntüle 207722
bunu da 12 ekimde çektirmiştim. burada özellikle yüzümü kapamadım zira çok giyiniğim anlaşılmıyor kilom. ama 75-76 civarıydı kilom. allahım ne şişmanmışım

öğle yemeğimi yedim kızlar sizlere de afiyet olsunnn...
5 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
1.5 dlm denge ekmek... Şimdi deeee;
limonlu y.çayımı içiciiim

eski ile sımdıyı cok karıstırıyor bu kadın tmm guzelde eskıler tarlada bagda bahcede çalısırlarmıs yaylalarda köylerde yaşarlarmıs teknolojı yok bişi yok nasıl saglıklı olmasınlar canannnnnnnn

bim dekı konserveydı ıcınde saydım 6 tane vardı fıyatı da 6.75 miydı neydı tam kusuratını hatırlyamadım.

Bimde hiç dikkatimi çekmemişti enginar. her zaman bulunuyor mu ?

ben tartımı 70 tl ye aldım beurer. canım her zaman aynı yerde aynı zeminde tartıl. parke ve beton zeminde 1 kilo oynuyor çok ilginç

nerelerdesin yasemin . afiyet olsun . bu streç film sarmanın pek doğru olmadığını duydum ben deri hiç hava almıyor

hugocuk senin limongillere hastayım ben.. bende de benim oğlan var işte limongillerden sayılır habire anne çişim geldi deyip kandırıyor beni koşturuyor peşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…