ayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:
ayyy çok korkuorum hamile deilimdir inşalahhhh:26::26::26::26::26:
hee fambınnn dediği gibi yazmadıysam yapmamışımdır şekillerde çıkmıyo offf dün yemeği yedim eşime dışarıya yürüyüşe çıkalımmı dedim çıkalım dedi ama ben bulaşıkları yıkarken yine kendimi kötü hissettim bi taraftanda bel ağrısı karın ağrısı karnım davul gibi oldu zaten bulaşıkları yıkadıktan sonra kötü oldum hiç halim yoktu valla dışarı çıkmaya aşağıya eve indim uzandım azcık ama kendimide dinliyodum uykumda vardı 5-10 dk dalmışım sonra yatağıma geçtim uyudum.sabah yine biraz kötü oldum şu anda iyiyim bu ilaç etki yaptı yapıyoda emme bu sefer mesela kalbim cız demiyo yani acı hissetmiyom ama bişey olacakmışım gibi hissediyom yine raahatsız oloyum yani etkisi 2 haftayı bulurmuş valla geçsinde tek beklicem artıkım.
Haklısın bri düzen getiremedim gitti. Akşam uyuya kalmasam yemek yapsam çok iyi olcak.... Her akşam bunu planlayıp hiç yapamıyorum.
yooo hiç de deil. gayette yiyerek dengeli beslenerek kilo verirouz cnm.tek yol tok olmamak
kızım fenamı işte ezincanda tek başına takılıp duracağına bebişinle ilgilenirsin
evet regl oldum ben bakem önümüzdeki aya artıkın nasip olursa. seninde bebişin olsun kıss bence olsun vallayooo hiç de deil. gayette yiyerek dengeli beslenerek kilo verirouz cnm.
aman hugommmmm ağzını hayra aç kızzz.:26: artık çantama koyar okulada götürürümm
anaaaaamm tööööbe töööbeeee:18::18::18::18::18:
sen regl oldunmu bebişim?
bu arada seda sayanda canan karatay var dinleyin bakalım neler dior ben yemek yapmaya gidiiiremm
Merhaba kızlar. Fazla kilo azaldıkça vermek de zorlaşır derler ya; merak ediyorum, kolay kilo verebiliyor musunuz? 60'lı kilolarda yaşamaya alışkın olmadığım için ben bir tahmin yürütemiyorum...Çok sık duraklama dönemleri oluyor mu? Bir yerde bünye meselesi tabiki ama belki ortalama bir fikir çıkarabilirim diye soruyorum. Özellikle uzun bir maratonun ardından bu kilolara inmiş arkadaşlar varsa ve cevap verebilirse çok sevineceğim.
maşallah sizde ii kilo vermişsiniz...
Merhaba kızlar. Fazla kilo azaldıkça vermek de zorlaşır derler ya; merak ediyorum, kolay kilo verebiliyor musunuz? 60'lı kilolarda yaşamaya alışkın olmadığım için ben bir tahmin yürütemiyorum...Çok sık duraklama dönemleri oluyor mu? Bir yerde bünye meselesi tabiki ama belki ortalama bir fikir çıkarabilirim diye soruyorum. Özellikle uzun bir maratonun ardından bu kilolara inmiş arkadaşlar varsa ve cevap verebilirse çok sevineceğim.
sende benim gibi yap. ben bi yemek yapıyorum maşallah 2-3 gün gidiyo :86:
ben cevap vereyim sana
sporda ve diyette değişiklik uygulayınca yiine başlıyo kilo verme
bak yıne aynı şeyı dıyor yaaa ekmek = şeker
aynı şeyi diyecek tabii,farklı bişey dese kendiyle çelişir kadınn
bim dekı konserveydı ıcınde saydım 6 tane vardı fıyatı da 6.75 miydı neydı tam kusuratını hatırlyamadım.
öğlen ne ysem diye düşünüyorum bende,tarımı sapıttı ben mi sapıttı abartı bişey yemedim dünle bugün arasında 1 kilo var yaw,50 tl verdim arzumdan baskül aldım,bim e gelmiş bugün sanrıım 25 tl mi ne yaa,hemde yağ falan ölçüyo,2 katını verdim umarım dğer,pili falan da yeni ,evin değişik yerlerinde farklı tarıyo hep allahım ya,az patlıcan vardı közleyip salata yapayım dedim,annnem bende yine bugün,bozulmuştur onlar diyo hevesimi kaçırdı,canımda çokk çekmişti bee,bir de hava çok sıcak olmazsa pazara gidip lahana alıcam kendime salatasını çok merak ettim,oldukça tok tutar eminim.
ay kıyamam yaa baba olacak oda stres bindi adamın omuzların heee. daha 9 ayınız var daha da alışcak bak görürsün :)
evet kötü yanı senin oglana bi kardeş gelmesi.ne güzel demek daha çekici buluyor seni :)) 50 kilo tamam mı senin için devam edicek misin ?
evet hayatım beni daha çekici buluyor :))) sorma yaaa katakulliye gidecez50 kilo bence yeterli bekarken 47 kiloydum pek zayıftım eşim de bu hafta getircem diyo bakalım getircek mi hiç sanmıyorum ama
bu gün erkenden herzamanki kahvaltımı edip tempolu 1 saat yürüyüş yaptım yağ karışımlarından sürdüm streç filmle sardım ve bayağı terledim kabak lifiyle de duşta iyice ovaladım sonra 1 türk kahvesi hüplettim
saat 11 de 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım
şimdi de 1 şeftali yiyorum
başka muhabbet kuşları şimşek çakınca korkar saklanacak yer arar benim zıpırlarda cama çıkıyo şimşek çakıncadışarıyı seyrediyorlar fırtınalı havada koşuşan insanlara bakıyorlar
bakalım yarın pazar var burda baloncu gelecekmi. yarında yağmurlu belkim gelmez ama inşallah gelir limon bayılıyo rengarenk balonlara camda zıp zıp zıplıyo baloncu gelinceaslında balon alıcam ona ama işte çok yaramaz gagalar oynamaya çalışır filan patlarsa çok korkar bişey olur diye almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?