öğle yemeğimi yedim kızlar sizlere de afiyet olsunnn...
5 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
1.5 dlm denge ekmek... Şimdi deeee;
limonlu y.çayımı içiciiim
Eki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
kızlar son halim bu sabah çektim. önceki resimlerde hiç bi fazlalık belli olmuyordu. bu geçen gün içine girebildiğim pantolonum. inşallah bollaştığını da görürüm.
Eki Görüntüle 207722
bunu da 12 ekimde çektirmiştim. burada özellikle yüzümü kapamadım zira çok giyiniğim anlaşılmıyor kilom. ama 75-76 civarıydı kilom. allahım ne şişmanmışım
Yolii kıskandım valla bende resim çekip koyucamEki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
kızlar son halim bu sabah çektim. önceki resimlerde hiç bi fazlalık belli olmuyordu. bu geçen gün içine girebildiğim pantolonum. inşallah bollaştığını da görürüm.
Eki Görüntüle 207722
bunu da 12 ekimde çektirmiştim. burada özellikle yüzümü kapamadım zira çok giyiniğim anlaşılmıyor kilom. ama 75-76 civarıydı kilom. allahım ne şişmanmışım
aynı şeyi diyecek tabii,farklı bişey dese kendiyle çelişir kadınn
ehehe dombilikmişsindi sonra manken olmuşunEki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
Eki Görüntüle 207722
canım benim tebrik ederim şuan bile gayet iyisin....Eki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
Eki Görüntüle 207722
benim de sütüm bitti yaaa dayanmiyi kocişle banahava açıldı gidemde markete süt alam gelem
hayırlısı de tatlım eğer bi ihtimal varsa al hemen test merak ettimmmayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:
ayyy çok korkuorum hamile deilimdir inşalahhhh:26::26::26::26::26:
menüm:
2 kepçe şehriyesi az bol sulu şehriye çorbası,
4 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
2 kaşık sütlaç...patlayacağım çokk yedim...:78::78::78::78:
hehhebi de badysini yukarı sıyırmışşşşşilla gösterecen kendini bize yaniiiii açıvermişş yukarıııı tatlışımm dediğin gibi baseninde azcık gitti mi çok hoşş olursunnn,yola devammmmmmm yine de abartılı durmuyorrrr,oda yavaş yavaş gidecek inşallahhhh
kız kime çektiriyon sen fotonu sabh sabahhhhhh,bende birini bulsamde çekse göbeciğimden yawwww
ecüş kız gördün dimi mihteşem basenlerimi. valla araba çarpsa yandan hasar almam heeYolii kıskandım valla bende resim çekip koyucam
Bende içine girebildiğim eski pantolonlarıma çok seviniorum ya özellikle bi eteğim vardı düşük bel çook önceden almıştım aldığımda bile düşük bel giyemıodum geçen yaz kilo verdiğimde de bulamamıştım şimdi bi denedim düşük bel olduİnşallah bollaştıklarını da görücezzzz
Vücutlarımız benziii he benm sadece basenlerım daha genişşş...
sagol dadlum benim keşke seni de görebileydik :26::26:ehehe dombilikmişsindi sonra manken olmuşun
heee çok güzel olmuşun canım
sagol cimcimecim evet saglık açısından artık risk taşımıyorum ama daha ince olmak istiyorum alt bedenim hala büyük incelmek istiyorumcanım benim tebrik ederim şuan bile gayet iyisin....
bendede var mide bulantısı1,5 kk light beyaz peynir
2 dlm kepek epepği
5 adet közlenmiş kırmızı biber
4 yeşil zeytin
domates ,salatalık
230 ml ayran
1 hurma yidimm
sonra yine çokkkkk midemmm bulandııııı,offff niye böyle oluyorum yaww,bugün yeşil çay da içmedim oysakiii:44:
afiyet olsun şker bugün benim de midem bulandı yeşil çaydann1,5 kk light beyaz peynir
2 dlm kepek epepği
5 adet közlenmiş kırmızı biber
4 yeşil zeytin
domates ,salatalık
230 ml ayran
1 hurma yidimm
sonra yine çokkkkk midemmm bulandııııı,offff niye böyle oluyorum yaww,bugün yeşil çay da içmedim oysakiii:44:
bendede var mide bulantısı
selam kızlar 75 dakika sporumu yaptım geldim öğlen 80 gr döner ve 1 dilim ekmek yedim yedim akşama enginar yapıcam,frik pilavı ve izmir köfte yapıcam.
Ben sadece enginar yicem.
Bu arada yolanda çok iyi görünüyorsun ....Bugün genç bir kızla ben birbirimizi görmeden aynı abiyeyi giymişiz o 5 numarası varmı diye inliyordu bana 2 si büyük oldu1 tam oldu kız en fazla 20 yaşındaydı kilo vermeliyim diye annesine hayıflandı sıkılaşmışım artık kol çalışcam valla 34 yaşındayım inşallah 44 dede kendime bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?