60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi de badysini yukarı sıyırmışşşşşilla gösterecen kendini bize yaniiiii açıvermişş yukarııııtatlışımm dediğin gibi baseninde azcık gitti mi çok hoşş olursunnn,yola devammmmmmm yine de abartılı durmuyorrrr,oda yavaş yavaş gidecek inşallahhhh
kız kime çektiriyon sen fotonu sabh sabahhhhhh,bende birini bulsamde çekse göbeciğimden yawwww

Yolii kıskandım valla bende resim çekip koyucam
Bende içine girebildiğim eski pantolonlarıma çok seviniorum ya özellikle bi eteğim vardı düşük bel çook önceden almıştım aldığımda bile düşük bel giyemıodum geçen yaz kilo verdiğimde de bulamamıştım şimdi bi denedim düşük bel oldu İnşallah bollaştıklarını da görücezzzz
Vücutlarımız benziii he benm sadece basenlerım daha genişşş...

aynı şeyi diyecek tabii,farklı bişey dese kendiyle çelişir kadınn

kalori hesabı değil glisemik indeks yapmalıyız diyo.
düşük glisemik indeksli beslenin diyo
hergün 2 pastırmalı yumurta yiyin ekmek yemeyin diyo.
sanatçıda akşam 3 tabak kuru fasulye yedim ekmek yemedim diyo. kadında tamam diyo
etleri yağınla yiyin kuzu etini yağınla yiyin diyo. ekmek hiç yok meyve düşük glisemik indeksli meyveler yiyin diyo.
3 öğün yiyin diyo. kahvaltıyı çok yiyin akşama kadar acıkmazsınız diyoda
benim babam kahvaltıyı çok yer 1 saat kahvaltı yapar öğlen yemez akşamda 5 gibi yer ve bidaha yemez. 2 öğün yer sadece ama kilolu bu yüzden. karnı çok var. şeker hastası oldu doktor az sık ye diyo babama. bende o yüzden kilo aldım. sabah çok yerim akşama kadar acıkıyo insan
glisemik indeks tamamda diğerlerine katılamıyorum.

ehehe dombilikmişsindi sonra manken olmuşun
heee çok güzel olmuşun canım

canım benim tebrik ederim şuan bile gayet iyisin....

Geçen hafta annem bi markanın mini dondurması varya ondan almış 1 haftadr buzlukta duruo hiç dürtmemişti beni taaki düne kadar... Şeytan grdi kanıma ye ye ye dio... Ama kendimi gaza getırıorum halımı gorsenız evde de kımse yok tanık yok dıorum Başlıcam şimdi şekersiz hayata da amaan ye can boğazdan gelir bıdı bıdı 40 saat kendimle konustum En sonunda dedim ben bi duşa filan giriyim kafam dağılsın sonra da yattım yemedim
Ama bazen öyle bi an gelio kiiii salla herşeyi ye beee diorum sonunda pişman olacağımı bilmesem hüpleticem herşeyi... Bu arada o dondurma ve dolaptaki meyva suları 1 haftadan beri orda olması bi mucize demek... Anladım ki bizim evde bu tarz şeyleri tek ben yiyomuşum

slm kızlar ne zamandır giremedim sizleri çok özledim.çok bişey kaçırmamışımdır umarım. sabah kahvaltımı yazıyım hemen
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaaz peynir
2 bardak açık veeee şekersiz çay
az yağlı omlet
bol bol domates salatalık
ara
yeşilçay ve activa ve 1 hurma
öğle yemeğemm
2 dilim içi alınmış kepek ekmeği 4 kaşık patlıcan yemeğe
bol salataa
bişiy daha kzılarr hurma günde kaç tane yiyosunuz ve hergün yiyonuzmuu

bende dün eve gidince akşam yatak odamın aynasından kendimi çektim ay ay çakaeceğim bakacağım durumum ne kadar vahimleşecek...
sizlerlede paylacacaktım ama :26::26::83:

tavuk yiyecekseniz köy tavuğu olacak doğada beslenen tavuklar diyoda nirden bulacaz devamlı o tavukları.

ben şunu düşünüyorum tamam beyaz un giren şeylerle filan şekerle göbek erimiyoda esmer un işlenmemiş undan yapılan ekmekler yendiğinde göbek eriyo yine. yoksa benim erimezdi. kas kaybederdim yağ vermezdim. şuandaki kilomdan daha düşük olurdu kilom.
kesin doğru diye bişey yok anlattıklarında.
sadece diyoki kahvaltılık gevrekler bize göre değil içinde gizli şeker filan var kullanmayın diyo yemeyin diyo
hee bende sevmem gevrekleri. emme confleksle 2 haftada incel programı yapmışlar kızcek confleksçiler

1,5 kk light beyaz peynir
2 dlm kepek epepği
5 adet közlenmiş kırmızı biber
4 yeşil zeytin
domates ,salatalık
230 ml ayran
1 hurma yidimm

sonra yine çokkkkk midemmm bulandııııı,offff niye böyle oluyorum yaww,bugün yeşil çay da içmedim oysakiii:44:

hava açıldı gidemde markete süt alam gelem
benim de sütüm bitti yaaa dayanmiyi kocişle bana
ayyyy kızlar bu arada bişi farkettimmm:18::18::18::18::18:ayın 8 inde regl olmam gerekti olmadımmm:18::18::18::18::18:
ayyy çok korkuorum hamile deilimdir inşalahhhh:26::26::26::26::26:
hayırlısı de tatlım eğer bi ihtimal varsa al hemen test merak ettimmm
menüm:
2 kepçe şehriyesi az bol sulu şehriye çorbası,
4 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
2 kaşık sütlaç...patlayacağım çokk yedim...:78::78::78::78:

afiyet olsun canım benimmmm

hehhe göbeen yok didiniz görün diye tişörtümü sıyırdım yukarı. sekreter arkadaş çekti sagolsun. bu sefer oturttum onu foto çekerken. boyu uzun da biraz ben bıdık kalıyorum onun yüzünden

ecüş kız gördün dimi mihteşem basenlerimi. valla araba çarpsa yandan hasar almam hee anam çekinde koyun işte parayla mı sankim. hepiciinizin cep teli vardır kameralı ala alaa. ben şimdi bu fotoları saklıyorum bi kaç ay sonra önce sonra yapacem

ehehe dombilikmişsindi sonra manken olmuşun
heee çok güzel olmuşun canım
sagol dadlum benim keşke seni de görebileydik :26::26:

canım benim tebrik ederim şuan bile gayet iyisin....
sagol cimcimecim evet saglık açısından artık risk taşımıyorum ama daha ince olmak istiyorum alt bedenim hala büyük incelmek istiyorum

bendede var mide bulantısı

afiyet olsun şker bugün benim de midem bulandı yeşil çaydann

selam kızlar 75 dakika sporumu yaptım geldim öğlen 80 gr döner ve 1 dilim ekmek yedim yedim akşama enginar yapıcam,frik pilavı ve izmir köfte yapıcam.
Ben sadece enginar yicem.
Bu arada yolanda çok iyi görünüyorsun ....Bugün genç bir kızla ben birbirimizi görmeden aynı abiyeyi giymişiz o 5 numarası varmı diye inliyordu bana 2 si büyük oldu1 tam oldu kız en fazla 20 yaşındaydı kilo vermeliyim diye annesine hayıflandı sıkılaşmışım artık kol çalışcam valla 34 yaşındayım inşallah 44 dede kendime bakıcam

öğle yemğimi yazayım hemencikk

yarım kase yayla çorbası
3 yk makarna
bir tavuk but
1 yk zeytin yağlı fasülye
4 yk salata
1yyk yoğurt
ekmek yok

daha öncede bi doktor çıkmıştı portakal yemeyin çok kilo yapıyo demişti seda sayanda.
portakal kadar sağlıklı meyvemi var kışın hastalık için birebir

hoşgeldin berry. umarım moralin düzelmiştir. iltifatların için de teşekkür ederim. yaşadığın olayda çok güzel değil mi. ama kızcagız için üzüldüm valla. bende artık çok bilinçlendim. sen geçmişte zayıfmışsın ben hep şişmandım o kızcağız gibi. umarım oda bigün yolunu bulur bu işin :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…