60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımcım gördüm de benımkının yanında sende basen yok diebülürüm
Bakıım aksam cekerim belki beyaz body kot giyip ne var ne yok gösterir fazlalıkları

kızlar kimsecikler görmüyomu beni hemencicik unuttunuzmubişiy sordum yaww hurma dedim herünmü yiyonuz ve günde kaç tane yiyonuz onun ynında başka bişiler daha yiyonuzmu amma uzun soru oldu haaa

kızlar kimsecikler görmüyomu beni hemencicik unuttunuzmubişiy sordum yaww hurma dedim herünmü yiyonuz ve günde kaç tane yiyonuz onun ynında başka bişiler daha yiyonuzmu amma uzun soru oldu haaa

2 hurma bir porsiyon meyve diye düşünüyom tatlım benim hurmalar büyükk öyle planlayıp yiyebilirsinn

menüm:
2 kepçe şehriyesi az bol sulu şehriye çorbası,
4 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
2 kaşık sütlaç...patlayacağım çokk yedim...:78::78::78::78:

cimcimecim afiyet olsun. menü çok güzel.
öğle yemeğimi yedim geldim
5 kaşık mercimek yemeği
1 tane küçük zeytinyağlı dolma
2 id kepek ekmeği

afiyet olsun.

canım gayet iyi görünüyorsun. sen diyosun ya basenlerim fazla diye bence değil. sadece göbeğin bel çevren var senin . o da haliyle alt tarafın görüntüsünü etkiliyor.
öğle yemeğimi yedim kızlar sizlere de afiyet olsunnn...
5 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
1.5 dlm denge ekmek... Şimdi deeee;
limonlu y.çayımı içiciiim

afiyet olsun canım.

ecus um ben kötü örnek olmak istemiyorum ama böyle kriz geçirdiğimde hüpletiyordum 2 gündür doğadan ın beşi bir yerde si var onu içiyorum iştahımı tıkadı kahvaltımı da öğle yemeğimide zor yedim canım hiç birşey istemedi. birde malum keçi boynuzum var oda frenliyor beni. sende dene istersen bunları.

afiyet olsun famir. keşke bende senin gibi yeseydim öğlen. yemek yemek bunaldım yaw.

su 1,5 lt oldu.birde öğlen arası pilates hocamı gördüm neden bıraktın dedi.bende hamileyim dedim.gel 3 tane felan daha hamile var arayayım onlarıda sizlere hamile pilatesi yaptırayım dedi.çok sevindim.siz onları arayın ben kesin gelirim dedim...

çok iyi olmuş canım senin içinnnn

kız saçmalama naparım ben bi başıma oralarda bebekle. zaten olma ihtimali kesin kesin yok diye bilirim. inşallah deildir. ben kocişimle bir araya geliyim de öle yapıucez inş bebek. o burda ben orda çok zor olur. inş yokturallah ım yaa inş olmasın lütfennn:26::26::18::18::18::18:
ara öğün yapıosun dimi cnm hiç yazammaışsın ara mutlaka yap cnm 3 ana 3 ara öğün. yemekten korkmayın kızlar aç kalmaktan yememekten korkun bakın tecrübeyle sabit ben opkadar çok yedim ve yiorum ki şimdide ama Allah a şükür sdağlıklı beslennnce bişi olmuo spor da yapınca. ben kaçamakda çok yapıorum mesela kötü bişi aslında zayf da olsan yağ oranını yükseltio .mesela ben dün yine dondurma yed,im:26:

öğle yemeğimi yedim geldim
5 kaşık mercimek yemeği
1 tane küçük zeytinyağlı dolma
2 id kepek ekmeği

yanında salata ve yoğurt da olabilrdi cnm af,iyet olsun

m,aldıklarımı yerleştrdim buzdolabının içini sildim yerleştrdim yeşil fasulye yaptım.bulaşıkları makineye yerleştrdim. az soona öğle yimaaami yicem .

neruşşcuuuuuumm nirde bugüünn?geçmişi okumadım haberim yok

yoliciiiiiimmm çok güzel olmuşsun bebişim ya
durmak yok inş devam kurtulalım şu fazlıklardan.
dün bende çektim kendi fotolarımı bi kaçtane de birazdan çekip koycem inş.
siz de benm göbüşümü görün bakalımm

Canımcım gördüm de benımkının yanında sende basen yok diebülürüm
Bakıım aksam cekerim belki beyaz body kot giyip ne var ne yok gösterir fazlalıkları
gülüm senin bmi benden düşük ve aynı kilodayız. nasıl basenlerin benden büyük olur yahu. herkes kendini begenmez başkasını begenir derler ya sende de o oluyor galiba

canım gayet iyi görünüyorsun. sen diyosun ya basenlerim fazla diye bence değil. sadece göbeğin bel çevren var senin . o da haliyle alt tarafın görüntüsünü etkiliyor/

işte bel çevrem kalın benim. bu sabah ölçtüm 72 den 71 e düşmüş ama işte hala kalın. normalde göbek pek çıkmıyor ama kemer yukarı çıkarmış gobeemi olsun szde kilocuklarımı görmüş oldunuz böylece. burada belli değil ama benim üst bacaklarım çok problemli. bu pantolonu giyerken pantolon diz ve üst bacaklarda takılıp kalıyo çekiştiriyorum tayt gibi ama ondan sonra hoop normal çıkıveriyor

aayyy canım çok sevindim senin adınaaa

sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle, peynir domates salatalık yedim, öğlen karpuz, akşam da ekmeksiz evdeki yemektewn yiycem, 10 kilo vermem lazımmm, buarada pilatese başladım tekrar, sabah akşam yapıyorum, yarım saat sabah yarım saat akşam

Yakın zamanda resim çekiim de parantezlerimle tnıştrym seni

yaa benimde basenlerim varrrr:84:ama eskisine göre biraz daha inceldi.pilates yapıyorum kondisyon bisikletine biniyorum ölçtüm bugün 5 cm incelmş çok deil ama oda bişy dimi ama

sagol kalançocummm inşallah senin bmi ne ineriz bizde. daha çook vaar.. resimlerini de dört gözle bekliyorum. mimkinse bifor end aftır olarak reca ediciim

Yakın zamanda resim çekiim de parantezlerimle tnıştrym seni
hee olmayan basenlerinle tanışalım bakalım. yahu görmüyormusunuz kulakçıkları yanda çıkık çıkık hala bişi yok diyonuz yahuu

yaa benimde basenlerim varrrr:84:ama eskisine göre biraz daha inceldi.pilates yapıyorum kondisyon bisikletine biniyorum ölçtüm bugün 5 cm incelmş çok deil ama oda bişy dimi ama

5 cm ye bişi değil mi diyorsun ben iki cm inceldim ve çıldırdım resmen yahuu

hugocum ben bi belgesel izlemistim hayat ıboyu diyet sağlıklı zayıflamayla kilo verip alan insanlar uzerineydi ve diyodu ki bizlerin vucudu icin hayvansal ürünler olmalıymış beyinimiz için hayvansal ürünler yemeliymisiz. bi insana o deneyde sabah tereyağlı yumurta vs hep hayvansal ürünler kullanıyorlardı ve zayıflamıstı. trans yağ mı ne olmazsa hiç zayıflarmısız vücüt için gerekli olan yağı vücüt kullanırmıs özellikle beynimiz hep yağmiş ama gereksiz yağı depolarmiş. bizler tereyağ vs tüketmeyip mısır özü fındık ayçıçık zeytin yağlı seyler yiyince bitkisel yağ alınca onları yakmazsak depdloyomusuz ama hayvansal yağları vücüt yakmasada kullanıyomus hanı bizde hayvanız ya ,son yıllada bitkisel yağlar yuzündenmis alzimer unutkanlık bunama hastalıkları oranlar bunu gösteriyomus canım çokkk güzel bir belgeseldi keske bulsam sizle paylasırım ingilizce bi belgeseldi ve çok gerçekçi inindırıcıydı. tabıkı spor vardı . bu kadını bilmiyorumda belki böle bisi savunuyodur diye şeettimm

valla ne kadar yol katetmişsin :26: iradene hayran kaldım yolanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…