niye böyleyiz acabaaaa:44:
başım falan da dönüyo arada,Allah Allahhhhhhhh enteresan heeeee
hehhegöbeen yok didiniz görün diye tişörtümü sıyırdım yukarı. sekreter arkadaş çekti sagolsun. bu sefer oturttum onu foto çekerken. boyu uzun da biraz ben bıdık kalıyorum onun yüzünden
ecüş kız gördün dimi mihteşem basenlerimi. valla araba çarpsa yandan hasar almam heeanam çekinde koyun işte parayla mı sankim. hepiciinizin cep teli vardır kameralı ala alaa. ben şimdi bu fotoları saklıyorum bi kaç ay sonra önce sonra yapacem
sagol dadlum benim keşke seni de görebileydik :26::26:
sagol cimcimecim evet saglık açısından artık risk taşımıyorum ama daha ince olmak istiyorum alt bedenim hala büyük incelmek istiyorum
kızlar kimsecikler görmüyomu beni hemencicik unuttunuzmubişiy sordum yaww hurma dedim herünmü yiyonuz ve günde kaç tane yiyonuz onun ynında başka bişiler daha yiyonuzmu amma uzun soru oldu haaa
menüm:
2 kepçe şehriyesi az bol sulu şehriye çorbası,
4 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
2 kaşık sütlaç...patlayacağım çokk yedim...:78::78::78::78:
öğle yemeğimi yedim geldim
5 kaşık mercimek yemeği
1 tane küçük zeytinyağlı dolma
2 id kepek ekmeği
Eki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
kızlar son halim bu sabah çektim. önceki resimlerde hiç bi fazlalık belli olmuyordu. bu geçen gün içine girebildiğim pantolonum. inşallah bollaştığını da görürüm.
Eki Görüntüle 207722
bunu da 12 ekimde çektirmiştim. burada özellikle yüzümü kapamadım zira çok giyiniğim anlaşılmıyor kilom. ama 75-76 civarıydı kilom. allahım ne şişmanmışım
öğle yemeğimi yedim kızlar sizlere de afiyet olsunnn...
5 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
1.5 dlm denge ekmek... Şimdi deeee;
limonlu y.çayımı içiciiim
Geçen hafta annem bi markanın mini dondurması varya ondan almış 1 haftadr buzlukta duruo hiç dürtmemişti beni taaki düne kadar... Şeytan grdi kanıma ye ye ye dio... Ama kendimi gaza getırıorum halımı gorsenız evde de kımse yok tanık yok dıorumBaşlıcam şimdi şekersiz hayata da amaan ye can boğazdan gelir bıdı bıdı 40 saat kendimle konustum En sonunda dedim ben bi duşa filan giriyim kafam dağılsın sonra da yattım yemedim
Ama bazen öyle bi an gelio kiiii salla herşeyi ye beee diorum sonunda pişman olacağımı bilmesem hüpleticem herşeyi... Bu arada o dondurma ve dolaptaki meyva suları 1 haftadan beri orda olması bi mucize demek... Anladım ki bizim evde bu tarz şeyleri tek ben yiyomuşum
1,5 kk light beyaz peynir
2 dlm kepek epepği
5 adet közlenmiş kırmızı biber
4 yeşil zeytin
domates ,salatalık
230 ml ayran
1 hurma yidimm
sonra yine çokkkkk midemmm bulandııııı,offff niye böyle oluyorum yaww,bugün yeşil çay da içmedim oysakiii:44:
cimcimecim afiyet olsun. menü çok güzel.
su 1,5 lt oldu.birde öğlen arası pilates hocamı gördüm neden bıraktın dedi.bende hamileyim dedim.gel 3 tane felan daha hamile var arayayım onlarıda sizlere hamile pilatesi yaptırayım dedi.çok sevindim.siz onları arayın ben kesin gelirim dedim...
kız saçmalama naparım ben bi başıma oralarda bebekle. zaten olma ihtimali kesin kesin yok diye bilirim. inşallah deildir. ben kocişimle bir araya geliyim de öle yapıucez inş bebek. o burda ben orda çok zor olur. inş yokturallah ım yaa inş olmasın lütfennn:26::26::18::18::18::18:evet regl oldum ben bakem önümüzdeki aya artıkın nasip olursa. seninde bebişin olsun kıss bence olsun valla
dua etcem olsun bebişin
yaw canan karatay yüzünden loxiyi kızdırdık geçen gün ama bakem bi dinleyeyim niler diyüür
ara öğün yapıosun dimi cnm hiç yazammaışsın ara mutlaka yap cnm 3 ana 3 ara öğün. yemekten korkmayın kızlar aç kalmaktan yememekten korkun bakın tecrübeyle sabit ben opkadar çok yedim ve yiorum ki şimdide ama Allah a şükür sdağlıklı beslennnce bişi olmuo spor da yapınca. ben kaçamakda çok yapıorum mesela kötü bişi aslında zayf da olsan yağ oranını yükseltio .mesela ben dün yine dondurma yed,im:26:kızlarr yedıklerımı yazayım;
kahvaltı 1 çay bardagı yarım yaglı süt ıle 4 yk nesfit ve 1 adet ceviz
ögle: tavugum hala bıtmedı bıraz ondan ve yagsız salata yedım ve az da yogurt 2 yk kadardı. unutuyordum az daha 1 dilim de çavdar ekmeği.hugocugu dınlıyorum ve dun hıc acıkmadım saat 16.30 dan geceye kadar.
öğle yemeğimi yedim geldim
5 kaşık mercimek yemeği
1 tane küçük zeytinyağlı dolma
2 id kepek ekmeği
gülüm senin bmi benden düşük ve aynı kilodayız. nasıl basenlerin benden büyük olur yahu. herkes kendini begenmez başkasını begenir derler ya sende de o oluyor galibaCanımcım gördüm de benımkının yanında sende basen yok diebülürüm
Bakıım aksam cekerim belki beyaz body kot giyip ne var ne yok gösterir fazlalıkları
canım gayet iyi görünüyorsun. sen diyosun ya basenlerim fazla diye bence değil. sadece göbeğin bel çevren var senin . o da haliyle alt tarafın görüntüsünü etkiliyor/
su 1,5 lt oldu.birde öğlen arası pilates hocamı gördüm neden bıraktın dedi.bende hamileyim dedim.gel 3 tane felan daha hamile var arayayım onlarıda sizlere hamile pilatesi yaptırayım dedi.çok sevindim.siz onları arayın ben kesin gelirim dedim...
yoliciiiiiimmm çok güzel olmuşsun bebişim ya
durmak yok inş devam kurtulalım şu fazlıklardan.
dün bende çektim kendi fotolarımı bi kaçtane de birazdan çekip koycem inş.
siz de benm göbüşümü görün bakalımm
gülüm senin bmi benden düşük ve aynı kilodayız. nasıl basenlerin benden büyük olur yahu. herkes kendini begenmez başkasını begenir derler ya sende de o oluyor galiba
işte bel çevrem kalın benim. bu sabah ölçtüm 72 den 71 e düşmüş ama işte hala kalın. normalde göbek pek çıkmıyor ama kemer yukarı çıkarmış gobeemi olsun szde kilocuklarımı görmüş oldunuz böylece. burada belli değil ama benim üst bacaklarım çok problemli. bu pantolonu giyerken pantolon diz ve üst bacaklarda takılıp kalıyo çekiştiriyorum tayt gibi ama ondan sonra hoop normal çıkıveriyor
aayyy canım çok sevindim senin adınaaa
sagol kalançocummm inşallah senin bmi ne ineriz bizde. daha çook vaar.. resimlerini de dört gözle bekliyorum. mimkinse bifor end aftır olarak reca ediciimyoliciiiiiimmm çok güzel olmuşsun bebişim ya
durmak yok inş devam kurtulalım şu fazlıklardan.
dün bende çektim kendi fotolarımı bi kaçtane de birazdan çekip koycem inş.
siz de benm göbüşümü görün bakalımm
hee olmayan basenlerinle tanışalım bakalım. yahu görmüyormusunuz kulakçıkları yanda çıkık çıkık hala bişi yok diyonuz yahuuYakın zamanda resim çekiim de parantezlerimle tnıştrym seni
yaa benimde basenlerim varrrr:84:ama eskisine göre biraz daha inceldi.pilates yapıyorum kondisyon bisikletine biniyorum ölçtüm bugün 5 cm incelmş çok deil ama oda bişy dimi ama
kalori hesabı değil glisemik indeks yapmalıyız diyo.
düşük glisemik indeksli beslenin diyo
hergün 2 pastırmalı yumurta yiyin ekmek yemeyin diyo.
sanatçıda akşam 3 tabak kuru fasulye yedim ekmek yemedim diyo. kadında tamam diyo
etleri yağınla yiyin kuzu etini yağınla yiyin diyo. ekmek hiç yok meyve düşük glisemik indeksli meyveler yiyin diyo.
3 öğün yiyin diyo. kahvaltıyı çok yiyin akşama kadar acıkmazsınız diyoda
benim babam kahvaltıyı çok yer 1 saat kahvaltı yapar öğlen yemez akşamda 5 gibi yer ve bidaha yemez. 2 öğün yer sadece ama kilolu bu yüzden. karnı çok var. şeker hastası oldu doktor az sık ye diyo babama. bende o yüzden kilo aldım. sabah çok yerim akşama kadar acıkıyo insan
glisemik indeks tamamda diğerlerine katılamıyorum.
Eki Görüntüle 207721 Eki Görüntüle 207720
kızlar son halim bu sabah çektim. önceki resimlerde hiç bi fazlalık belli olmuyordu. bu geçen gün içine girebildiğim pantolonum. inşallah bollaştığını da görürüm.
Eki Görüntüle 207722
bunu da 12 ekimde çektirmiştim. burada özellikle yüzümü kapamadım zira çok giyiniğim anlaşılmıyor kilom. ama 75-76 civarıydı kilom. allahım ne şişmanmışım
5 cm ye bişi değil mi diyorsunben iki cm inceldim ve çıldırdım resmen yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?