60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tereyağı faydalı ama bence sporla yenir diyetten sonra bende yicem
benim anlamağım esmer işlenmemiş undan yapılan ekmek hamurişleri niye yasak
esmer ekmekler yiyince karnımız doyuyo tok kalıyoruz
bulgur filanda yasakmı onu anlamadım çünkğ birde sınırsız veriyo iyice doyana kadar yiyin diyo
o zaman bulgurda sınırsızmı

valla ne kadar yol katetmişsin :26: iradene hayran kaldım yolanda
canım aslında yavaş yavaş gitti pekte iradeli biri sayılmam ama bu topikten ayrılma. çok motive olacaksın

cnm ne biliyim tabe az deil eskisine göre baya iyi ama dahada iyi olbiilr dimi?orması ayıp kaç basenlerin?benim baya çoktu.

valla hatırlamıyorum ama sanırım 105 filandı en son

sınırsız diye birşey yok ki. bir kere kepekli şeyler saglıklı ama içinde yine un var yani karbo. basit karbo şeker gibidir içinde kepek olması pek bişiyi değiştirmiyor. ha ekmek yiyorsan işlenmemiş undan olanı daha güzel tabi ama kilo vermeye direkt yada dolaylı bir etkisi yok canımcım. protein kilo verdirir . meyveyi çok severim ama içindeki fruktoz vucutta yaga dönüşebiliyor yada kilo vermeye mani oluyor. ben son zamanlarda ekmek-meyve hiç tüketmiyorum. daha çok protein agırlık ve sebze agırlıklı beslniyorum ve kilo vermem hızlandı.

bya çomuş seninde şimdi kaç cnm?baya incelmişin ve fitt duruyon yanii maşallah sana

canım biliyorum canan karatay ekmek yemeyin diyo yani esmer unda yasak. biz sonuçta ölçülü olarak yiyoruz
ben kadının dediklerinde anlamadığım şeyler var

bya çomuş seninde şimdi kaç cnm?baya incelmişin ve fitt duruyon yanii maşallah sana
ya işte hala basenler var işte onlardan da kurtulsam belimde incelse tamamdır inşallah

canım biliyorum canan karatay ekmek yemeyin diyo yani esmer unda yasak. biz sonuçta ölçülü olarak yiyoruz
ben kadının dediklerinde anlamadığım şeyler var
valla ben aylarca az ekmek pilav makarna yedim. evet kiloda verdim ama çok çok yavaş. ayda maksimum 2 kilo. sanıyordum ki metabolizmam yavaş. şimdi meyveyi kestim. ekmek, makarna kestim. kilo verme döneminde bunları yemezsek saglıksız olucaz diye bişi yok. yani ekmek ve meyve çok sevdiğim şeyler hele ekmeksizlik çok zor ama kilo vermek istiyorsam geçici bir süre bunları hayatımdan çıkardım.
karatayın dediklerinde mantıklı şeyler de var ama bana da uymayanlar var. dediğim gibi siz hangi yoldan maksimum fayda saglıyorsanız dogrusu budur derim

ben geldimm öğle yemeğimi yedim

6 kaşık 1yk dan az zaytnyağlı kepekli makarna
1 kutu yağı süzülmüş itina ile peçete arasında bekletilmiş ton balığı
1çorba kasesi salata
2 yk bezelye yemeği
1/2 enginar
1 dilim 3 parmak kalınlığında karpuz hani D şeklinde kestiğimi düşünün toplam 5 tane flndı.
taylan kümeli 2 parmak kalınlığında demişti benm bi parmak fazla kaçtı

elhamdülillah doydum şükür çok mu yedim ne:44:

meyvedeki vitaminler noolcek yaffrim. sen ayda 2 kilo verirsin bu yağ ise çok iyidir
şimdi karbonhidratı kestin filan dikkat et kslar gitmesin. meyveyi fazla kaçırınca depo oluyii emme 3 porsiyon depo olmiyi
meyvede yemezssen canın tatlı çeker yaffrim bu kdar eziyet etme
sporu yapamıyosun sanırım ne zamandır duymadım senden veya görmemişte olabilirim belkim yapıyosundur :26:
yazık yaff bu kadar yüklenme psikonda altüst olur yaffrim

Şimdi o zaman meyve ekmek kepekli makarna bulgur nesfit filan yememek daha mı iyi?
Hadi hepisini anladım da ara öğünde meyve yerine ne yicem... Ekmeksizlik zor deil kahvaltı da yerim bi dilim o kadar geçer gider de.. Anam kafam kartıştı benım... Daha fazla kilo veriliosa varım ben bu duruma yani...

ahhhhhhh kızlar canım nasılda pizza istiyor.ama şimdi onu yememem lazım.bim den giderken enginar alıp enginar yapacağım.acil mükemmmel enginar tarifi denenmişinden istiyorum.nette çok ama sizler sürekli yapanlar var.verirseniz memnun olurum....

Son düzenleme:
yazzzz günü meyvesiz durmak mı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meyvesiz diyete yokum arkadaşşş,zor gitsinn ama meyvemi benden almayınnnn:86:

ara öğün filan yok. 3 öğün sadece. 4 saat bişey yemiyosun. öğünlerde tabak tabak götürüyosun sanırım. et yicen ama köyde yetişen tavuk olacak doğada beslenen hayvan etleri yenecek marketten almıcan tavuğu

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yoli kilo vermişşşşşşşşşşşşşş sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

katılıyorum ben meyvesiz yapamam şuan bile şimdiden pazartesi gününün siparişini verdim hormonsuz ziraat fak.ürünü.kaysı ,kiraz vede nektari

Yok anacım mideye de yazık öyle ben ara öğün yemediğim zaman çok yiyorum sonra midem çok kötü oluo gerek yok yani... Ekmeği kısıyım ben bi de kepekli makrna yemiyim şimdilik o bana yeter o vakit ne ediiim...

canımcım meyve yemiyorum dedim sebze yemiyorum demedim. dolayısı ile vitaminsiz de kalmıyorum. protein bol bol yiyorum dolayısı ile kaslarımı eritecek bir durum yok eger sadece salata yersem aç kalırsam kaslarım erir sen de bilirsin az bucuk okuyorsundur. sadece meyvede mi vitamin var sanıyorsun yahuu.. merak etme hugocum eziyet olmuyor. eskisi gibi spor yapamıyorum ama günde 25-30 dk dışarıda yürüyorum bana yetiyor. kilocuklarda gidiyor. haziran ayının başından beri yaklaşık 1200 gr gitti. ben hangi dönem bu kadar güzel kg verdim ki. demek ki gidiyormuş ayrıca psikolojimde düzelti patır patır gidiyor yahuu daha ala psikoloji düzelten bişi var mı kilolu biri için

ben nesfit hiç yemiyorum artık. aldıklarım dolapta kaldı. istediğim kiloya inince yulaf ezmesi ile filan yerim. sabahları çok sıkı bir kahvaltı yapıyorum yumurtalı peynirli eskiden 10 de acıkırdım şimdi 11.45 e kadar acıkmıyorum bile. aralarda da bol bol yogurt yiyorum süt içiyorum . özellikle de yogurt çok tok tutuyor. sanırım haftada 2 kg yoort tüketiyorumdur .. ama kafan karışmasın ecüşüm sen nasıl dogru biliyorsan öyle yap ama bilmek istediklerini de sor bana yardımcı olurum elimden geldiğince.

yani meyvesız olmaz kirazlar,şeftaliler vs.cık cık meyve yemeyın demesı saçma geldı bana... benm bu cananı anladım:) içinde şeker olan ne varsa yemıcen dıyoda o nasıl olcekkk ya...

bencede yaz gününde meyve yemeden olurmu yaww çeşit çeşit meyvelerimiz yazın çıkıyor.onu yeme bunu yeme zaten herşeyi kısıtlıyoruz bide meyveyi kesersek yatıp ölel
m artık yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…