60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yolicimmm bunları yemeden nası spor yapcezzz yahuuuu,ölürüzzz valla halimizzz kalmazzzz

yazzzz günü meyvesiz durmak mı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meyvesiz diyete yokum arkadaşşş,zor gitsinn ama meyvemi benden almayınnnn:86:

valla meyve olmasaydı kesinlikle tatlı yerdim cola içerdim meyve kötü alışkanlıklarımı bıraktırdı bana. pasta yerdim kesin.
benim potasyum için özellikle diyetisyenimin tavsiye ettiği haftada 3 kez muz ye dedi hepç akşam yatmadan önce 2 porsiyon meyvem vardı. bazen sadece akşamları 2 porsiyon muz yerdim. yağlarım gitti sadece.
ben devamlı köy taviği bulup yiyemem
bana uymaz sağlıklı bile olsa

Şu an Maraş usulü dondurma yiyorum dövün beni... ecus canımı çektirdin kızzz şaka bir yana çikolata yemekten iyidir diye düşünüyorum. zaten hergün yemiyorum

vucutları kas ıcınde olan bazı sporcuları dınlemıstım tv de adamlar çikolatayı unuttum tadı neydı hatırlamıyorum bıle dıyor yada makarnayı.kas ıcın sadece proteınle beslenıyorlarmıs.

meyvesiz duramam ben hem ara öğünlerimde günde 3 defa meyve var. kan şekerimi dengeliyor.

vucutları kas ıcınde olan bazı sporcuları dınlemıstım tv de adamlar çikolatayı unuttum tadı neydı hatırlamıyorum bıle dıyor yada makarnayı.kas ıcın sadece proteınle beslenıyorlarmıs.

iyide biz kas yapamay çalışmıyoruz kimevcut kası koruyarakk yağ yakmaya çalışıyoruzzzz

Şu an Maraş usulü dondurma yiyorum dövün beni... ecus canımı çektirdin kızzz şaka bir yana çikolata yemekten iyidir diye düşünüyorum. zaten hergün yemiyorum

anaaaa ben canın çekmesin die dondurma adı bilem sölemedim
Suçu bana atmayınız lütfen
Ben de bu akşam yoğurtla yapmayı denicem bakalım nası olcak?
Hugocuk anlatmıştı bi kere ama unuttum...
Yoğurdu neyle karıştırıp dondurcaktık?

bende canım aynen,dün akşam eşimmm koccaaaaa bir çikolatalı pasta almışşşşş,bu pastanen pastalarını alalım güzelmiş dedi 1 çaykaşığı kaadrr tadına baktımmmm,aalaaaahhhhhhh,sonra baktım bi kaç tane daha hüpleticem hemen 2 tane hurma yedimmmmmm,eeeee o olmasaydıı hüpletirdim kesin yanii

iyide biz kas yapamay çalışmıyoruz kimevcut kası koruyarakk yağ yakmaya çalışıyoruzzzz

bılıyorum cnm bişi demedik:) yanı sadece proteınle az beslenerekde kaslar gıtmeden kılo verılebılır dıyorum...böle bı dıyet vardı galiba isveç dıyetımı neydı.

kızlar ben benim oğlanlara almıştım 2 paket öle duruyor yulaflar.ben onları yesem nasıl olur?tatsız tussuz bişiy ama.neylen yiyebilirim onları?kilo yaparmı onlar?yaparsa hiç almıyım.bende bıraktım nesfit yemeyi daha önceden paket paket alıp yerdim ama içinde şeker var ve hiçte bi faydası yok bıraktım bende.bideee activa yiyorum onun bir zararı varmı kilo bakımından yanii:26::44:

meyve püresi ve cok az da bal ile

Son düzenleme:

2 paket kelogs da bende varrrr,atmak için tarihinin geçmesini bekliyorummm

yolicimmm bunları yemeden nası spor yapcezzz yahuuuu,ölürüzzz valla halimizzz kalmazzzz
yahu yi sen bebeem yi yii

bencede yaz gününde meyve yemeden olurmu yaww çeşit çeşit meyvelerimiz yazın çıkıyor.onu yeme bunu yeme zaten herşeyi kısıtlıyoruz bide meyveyi kesersek yatıp ölel
m artık yanii
yani meyvesız olmaz kirazlar,şeftaliler vs.cık cık meyve yemeyın demesı saçma geldı bana... benm bu cananı anladım:) içinde şeker olan ne varsa yemıcen dıyoda o nasıl olcekkk ya...

kızlar yiyin tabi meyveleri yaz meyveleri çıktı afiyet olsun ama ben istediğim kiloya ininceye kadar idare edicem ve yaz sonu istediğm kiloya inince yiyicem inşallah bol bol

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yoli kilo vermişşşşşşşşşşşşşş sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ene farketti hatun :78::78::78::78: sagol canım benim

hugocum sen yi tabi yani gidip kestaneli pasta yiycemize gidip iki kuru kayısı atıştırmak mantıklı ama ben çok tatlı krizine girince bende ya bi top sade dondurma yada meyveli yogurt yiyorum çok tutuyo

yoli doli protein kas kütlesini arttırmak içindir. karbonhidrat ise kaslar çalışırken karbonhidrat yakar. yani spor yaparken kaslar çalışması için karbonhidrat yakar ilk 20 dakika vücuttaki karbonhidratı yakar sonra yağı yakar.
yani karbonhidrat şeker yetersiz deyip 10. dakikada yağ yakmaz.
kas kütlesi durup dururken artmaz ağırlıkla filan kas geliştirecek kas kütlesini arttıracak sporlar lazım yani kası arttıracak spor yapılmıyosa proteine yüklenmek çokta mantıklı olmaz. ayrıca kullanılmıyosa fazla proteinde depo olur. yani yağ sadece karbonhidrattan meyvedeki şekerden olmuyo proteinide eğer kas yapımı için kullanılmaz ise o da depo olur. şimdi sen bu zamana kadar iyi beslendin herşeyi aldın elbette bazı şeyleri tamamen çıkarınca kilo verirsi değişik bişey çünkü vücut için ancak bir süre sonra bunada alışacak kilo verme yavaşlıcak
senin çok kilon yokki proteine yüklen hızlı ver.
o sporcuların kısa dönem yaptığı bişeydir. proteine sebzeye yüklenirler kas geliştiren sporda yaptıklarından kas artar kısa sürede kilo verirler ancak bir iki hafta uygularlar bu yolu. ancak kas kütlesini artturan sporda yapıyo onlar sürekli.
resimlerini gördük normalsin iyisin vvermesen bile olur. sen eskisi gibi beslen
bak 1 ayda 5 k,ilo veririm istersem çok kolay hele benim için çok kolay ama kaslarda gider. ayda 2 kilo bence çok çok iyi. eski yoli ol emi

yeterince iy dinlememişin proteini kısa süre kilo kaybı için yaparlar. onlar yağsız tuzsuz protein artı protein tozu ve makarna yerler yağsız tuzsuz. ben vücutcu sitelerine üyeyim okuyorum orda hatta banada yardımcı oluyorlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…