ya işte hala basenler var işte onlardan da kurtulsam belimde incelse tamamdır inşallah
valla ben aylarca az ekmek pilav makarna yedim. evet kiloda verdim ama çok çok yavaş. ayda maksimum 2 kilo. sanıyordum ki metabolizmam yavaş. şimdi meyveyi kestim. ekmek, makarna kestim. kilo verme döneminde bunları yemezsek saglıksız olucaz diye bişi yok. yani ekmek ve meyve çok sevdiğim şeyler hele ekmeksizlik çok zorama kilo vermek istiyorsam geçici bir süre bunları hayatımdan çıkardım.
karatayın dediklerinde mantıklı şeyler de var ama bana da uymayanlar var. dediğim gibi siz hangi yoldan maksimum fayda saglıyorsanız dogrusu budur derim
yazzzz günü meyvesiz durmak mı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meyvesiz diyete yokum arkadaşşş,zor gitsinn ama meyvemi benden almayınnnn:86:
canımcım meyve yemiyorum dedim sebze yemiyorum demedim. dolayısı ile vitaminsiz de kalmıyorum. protein bol bol yiyorum dolayısı ile kaslarımı eritecek bir durum yok eger sadece salata yersem aç kalırsam kaslarım erir sen de bilirsin az bucuk okuyorsundur. sadece meyvede mi vitamin var sanıyorsun yahuu.. merak etme hugocum eziyet olmuyor. eskisi gibi spor yapamıyorum ama günde 25-30 dk dışarıda yürüyorum bana yetiyor. kilocuklarda gidiyor. haziran ayının başından beri yaklaşık 1200 gr gitti. ben hangi dönem bu kadar güzel kg verdim ki. demek ki gidiyormuş ayrıca psikolojimde düzelti patır patır gidiyor yahuu daha ala psikoloji düzelten bişi var mı kilolu biri için
ben nesfit hiç yemiyorum artık. aldıklarım dolapta kaldı. istediğim kiloya inince yulaf ezmesi ile filan yerim. sabahları çok sıkı bir kahvaltı yapıyorum yumurtalı peynirli eskiden 10 de acıkırdım şimdi 11.45 e kadar acıkmıyorum bile. aralarda da bol bol yogurt yiyorum süt içiyorum . özellikle de yogurt çok tok tutuyor. sanırım haftada 2 kg yoort tüketiyorumdur.. ama kafan karışmasın ecüşüm sen nasıl dogru biliyorsan öyle yap ama bilmek istediklerini de sor bana yardımcı olurum elimden geldiğince.
vucutları kas ıcınde olan bazı sporcuları dınlemıstım tv de adamlar çikolatayı unuttum tadı neydı hatırlamıyorum bıle dıyor yada makarnayı.kas ıcın sadece proteınle beslenıyorlarmıs.
ara öğün filan yok. 3 öğün sadece. 4 saat bişey yemiyosun. öğünlerde tabak tabak götürüyosun sanırım. et yicen ama köyde yetişen tavuk olacak doğada beslenen hayvan etleri yenecek marketten almıcan tavuğu
Şu an Maraş usulü dondurma yiyorum dövün beni...ecus canımı çektirdin kızzz şaka bir yana çikolata yemekten iyidir diye düşünüyorum. zaten hergün yemiyorum
valla meyve olmasaydı kesinlikle tatlı yerdim cola içerdim meyve kötü alışkanlıklarımı bıraktırdı bana. pasta yerdim kesin.
benim potasyum için özellikle diyetisyenimin tavsiye ettiği haftada 3 kez muz ye dedi hepç akşam yatmadan önce 2 porsiyon meyvem vardı. bazen sadece akşamları 2 porsiyon muz yerdim. yağlarım gitti sadece.
ben devamlı köy taviği bulup yiyemem
bana uymaz sağlıklı bile olsa
iyide biz kas yapamay çalışmıyoruz kimevcut kası koruyarakk yağ yakmaya çalışıyoruzzzz
anaaaa ben canın çekmesin die dondurma adı bilem sölemedim
Suçu bana atmayınız lütfen
Ben de bu akşam yoğurtla yapmayı denicem bakalım nası olcak?
Hugocuk anlatmıştı bi kere ama unuttum...
Yoğurdu neyle karıştırıp dondurcaktık?
kızlar ben benim oğlanlara almıştım 2 paket öle duruyor yulaflar.ben onları yesem nasıl olur?tatsız tussuz bişiy ama.neylen yiyebilirim onları?kilo yaparmı onlar?yaparsa hiç almıyım.bende bıraktım nesfit yemeyi daha önceden paket paket alıp yerdim ama içinde şeker var ve hiçte bi faydası yok bıraktım bende.bideee activa yiyorum onun bir zararı varmı kilo bakımından yanii:26::44:
yahu yi sen bebeem yi yiiyolicimmm bunları yemeden nası spor yapcezzz yahuuuu,ölürüzzz valla halimizzz kalmazzzz
bencede yaz gününde meyve yemeden olurmu yaww çeşit çeşit meyvelerimiz yazın çıkıyor.onu yeme bunu yeme zaten herşeyi kısıtlıyoruz bide meyveyi kesersek yatıp ölel
m artık yanii
yani meyvesız olmaz kirazlar,şeftaliler vs.cık cık meyve yemeyın demesı saçma geldı bana... benm bu cananı anladım:) içinde şeker olan ne varsa yemıcen dıyoda o nasıl olcekkk ya...
ene farketti hatun :78::78::78::78: sagol canım benimamaninnnnnnnnnnnnnnnnn yoli kilo vermişşşşşşşşşşşşşş sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92: :92: :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :92::92::92:
hugocum sen yi tabi yani gidip kestaneli pasta yiycemize gidip iki kuru kayısı atıştırmak mantıklı ama benvalla meyve olmasaydı kesinlikle tatlı yerdim cola içerdim meyve kötü alışkanlıklarımı bıraktırdı bana. pasta yerdim kesin.
benim potasyum için özellikle diyetisyenimin tavsiye ettiği haftada 3 kez muz ye dedi hepç akşam yatmadan önce 2 porsiyon meyvem vardı. bazen sadece akşamları 2 porsiyon muz yerdim. yağlarım gitti sadece.
ben devamlı köy taviği bulup yiyemem
bana uymaz sağlıklı bile olsa
vucutları kas ıcınde olan bazı sporcuları dınlemıstım tv de adamlar çikolatayı unuttum tadı neydı hatırlamıyorum bıle dıyor yada makarnayı.kas ıcın sadece proteınle beslenıyorlarmıs.
meyve püresi ve cok az da bal ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?