iyide biz kas yapamay çalışmıyoruz kimevcut kası koruyarakk yağ yakmaya çalışıyoruzzzz
bende canım aynen,dün akşam eşimmm koccaaaaa bir çikolatalı pasta almışşşşş,bu pastanen pastalarını alalım güzelmiş dedi 1 çaykaşığı kaadrr tadına baktımmmm,aalaaaahhhhhhh,sonra baktım bi kaç tane daha hüpleticem hemen 2 tane hurma yedimmmmmm,eeeee o olmasaydıı hüpletirdim kesin yanii
ben geldimm öğle yemeğimi yedim
6 kaşık 1yk dan az zaytnyağlı kepekli makarna
1 kutu yağı süzülmüş itina ile peçete arasında bekletilmiş ton balığı
1çorba kasesi salata
2 yk bezelye yemeği
1/2 enginar
1 dilim 3 parmak kalınlığında karpuz hani D şeklinde kestiğimi düşünün toplam 5 tane flndı.
taylan kümeli 2 parmak kalınlığında demişti benm bi parmak fazla kaçtı
elhamdülillah doydum şükür çok mu yedim ne:44:
ya işte hala basenler var işte onlardan da kurtulsam belimde incelse tamamdır inşallah
valla ben aylarca az ekmek pilav makarna yedim. evet kiloda verdim ama çok çok yavaş. ayda maksimum 2 kilo. sanıyordum ki metabolizmam yavaş. şimdi meyveyi kestim. ekmek, makarna kestim. kilo verme döneminde bunları yemezsek saglıksız olucaz diye bişi yok. yani ekmek ve meyve çok sevdiğim şeyler hele ekmeksizlik çok zorama kilo vermek istiyorsam geçici bir süre bunları hayatımdan çıkardım.
karatayın dediklerinde mantıklı şeyler de var ama bana da uymayanlar var. dediğim gibi siz hangi yoldan maksimum fayda saglıyorsanız dogrusu budur derim
bal koymasam tatsız tuzsuz olur dı mı ya... Ben pek sevmem de bal... Balsız azıcık dondrup denıyım bakıyım...
kızlar ben benim oğlanlara almıştım 2 paket öle duruyor yulaflar.ben onları yesem nasıl olur?tatsız tussuz bişiy ama.neylen yiyebilirim onları?kilo yaparmı onlar?yaparsa hiç almıyım.bende bıraktım nesfit yemeyi daha önceden paket paket alıp yerdim ama içinde şeker var ve hiçte bi faydası yok bıraktım bende.bideee activa yiyorum onun bir zararı varmı kilo bakımından yanii:26::44:
kızlar ben geldimm bilgisayarımda yapıldı artık inşallah gidip gidip gelmeyecek .burdan birinin doğum günü var arkadaş getirdi sakın diyetteyim deme kafana atarım dedi pastayı bıraktı gitti zaten çok az pasta duruyo önümde
kilo verenlerde mide bulantıısııı oluyo demiştin ya bizimmm bulantı ondan mı dersinn
kızlar ben geldimm bilgisayarımda yapıldı artık inşallah gidip gidip gelmeyecek .burdan birinin doğum günü var arkadaş getirdi sakın diyetteyim deme kafana atarım dedi pastayı bıraktı gitti zaten çok az pasta duruyo önümde
eeeeee yaniii
activada şeker var ama faydalı ama onun yerine kefir iç o da aynı zaten hem daha faydalı
eeeeee yaniii
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim. protein sadece kas yapan sporcular için değil. ben karbo da alıyorum ama basit karbo değil bu. sebzelerden alıyorum. bazı sebzelerde de azda olsa karbo var . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . hep dedim diyorum günlerdir herkesin kendi yolu kendine. ben bu yolu seçtim kaslarım da erimiyor gayet saglıklıyım. çok dinçim ve güçlüyüm. yaglarım da gidiyor. zaten istediğim kiloya inince bi kan testi daa yaptırıcam. protein agırlıklı beslenmenin tek dezavantajı kolestrolü artırma ihtimalı ama günde en az 1,5 litre su içmek şart. benim 2,5 buluyor.yoli doli protein kas kütlesini arttırmak içindir. karbonhidrat ise kaslar çalışırken karbonhidrat yakar. yani spor yaparken kaslar çalışması için karbonhidrat yakar ilk 20 dakika vücuttaki karbonhidratı yakar sonra yağı yakar.
yani karbonhidrat şeker yetersiz deyip 10. dakikada yağ yakmaz.
kas kütlesi durup dururken artmaz ağırlıkla filan kas geliştirecek kas kütlesini arttıracak sporlar lazım yani kası arttıracak spor yapılmıyosa proteine yüklenmek çokta mantıklı olmaz. ayrıca kullanılmıyosa fazla proteinde depo olur. yani yağ sadece karbonhidrattan meyvedeki şekerden olmuyo proteinide eğer kas yapımı için kullanılmaz ise o da depo olur. şimdi sen bu zamana kadar iyi beslendin herşeyi aldın elbette bazı şeyleri tamamen çıkarınca kilo verirsi değişik bişey çünkü vücut için ancak bir süre sonra bunada alışacak kilo verme yavaşlıcak
senin çok kilon yokki proteine yüklen hızlı ver.
o sporcuların kısa dönem yaptığı bişeydir. proteine sebzeye yüklenirler kas geliştiren sporda yaptıklarından kas artar kısa sürede kilo verirler ancak bir iki hafta uygularlar bu yolu. ancak kas kütlesini artturan sporda yapıyo onlar sürekli.
resimlerini gördük normalsin iyisin vvermesen bile olur. sen eskisi gibi beslen
bak 1 ayda 5 k,ilo veririm istersem çok kolay hele benim için çok kolay ama kaslarda gider. ayda 2 kilo bence çok çok iyi. eski yoli ol emi
ne bilem yaffrim öyle duydumdu kesinmi bilememki. ama ikimizdede aynı şeyler var dimekki ne oluyosa ikimizede oluyo
gördünmü bak sorunlarımız bilenem aynı :86:
yani halen duruyo önümdereglide olacamya canım istedi birazcık:26:ama yemiyim dimi:44:
hügo sen adamı öldürürsün heeeeeeeeeeee
bize ne diyon di mi amaaaaa
kefir içiyorum zatii activa da günde 1 dene yiyorum eee yulafla ilgili bişy demeişin hugocum napıyım yiyimmi yemeyimmi kilo yaparmı oda
yok yaw öyle anlatmışki ye dememiz için bahaneyle anlatıyo. kız demişki kafana atarım yemezsen demiş mecbur yaneeayrıyetten minicikmiş
masasında duruyo ona bakıyo şimdi canı çekmiş.
bence canı çektiyse yesin tadımlık günah olur demi yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?