60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar ben buraya girmediğim zaman her şayi hüpletiyom bak kaç gün girtemdim dondurma yedim onun öncesinde akşam misafirlerim geldi eşim incirli ay çöreği almış ve pastic almış yarım yarım onlardan yedim 1 tane kestaneli çikolata kaplamalı küçük bişy almış ondan hüplettim oooooabarttımda abarttım siz olmayınca motivem kalmıyor kendimi kaptırıyorum yicekler seline off offf sizsiz olmuyorrr

kızlar ben geldimm bilgisayarımda yapıldı artık inşallah gidip gidip gelmeyecek .burdan birinin doğum günü var arkadaş getirdi sakın diyetteyim deme kafana atarım dedi pastayı bıraktı gitti zaten çok az pasta duruyo önümde

aynen canım benimkide her akşam karşımda tıkınıp duruyo çikolata tatlı cola. 7 ay bitti hiç canım çekmedi uymadım ona

menün çok güzelmiş canım. afiyet olsun. bir ara hurma diye tutturdunuz şimdi de enginar çıktı piyasaya canım çekti yarın gidip bakayım şu bim e.

meyve ve ekmek olmadan yapamam ki. pilav okey unuttum zati. arada makarna sade - kepekli yiyorum ama sık değil. ekmeksiz diyet doğru mu ki :44: meyve iyidir insanı bastırır . köy elması - erik - yeni dünya ımmmmm yemeden olurmu hiç

bal koymasam tatsız tuzsuz olur dı mı ya... Ben pek sevmem de bal... Balsız azıcık dondrup denıyım bakıyım...

hurma koyyyyyyyben hurmalııı veee yaban mersinli yapicimmmmbu ikiliyi herbişeye sokmam lazımmmm,bala gerek kalmaz bende sevmem ball pekk

activada şeker var ama faydalı ama onun yerine kefir iç o da aynı zaten hem daha faydalı

eeeeee yaniii

kilo verenlerde mide bulantıısııı oluyo demiştin ya bizimmm bulantı ondan mı dersinn

ne bilem yaffrim öyle duydumdu kesinmi bilememki. ama ikimizdede aynı şeyler var dimekki ne oluyosa ikimizede oluyo
gördünmü bak sorunlarımız bilenem aynı :86:

ecük yeee,ecüğünüde sar kızına götür,ben dondurmayı bile yemedim yawwww,erimiş halini götürdüm evee

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim. protein sadece kas yapan sporcular için değil. ben karbo da alıyorum ama basit karbo değil bu. sebzelerden alıyorum. bazı sebzelerde de azda olsa karbo var . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . hep dedim diyorum günlerdir herkesin kendi yolu kendine. ben bu yolu seçtim kaslarım da erimiyor gayet saglıklıyım. çok dinçim ve güçlüyüm. yaglarım da gidiyor. zaten istediğim kiloya inince bi kan testi daa yaptırıcam. protein agırlıklı beslenmenin tek dezavantajı kolestrolü artırma ihtimalı ama günde en az 1,5 litre su içmek şart. benim 2,5 buluyor.
eski yoli öldii yaşasın yeni dolii

ne bilem yaffrim öyle duydumdu kesinmi bilememki. ama ikimizdede aynı şeyler var dimekki ne oluyosa ikimizede oluyo
gördünmü bak sorunlarımız bilenem aynı :86:

he yawwwww:86::86::86:anavk çözümlerimiz de aynı olsaaa heç fena olmazzzzz:86:netcezzz,bayılıverecem iş yerinde o olacakkkk

hügo sen adamı öldürürsün heeeeeeeeeeee
bize ne diyon di mi amaaaaa

yok yaw öyle anlatmışki ye dememiz için bahaneyle anlatıyo. kız demişki kafana atarım yemezsen demiş mecbur yanee ayrıyetten minicikmiş
masasında duruyo ona bakıyo şimdi canı çekmiş.
bence canı çektiyse yesin tadımlık günah olur demi yazık

:78::78::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…